Reklama

Fizický odpor k partneru/ce

Pavlína (Po, 16. 7. 2007 - 21:07)

Re:Proč pořád každému zkoumáte pravopis---Protože s nejvyšší pravděpodobností nikdy neslyšeli o poruchách typu dysgrafie, dysortografie apod...

Návštěvník (Po, 16. 7. 2007 - 21:07)

Proč pořád každému zkoumáte pravopis.

Ladislav (Po, 16. 7. 2007 - 18:07)

Prosím přijďte nás podpořit do diskuse Proč se zastřelil Karel Svoboda.

Jana (Po, 16. 7. 2007 - 18:07)

Vidím to na rozvod, najdi si někoho jiného, ještě není pozdě...

Her (Po, 16. 7. 2007 - 09:07)

Nevím proč by mělo být v 50 ti na rozvod pozdě??? Máš před sebou ještě spoustu let života,tak je netrav s někým,s kým ti není příjemně...

bb (Po, 16. 7. 2007 - 08:07)

Souhlasím s Danou i anonymem.Snažila jsem se pochopit Ritiny problémy se vztahem,ale nemohla jsem se odpoutat od chyb,kterými je text přeplněn.Ano,je pravda,že každý má právo na chybu.V životě i v psaní,ale je čeho je moc,toho je příliš.A obzvlášť vysokoškolák,by pravopis měl mít "v krvi".Jinak Ritu chápu,neboť prožívám něco podobného.Je mi už přes 50,takže na rozvod je už pozdě.Manžel má hodně kladných vlastností,ale chybí mi to "něco".Viním spíš sebe,z toho,že jsem příliš naivní a o vztazích si dělám iluze.Asi je to právě o té přitažlivosti,kterou zmínil někdo v předešlém příspěvku.Byla jsem hodně zamilovaná do člověka,který charakterově na mého manžela neměl,přesto mě silně přitahoval.Jako by nám to příroda dělala naschvál.Je otázkou,zda má člověk myslet jen na své pocity , zničit zázemí dětem a jít do vztahu,který nás nakonec může nemile překvapit,a nebo žít klidným životem,s mírným partnerem,který nás eroticky moc nepřitahuje a neustále si představovat,jaké by to bylo,kdyby..Člověk nemůže mít v životě vše tak,jak by si přál.Toto jsem zvolila já,ale nevím...

Návštěvník (Po, 16. 7. 2007 - 00:07)

No těch chyb je tam víc... mě/mně, a dvakrát napsat fizický... to je tak lepší učňák.

Návštěvník (Ne, 15. 7. 2007 - 23:07)

Jeeeezis Dano prosimte to si jako presvedcena o tom ze zadnej vysokoskolak v historii lidstva nikde nikdy neudelal v pravopisu (nebo cemkoli jinym v zivote)chybu nebo co??!
O jeji vejsce pochybujes a sama tu prezentujes nazor totalni blbky.

Dana (Ne, 15. 7. 2007 - 22:07)

Rita studovala vysokou školu?????To by mne zajímalo jakou, když je schopná napsat FIZICKÝ..

Návštěvník (Ne, 15. 7. 2007 - 21:07)

rita se uz asi neozve, je to prece jenomhodne stary dotaz

ivca (So, 14. 7. 2007 - 12:07)

rito,jak jste to doma vyresili?
Ted to tady procitam,taky je mi ten muj odporny,nechce se ode mne odstehovat,chce to resit tim,ze se musim ja zmenit,ale ja se menit nechci,vyhovuju si takova jaka jsem,ale jemu nevyhovuju.Pak nechapu,proc se drzi zuby nehty,asi kvuli nasemu synkovi,ale s tim by byl v kontaktu kdykoliv,jezdil by k nam na navstevu,nebranila bych mu v nicem,jen se uz nechci od nej nechat kritizovat,jsem uz strasne unavena a nespim s nim nekolik mesicu.
Takze rito,muzes se ozvat,jak to dopadlo?

