Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

LiTr (Pá, 17. 11. 2006 - 13:11)

Libore, možná Ti to uniká, ale každá ženská nosí především to, o čem sama ví, že jí nejvíc sluší... jsou samozřejmě kravky, co se nechají vláčet modnimi trendy bez kapky soudnosti - ale jsou toto skutečně ženy, které Tě jako inteligentního muže mohou oslovit, byť by měly dlouhé vlasy?
Mně konkrétně se třeba líbí chlapi s dlouhýma vlasama, ale jsem ochotna uznat, že ne každému to sedne k typu osobnosti, respektuji člověka především, je-li sám sebou. A nemám pocit, že by mě nějak zajímalo, jaký je aktuálně modní sestřih pro muže a podle toho měnila přítele.
Realita jde jinudy než Tvým komplikovaným systémem spiknutí.

Hejtmy (Čt, 16. 11. 2006 - 19:11)

ty jo Liter a dragosini a další... Vy jste já???? Jak to děláte? Hele Libore já se přiznám že tohle celý fakt nemám sílu číst protože slzím smíchy.... ceny cukru chemoterapie a dlouhý vlasy... to je moc.... ano máš pravdu nenávidím dlouhý vlasy...:-)

Dragosini (Čt, 16. 11. 2006 - 13:11)

Libore, začínáš mě bavit:-D

Ze které léčebny jsi utekl?

A nezapomen, to ne lidi, to ufo nás ovládá..............

Novejnick (Čt, 16. 11. 2006 - 12:11)

On by Liborek hodne chtel prachy, zakopmplexovanost, zavist, malost a nenavistnost z nej jen cisi. Blinky. BTW jsem to porad ja, ale uz nevim, jak nicky si tu vymesjlet, aby mel dement pocit, ze ho cte hodne lidi.

Novejnick (Čt, 16. 11. 2006 - 12:11)

On by Liborek hodne chtel prachy, zakopmplexovanost, zavist, malost a nenavistnost z nej jen cisi. Blinky. BTW jsem to porad ja, ale uz nevim, jak nicky si tu vymesjlet, aby mel dement pocit, ze ho cte hodne lidi.

Libor (Čt, 16. 11. 2006 - 09:11)

Omlouvám se Sissmánkovi, že jsem si na zveřejnění této mé jediné úvahy o problematice cukrovarnictví v Česku nezaložil k tomu určené speciální fórum a obtěžoval tím zdejší čtenáře, které něco takového samozřejmě naprosto nezajímá a nudí. Zdálo se mi to totiž zbytečné!
On však takovýto kurz právě Sissmánkovi v jeho facilitátorské činnosti rozhodně neuškodí, páč se mu tím rozšíří obzory. Díky tomu se bude moci někdy v budoucnu zabývat lobbováním třeba i v jiných oblastech, než je vlasová problematika. Já se tak vlastně nepřímo podílím na růstu jeho kvalifikace, což mu někdy může umožnit stát se takovým univerzálním lobbistou a přijít si na ještě větší prachy, než má dnes! Jsem jenom zvědav, zda toto mé úsilí dokáže vůbec ocenit, pakliže na něho není takovýto myšlenkový průvan příliš velký...
Já mám pro tebe, Sissmánku, jedno velké překvapení! Nabízí se ti totiž možnost velké kariéry! Podrobnosti se ale dozvíš příště...

Libor (Čt, 16. 11. 2006 - 09:11)

