Reklama

muž - ŠTÍR

Steve (Út, 27. 5. 2014 - 18:05)

střelkyně: Hmm jak říkám, na mě to teda nesedí ani trochu ač jsem taky štír, možná byl v jiné části tohoto znamení. To se taky přeci ještě dělí dál na nějaké podskupiny. Hajzlík teda ne, spíš naopak ústupný a snažím se pkud to jde vyhovět tomu druhému pokud mohu. (přestože mám taky vytyčený nějaký jasný cíl) My štíři máme přeci v ssobě ten svůj 6. smysl kterej nikdo nemá, a toho ano velmi rád využívám :-) prokouknu a raz dva mám názor na dotyčného je-li to kvalitní člověk či naopak zmetek, šmejd. Taky rád využívám vytrvalosti ... taky jedna z dobrých vlastností u štíra. Když chci a co mě zajímá tak se to naučím a přivedu to k co nejlepší dokonalosti. Podobně to umí tuším i Kozoroh. Mě naopak např. nesedí vůbec Blíženec - zmatené, věčně zasněné, variabilní, rádo falešné, náladové a nevýkonné znamení. Tam nikdy nevíte co si on o vás myslí a hlavně se na něj nelze 100% spolehnout. Střelce osobně žádného neznám, takže nemohu soudit ... ale to taky asi nebude zrovna nic extra: Živé aktivní ale bohužel asi trochu chaotické znamení :-) Cíl musí být jasný a vepředu, né zmateně cosi někde možná kolem ssebe honit a lovit.

! (Út, 27. 5. 2014 - 14:05)

Štíra taky už nikdy víc!

střelkyně (Út, 27. 5. 2014 - 09:05)

Tím ovšem neříkám, že třeba ty jsi takový hajzlík. V potaz se musí brát i další aspekty...

střelkyně (Út, 27. 5. 2014 - 09:05)

Hmm, dost divný. Tohleto ale...No, já za svůj život poznala hodně štírů (tím myslím i štírek). Nikdy jsme si moc nerozuměli, vždycky jsem narazila na faleš a zákeřnost. Ale neva, mezi moje nejbližší přátele nikdo z nich nepatří a s nikým takovým se již nebratříčkuji. Jinak v tom vztahu s bývalým- jo, chyba to byla i moje, když jsem se dověděla, jak to je, stáhla jsem se do sebe a byla dost smutná. Snažila jsem se přes to přenést, ale moc dobře to nešlo a to se na vztahu taky odrazilo, zvlášť ze začátku jsem mu to několikrát vyčetla. A ten klid- to máš v určitém smyslu pravdu, byl klidný, ale jen do určité míry, u nás to spíš bylo tak, že se přetvařoval, jako že je vše O.K., spíš to byla jeho lenost, nechtěl nic řešit a jen tak vztahem proplouval. Vše viselo na mně, spíš jsem mu dělala otroka a chovnou krávu. Ale jak ho chytl rapl, byl schopný ublížit a rozmlátit co mu přišlo pod ruku. Často dělal i hloupé naschvály, třeba jsme jeli autem a před námi se dálnice zužovala do 1 pruhu. Měli jsme snížit rychlost na 50 a on se schválně rozjel 140. Před námi byla tenkrát cisterna s hořlavinou a málem to do ní blbec napálil. Auta na něj troubila a řidiči si klepali na hlavu, hlavně, že byl uspokojený jeho pocit, jakou moc má zrovna nad naším životem. Můj táta je také střelec a matka štírka, má jí rád ale stojí ho to hrdost a vlastní vůli. Celý život skáče, jak píská, matka mu vyloženě sere na hlavu, má ho omotaného kolem prstu a několikrát jí bez pípnutí toleroval i ty její nevěry. Úplně zadupaný do země, tak jako jsem byla já. No a já jsem už cca 8 let s jedním beranem a dobrý :-), nedá se to srovnat. Neměnila bych za nic na světě, rozumíme si jako manželé i jako nejlepší kamarádi. Jo, oba máme svoje mouchy, ale není to žádná tragédie a nic tak hrozného. Bereme to s nadhledem, humorem a tolernací. Až s ním jsem poznala, jak hrůzně moc nezdravý byl ten předchozí vztah a vlastně i ten člověk.

