Reklama

Velké pysky

ICE (Pá, 28. 4. 2006 - 10:04)

Pošli foto! Velké pysky jsou bomba!jplasa"quick.cz

Hell (Čt, 27. 4. 2006 - 20:04)

A já si myslela, že jsem jen jedna z mála ženských, kterou tahle ,,banalitka,, trápí. Mám hrozný problém ukazovat se příteli, právě proto, že jsem tam dole tak trochu...víc obdařená...Nemá někdo zkušenosti s plastickou operací???

marrrrri (St, 26. 4. 2006 - 18:04)

zuzík: to samý :D

rotor (Út, 25. 4. 2006 - 18:04)

Ne, spíš zajímavý na hraní. ;-)

zuzík (Út, 25. 4. 2006 - 18:04)

ahojky mám jeden malej a jeden velkej pysk je to blbý?????

marri (Út, 25. 4. 2006 - 18:04)

ua, ani nevíte, jak je mi úžasně, nikdy jsem si tolik neoddychla. jsem strašně ráda, že to většině klukům nevadí, dokonce se to i některým líbí. thanks

Přemek (Ne, 22. 1. 2006 - 09:01)

Moje bývalá přítelkyně měla pysky obrovské. Moc se mi to líbilo, od té doby jsem ještě tak obdařenou holku neměl.Jediná moje šance je najít si dívku, která je bude mít přinejmenším stejné nebo ještě větší. Já vím, že někdo namítne, že si přece nebudeme hledat partnerku podle velikosti pysků, a že je důležité, co je v hlavě. S tím souhlasím. Ale při každém milování s jinou holkou jsem měl pořád před očima nádhernou baculatou kundičku své bývalé přítelkyně. Snažil jsem se ty myšlenky zahnat, ale prostě to nešlo. Nemyslím, že je dobré při milování myslet na někoho jiného. Je jasné, že se mi ty buchtičky s pořádně vyvinutými pysky moc líbí.

clovek (Pá, 20. 1. 2006 - 13:01)

Beruska:nechod na operaciu. moze sa ti nakoniec stat, ze zrovna tvoj milovany moze mat rad velke pysky. zo vsetkych spovedi zien je zrejme, ze pokial z toho nemaju zbytocne komplexy, tak to hodnotia ako vyhodu. 90% muzov sa k tomu vyjadruje pozitivne. podtrhnute, spocitane: ide jednoznacne o vyhodu, takuto prednost si iste kazdy tvoj partner zapamata a uz mu to pri kazdej dalsej bude chybat. ludia maju rozdielne tela a pokial su zdravi, tak je vsetko v poriadku.

Liv (Pá, 20. 1. 2006 - 10:01)

ajatolláh,tvůj příspěvek je fakt brilantní. Rozchechtala jsem se na plný pecky. Jestliže jsem měla doposud nějaký malý mindrák, teď už žádný nemám. Díky.

Žaneta (St, 18. 1. 2006 - 19:01)

Sice jsem předchozí příspěvek nepsala já, ale až na tu klobásu to od pravdy nemá zas až tak moc daleko.

Žaneta (St, 18. 1. 2006 - 07:01)

Tuto noc to bylo zase děsně supr!Kundu mám rozpálenou doběla a pysky mi lezou asi 6cm ven! O klitirisu ani nemluvě! Ten mám naběhnutý jak gombaseckou klobásu a svědí mi, že si to budu muset udělat. Dneska už po desáté!

OMBUDSMAN (St, 18. 1. 2006 - 04:01)

Nektera zena ma male pysky/postevacek, jina je ma velke.Nejaky muz ma mensi penis, jiny ho na vetsi.Vseobecne donekonecna vedouci debata.

Beruška (Út, 17. 1. 2006 - 19:01)

Ahojky, je mi 14 a stydím se za to, jak dole vypadám. Koukala jsem všude na netu, ale tak ošklivou jsem nikde nenašla. Mám přerostlé pysky, které se ještě přes sebe ohýbají. Je to nepohodlné, radši i v zimě nosím sukni a v létě ty nejpevnější plavkové kalhotky, aby se mi to tam hezky stáhlo. Na začátku února jdu na gyndu a nechám se asi objednat na operaci. Může mi někdo poradit, kde to v Plzni dělají nejlépe ?