Západně-demokratičtí ideologové však hlásají, že v této společnosti musí každý za všechno převzít svoji osobní odpovědnost. Musí ji tedy převzít i tací, kteří ztratili práci proto, že byl někým jejich podnik vytunelován či v zájmu Evropského trhu zrušen. Osobní odpovědnost mají třeba i ti, kteří se nemohou dostat veřejnou dopravou do zaměstnání nebo k lékaři, protože byla v zájmu podpory trhu s osobními vozidly v jejich obci omezena či zrušena. Lidé, kteří se obávají jakékoli formy kriminality, nebo na ní přímo doplatili, dívky, které pod vlivem společenských tlaků onemocněly mentální anorexii, případně na ní zemřely, muži, kteří kvůli stejným tlakům nemohou prožít život se ženou, která by je fyzicky přitahovala, bezdomovci, jenž se ne vlastní vinou ocitli na ulici, zaměstnanci, které domácí či zahraniční kapitalista nehorázně vykořisťuje... Ti všichni musejí převzít svůj díl odpovědnosti!
Ale za co? ptá se možná nejeden z vás. No přece za to, že žijeme v kapitalisticko-demokratické společnosti, která, bohužel, ještě není dokonalá, páč se stále vyvíjí! Proto třeba musí většina zaměstnanců vyžít z hluboce podprůměrné mzdy, zatímco jiným tato stejně nedokonalá společnost umožňuje pobírat statisíce či miliony třeba jenom za pouhé členství v bezpočtu dozorčích rad.
No jo, může namítnout třeba nějaká naivní blondýna, socialismus prý byl taky nedokonalý, ale musel být zrušen! Ten právo na svůj další vývoj nedostal!
Ano, ano! Socialismus byl převálcován právě lidmi, kteří v něm nemohli dosahovat na úkor ostatních takových příjmů a životní úrovně, jaké jim umožňuje právě přítomný kapitalismus. Těm, kteří kvůli tomu dnes reptají a stěžují si na svůj zbědovaný osud, pak káží moudra právě o oné nedokonalosti přítomné demokracie a odpovědnost za své parazitování na druhých přenáší na ně. To je chytře vymyšlené že?
Stejně tak to ale dělali i komunisti! Ti také lidem hlásali, že se musejí uskromnit v zájmu svých dětí... A zatímco se prostý lid neustále uskromňoval, jistá část obyvatelstva bohatla a bohatla... A o ten nahrabaný majetek po pádu onoho systému nepřišla, přičemž své naspořené peníze navíc investovala tak, že se z oné pomyslné startovní polistopadové čáry bez problému dopracovala do pozic kapitalistů... A až tenhle systém jednou zkrachuje, z čímž mnoho dnešních milionářů nejen v Rusku počítá, potom se vše opět znárodní, "spravedlivě" rozdělí, šéfové zůstanou šéfy, chudý prostý lid lidem, a všechno pojede znovu přesně podle stejného známého scénáře, který pasákům velí nabádat prostou lůzu k poctivé práci a trpělivosti, páč je současný systém mladý a nedokonalý... Nic jiného už se dnes těm blbcům říkat nedá, protože ty písničky o posmrtném ráji, coby odměně za pozemské strádání, případně obětavosti v zájmu potomků, jsou již značně ohrané a lehce prokouknutelné!
Právě jsem vám popsal pohyb tzv. dějinného kyvadla!

Libor (Čt, 16. 11. 2006 - 09:11)

Podobnou logikou dvojího protichůdného způsobu zdůvodňování jakéhokoli záměru se příkladně odvíjí historie komentářů událostí kolem výroby cukru v Česku:

Náš cukrovarnický průmysl, stejně jako mnoho jiných oborů, se po naší polistopadové orientaci na Západ stal nežádoucí konkurencí evropskému trhu, který měl cukru nadprodukci, a protože byl dražší než ten náš, nemohli jsme se v jimi naplánované budoucnosti stát jejich odběrateli. O tom však nebylo vhodné hovořit a celý problém bylo třeba nějak, ke spokojenosti nejen našich nových spojenců, ale i veřejnosti, vyřešit...
V médiích se tedy začalo hovořit o tom, že naše cukrovarnictví je značně zastaralé a tím konkurence neschopné. Problémem však bylo, že na modernizaci nebyly žádné prostředky. I objevili se spásu nesoucí francouzští investoři, kteří odkoupili několik našich cukrovarů s tím, že jejich modernizaci zaplatí. Nová technologie se v některých cukrovarech opravdu objevila...
Náhle však začali tehdy vládnoucí pravicoví ekonomové poukazovat na to, že je český cukr příliš levný. Z toho vyplívající nízké výkupní ceny cukrovky totiž prý zemědělcům nestačili pokrývat náklady na její pěstování. Konkrétně se hovořilo o tom, že jeho ideální cena by měla být okolo 35Kč/kg. A tak se začali Francouzi odkoupené cukrovary zavírat, v nich pracující lidé přicházet o práci, některé cukrovary jsou již srovnány se zemí...
Dnes se opět moci chopila ODS a o cukru se začíná mluvit znovu. Jak ve svých úterních (14.11.) Televizních novinách na Nově pravili - protože naše cukrovary prý stále nejsou schopny čelit LEVNĚJŠÍMU cukru z Evropské unie, je třeba některé zavřít ještě dřív, než samy krachnou! Pak už ale naše vlastní produkce prý nebude schopna uspokojit domácí trh, proto se bude muset z Evropské unie dovážet, což bude mít za následek, že cukr v Česku PODRAŽÍ! Zřejmě na ODS dávno plánovaných 35 Kč/Kg.
A další z výroby cukru žijící lidé zase příjdou o práci...