Steve (Po, 26. 5. 2014 - 22:05)

Hmm, dost divný. Tohleto ale přeci nemá klasický štír v povaze. Zmetek jo co píšete, s tím souhlasím at' je jakékoliv znamení. Ač jsem štír, tak tyto věci by se u mě teda nikdy nekonaly. Zda kluk či holka - to bych určitě neřešil, vztah kvůli dítěti - to taky u mě neplatí, neupřímný a lhář - kdepak to taky ne naopak upřímný na rovinu až moc. Prostě jste narazila na špatnej kus, i to se stává tak jako u každého znamení. U Vás bylo vše OK? Málokdy je přeci problém pouze u jednoho. I když stát se to může, to nevylučuju. Tak snad příště vám to výjde.

Toto píše horoskop: štír Má velmi silnou intuici a byl obdařen klidnou povahou, tudíž se perfektně doplňuje s temperamentním a rozumově založeným Střelcem.

střelkyně (Po, 26. 5. 2014 - 18:05)

Tak dámy ... Pořádek...No, to tak není. Můj bývalý byl štír. Měla jsem ho ráda a doslova jsem se mu obětovala. On to neocenil, byl to sebestředný zmetek, soecký, zákeřný, neupřímný a lhář. Vlastně hned týden po svatbě začal s tím, že si mě bral jen proto, protože se jinde nechytal a že chce dítě. Proč mi to neřekl před svatbou? Jo, věděl, že bych se s ním rozešla. Snažila jsem se a doufala, že mě začne mít opravdu rád. jenomže jeho zajímalo jen se doma nažrat a vychrápat. Nebo se vykecat a zanadávat. přistoupila jsem i na to, že jsme měli dítě, myslela jsem, že se změní. Nic. Na dítě jsem byla sama, ani ho nenapadlo se malé alespoň trochu věnovat a domů chodil vlastně jen vychrápat se. Asi nerozdýchal, že miminko je holka a ne kluk. navíc mě asi podváděl, doma skoro nebyl a pak brzy na to začal lítat po doktorech, protože měl nějakou pohlavní nemoc- přesně mi neřekl, o co jde, jenom tak naťukával. No, v té době už to bylo hustý, denně mi nadával a každou chvíli ho chytil rapl a začal mlátit vším, co mu přišlo pod pazoury. byl vzteklý až na půdu, nedovedl se ovládat a vyváděl kvůli každé hovadině. Stačilo projevit v něčem svou vůli a byl jako blázen. Když napadal fyzicky mě a jednou chtěl zaútočit i na malou, které bylo tehdy 3/4 roku, všechno se ve mně zlomilo a přála jsem ten vzatah ukončit. Potom samozřejmě sliboval, že bude v pohodě, ale nebyl, bylo to s ním k nevydržení. jednou, když jsem musela vyloženě utéct do zylového domu, byla to poslední kapka. Podala jsem žádost o rozvod a vztah po 7 letech ukončila. Mohl se posrat, zase sliboval hory doly, ale měl na to 7 let a bylo to jen horší. Byla jsem pro něj jen hadr a fackovací panák, mou lásku neopětoval a neznamenala pro něj nic. A ještě já byla ta špatná, protože jsem to byla já, kdo podal návrh na rozvod. Štíra nikdy. Moje matka byla ostatně také štír a taková zlá zákeřná ženská, která byla schopná týrat i nás děti, se jen tak nevidí. Má také ráda jen sama sebe a nikdo jí nemá rád. Jen můj táta, který je podpantoflák a skáče, jak ona píská.

