Reklama

Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Libor (Út, 30. 1. 2007 - 19:01)

Konec bankovního tajemství v Čechách!
S nástupem pravicové vlády skončilo pro sociálně slabší občany, odkázané na sociální dávky, bankovní tajemství! K žádostem o ně totiž od začátku tohoto roku přibyl nový formulář, na kterém je třeba vyplnit, kolik kdo platí za elektřinu, plyn, vodné, stočné, odvoz odpadu, vytápění. To ale nestačí, protože se všechny tyto platby musejí doložit! Problém pak nastává v okamžiku, kdy některou službu hradíte ze svého bankovního účtu buď přímo, nebo pomocí "SIPA." V tomto případě totiž nestačí předložit tento doklad, na kterém jsou veškeré platby vypsány. To totiž úředníci nepovažují za důkaz, že je to zaplaceno. Oni požadují předložení výpisu z bankovního účtu, který si dokonce okopírují a přiloží k vaší žádosti! Tím mají k dispozici nejenom přehled o veškerých vašich transakcích, ale i celkovém stavu financí na vašem účtu!
Když mi to známá minulý pátek povídala, tak jsem tomu taky nevěřil. Přesvědčila mne až ukázka onoho formuláře, na kterém je to opravdu napsané: ,,doložit složenkami, VÝPISEM Z ÚČTU, potvrzením příslušné organizace... " Marně prý vysvětlovala dotyčné úřednici, že z platby "SIPA," uvedené na výpisu z bankovního účtu, nemůže nikdo zjistit, kolik platí za elektřinu, protože je to celkový součet všech plateb (televize, rádio, telefon, předplatné novin a časopisů, elektřina, spoření, pojištění...). Úřednice na předložení tohoto výpisu z účtu stále trvala, a tak ji ho musela nakonec opravdu k okopírování předložit.
To je ale spolupráce mezi parazity! Kapitalista vykořisťuje tím, že za práci zaplatí minimální, zákonem stanovenou mzdu, a jeho pravicová vláda toho využije k prolustrovávání účtů sociálně slabších, tedy většiny občanů!
Kam se za takovými nehoráznostmi hrabou komunisti!

Libor (Út, 23. 1. 2007 - 18:01)

Českem se prohnal orkán. Ničil přírodu a majetky. Mnozí lidé jsou proto zoufalí. Zvláště pak ti méně majetní. Přišli-li třeba o střechu nad hlavou a nebyli přitom pojištěni, potom jim nezbude, nežli si vzít úvěr. Protože pojišťovny nikdy neuhradí celou škodu, budou si muset vzít půjčku i mnozí pojištěnci. Neštěstí jedněch však přináší radost druhým. Třeba zaměstnancům bank, kterým úroky z úvěrů, poskytnutým oněm nešťastníkům, umožní zvýšit si i tak dost vysoké platy. Pak tu jsou různí tesaři, pokrývači, klempíři, zedníci, výrobci střešních krytin... Ti všichni mají a budou mít díky této kalamitě další práci, proto i oni mají důvod se radovat. Kalamitou postižení lidé jim však nebudou muset zaplatit pouze cenu materiálu či práce, nad čím by nebyl důvod se ani pozastavovat, natož pak pohoršovat. Oni si totiž budou muset vydělat i na všechny možné daně, jimiž jsou ceny práce a materiálů navýšeny, aby následně doputovaly státu, posledním to článkem, který se na tomto neštěstí obohacuje. I sám minulý předseda vlády Paroubek přiznal, že značný podíl na ekonomickém růstu naší ekonomiky měly záplavy, které před léty Česko postihly. Tato upřímnost jej proto ctí. Osobně si totiž vážím lidí, kteří říkají skutečnost takovou, jaká je...
Není tedy důvod, proč by si třeba i poslanci nemohli opět zvýšit své platy, nebo příště ukrajovat větší porce z onoho pomyslného medvěda, ze kterých se budou moci postavit či vylepšit třeba golfová hřiště, nebo nějaký ten soukromý majetek...
Povrchní a letmý výběr lidí, kteří se na této kalamitě obohatí, však zdaleka není jediný. Spousty jich totiž vyrazilo do lesů, plných kalamitního dříví, které se dá proměnit na teplo. To se ale nelíbí pravicovému ministru Gandalovičovi (ODS). Podle jeho slov je totiž potřeba zabránit touze některých lidí obohatit se na současné kalamitě kradením dřeva na topení!
Sice nevím, jaké zákony platí v této oblasti dnes, ale za komunistů si do určitého průměru a délky mohl v lese nasbírat dříví každý, kolik chtěl. To byl ale socialismus. V této kapitalistické společnosti se však možná dočkáme, že bude nějaká babička postavena před soud za to, že si v lese nasbírala nějaké to kalamitní dříví, za což ji bude následně nařízena exekuce. Na panském přeci nesměla lůza nikdy krást, tak proč by měla být tahle demokracie nějakou výjimkou!
V jistých částech Anglie dnes třeba mohou lidé sbírat houby v lese pouze na základě povolenky, za kterou musejí majiteli lesa zaplatit. Tam je totiž svoboda a demokracie o nějaký kus dál, nežli v tom našem postkomunistickém, polosocialistickém Česku...

