Reklama

LR International kosmetika

crazywo (So, 15. 10. 2011 - 00:10)

Milá Renato, reaguji na...Přece nemůžete věřit tomu, že si namícháte parfém jako světoví odborníci, kteří na to mají nos a přípravky? Parfém je alchymie a vůně se vytváří i několik měsíců a Vy jste schopná si ji namíchat doma? No klobouk dolů !!! Tohle bych si nikdy nedovolila tvrdit. Možná namícháte nějakou vůni, ale parfém? No to snad ne. :-))) odborníci se Vám vysmějí. Obor alchymie je studium na dlouhé roky. Přeji krásný víkend.

Lucka (Čt, 29. 9. 2011 - 21:09)

Ahoj všichni, probalance, figu aktiv čaj, koktejly a polévky jsou skvělé přípravky. Ale jen je zařadit do jídelníčku nestačí. Potřebujete k tomu svou výživovou poradkyni, která na základě Vašich dat (věk, léky, zdravotní problémy, které máte, závislosti, životní zvyklosti a spouta dalšího) Vám spolehlivě nejen nadávkuje jednotlivé potravinové doplňky, ale poradí co dál. Jak upravit životní styl, jak se vypořádat se svou postavou, jak se stravovat, jak se hýbat....to vše má vliv na to, aby nedocházelo k jojo efektu. Takže nestačí si jen koupit doporučené přípravky, ale chce to i kvalifikované rady a vedení při používání potravinových doplňků. Přeji všem hodně zdraví a jsem tady pro vás. V LR máte i výhody, kdy můžete nakupovat levněji. Můj mejl [email protected]. Vaše Lucka

Lucie Svánovská (Čt, 29. 9. 2011 - 14:09)

jo a s wellness koktejlem jsem zhubla 7 kilo během 5 měsíců a jsem na své váze a spokojená :-)

Lucie Svánovská (Čt, 29. 9. 2011 - 14:09)

Avon, Mary Kay, Oriflame,...Ahoj,

používám kosmetiku Oriflame od mala, není to šmejd a není dostupná v drogérkách, protože pochází ze Švédska, kde se prodává jen v lékárnách. Je výborná, jen je potřeba najít kosmetickou poradkyni která je proškolená (třeba já :D :D ) a doporučí to správné pro individuální osobu (každá jsme trochu jiná), kosmetika je nyní doplněná výživovými doplńky, takže krása i zevnitř. Řekla bych, že je srovnatelná s výrobky z Avonu, ale oproti Avonu nabízí možnost 30 % slevy pro členky. LR jsem nezkoušela, protože není v mých finančních možnostech. Když už jsme u toho, kdyby někdo potřeboval opravdu poradit, co a jak s pletí, vlasy a pokožkou těla. tohle poradenství dělám běžně, zdarma a není podmíněno žádným nákupem. Lucie Svánovská, nezávislá poradkyně Oriflame 776 788425. Pěkný den všem :-)

Pavlína (St, 28. 9. 2011 - 20:09)

Dobrý den,má někdo...Dobrý den,reaguji na příspěvek Jany.Probalance, čaj Figu Active,koktejly a polévky Figu jsou opravdu úžasné a doopravdy fungují!!!Vlastní zkušenost.V případě zájmu mne kontaktujte na emailu [email protected]

Peťa (St, 28. 9. 2011 - 19:09)

Dobrý den,má někdo...Dobrý den, máme velice dobré zkušenosti s Probalance, dá se opravdu zhubnout. Samozřejmě je třeba sestavit trošku jiný jídelníček, včetně Figu Active čaje, který skvěle doplňuje celou sestavu Figu Koktejlů a polévek. V případě rady a zájmu, se můžete obrátit přímo na mne. Peťa

JANA (St, 28. 9. 2011 - 14:09)

Dobrý den,má někdo zkušenosti s přípravkem PROBALANCE na odkyselení org.a čaj na spalování tuků FIGUACTIV?Byli my nabídnuty ve fitku,kam chodím na Vacushape.Chci je zkusit,ale je k tomu i nějaký koktejl celková cena by pak bylo akolo5 tis.což je moc.Probalance je za 1070 kč a čaj okolo700 kč.Chci zhubnout,ale ani Vacushape zatím nepomáhá po20 lekcích.