Taky z toho nejste moudří, i když jste si to přečetli několikrát? V takovém případě pak požádejte TV Novu, aby celou problematiku vysvětlila ještě jednou a poněkud srozumitelněji...

Libor (Čt, 16. 11. 2006 - 09:11)

Každý člověk, mající IQ minimálně na úrovni Bushe, ví, že všechno lze zdůvodnit nejméně dvěma způsoby, přičemž k argumentování netřeba nějakých velkých znalostí.
Nyní si přečtěte následující dvě věty a zamyslete se nad jejich logikou a smyslem. Nepochybně jste něco takového v minulosti z úst našich politiků mnohokrát slyšeli. Proto, aby byl někdo v této profesi úspěšný, totiž stačí naučit se pár protichůdných, univerzálních a nic neříkajících frází, které pak můžete aplikovat na cokoli...

-Takovýto způsob přístupu či řešení nelze v našem prostředí aplikovat, neboť zde nemá historickou tradici. To si mohou dovolit spíše ve vyspělejších demokraciích.

-Způsoby řešení problémů, zapříčiněných našimi tradičně-historickými přístupy, je třeba hledat ve vyspělejších demokraciích.

Libor (Čt, 16. 11. 2006 - 09:11)

Prostřednictvím jedné své postavičky se ovšem Sissmánek pokusil naznačit, že se to dlouhovláskami v současnosti - zvláště v amerických filmech - jenom hemží. O tom, že i česká média konečně po létech opět přepla na archetypální ženskou krásu, díky čemuž už nejsou dlouhovlásky, zvláště od středního věku, diskriminované a mohou se již objevovat na televizních obrazovkách, jsem již dávno několikrát psal.
Ti z čtenářů, kteří sledují naši televizi veřejného práva však vědí, že na ní kampaň za zájmy kadeřnické mafie pokračuje i nadále. Patrné je to kupříkladu na filmech, kterými toto námi povinně placené, avšak na nikom nezávislé médium pravidelně zpestřuje nedělní večery v tzv. hlavním vysílacím čase. Ohlédnu-li se zhruba měsíc nazpět, potom vedle filmu, ve kterém byla herečka Chýlková v roli týrané manželky pochválena svým synovcem, jaká je to po ostříhání kočka, o čemž jsem se již nedávno zmiňoval, se v dalším českém filmu objevilo nenápadné skryté poselství všem zodpovědným matkám, aby své dcery v teenagerském věku chránily před případným znásilněním tím, že by jim neměly dovolovat mít dlouhé vlasy.
Minulou neděli, tradičně opět v českém filmu, byly zase divačky poučeny o tom, že vlasy "v ohonu" jsou účesem pro holčičky v mateřských školkách. Dozvěděly se to od jedné tamní ženské postavy, která nachytala svého nevěrného přítele s dívkou, mající přesně takový účes. Na jí položenou otázku, zda se mu žena s účesem pro holčičky v mateřských školkách líbí, pak její zrádce z pochopitelných důvodů neodpověděl. To autor ponechal na individuální představivosti toho kterého diváka, protože jím vyslovené "ano" by již bylo porušením nepsaných kapitalistických zákonů, které zakazují spojovat dlouhé vlasy se sexuální přitažlivostí žen. Jaká asi skrytá poselství kadeřníků přinesou nedělní večery další?

A stejné je to pak i v reklamách, v níž to může být pouze žena, která se v mužově umytých a odlupených vlasech může hrabat, nebo v seriálech, ve kterých negativní roli (potvora, naivní debilka, zlodějka atd.) musí dostat dlouhovláska.