Prďoch (So, 14. 7. 2007 - 00:07)

To je tak těžký být odporná?
Párkrát se nachlastej,vyblij se mu na hlavu,nečisti si zuby,nehol si pipku,nemyj si ji atd. Budeš odporná hned a ono ho to drbání rychle přejde

Návštěvník (Pá, 13. 7. 2007 - 22:07)

:DDDD))))))))))))DDD)))))))

Píšťalka. (Pá, 13. 7. 2007 - 22:07)

Já taky!!Měla bych klid a pokoj.Jak se udělat odporná?

Návštěvník (Pá, 13. 7. 2007 - 22:07)

Chtěla bych být odporná svému manželovi, po 20ti letech. Bohužel mu odporná nejsem. Být Janova manželka, jsem šťastná. Nechal by mě na pokoji a nechtěl by furt "drbat".

Jan. (Pá, 13. 7. 2007 - 21:07)

Odpor máme časem asi každý.Moje manželka je mi více a více odporná.Každá rada drahá!!

Rita (Út, 21. 10. 2003 - 19:10)

To Mandy: necítila jsem potřebu jít za psychologem, protože nemyslím si, že ten mi pomůže změnit manžela, jsem si plně vědoma toho, že jedině já sama nebo manžel můžeme změnit tu situaci, ale bojim se tech důsledků.

Rita (Út, 21. 10. 2003 - 19:10)

..jo a ještě neco: on se vlastně jinák chová jako by se nic nedělo, jako by to tak mělo být nebo jako by vše je normální.

Mandy (Út, 21. 10. 2003 - 14:10)

Ahoj. Ja do toho v podstate taky nemam co mluvit, vzhledem ke svemu veku. Ale mam podobnou zkusenost. I kdyz bez ditete. Po ctyrlete znamosti jsem se vdala, protoze jsme chteli deti, ale pak jsem si to rozmyslela (bylo mi 21), prislo mi to brzo a navic jsem mela pocit, ze to proste tak nema byt. A tady bych chtela souhlasit s Lidou, ze jde o ty vnitrni hlasky. Tenkrat mi rikali, ze ted proste jeste ne, ze neni ta spravna chvile. A ja je, nastesti poslouchala, jenze tim zacali vznikat ruzne rodinne rozepre. I kdyz to nebylo jen tohle, jenze to je na roman. Zkratka jsem mela pocit, ze uztracim sama sebe, rikala jsem si: Tohle prece nejsem ja, takhle ja nemyslim, takhle ja se nechovam! No a po roce a pul manzelstvi mi zacal byt manzel odporny. Nejenom fyzicky, ale i dusevne. Nesnasela jsem jeho nazory, vyjadrovani chovani..... a pritom byl porad stejny (to myslim psal Martin?). Pak jsme zacali navstevovat psychology, poradny a tak, a porad tam byl ten vnitrni hlasek, ze je to stejne zbytecny, ze z toho vztahu chci utyct, ze uz tam nechci byt. Ale preci vsechny ty leta nezahodim? Rikala jsem si. Za ten posledni 1 1/2 manzelstvi jsem zhubla 10kg, a to uz jsem vypadala fakt hnusne, i sama pred sebou. Nakonec jsem podala zadost o rozvod, nasla si podnajem, mam sice spousty dluhu, ale je mi krasne. Od vseho jsem se odprostila, udelala tlustou caru a zacinam nachazet sama sebe. Vim, ze jsem to mela jednodussi v tom, ze jsme nemeli deti, ale snad Ti to, Rito, alespon trochu pomohlo. Treba jen tim, ze v tom nejsi sama. Drze se a dej vedet.PS:Premyslela jsi nad psychologem? Nebo treba nad Andeli. Myslim, ze je tu o nich take diskuze.

Rita (Po, 20. 10. 2003 - 20:10)

Komunikace? Pokaždy, když jsem s ním chtěla promluvit o našem vztahu a co máme dělat dál on řekl "Zase začínáš? Nechci o tom mluvit, dělej si co chceš" a odešel jinam.

Reklama

Přidat komentář