Libor (Út, 23. 1. 2007 - 18:01)

Občas si kladu otázku, zda-li neexistuje evidence filmů podle skrytého lobbingu, nebo jestli tato informace není součástí jejich nabídky na trhu. Že kdyby třeba televizi oslovila nějaká zájmová skupina (armáda, kadeřnická mafie, lékaři..., ale třeba i narkomafie či jiné, tzv. protizákonné ekonomicko-politicky zájmové skupiny), která by ji nabídla odměnu za skrytý lobbing v jejich zájmu, tak by se mohli pomocí této informace tamní zaměstnanci lépe orientovat nejen ve vlastním archivu, ale i na trhu. Pokud jde ale o onu kadeřnickou mafii, jejichž zájmy jsou totožné s potřebami státu (zaměstnanost a produkce daní), není totiž vyloučeno, že to může být i jakousi nepsanou povinností každé televize systematicky zařazovat filmy do svého programu tak, aby svým skrytým kadeřnickým lobbingem vyvažovaly aktuální módní vlnu způsobem, který by zachovával status quo.

Libor (Út, 23. 1. 2007 - 18:01)

Taky mi nedá, abych zde nejen v této souvislosti nezmínil také film Postřižiny. I ten byl totiž nedávno odvysílán (Nova, 17.1. 20:00), přičemž jej z oněch za kadeřnické zájmy lobujících nelze vyřazovat. Vždyť je to dokonce takovou jejich vlajkovou lodí!
Až nyní jsem si totiž uvědomil, že se v něm krásných dlouhých vlasů paní správcové její manžel nikdy nedotýká, byť je evidentní, že je to vlasomil. Proč by jí přece klíčovou dírkou tajně pozoroval, když má vlasy rozpuštěné, nebo ve stáji hladil koňovi ocas... I onen "výprask," který ji uštědřil poté, co přijela domů kastrovaná, o čemsi vypovídá...
Z toho je zjevné, že i komunisti dodržovali onu kapitalistickou zásadu, že se ve filmech mohou vlasů žen dotýkat pouze kadeřníci. Socialismus byl přece také o trhu, ve kterém bylo třeba nějak lidi zaměstnávat... Nedělo se tak ale způsobem, k jakému dochází dnes!

Libor (Út, 23. 1. 2007 - 18:01)

A do třetice opět Nova (22.1. 22:25) a film Dračí život Bruce Lee (USA,1993), který je oslavou násilí, takticky povýšeném na bojové umění. Akční hrdina čínského původu se zamiluje do bílé Američanky, mající blonďaté vlasy zhruba do poloviny zad, s níž se po čase ožení. Stálí čtenáři tohoto fóra vědí, že nepsaný, do podvědomí neustále vtloukávaný kapitalistický zákon ženám diktuje, aby se nechaly kastrovat buď ihned po svatbě, maximálně však v době, kdy se jim narodí první děcko. Ve zmíněném filmu se kapitalističtí pasáci tento MEM rozhodli svým poddaným připomenout, přičemž k tomu zvolili období druhé. Posledním okamžikem, kdy jste ji mohli spatřit s dlouhými vlasy, bylo tedy narození jejich dítěte. V dalším záběru se pak objevila doma v obětí svého muže, který ji i nadále horoucně miloval, a její kastraci vůbec nekomentoval. (A proč taky, když je to přece normální, samozřejmá a bezvýznamná změna vizáže, nemající na vztah milujících se lidí žádný vliv. Správný muž přece musí svoji ženu milovat, ať vypadá, jak vypadá...)
Pak kdosi zazvonil. Byla to její matka, která je přišla navštívit. Vpochodovala dovnitř, Bruce Lee sklopil zrak a pravil: ,,Tvá máti má krásný nohy. Krásný!" To byl už jen takový sichr, aby i ten největší blbec pochopil, co muže na ženách zajímá, přičemž to vlasy rozhodně nejsou...
Myslíte si, že ty kapitalistický parchanti někdy natočí film, ve kterém muž řekne (o) nějaké nenabarvené dlouhovlásce, že má krásné vlasy, a dotyčná si je do konce filmu nenechá odstranit?
Domníváte se, že se někdy objeví reklama, ve které bude muž hladit ženě třeba balzámem ošetřené dlouhé vlasy, a pak s ní "flákne" do postele stejně, jako v reklamě na depilaci nohou, kterou jsem zde kdysi popsal?
A když nás může k holení motivovat reklama, v níž žena vášnivě líbá oholenou mužskou tvář, nebo muž ženinu oholenou nohu, aby tím tvůrci naznačili zvýšený sexappeal, jenž má být motivací k naši investici do jimi reklamovaného produktu, vyrobí někdy naši pasáci reklamu, ve které bude muž stejně vášnivě líbat ženě její dlouhé vlasy, protože utrácí za propagovaný přípravek, kterým o ně pečuje?
Chtěl bych vidět někoho, kdo by tomu v tomhle nedemokratickém totáči uvěřil!