Steve (Po, 26. 5. 2014 - 17:05)

Tak dámy ... Pořádek přeci musí být, proč to dávat do záporných? Jinak máte pravdu s těmi klady, souhlasí :-) Sneseme "Modré z nebe" pokud bude žena štíra opravdu a věrně milovati. Ta moje Račice je nějaká divná asi ten vztah brzy skončí, přitom mě to moc trápí. (nejeví zájem, city nějak u ní nejsou) tak nevím, rád bych měl nějakou normální a tu která by mne opravdu milovala dala to taky nějak najevo. (bohužel nějak nedává)

elinka (Pá, 23. 5. 2014 - 14:05)

Já ho miluji takového,...tak mám úplně to samé,uvidíme jak dlouho to vydrží,zatím už skoro dva roky,z extrému do extrému,drž se:-)

Račice (Pá, 25. 4. 2014 - 14:04)

Já ho miluji takového, jaký je. Jen mě to občas stojí moc sil, někdy dokáže říct něco, co mě strašně raní a já se snažím dělat jakoby nic a nebrat to vážně, ale někdy to nejde.. je to strašně vyčerpávající. A štvou mě ty jeho nálady. Je úžasný, vtipný a pak najednou přepne, nechce mě vidět a je zlý.

Račice (Pá, 25. 4. 2014 - 10:04)

Hrozně moc touží po rodině a kolikrát už mi i říkal, at mu já dám rodinu, syna... Že mi snese modré z nebe, zahrne mě penězi (vydělává fakt dost, jelikož je neustále v práci..) Ale nechápe to, že mě o jeho peníze nejde. Také s ním chci rodinu, neberu antikoncepci a modlím se každým dnem, abych otěhotněla. Jenže se bojím toho, že budu vždy ta druhá... a také se na jednu stranu otěhotnět bojím, když vidím, jaké má výkyvy nálad a jak se ke mě "jen" vrací, tak se bojím, abych pak nebyla neštastná a naše dítě také

Račiče (Pá, 25. 4. 2014 - 09:04)

Toto nebyla chyba a jak už to mezi mnou a štírem dopadne jakkkoliv, budu mu vždy vděčná za to, že mě doslova vysvobodil ze stereotypu a vztahu, který mě naplnoval už jen prázdnotou. Ale jsem zase zamilovaná jako tenkrát, ta malá holka... štíří bodnutí je tak nesnesitelné! Ze začátku byl zase tak úžasný a já hloupě věřila, že se změnil. Stále se mi připomínal, psal nádherné smsky, jezdili jsme na výlety, vzal mě i do své rodiny, kde si mě jeho sestra s manželem a dětmi přímo zamilovali.. jenže pak nastal zvrat. Ale neuvěřitelný! Uplně přepnul a nastali jeho nikdy nekončíčí nálady. Začal být přímo depresivní, zlý a hrubý! A pak ho to zase přešlo..ale už není takový jako na začátku. A tak se scházíme jen občas, vyhýbá se mi. Jako milenec je dokonalý a tak za sebou vždy utečeme právě kvůli sexu.. Promilujeme celou noc, mazlíme se, on plánuje budoucnost..a pak když odejdu, už je zase jiný.. vyhýbá se mi, nekomunikuje..a takhle to jde stále dokola. Já ho miluji a vím, že má stále v hlavě tu svou bývalou přítelkyni a já mu za boha nemůžu vysvětlit, že je to už rok a půl a at se s tím smíří, že ona se už nikdy nevrátí. POradte mi, co mám dělat.. Spíme spolu tak jednou za týden, jsem zamilovaná a co cítí on nevím...Vím jen, že lhostejná mu nejsem, když se ke mě stále vrací. Vím, co potřebuje a cítím, že já mu to můžu nabídnout, ale on jako by nechtěl...

Račice (Pá, 25. 4. 2014 - 09:04)