Žaneta (Út, 17. 1. 2006 - 18:01)

Tak mě napadá, nejsem Zanettka, ale jiná Žaneta. Mimochodem, včera v noci to bylo super. Za chvíli budu pokračovat se strečinkem svých obrovských pysků.

Žaneta (Út, 17. 1. 2006 - 01:01)

No.......Musím přiznat, když to tady tak čtu, že jsem vzrušená na nejvšší míru. Nažhavená jsem teda úplně maximálně. Pipku mám vystrčenou dopředu, jak to vůbec nejvíc jde. Asi si to musím teď pořádně udělat. Tak dobrou noc a pa, pa :-)))). Žanetka.

Dana (Ne, 15. 1. 2006 - 09:01)

Piercing mi zkratka vubec nic nerika,ne ze bych z neho mela hruzu.Proste jen chci jeste trochu vetsi "male" pysky,aby vic koukaly na svet.Nejen kvuli priteli,ale i me se to moc libi.

Pavel (Ne, 15. 1. 2006 - 09:01)

Blanko, moje fantazie pracuje naplno.Rozmanitost těch tvarů je veliká a takové zřasené závojíčky musí vypadat velmi smyslně. Ať už jsou růžové nebo tmavé. Nemysli si však, že je to nějaká tvoje specialita nebo něco neobvyklého. Z vlastní zkušenosti vím, že také tvoje větší rozměry jsou více rozšířené, než by si možná někdo myslel.

Blanka (So, 14. 1. 2006 - 20:01)

Patřím také k těm v této rubrice "vyvoleným". Mojí asi specialitou, je to, že mám malé pysky takové hodně zatočené nebo lépe řečeno zřasené. Nahoře je to takový srostlý štít, který se pak níž rozděluje a zatáčí do spousty kliček, působí to jako zatočená krajka. Je to naštěstí celé hezky světle růžové a vystupuje to tak 3-4 cm od velkých pysků. Hodně dlouho se mi to nelíbilo, pár kluků mě ale tam obdivovalo a tady se dočítám, že je tu spousta příznivců "větších rozměrů". Kluci prosím, co říkáte takovým kličkám a závojíčkům ? Dík.

Vlastik (So, 14. 1. 2006 - 09:01)

Chtel bych reagovat na prispevek Zanettky.Celkem souhlasim,opravdu nemusi mit zadny komplex.Sem na tyto stránky urcite hlavne pisou muzi,kterym se vetsi vykukujici "male" stydke pysky libi,a pak zeny ktere takove vlastni(nebo mozna vlastnili a pak sly na plastickou operaci).Kdyz jsem pred nedavnem nejak tyto stranky objevil,zaujaly me prave proto,ze se mi takto obdarene zeny moc libi.Jak ale pise,ze se nasmala tomu,jak se snazime tem obdarenym zvedat sebevedomi,to asi trochu spatne chape.Kdyz jsem napsal,at si holky nic nedelaji z prispevku nejakeho Ajatollaha,tak jsem chtel hlavne naznacit,ze at uz to myslel vazne nebo se jen pokousel o hloupy vtip,ze je to magor.A neco jiného je nekomu vzdavat hold a nebo se mu snazit zvedat sebevedomi.Kdyz reknu nejake krasne zene,ze je krasna,tak se ji urcite nesnazim nejak utesovat a uz vubec ne ji naznacovat,ze je nemocna.Ale abych uvedl na pravou miru,jake buchticky se mi libi.Kdyz se napriklad nekomu libi velka prsa,urcite nemysli s odpustenim nejakou starou babu,ktere scvrkle visi az po kolena,ale spis mladou holku,ktera je ma poradne velke,pevne a pekne tvarovane.Myslim,ze s tema buchtickama je to stejne.

Zdenek (So, 14. 1. 2006 - 01:01)

Zanettko, pokud se pozorne zactes, tak si uvedomis, ze jsou to (bohuzel) divky a zeny, ktere stale maji mindraky ze svych krasnych vyspelych kundicek. Nam se libi, obdivujeme je, vzrusuji nas a jen se jim snazime vysvetlit, at neblbnou :))

Reklama

Přidat komentář