Jak je tedy patrné: mediální masáž, nebo-li válka kapitalistů vůči zájmům a potřebám nemalé části obyvatelstva, mající za úkol zajistit v kadeřnickém byznysu status quo, spočívající v totální cenzuře existence mužů, pro které jsou dlouhé vlasy dominantním ženským sexuálním znakem v každém jejich věku stále pokračuje, archetyp nearchetyp...

Libor (Čt, 16. 11. 2006 - 09:11)

Protože Sissmánek nemá k naší společné diskusi o rozdílu mezi německými koncentračními tábory a pracovními tábory východních a západních demokracií žádný komentář či doplňující otázku, a ani k polemice o zodpovědnosti levicových stran za útlak kapitalistů v jimi nastolených demokraciích se již nevyjádřil, zdá se, že je mu již všechno jasné, a tak můžeme postoupit dál a začít se zabývat dalšími tématy.
Ještě však je třeba krátce se zamyslet nad jeho nenápadným opětovným apelem na to, že by se neměly dlouhé vlasy propagovat a o vlasomilech hovořit proto, že některé z žen o své vlasy díky chemoterapii přichází. Tu se mi ale vybavuje otázka, proč jsou ženy masírovány třeba články, podobné tomu od fetišisty Mládka s názvem Beru jen velká prsa, dále pak těmi neustálými reklamami a propagováním jejich zvětšování pomocí silikonových implantátů, když mnoho žen právě kvůli oné rakovině o svá ňadra přichází? Proč existuje volba Miss XXL, která se navíc objevuje na televizních obrazovkách v hlavním vysílacím čase, když obezita přináší tolik zdravotních a sociálních problémů a navíc je proti ní vyhlášen celosvětový boj?
Dokáže mi zdejší facilitátor odpovědět na otázku, proč je v tomto tak do očí bijící idiotský rozpor?
Je vůbec kapitalistická společnost ovládána lidmi, kteří mají vyšší IQ nežli nejchytřejší opičák na světě, nebo měl kdysi Gorbačov pravdu, když říkal, že ji řídí šílenci?
Bylo by ale ode mne minimálně nezdvořilé, kdybych Sissmánkovi nevyjádřil poděkování za snahu zpříjemnit toto fórum odkazem na zahraniční stránku s obrázkem krásné Ženy. Takové, o jaké se většině mužů v kapitalistickém Česku může bohužel jenom zdát. On to ale od něho není až tak vstřícný krok, jako spíše jeho další pokus zjistit aktuální počet zdejších čtenářů, páč má zřejmě přístup k tamnímu počítadlu návštěvníků.
Budeš, Sissmánku, v tomto stejně otevřený, jako jsem byl kdysi i já, a prozradíš nám, k jakému číslu jsi dospěl?

LiTr (Út, 14. 11. 2006 - 07:11)

Mám si třeba myslet, že kdokoli má v am. filmu dlouhé vlasy, je skrytým uctívačem komunismu?
Pak má třeba porno tvrdě kritický skrytý rozměr....
Tam je totiž většínou plešatý chlap (amerika) sváděn a sveden vlasatou krasavicí (kldr)... což je ovšem podprahová informace čerpající z našich nevědomých archetypů... a to je tuším zakázané... neměla by se tím zabývat rada pro rozhlasové a televizní vysílání?

Hejtmy (Út, 14. 11. 2006 - 07:11)

pro tebe Libčo ode mne http://galleria.amkingdom.com/02/061107/ava010GGA_131677002.jpg

LiTr (Út, 14. 11. 2006 - 07:11)

Jen jeden vlas? A to každá, nebo bude jeden pro všechny? Mohl by se pak třeba taky vystavovat v mauzoleu...
Jaká píseň by se asi hodila? Snad "My letci máme ocelové ptáky"?