P.S. Už sis, Sissmánku, vzpomněl, zda jsi někdy někomu kouřil péro?

Libor (Út, 23. 1. 2007 - 18:01)

Protože je Sissmánek natolik natvrdlý, že se mu doposavad nepodařilo pochopit souvislost mezi nedostatkem dlouhovlasých žen a kapitalismem, přičemž není vyloučeno, že je takových jedinců více, jenom se to stydí přiznat, je třeba, abych tady i nadále popisoval, jak to (dodnes) kapitalisti prostřednictvím médií dělají, že se ženy stále nechávají kastrovat, a v čem spočívá zakázanost tohoto sexuálního znaku v nedemokratické kapitalistické totalitě. To je ale věta :-)
Vedle filmu Díky za každé nové ráno, ke kterému jsem se minule vyjádřil, byla třeba na TV Nova 11.1. ve 22:30 odvysílána komedie (USA, 1999) Brzy to přijde, v níž se třem kamarádkám, spolužačkám střední školy, začínají zapalovat lýtka. Pravidelně tedy chodí na "lovy." Dvě z nich s tím nemají problém, neboť si jich vždycky nějaký kluk všimne. Jsou to totiž kastrované, tudíž dokonalé správňačky, podobající se třeba naši Lucií Vondráčkové! Třetí je však na tom o poznání jinak, neboť je to dlouhovláska. Když si třeba sedla na stůl za dveře jakéhosi podniku naproti jedné ze svých kastrovaných kamarádek tak, aby každý návštěvník mezi nimi musel projít, potom si ji - na rozdíl od té druhé - nikdy nikdo nevšimne. Příčinou ale rozhodně nemůže být její arogantní a namyšlená povaha, když ji tam přece každý vidí poprvé a nemůže ji proto - na rozdíl od diváka - znát...
Na stejné televizi jste 19.1. ve 22:25 mohli zhlédnout americký, armádně-náborový film G. I. Jane (1997), jehož feministický podtext spočíval v informaci, že ženy do armády USA rozhodně patří. Navíc se mohou i díky nelidsky tvrdému výcviku a na první pohled nepřípustnému surovému zacházení ze strany velitelů stát i členkami jednotek, bojujících za mír a svobodu podle amerických představ. Sovětské a německé ženy se přece chápaly zbraní v druhé světové válce, v dnešní době jsou normální součástí armády severokorejské komunistické totality, tak proč by měla být armáda USA výjimkou? Vždyť by to byla jejich diskriminace!
Tento film jsem neviděl. K vytvoření vlastního názoru na něho mi stačila upoutávka, ve které si dotyčná emancipovaná hrdinka začala vyholovat hlavu, a komentář, který jsem si k němu přečetl v jednom TV magazínu. Kolika sexuálním deviantům tak tvůrci tohoto filmu, společně s Novou, udělali radost, pomyslel jsem si...

Libor (Čt, 18. 1. 2007 - 21:01)

Mezi psychiatry panuje názor, že velká část sexuálních deviantů oplývá vyšším intelektem, než je průměr. Všichni Češi už dávno vědí, že dlouhé vlasy žen jsou v kapitalistické společnosti, kvůli byznysu, zakázaným sexuálním znakem, a od tebe se náhle dozvídám, že tuto spojitost nechápeš. Jaká může být příčina? Buď nejsi Čech, nebo se psychiatři mýlí! Můžeš být ale i onou výjimkou, potvrzující pravidlo...
A nyní k tvým otázkám, protože k jejím odpovědím jsem přece tady!
Jak jsem to včera počítal, tak denně dostávám 45 prášků. Když mi je sestřička poprvé dávala a viděla můj zhnusený ksicht, tak mě řekla, že to tak musí být, protože farmaceutický průmysl musí z něčeho žít. Její šéfem je prý doktor a úkolem každého lékaře je předepisovat léky, protože bez léků není v tržní ekonomice léčby. Kdyby je ale nepředepisoval, tak by nic nevydělal, a tak je předepisuje, protože i on musí z něčeho žít. A čím víc jich někomu napíše, tím více peněz vydělává a má se tak lépe. Prý má smlouvu s nějakou firmou, že bude předepisovat jejich léky. Jsou sice dost drahý, ale to mu je putna, protože je neplatí. Naopak ho za to ona firma odměňuje, díky čemuž má docela slušný přivýdělek. Sestřička ale taky musí z něčeho žít, a tak si musí plnit své povinnosti, a právě roznášení předepsaných léků je jednou z nich. ,,No ale i já chci přece žít,"namítl jsem a s odporem se podíval na onu chemickou hromadu. ,,No tak to přece nejez a vysypej to svinstvo do záchodu, Liborku," odpověděla mi sestřička, se kterou v ústavu nejvíc kamarádím. Má totiž nejdelší cop ze všech!
A kde že ten ústav s krásnými sestřičkami nachází? Tůůůůdle! Já ti to Sissmánku vykecám a ty se mi napakuješ do postele! Tak blbej tedy nejsem, víš! Úchyl mezi námi - to by bylo to poslední, co by nás mohlo potkat!
Já ti na všechno odpověděl, a tak jsem zvědav, kdy se od tebe dozvím, jestli jsi ho už někdy někomu kouřil. Když takovéto otázky padají v televizi veřejného práva, tak proč bych se na to nemohl zeptat já tebe?!

