Reklama

Koloidní stříbro

Věra (Út, 6. 5. 2008 - 13:05)

MEDIK:
ahoj Mediku, jestli se ještě objevíš na chatu, budu ráda za tvou konzultaci. K předchozímu mejlíku ses nevyjádřil.
Už 10 dnem užívám KS, lžičku ráno, večer (20ppm). Do toho 3x denně Lichořešnici a Grepové kapky. A vyrobenou autovakcínu. Minulý týden začalo opět šílené pálení. Včera mi v laborce sdělili výsledky - E-Coli masivně (pochva+moč) a Enterococus sk. D. V pátek jsem se objednala na urologii, kde jsem pár let nebyla. Doktorka z mikrobiologické laboratoře mne hubovala, že mne gynekolog opětovně cpe ATB a prosila ať vydržím bez nich. Že jinak si mé tělo neudělá vlastní protilátky na podávanou autovakcínu a dostanu se do bludného kruhu. Je ale těžké vydržet bez léků, když cítíš pálení, které je docela nesnesitelné. Věřila jsem v účinnost KS, ale asi je ještě brzo hodnotit, užívám ho teprve krátce. Na internetu jsem se na různých chatech dočetla, od stejně postižených pacientek, že účinnost Grepových kapek a Lichořešnice je zdlouhavá, působí až za 2 měsíce.

Craft (Po, 5. 5. 2008 - 09:05)

Dle mojich zkušeností KS zabírá dobře a potlačuje nepříjemné projevy chronicity, ale dle mě CHP úplně nezničí, pouze brzdí její reprodukci, aspoň v množství jakém používám já. Jsem totiž mírně nad údajně nutričním množstvím příjmu stříbra na 1 den = cca. 100ug, konkrétně 240ug Ag. Každopádně stačí abych KS na 2 dny vysadil a poznám to. KS polykám sporadicky, hlavně jej však převaluji v ústech 5 - 10min a pak vyplivuji, z důvodu aby se dostalo do krve. Dolpňuji to také zappingem a taky širší škálou doplňků které prostřidávám, jako např. koloidní minerály, Vitamín C (citron s vodou), řady B (Ra-Vit nebo bekavit), pupalkový olej a vit. E (medpharma), zinek (Janča), selen, koenzym Q10, jód - (maso mořských ryb, kelpamax, omega 3), kys. listová, kys. lipoová, lecitin... Pravdou je, že tohle mi bylo už daleko dříve doporučeno užívat od několika lidí mající už nemalé znalosti v alternativní medicíně. Nakonec jeden z léčebných ATB protokolů pro léčbu CHP je paradoxně i obsahuje, takže mohu potvrdit jejich správnost. Zvažuji, ale také mírnou dávku ATB jako součást léčby, ale v menším množství než je uváděno v ATB protokolech pro léčbu, nechci to používat jako ofenzivní prostředek, ale spíše podpůrný, no uvidíme. Každopádně měl jsem jeden zánět, který už dnes vím, že CHP 100% způsobovala a doktor mi onehda nasadil Deoxymykoin (10 tablet), což je jeden z ATB pro potlačení reprodukce CHP a efekt byl natolik silný, že mi bylo den ze dne hůř a hůř z toxiciny usmrcených CHP, stav podobný chřipce. V té době jsem ale ještě netušil, že příčinou jsou právě CHP. Jenomže po ani ne měsíci se zánět objevil znovu. Od doby kdy jsem začal KS pravidelně užívat 9/2007, zánět zmiznul a už se neobjevil a ony příznaky únavy, bolesti kloubů postupně vymizely. Takže si myslím, že KS je dobrý prostředek. Můj názor je ten, že pravidelné malé dávky KS nutí CHP se daleko pomaleji reprodukovat, ale úplně ji nezničí, čímž se nevytváří v těle toxicina jako při frontálním vybíjení CHP pomocí ATB a tak je to dle mě dáno principem působení KS na patogeny, který je odlišný od ATB.