Hejtmy (Út, 14. 11. 2006 - 06:11)

Tak já se teda přiznám psychoušku. Za minulého režimu mě zradila jedna soudružka a proto jsem se dal do služeb kapitalistické ODS. V duchu ale sním o tom že vyjdeme do ulic pod rudou vlajkou a spatřím dlouhý vlas všech žen světa a to bez rozdílu... všechny budou mít krásný dlouhý vlas(i ty co jsou plešatý po chemoterapii, protože žádná rakovina v této nové krásné společnosti nebude, protože kapitalismus bude svržen) a spolu s písní na rtech vyjdeme vštříc novým zítřkům ve jménu vlasaté dělnické třídy... VLASATCI VŠECH ZEMÍ SPOJTE SE!!!!!

Hejtmy (Út, 14. 11. 2006 - 06:11)

Tak já se teda přiznám psychoušku. Za minulého režimu mě zradila jedna soudružka a proto jsem se dal do služeb kapitalistické ODS. V duchu ale sním o tom že vyjdeme do ulic pod rudou vlajkou a spatřím dlouhý vlas všech žen světa a to bez rozdílu... všechny budou mít krásný dlouhý vlas(i ty co jsou plešatý po chemoterapii, protože žádná rakovina v této nové krásné společnosti nebude, protože kapitalismus bude svržen) a spolu s písní na rtech vyjdeme vštříc novým zítřkům ve jménu vlasaté dělnické třídy... VLASATCI VŠECH ZEMÍ SPOJTE SE!!!!!

LiTr (Út, 14. 11. 2006 - 06:11)

Je nějaká možnost, jak Tobě, drahý komunisto, dokázat, že skutečně nejsem Tvým milovaným Hejtmánkem?
Ano, pokud za něj pokládáš každého, kdo má jiný názor než Ty, pak má skutečně co dělat, aby každý den napsal do tísíců diskusí, vydal Mladou Frontu Dnes a odvysílal celodenní program F1.
Připomínáš mi dobu, kdy jsme sestru přesvědčovali, že všechny lidi v televizi hraje Dáda Patrasová... jenže ségra tomu, narozdíl od Tebe, nikdy neuvěřila.

hejtmy (Út, 14. 11. 2006 - 06:11)

no z Bushem bych se zrovna neporovnávál to ta tvoje laťka je teda hodně nízko psychouši. Opravdu nehodlám rozpytvávat tvé paranoidní závěry a je mi to asi jedno. Ovšem nemohu souhlasit s tvým velebením socialistické společnosti a důvody jsem uvedl. Opakuji že osm let tady vládla ČSSD s podporou KSČM(jíž si jistě volič) není mi znbámo že by bývalý systém podporoval dlouhý vlas, dokonce bych řekl že je tomu naopak, viz ruzný úchylný trvalý atd. Já se přiznám že jsem fetišitsta na něco úplně jiného a dlouhý vlasy se mi taky líběj,a le že bych to tak rozebíral. Osobně si myslím že jsi bez partnerky a máš vůbec problém navazovat vztahy...a pokud nejsi spokojen se zdejším systémem uvedl jsem již minule KLDR a KUBA budou pro tebe jistě ráj... pak mi napiš maila až tam budeš

Psychouše Zdraví Sissmánek:-)

Libor (Po, 13. 11. 2006 - 20:11)

Tyhle tři příspěvky ti musejí, Sissmánku, coby důkaz existence spontánní diskuse i na tomto fóru z mé strany rozhodně stačit. Za to, abych tady jako ty vyráběl nekolikastránkové diskuse, mě nikdo neplatí, a taky na to nemám ani zbytečný čas. Sorry!

Analix (Po, 13. 11. 2006 - 20:11)

To mě se jednou zdál sen, že mám z něj ještě teť husí kůži když si na něj jenom spomenu.Bylo to krátce před tím, než sme se s Milánkem zaregistrovali. Mělisme svadbu v kostelu. Po výměně prstýnků nás pak farář vyzval, aby sme se políbili a když sem mu ten závoj nazved, tak sem se zhrozil. Místo Milánka to byla nějaká příšerná ženská! Jak sem ji uviděl, tak sem hnedka s kostela utíkal, co mně hohy stačili. Ještě dneska mě to děsí když si na ten vlasatej ksicht jenom spomenu! Však taky Milánek nesmí mít na hlavě delší chlupi než tak dva tři milimetry, jinak bych se při pohledu na něj snad i poblil!

Reklama

Přidat komentář