Hejtmy (St, 17. 1. 2007 - 21:01)

Vidíš tak to jsme dva.... já jsem totiž nepochopil tvé neustálé tlachání o kapitalismu ve spojitosti s dlouhými vlasy... mohu ti té položit neaktuálně neveřejnoprávní socialisticko-komunistickou otázku? V jakým ústavu přebýváš a kolik bereš prášků denně?

Libor (St, 17. 1. 2007 - 20:01)

Mohl bych ti, Sissmánku, položit na závěr jednu aktuálně-veřejnoprávní, kapitalisty povolenou otázku?
Už jsi ho někdy někomu kouřil?

Libor (St, 17. 1. 2007 - 20:01)

Taky se vám stává, že vám jisté věci docházejí se zpožděním? To je tím, že nové poznatky získáváme ze souvislostí, vzniklých z dílčích poznání. Je to jakási nadstavba, nebo-li bonus, jenž vyplyne jaksi automaticky, sám od sebe. K něčemu takovému u mě naposledy došlo, když jsem 1. ledna na "veřejnoprávní" televizi opětovně zhlédl film Díky za každé nové ráno, jehož název by klidně snesl dovětek: ...aneb Postřižiny II. Rok jeho natočení (1994) je oním porevolučním obdobím, kdy naši noví kapitalističtí otrokáři pochopili, jakým směrem mají českou ženskou veřejnost masírovat, aby se na ní mohli náležitě pakovat. Proto třeba ona pasáž o Ukrajince s copem, která se musela vrátit zpět do rodné vlasti, protože o ni u nás projevil zájem pouze debil, za kterého se vdát by pro ni nebylo žádné terno.
Za zmínku ovšem stojí i režisér tohoto filmu, kterým je Milan Šteindler. Ano, to je ten, který v roli šíleného vědce v pořadu Clever (na TV Nova) ostříhal na židli přivázanou dlouhovlásku, aby její vlasy mohl použít ke svému experimentu. S Halinou Pawlowskou tak tvoří docela zajímavý tandem, pro který je lobbování za zájmy kadeřnické mafie zřejmě slušný zdroj přivýdělků. Ale proč ne, když tady máme kapitalismus, ve kterém je jaksi normální a přirozené, že menšina parazituje na většině, přičemž ji zbavuje i těch nejzákladnějších lidských práv, a aby se ji to lépe dařilo, tak si k tomuto účelu platí ochotné lokaje z řad režisérů, herců, zpěváků či jiných mediálně známých, nebo v médiích působících celebrit. Ne nadarmo se pak o nich říká, že to jsou děvky prodejné... Za každého režimu!
Je taky zajímavé, jak se vztah mezi divákem a takovýmito osobnostmi v závislosti s jejich jednáním a projevem mění tak, že se z oblíbenců stanou jedinci, které nemůžeme vystát. U mne třeba zrovna právě výše zmíněné prošli onou "transformací." Jim jsou ale takovéto záležitosti naprosto lhostejné, protože jim "cenu chleba" nesnižují. Zatím. To ale platí pouze do doby, dokud nedojde k jeho "lámání." Vždyť kolik takovýchto celebrit upadlo v nemilost "jenom" proto, že sloužili německým fašistům či pozdějším komunistům? A mnohdy to nebyla ani služba, nýbrž pouhá snaha přežít. Za každou cenu...
Nemálo zajímavé je taky sledovat, jak jsou dnes někteří jedinci ochotni veřejně zvát na naše území cizí armádu s dovětkem, že bychom jim za jejich případný pobyt měli ještě poděkovat, když jedním dechem zároveň odsuzují naši okupaci v šedesátém osmém, přičemž ty, kteří je sem tenkrát zvali a děkovali jim za jejich přátelskou pomoc, považují za zrádce národa. Armády socialistických států zde tenkrát měli zajistit stabilitu a bezpečnost socialismu, americká základna by měla posichrovat kapitalismus. Že mezi tím není žádný rozdíl, protože v obou případech se jedná o zachování jistého, byť odlišného druhu demokracie, neumožňující některému "druhu" lidí život podle jejich představ a přání, těmto retardovaným schizofrenikům vůbec nevadí, protože si tím touží pojistit své prebendy. Stejně jako jiní kdykoliv v historii. Boží mlýny ovšem melou...