Konečně se mi také podařilo zjistit pro lepší představu kolik množství stříbra se může nacházet v jedné čajové lžičce v jednotce hmotnosti (hodnoty jsou pouze orientační).

Vycházím z hodnoty 1 čajová lžička o koncentraci 5ppm = cca.10ug Ag
V jedné polévkové lžíci pokud ji naplním vrchovatě se vleze max. 5 lžiček = cca. 50ug Ag

Vzhledem k tomu, že užívám vlastní vyrobené vysoce kvalitní KS kolem 20ppm, užívám teoreticky v jedné lžičce 40ug Ag a beru 6 lžiček denně, tj. 240ug Ag za den, což není nic moc dávka. Pro léčbu závažnějších nemocí se bere KS v daleko větších dávkách.
Každopádně je pravda, že ze startu mi stačila 1 max. 2 lžičky Ag100 (PharmaActive) o koncentraci přes 20ppm. Výrobce sice uvádí 10ppm, ale po změření PWT metrem je vodivost daleko vyšší a hlavně tyndall je značně výrazný, takže bych věřil hodnotě 26ppm, která mi vyšla po náměru.

Tolik mé zkušenosti s KS.

Palko (Ne, 4. 5. 2008 - 22:05)

Víme, jde o nejlepší a nejlevnější generátor vůbec.

Mirka (Ne, 4. 5. 2008 - 00:05)

a já jsem taky zjistila, že už nejde ag 100 koupit. Na zaperu.cz je ale anonce o prodeji nějakého generátoru koloidního stříbra. Víte někdo podrobnosti?

Vinc (So, 3. 5. 2008 - 20:05)

Lenka:
Tak jsem se díval. Je to na vláknu "léčba přístrojem Zapper" ze dne 1.4. 2008. Autorem je Rado :-)

Vinc (So, 3. 5. 2008 - 20:05)

Lenka:
Celý případ léčení chlamydií byl popsán asi před 6. či 8 týdny (přibližně.. ten čas ale letí) buď zde, nebo na vláknu "léčení přístrojem zapper". Chlamky jsou tvrdošíjné potvory procházející několika stádii a samotné KS na ně asi stačit nebude. Chce to kombinaci několika postupů. Doufám, že jsem se upamatoval správně :-) Jinak Craft to nejspíš potvrdí, nebo upřesní.

Vinc (Pá, 2. 5. 2008 - 18:05)

Craft:
Díky za potvrzení mé domněnky :-), asi to ani nebude KS, ale něco jiného.... Jenom ještě nevím, jak se mi to podařilo :-) No, zaleji s tím kytičky, co se pokoušejí umřít. Třeba je to vyléčí :-)

Lenka (Pá, 2. 5. 2008 - 12:05)

Craft: Ahoj, četla jsem někde že koloidní stříbro užíváš na léčení chlamydií, mám tentýž problém, můžu se zeptat jakým způsobem stříbro užíváš? Jestli piješ, nebo do očí... a v jakém množství? Užíváš ještě něco, nějaké další přípravky? Celkem úspěšně se mě podle výsledků ty mrchy drží a otravují mi život. Díky za odpověď.

Craft (Čt, 1. 5. 2008 - 22:05)

Vinc:
Už jsem se k tomu vyjádřil u pramene.
Jinak chuťově jsem to radši ani nezkoušel :-)

Vinc (Čt, 1. 5. 2008 - 15:05)

Craft, petrlk:
mám dotaz. Včera jsem dělal KS, nejdříve 500 ml na 20 uS. To jsem pak doplnil vodou pro inject. Vznikl 1l KS o 9,6 uS. Dnes ráno jsem našel nádobu velikosti 1l a chtěl jsem to trochu "zesílit" tak jsem to dodělával (na světle) asi 2,5 hod. Vzniklo mě KS o 13,5 uS ale... Celé množství má nádech trochu do "modra", asi tak jako udělá 1 kapka inkoustu ve velkém množství vody. Jinak je to transparentní. Prostě lehký namodralý nádech. Tyndallův efekt je tak silný, že páskuje nejen laser, ale i kužel baterky. Moje domněnka je: že to ovlivnilo denní světlo, možná šlo na to chvilku i sluníčko, nebo to bylo to míchání s vodou ( ale to bylo po smíchání až do rána absolutně bez nádechu). Nebo v té poslední nádobě zůstalo něco, co působilo. Na chuť je to hořké o mnoho více než to mé normální 20 uS KS a laser páskuje i za denního světla tak silně, že se na to dá skoro "sáhnout".

