Reklama

Jsou krátké vlasy sexy?

Targa (Po, 12. 7. 2004 - 20:07)

Tak tohle mě rozesmálo,protože přesně toto říkaj všichni,dokud je nezavřou, nebo neodstřelí!!

mirek (Po, 12. 7. 2004 - 09:07)

Tesi me zajem o moji osobu, ale na lecbu to snad jeste nevypada. Dokazu zit i bez toho. Jen rikam, co se mi libi a co ne.

Radka (So, 10. 7. 2004 - 18:07)

Jak na to tak koukám,tak Mirek je docela slušnej úchylák,kterej by měl uvažovat o léčbě!

aldrin (Út, 6. 7. 2004 - 21:07)

Souhlas s wenkou!! A jaké ty máš vlasy ?

rikik (Út, 6. 7. 2004 - 21:07)

Konečně správný názor wenka ;-)

wenka (Út, 6. 7. 2004 - 20:07)

Jestli jste někdy viděli třeba Sinéad O'Connor s dlouhými vlasy,tak uznáte že "biliardová koule" je o hodně lepší.Vybudovala si image na holé hlavě .Mně se to tedy hooodně lííbíí

mirek (Ne, 4. 7. 2004 - 19:07)

Pokud by to bylo Tve prani, tak bych Te ostrihal a oholil velmi rad. Jesli si chces se mnou o tom popovidat vice, tak mi muzes napsat na email, ktery je u meho jmena.

Zuzka (So, 3. 7. 2004 - 17:07)

..Mám vlasy pod zadek. Dám ti otázku: mě bys taky ostříhal a oholil? :)

Rony (Út, 29. 6. 2004 - 12:06)

Mýlíš se, chlapi si vybírají hlavně podle dlouhých vlasů! Víc se dozvíš v naší diskuzi Líbí se mužům dlouhé vlasy?

Kláruška (Po, 28. 6. 2004 - 18:06)

Tak to bych nikdy neudělala.Svoje dlouhé vlasy miluju - víte, co se stalo Samsonovi, když se nechal ostříhat...:))) Ale jinak si mylím, že na délce vlasů u holky až tak nezáleží, určitě si chlapi nevybírají jen podle toho. Nicméně jsem pořád přesvědčená, že holka s opravdu dlouhými vlasy je nejvíc sexy:)))

Michaela (Út, 22. 6. 2004 - 14:06)

no ty vlasy jsem si vzala na pamatku a kdyz jsem prisla domu a vyndala je z pitliku tak mi to prislo nejak zbytecny je skovavat tak jsem vzala nuzky a rozstrihala jsem je na strasne maly kousicky a pa¨k jsem je vyhodila dlouhy vlasy to uz je proste minulost ted si uzivam hladoucky hlavicky

Martin (Út, 22. 6. 2004 - 11:06)

A co jsi udělala s těmi jistě nádhernými vlasy?

tarq (Ne, 20. 6. 2004 - 18:06)

pokud se neumíš vyjadřovat slušně, tak se vůbec nepouštěj do komunikace s těmi,kteří tak činí. Možná, že by si své komplexy mohl léčit třeba doplňováním vzdělání, to je osvědčený "protiextremistický" recept a třeba by tě to i naučilo normálnímu vyjadřování. Myslím, že to není názor jen můj, ale drtivé většiny návštěvníků této stránky a prispěvatelů do diskuse.

Normální hetero (Ne, 20. 6. 2004 - 16:06)

Jestlipak víš ty kretene, díky čemu jsi se narodil? Stalo se tak proto, že se tvůj fotr neštílil na tvoji mámu vylízt! Jak je ale vidět, tak se mu ,,dílo" zrovna moc nepovedlo, protože zplodil úchyla a jak se tady tak rozhlížím, tak asi nebyl jedinej, komu se jeho spratek nepoved! Myslím si, že by se měli v zájmu zachování naší civilizace úchyláci jako jste vy minimálně izolovat!

mirek (St, 9. 6. 2004 - 18:06)

Nejprve gratulace a muj obdiv pro Michaelu za odvahu, asi to nebylo jednoduche. Mne se kratke nebo zadne vlasy na zenach libi. Myslim, ze to je mnohem vic sexy. Pokud ma zena vlasy moc jemne, ze ji zadny uces nedrzi, tak je rozhodnuti jit dohola urcite spravne. Skoda, ze neni k tomu moc velka tolerance ve spolecnosti, takze krasnych holych hlav na zenach moc nevidime. Ale i to se v poslednich letech meni.

aldrin (Po, 7. 6. 2004 - 22:06)

gratuluji Misko !!!

Michaela (Po, 7. 6. 2004 - 12:06)

No jeste do minuleho tydne jsem mela vlasy po pas dlouhe ale protoze jsem delala talentove zkousky na vysokou skolu tak mi strasne prekazely vypadaly sice nadherne ale vsude se pletly a tak jsem vyrazila do kadernictvi s tim ze si je necham trosku skratit myslela jsem tak do pulky zad nebo na ramena ale kadernice me zacala premluvat at si je necham dlouhe ze to stejne neni rozdil jestli po pas nebo po lopatky a tak dlouho do me hucela az jsem se nastvala a rekla ji at to veme uplne vsechno do hladka udelala to a je to vazne super vsem zenskejm doporucuju aby si to taky skusily akorat doma se to s pochopenim moc nesetkalo

rikik (Čt, 6. 5. 2004 - 22:05)

To je pěkná blbost že se ženám líbí ženy s krátký účesem, protože se takto podobají mužům, které je více přitahují.Ženy které mají dlouhé vlasy jsou pěkné. Ale klidně může být holka ostříhaná na 1cm a může jí to slušet stejně jako té co má vlasy až po pás. Hlavně záleží jak jí to celkově sluší. Škoda jen že holek s krátkým účesem je málo.

Gizmi (Út, 27. 4. 2004 - 21:04)

A víš Kev, proč se ženám krátký účes na ženách líbí? Protože se takto podobají mužům, které je více přitahují. Mně (muži)se také více líbí muži s dlouhými vlasy, protože se tím stávají ženštějšími. Není lepšího důkazu, že dlouhé vlasy jsou ženským sexuálním znakem. Podle mého názoru dlouhé vlasy k ženě prostě patří!

kev (Út, 27. 4. 2004 - 14:04)

Měla jsem vlasy krátké i dlouhé, ale vždycky jsem měla pocit , že větší úspěch jsem měla s dlouhými. Jako školačka jsem byla blondýnka - dlouhé vlasy s ofinou a prý jsem byla nejhezčí holka ze třídy. Potom jsem se nechala ostříhat a vlasy mi ztmavly. Od té doby šla přitažlivost prudce dolů, dokonce mi bylo řečeno, že jsem holka, za kterou se chlap na ulici neotočí. Ale s krátkým účesem jsem se vdala! Na svatbě to bylo dost hrozný, měla jsem aspoň vzadu závoj , abych tam měla vůbec něco. Potom jsem si splnila sen: dlouhé vlasy bez ofiny, ale vypadala jsem jako divoženka. Teď mám vlasy nakrátko a chválí mě. Ženský, ne chlapi !! Takže jsem se přesvědčila: pro muže jsou jednoznačně přitažlivější dlouhé vlasy.Blonďaté a s ofinou. To je účes č. 1.

Reklama

Přidat komentář