Libor (St, 17. 1. 2007 - 20:01)

Spojitost mezi Gatesem a Fučíkem, natož pak celým Sissmánkovým příspěvkem s těmi mými posledními, se mi nalézt nepodařilo, ať jsem přemejšlel, jak jsem přemejšlel. Z Gatese a provazu, obvykle používaného k věšení lidí, jsem ale cosi vyvodil. Ne snad že by, co by kapitalista, prodal někomu špagát, na kterém by byl posléze oběšen - jak o této skupině cokoliv pro peníze schopných udělat lidí praví jedna prozíravá komunistická moudrost. Gates se zatím odhodlal "pouze" k dobrému obchodu s komunistickou Čínou, nebo-li zemí, která je úhlavním ekonomicko-politickým nepřítelem té jeho rodné. A lidská práva, která se údajně v Číně tak hrubě a bezostyšně porušují? S tím si nějaký Gates hlavu neláme! Kapitalistům jsou přece zisky daleko bližší, než nějaká morálka či boj za lidská práva. Tyto proklamace používají pouze v případech, kdy se jim to hodí k prosazování svých ekonomických zájmů.
Jinak se Sissmánku neboj, že bych tě snad připravil o to potěšení číst mé bláboly! Dlouhovlasé sestřičky v ústavu mě totiž na internet vždycky pustí, páč jsem na ně milej, něžnej a hodnej! Navíc je pravidelně pročesávám a masíruju jim vlasové kořínky, což jim dělá strašně dobře, a díky čemuž se do služby těší tak, jako nikdy před tím, než jsem tam byl hospitalizován! Jedna z nich mě dokonce půjčila notebook, který mám ve svém soukromě-protekčním klecovém lůžku schovaný pod madrací! Ostatních patnáct spolupacientů na pokoji, ale i další v celém baráku, tato lůžka nemají. Proto jsou vždy před "večerkou" opícháni injekcemi, aby v noci v klidu spali a nikde nerajtovali. I farmaceutické firmy prý musejí žít... Však je to prý stálo investic do lobby, aby se klecových lůžek přestalo používat a ony tak mohly více vydělávat! Státu se prý ale takto zvýšené náklady do zdravotnictví za čas vrátí, a posléze na tom údajně i vydělá, protože se tito psychiatričtí pacienti vlivem vedlejších účinků psychofarmak dostanou "pod kytky" dříve, ale poněkud důstojněji, nežli v případě, kdy by byli "korigováni" pouze klecovými lůžky. Říkaj sestřičky... Takto farmakologicky navozeného nočního klidu pak i já využívám jednak ke své tvůrčí činnosti, ale hlavně ke vzájemným vlasovým radovánkám s copatými sestřičkami. Ty ostatní, kastrované, si pak dávají šlofíka... Vivat farmakologie!
Neprozradil jsem už ale toho na sebe až přespříliš, Sissmánku?
A až budeš mít zase někdy příště touhu mě oběsit, tak mi to, prosím, nesděluj tak zaobaleně! Vždyť už dávno ses přece osmělil k daleko jasnějšímu a otevřenějšímu sdělení tohoto typu, tak proč najednou takovéto složitě zakonspirované vzkazy!
Přemejšlej trochu, ty kašpare nagelovanej!

Libor (St, 17. 1. 2007 - 20:01)

Jeden internetový kamarád mně po přečtení mých posledních příspěvků "vyčinil." Prý jsem se v seznamu zločinů homosexuální menšiny, terorizující majoritní společnost, zapomněl zmínit o masovém nemocničním vrahu Zelenkovi. To je prý také teplouš... Ano, vím, zněla má odpověď. Dělat ale z každého buzeranta automaticky vraha, to by už byla poněkud silná káva - namítl jsem. Gauneři tohoto kalibru se přece vyskytují mezi všemi skupinami obyvatelstva; já jsem se ale snažil poukázat pouze na terorizování majoritní společnosti, vyplývající z jejich poruchy sexuální orientace. S touto argumentací jsem ale u něho nepochodil. Prý jsem si asi nevšiml, jak funguje většina současných médií, a to nejen bulvárních. V nich se paušalizuje kde co, přičemž se na nějaký individuální odlišnosti z vysoka... Do jedněch pytlů se sypou národnostní mentality, ze kterých se následně vyvozují společní přátelé či nepřátelé, lidem se předkládají (nejenom sexuální) ikony a fetiše, o kterých se tvrdí, že jsou všemi uznávané, uctívané a zbožňované... A připomněl mi i onen článek v Mladé Frontě o odlišném českém vkusu, jehož autorem byl homosexuál Sidovský. ,,To je přece paušalizace jako prase! A když si ji může dovolit teplouš, který to dělá v rámci svého účelového lobbování za zájmy kadeřnické mafie, proč bys tak nemohl v zájmu majority činit třeba Ty vůči nim! Kolik článků, jejichž nadpisy začínaly slovy Všechny muže vzrušuje...., Všichni muži šílí..., Všichni muži nesnášejí...., Ta či ona se líbí všem, bylo kdy napsáno? Taky se máme všichni dobře, protože bereme průměrnou mzdu v Česku."
Lze snad s těmito jeho názory polemizovat, nebo je dokonce odmítat?