Věra (Po, 28. 4. 2008 - 15:04)

no jo, tak já to řešit nebudu :-)

Craft (Po, 28. 4. 2008 - 14:04)

Věrko, nebuď zase tak přehnaně úzkostlivá :-) Psal jsem, že já třeba KS běžně nepolykám, ale sem tam jej taky polknu, petrlk nebo medik jej třeba polykají běžně a Vinc to taky neřeší.
"Také tam zmiňují omezení masa, vajec a chemicky konzervovaných potravin" tohle přece doporučuje, kde jaký výrobce potravinového doplňku, protože jak známo, jsou to všeobecně zdraví neprospěšné věci :-)

Věra (Po, 28. 4. 2008 - 10:04)

Mediku,
kolik lžiček KS mám užívat? V návodu na webu píšou že při infekci až 4 lžičky denně.
Také tam zmiňují omezení masa, vajec a chemicky konzervovaných potravin. Mají na to opravdu vliv? Ještě k polykání, Craft psal, že se KS nemá polykat, že stačí 10min převalovat v ústech... Díky za info.
Dobrala jsem ATB, ale pálení je tu znovu... tak snad doufám zabere KS.

Craft (Ne, 27. 4. 2008 - 12:04)

mirek:
Dikes za odkaz to je dosti zajímavé.
Kolik užíváš té sody ty? Mě kdysi babička vždycky říkavala, že jenom na špičku lžičky, ale zase v tom článku ve spojitosti s mnohem závažnější nemoci to vypadá už na větší množství, ale přiznám se, že mě nenapadá, co je jednotka "cc" (konkrétně max. dávka 500 cc).

mirek (So, 26. 4. 2008 - 23:04)

Jen pro zajímavost -účinek sody bikarbony

http://www.curenaturalicancro.com/therapy-sodiumbicarbonate.html

Craft (So, 26. 4. 2008 - 12:04)

Ahoj mirku, už jsi o sobě nedal dlouho vědět. Jo jedlá soda, úplně jsem zapomněl na její existenci :-) Nicméně dle odborné literauty není vhodná pro dlouhodobé užívání a má i údajně více vedlejších účinků, jenomže ty mají i antacida, jak se člověk může dočís, natož ranisan :-)

Zdena:
Ty jsi ale veselá kopa :-)

Zdena (So, 26. 4. 2008 - 00:04)

Já si je dělám na másle.

mirek (Pá, 25. 4. 2008 - 22:04)

Já používám jedlou sodu.

Jarmila (Pá, 25. 4. 2008 - 21:04)

no ja sem taky shanela KS a nalezla sem stranku kde ho maj www.koloidne-striebro.wz.cz , uz ho mam doma .Jen bylo treba zaslat penize predem ,nebot je to ze slovenska.

Craft (Pá, 25. 4. 2008 - 20:04)

Medik:
K té nitrožilní aplikaci:
To jsi aplikoval nějaké spešl profi sterilně vyrobené KS určené pro nitrožilní aplikaci nebo co to bylo zač? Ono se všeobecně uvádí, že nitrožilní aplikace KS má údajně monstrózní účinek, ale v domácích podmínkách jej nemáš šanci sterilně vyrobit, vždy se tam nějaké smítko v podobě nějakého mikrovlákna dostane, natož si jej sám aplikovat, to bych si netroufnul.
Jinak s tím antacidem to je dobrá finta, akorát ranishan mi příjde dosti velký kalibr na potlačení tvorby žaludečních šťáv, stačí obyčejný anacid.
Možná by se něco našlo i z přírodních prostředků, zkusím něco vyhledat.

Reklama

Přidat komentář