Jak tak pročítám celou tuto diskuzi, čtu tu o vztahu štír-lvice, štír-štírka, štír-kozoroh...ale moc o vztahu štír-rak jsem se tu nedočetla. V horoskopu se jeví jejich soužití jako téměř ideální, hodí se k sobě, doplnují se, rak usměrnuje štíra a štír zas dává raku to, co potřebuje. To je vážně tak málo vztahů, kde je muž štír a žena rak? V pubertě jsem poprvé narazila na muže štíra. Byl zezačátku takový až moc drsný, schovával své pravé já za tvrdou slupku, dokážal slovy neuvěřitelně ranit. Ale později, když jsem toto prokoukla, zjistila jsem jak je naprosto úžasný, jemný, chytrý.. Ale moc dlouho to nevydrželo, on byl dospělý a já "malá" holka. Využil mě a odkopl jako malé štěně. A já ho přitom tak milovala! Trvalo dlouho, než jsem se z toho dostala. A tak čas letěl, přišli nové vztahy, nové lásky, zklamání... Ale pak přišel ten osud!! Od té chvíle, kdy mě využil, jsem ho už nepotkala. Slyšela jsem jen, že se usadil, našel si přítelkyni, odstěhoval se do jiného města a žijí spolu. Potutelně jsem se nad tím usmála a nemohla věřit tomu, že takový holkař, jako byl on, se konečně usadil a má dlouholetý vztah. Jenže pak jsem si jednou u vínka zavzpomínala a má kamárádka( zaroven i jeho kamarádka) mi sdělila, že již přes rok už je zpátky v našem městě, že se rozešli.. (ona s ním, on jí požádal o ruku, chtěl s ní děti, natolik ji miloval, ale ona mu řekla ne a přiznala se, že ho podvádí..a tak jí nechal vše, byt, auto a vzal si jen své věci a odstěhoval se) jen jsem se usmála a musím se přiznat, že mě neustále zajímalo, jaký je ted, jak moc se změnil a jak ho ten dlouholetý vztah poznamenal.. A ted nevím, zda to byla chyba a nebo osud vzít si na něj tel.číslo a chtít se s ním sejít.. A pak to pokračovala tak, že jsme si týden psali a pak se i sešli. Byl mnou doslova okouzlený a dával mi to dost najevo. Jenže já v té době měla skoro 5 letý vztah, který se už jistě bortil. A právě ten "můj" štír z mládí byl impulsem všechno zahodit, opustit přítele a začít nový život.

hihihi (Ne, 23. 2. 2014 - 21:02)

se vam keca o stirech co chytraci,si to vyzkousejte byt stirem :) ja jsem a pravej a nelituju,vy proplouvate ,ja ziju naplno :) tak si zase piste o stirech i kdyz vite uplny prd o nich ,papa

Štírka (Ne, 26. 12. 2010 - 23:12)

Sladký jo?Kruci jak oni to dělají.Hlavně upřímě!

emika (Ne, 26. 12. 2010 - 23:12)

ahojte, zrovna včera jsem dostala pozvání na rande od jednoho štíra, známe se jen z vidění, je mu 25 let, podle psaní se mi zdá být hrozne milý az sladký, vtipný, inteligentní a já vůbec nevím jak se před nim chovat, prosim poradte!

Štírka (Ne, 21. 11. 2010 - 08:11)

Štíre,jaké se Ti líbí ženy?

hana (Ne, 21. 11. 2010 - 07:11)

štír je hlavně chlap jako každý jiný.

Štír (Ne, 21. 11. 2010 - 04:11)

Lidé narození ve znamení Štíra jsou velice obětavý ke svým přátelům a lidem které mají rádi.Pokud jste člověk který tomuto znamení ublížil,nebo zalhal,tak vám Štír zaujme negativní chování které vám dá patřičně najevo

Lajla (Pá, 8. 10. 2010 - 21:10)

Aha, tady zas někdo slovíčkaří, Vy 2 hrdličky přitakávající si. Přirozeně nevyvolávající konflikt a podraz, tzn. jako že je klidnej(přirozene) a že svinarnu se snaží vracet ještě větši svinarnou až extremem(zákeří)-nechápu co na tom nechápete. Snad i klidas si nenechá kálet na palici, pokud má aspon nějaký IQ...a nebo se snad mýlim? P.S. jinak koukám že je to asi kravina, že píšu nějakej názor, viď?

Štírka (Pá, 8. 10. 2010 - 13:10)

Tak jako není Ivan a Ivan,tak se jeho pravé kouzlo nedozvíš. Zkus některýho podráždit a uvidíš.A bude mít určitě poslední slovo.Jinak x-let ztrávených v přítomnosti Štírů.

Reklama

Přidat komentář