Hejtmy (Čt, 11. 1. 2007 - 06:01)

Už jsem si říkal jestli tě v ústavu pouštěj na net.... a litoval jsem že už nebudu číst další bláboly... mám návrh co takhle nepodporovat kapitalistu Gatese, protože ten může za net a psát na toaletní papír, jako soudruh Fučík... byla by to taková Liborova reportáž psaná na oprátce... přemejšlej o tom

Libor (St, 10. 1. 2007 - 20:01)

Myslím, že také stojí za zmínku, co se v onom veřejnoprávním pořadu pro odlišné menšiny s názvem G objevilo. Tak třeba scénka, ve které se dva gayové rozhodovali, který z nich bude mít miminko. Přichází prý totiž století těhotných mužů! Jeden z nich to rozhodl: bude to jeho partner, protože - a nyní se podržte! - má prý krásné dlouhé vlasy! No dlouhé... Žena s takovouto délkou je mezi normálními muži po právu považována za kastráta! Takovouto klučičí máničku třeba na základní škole, případně i libovolně vyšší, by snesli i komunisti v době nejhlubší totality... Proč by ale do toho pořadu, mající za cíl i nadále popularizovat homosexuální menšinu, nemohli zamontovat informaci, že buzerantům vlasy nevadí, nebo se jim nakonec i líbí, že? Libor tedy zřejmě kecá...
Taky se tam objevila divadelní ukázka, ve které se jeden teenager zeptal druhého, zda někdy někomu kouřil péro. Buzeranti jsou totiž nesmělí, kvůli čemuž by se mohl jeden druhého bát na něco takového se v reálném životě zeptat. A právě od toho je televize "veřejného práva," aby je za pomocí Queer magazínu tohoto ostychu postupně zbavila, a veřejnost s jejich oprávněnými potřebami a tužbami seznámila! Za mého života jsem ještě nikdy nezaregistroval, že by naši pasáci do nějakého filmu zamontovali pasáž, ve které by se jeden kluk druhého zeptal, zda se už nějaké dlouhovlásce hrabal ve vlasech, pletl ji copy, nebo ji česal. Něco takového totalita, ve které máme to "štěstí" žít, prostě nepřipustí! Ovšem kouřit si navzájem péra, nějakou ženu či dívku proti její vůli ostříhat... Taky nezapomenu na jeden český film, ve kterém parta kluků očichávala sedlo kola po té, co z něho slezla jakási mladá žena.To všechno jsou sdělení, kterému se "svobodní" tvůrci západní diktatury nebrání.
Magazín Queer, který je prý nejen pro buzeranty, rozhodně stojí za to sledovat. (ČT1, 11.1., 22:50) Varování si ale zaslouží jedinci, kterým pohled na ženské kastráty způsobuje duševní trauma. Tam se totiž jiné ženy nevyskytují, neboť je to přece pořad pro jimi vyvolenou menšinu!
Komunisti prý vychovávali veřejnost ke slušnosti, kapitalismus ji vychovává k individualitě. A výchova k individualitě přece spočívá v propagaci násilí, sadismu a perverzností všeho druhu, sexuálním deviantům je třeba dopřát stejná práva jako normální, slušné a spořádané většině. S právem individualit mužské většiny, potřebující na ženách sexuální znak, z jehož odstraňování se stal skvělý byznys, je to ale naprosto jinak. Takový zajímavý kapitalistický rozpor, co říkáte?
Kapitalismus není společnost intelektuálů, natož nějakých demokratů - v něm vládnou zločinci!

Libor (St, 10. 1. 2007 - 20:01)

Z výše uvedeného tedy po shrnutí vyplívá, že většinová veřejnost (ve skutečnosti ale pouze skupina lidí, která skrze média hovoří jejím jnénem) prosazuje zájmy sexuálně deviantní menšiny, která je pro ni nejen nebezpečná, nýbrž ji dokonce sama terorizuje! Protože ale odmítám uvalování kolektivní viny na kohokoliv, musím k tomu nutně dodat, že i mezi touto "čtyřprocentní," tedy homosexuální menšinou jsou rozdíly, kvůli kterým nelze nic z mnou uvedeného automaticky aplikovat na každého jednotlivce!
Jak je to ale s právem většiny, třeba na ženský sexuální znak kterým jsou dlouhé vlasy přirozených barev? To je nutné omezovat a potlačovat, protože - na rozdíl od potřeb buzerantů - omezuje byznys, a tak není v souladu s požadavky kapitalistického trhu! Dokud tedy bude kapitalismus existovat, potom budou všichni, kteří u žen požadují dlouhé vlasy, považováni za obskurní fetišisty a tento sekundární znak bude zakázán.
Kapitalismus není vláda ani rozumu, ani (většinového) lidu, byť třeba prostřednictvím demokraticky zvolených zástupců. Je to vláda peněz a z nich vyplývající moci! Za ty v něm můžete získat téměř všechno: individuální svobodu, spravedlnost, právo, média, otroky, realitu...

Libor (St, 10. 1. 2007 - 20:01)

Někdo by mohl namítnout, že buzeranti nejsou pro normální většinovou veřejnost nebezpeční tak, jako devianti ostatní, a že proto nelze prosazovat jejich práva. Ona to ale není pravda! Vždyť je přece veřejným tajemstvím, že za všemi mentálními anorektičkami a bulimičkami jsou právě homosexuálové z řad gayů, kteří z pozic módních návrhářů a postů manažerů různých odvětví šoubyznysu diktují módu, která má na svědomí statisíce, ne-li miliony zdravotně postižených děvčat už od školních let, z nichž mnohé končí v márnicích! A protože jim jejich úchylka nebrání lobbovat za zájmy kadeřnického průmyslu, ba dokonce být co by dámští kadeřníci jeho součástí, tak to jsou opět oni, kteří mají na svědomí miliony manželských rozvratů, protože svým módním diktátem nutí nejen ženy středních let do vizuálních kastrací. A jsou to opět buzeranti, kteří mají na svědomí bezpočet znásilněných mladých děvčat a žen, protože jsou často jedinými dosažitelnými nositelkami onoho ženského sexuálního znaku dlouhých vlasů přirozených barev, které kvůli vlastnímu profitu odstraňují či przní! O další kriminalitě s tímto fenoménem spojené už ani nemluvě...
A to stále není všechno, co má tato údajně neškodná menšina na svědomí! Na světě se totiž vyskytuje smrtelně nebezpečná choroba AIDS, a je opět veřejným tajemstvím, že právě homosexuálové jsou díky své daleko větší promiskuitě jedním z její největších šiřitelů! I poměrně značná část pedofilů pochází právě z jejich řad...
Jeden člověk, se kterým jsem si kdysi vyměnil pár mailů, prohlásil, že by tihle sexuální devianti měli být nějak viditelně označeni (např. tetování na čele), aby je veřejnost mohla identifikovat a mít se tak před nimi lépe na pozoru. Že by pak bylo i každému jasné, že nějaký člověk, vizáží podobný muži, třeba v televizním pořadu říká, že se mu u žen nelíbí dlouhé vlasy, nebo nějakou dlouhovlásku přesvědčuje, aby se dala ostříhat (Musil na Nově), protože je uchyl. Tenkrát jsem s ním nesouhlasil...
Mně, ale i spoustě dalších lidí, není dodnes jasné, zda (a případně proč) se homosexuálové sami derou třeba na pozice různých pasáků zpěvaček (např. Sidovský či Musil), ze kterých ovlivňují jejich vizáž, nebo jim jsou takovéto posty někým nabízeny. Je tomu tak všude ve světě, nebo jenom u nás? Co je nutí ovlivňovat vizáž žen? Proč tato skupina úchylů s tak ďábelsky dokonalou metodou systematicky ze světa odstraňuje veškerou ženskost, přičemž získávají stále větší privilegia? Jsou to snad nějací ďáblovi služebníci, mající za cíl všechno normální a přirozené - včetně nás - postavit na hlavu a převálcovat? Zná na to někdo odpověď?

Libor (St, 10. 1. 2007 - 20:01)

Nejvyšší šéf homosexuálních deviantů a bojovník za jejich práva Hromada nedávno pravil, že je již spolu se svými komplici unaven. Jejich úkolem, který si na počátku vzniku této "demokracie" předsevzali, bylo změnit názor veřejnosti jimi požadovaným směrem, aby bylo možné prosadit zákon o registrovaném partnerství, což splnili. Protože to ale není vše, co by ke svému štěstí potřebovali, vyslovil přání, aby byli vystřídáni aktivisty novými, mladšími. Jak jsem se minule zmínil - potřebují totiž prosadit další své požadavky, mezi které patří i právo na výchovu dětí. To samozřejmě neřekl, ale dodávám já... A protože není třeba s ničím otálet, proto vyrazila do boje za jejich práva naše známá pasákůprávní televize už od začátku tohoto roku. Pořad s názvem Q, který má hájit zájmy SEXUÁLNÍCH DEVIANTů a vytvářet jim pozitivní image, vyrobila za PENÍZE NÁS VŠECH právě proto, že většina má prý chránit práva menšin, a tamní zaměstnanci to chápou jako úkol právě tohoto VEŘEJNOprávního média. Není ale vyloučeno, že jej sponzoruje kadeřnická mafie, když je k nim právě tato televize tolik vstřícná, a pomocí vhodně vybraných filmů skrytě ovlivňuje veřejnost v jejich zájmu... Je zde ale otázka, zda si i ostatní sexuálně deviantní menšina, v podobě např. pedofilů či sadistů, nezaslouží podobný pořad, který by je popularizoval. Vždyť i pro ně platí argumenty, používané u homosexuálů, že si svoji úchylku, promiňte - jinakost či odlišné cítění - nevybrali, protože se s ní narodili a nemohou se z ní vyléčit!

Novoroční novinkou je také navýšení koncesionářských poplatků, nebo-li zdražení "veřejnoprávní" televize, což ji prý umožní snížit vysílací čas reklamy. Nezmínili se ale, zda mají na mysli tu oficiální nebo skrytou, zabudovanou do pořadů a filmů, ze kterých se dá taky tak dobře dělat skvělá (a samozřejmě i placená) reklamní kampaň...

Libor (Pá, 5. 1. 2007 - 09:01)

Srdce mi blahem zaplesalo, jak jsem zjistil, že mě Olina dává za pravdu a chválí! Koho by komplimenty nepotěšili, že? Já si ale nemyslím, že by mě tady byla nějaká škoda, ani netrpím sebelítostí. Věřím však, že by mého talentu někdo rád využil, pakliže bych na jím zvoleném místě "zpíval" tak, aby mu to přineslo zisk...
Ano, jistí lidé ženy skrze média ovládají, jako by byly jejich otrokyně, protože estetika ženskosti je jimi předkládána v takové podobě, aby na jejich realizaci maximálně vydělali. Olina se však mýlí, když mezi to zařazuje dlouhé vlasy! Patrně k tomu dospěla zjištěním, že se v současnosti dlouhovlásky mediálně prezentují nebývale často. Těžko ale spatříte nějakou, která by měla vlasy alespoň do pasu... Západní média na tuto módu nepřepnula z důvodu zištných. Jsou k tomu totiž donucena nátlakem veřejnosti, který umožňuje právě internet, neboť to, co se v této části světa do doby jeho vzniku odehrávalo, bylo jasným a zrůdným porušováním základních lidských práv! A když se podíváte na jakýkoliv film, seriál či hudební klip z dnešní, případně nedávné doby, který není český, potom zjistíte, že se v nich vyskytuje daleko větší počet dlouhovlásek než v těch našich. To lze zdůvodnit jednak pozdějším a pomalejším nástupem internetu v našem kraji, ale i větší aktivitou přítomných dozorců, facilitátorů či manipulátorů, kteří byli kadeřnickou mafií z oprávněných obav o své budoucí kšefty najati. Kadeřnický cech byl o na nás valícím se západním trendu dobře informován...
Týrání lidí bych pak spatřoval spíše v donucování neustálého zkracování, barvení a jiného chemického ošetřování vlasů, které je navíc spojeno s finančními výdaji. Peníze ale většina občanů získává vlastní prací, a jestliže někdo někoho nutí pracovat, aby si vydělal na přehnanou, zbytečnou, v případě odstraňování sexuálních znaků pak i škodlivou a nebezpečnou péči o své tělo, pak jej týrá daleko víc, nežli by to ponechal na jeho osobním uvážení! Dlouhovlasá a nenabarvená kráska tedy mně přijde jako popis osoby šťastné a svobodné! To je zase ideál Ráje, který je nepochybně také výmluvný...

Žena není nikomu na hraní ani určena, ani stvořena. Každý člověk touží po lásce a některé (!) ženy si zaslouží, aby byly muži milovány a opečovávány. Francouzský spisovatel Anatol Franc kdysi prohlásil: Ženy nejsou něžné, ženy pouze v nás, mužích, něžnost probouzejí. V nich zase něhu probouzejí zvířátka... Jestliže má ale u muže vzniknout nějaká potřeba chovat se k ženě něžně, dávat ji najevo své city a lásku, potom jako žena musí vypadat! A od toho jsou právě sekundární (vizuální) pohlavní znaky, mezi nimiž právě dlouhé vlasy dominují, které u VŠECH normálních, tedy heterosexuálně orientovaných mužů, nastartovávají takovéto city, potřeby a touhy. Samozřejmě za předpokladu, že jsou něčeho takového vůbec schopni. Sexuální přitažlivost k ženám totiž nevzniká ani na základě nějakých morálních kvalit, ani sociálním postavením či množstvím majetku. Kapitalisti se dokonce poslední dobou uchylují k dalším manipulacím, mající za cíl odvést pozornost od fyzické podoby ženskosti, kterou i nadále touží v zájmu byznysu ve svůj prospěch určovat. Má tomu posloužit údajně nejnovější výzkumy, které prý ukazují, že si své partnerky nevybíráme podle vzhledu, nýbrž pachu! A byznysu sloužící sexuologové jsou určeni k tomu, aby takovéto bludy a nesmysly skrze média šířili!
Hold - jiný kraj, jiný mrav! Takový, který je pro pasáky výhodný!

Záhadou však pro mě je, že mne Olina v jednom příspěvku hodnotí jako agresivního homosexuála, a za pětadvacet minut náhle otočí, když na moji adresu nešetří komplimenty. Buď je to tedy nádherná ukázka dokonalé schizofrenie, nebo se prostě jeden ze zdejších manipulátorů opět spletl, když oba příspěvky "podepsal" stejným jménem. Já bych se spíše přikláněl k variantě druhé, přičemž z toho cítím ducha sexuálně deviantní, duševně deprivované agresivní Pankáči, čímž ji tímto zdravím a přeji vše dobré, a brzké uzdravení!

Hejtmy (Čt, 4. 1. 2007 - 21:01)

No nevím jestli tohle dá nazývat kapitalismus, to je spíš pokřivenej socialismus.....:-)

to Hejtmy (Čt, 4. 1. 2007 - 18:01)

Pan Hejtmy nepoznal, že žije v kapitalismu, v roce 2007. Svatá prostoto! To je ale OSEL.

Reklama

Přidat komentář