Bc.Martina Mikš (St, 28. 9. 2011 - 12:09)

Než začnete kritizovat...Dobrý den,
Konečně příspěvky,které mají tzv.hlavu a patu.
Každý máme přátelé stejnou startovní čáru a odsuzovat lidi,kteří začali dělat něco se sebou svojí rodinou a mají zájem zdravotní problémy řešit jsou na pranýři?.Prosím Vy, co pochybujete o kvalitě LR výrobků nebo jiných přírodních prostředků sama z vlastní zkušenosti sděluji,že fungují.Nejsem obchodnice,ale vážím si odborníků v této oblasti a ráda s nimi spolupracuji.Jsem výživová specialistka,která pracuje pouze s jídelníčkem,který jsem vymyslela a funguje bez podpory jakýchkoli dalších prostředků,ale pokud využijete ALOE VERA účinky jsou rychlejší,ale je to prostě na VÁS přátelé. Pracovala jsem v lázních a spolupracuji i s lékaři,takže nezavrhujte novinky a když už si nevíte rady tak zkuste.Vlastní zkušenost dá nejvíce a nemusíte potom hodnotit něco negativně co promiňte ani neznáte...Také hledám kolegy a kolegyně do týmu v rámci prodeje lázeňských pobytů taky je to věc,kterou nemusí mít každý a mají v této oblasti lidé spoustu zbytečných předsudků,ale já se nevzdávám a vím,že přijde někdo kdo bude lázně milovat tak jako já a bude nám to pracovně skvěle LADIT.přeji krásný den.Kontakty na [email protected]

Mates (Po, 26. 9. 2011 - 22:09)

Avon, Mary Kay, Oriflame,...Než začnete kritizovat naučte se pravopis, zejména rozdíl mezi i a y. Jinak je mi líto, té zbytečné hořkosti co v sobě máte. Přeji Vám hodně štěstí v životě, budete ji potřebovat.

edith (Po, 26. 9. 2011 - 02:09)

Chci napsat svoji zkušenost s LR(proto byla diskuze založena-nechápu proto inzerci NWA apod.)
Stačilo mi jedno umytí rukou a už jsem se sama píďila po tom, kde se to "mýdlo" (aloe vera emulze)dá koupit.Nikdo mi nemusel nic vnucovat a mě bylo hned jasné,že ty výrobky se de facto prodávají sami. Máme v rodině dost citlivek na pleť, většinou jsme investovali do výr.z lékárny: Biodermy,LRP..min.1000,- v pr...a za velkého očekávání se nestalo vůbec nic.
LR mi pomohlo.Registrovat jsem se chtěla dobrovolně!abych si mohla nakupovat za nákupku a samozřejmě jsem o tom hned všem příbuzným řekla.Lidé,co mají problém s pletí,tak si přejí,aby jim už konečně něco pomohlo.A kdo se má trochu rád,nenechá si hned bezhlavě napsat kortikoidy.Takže se opravdu necítím jako vydřiduch,když doporučím něco,co funguje.Ušetřím tím lidem čas,peníze(ono to zkoušení a zkoušení taky něco stojí!) a zdraví.Nelituju dát 1000,- za kvalitu. Lituju dát 100,-za šmejd.
A k MLM: nechápu,co vám všem vadí...když se to válí v regálech,kde se platí i místo v regále-a nakonec to shrábnou ti nahoře(kdepak "obyčejná" prodavačka!)-tak je to super.Ale když by tu provizi(právem!) měla dostat ta "obyč." prodavačka,tak to je hned halooo...nedej bože,aby pak měla na auto a dovolenou :o))
Já odjakživa podbízivé "prodavače pánví", předváděčky a teleshopy nesnášim a právě proto je LR super-má tak kvalitní výrobky,že nikoho neuháním,ale lidi se ozývají sami.
A ještě poslední poznámka. Někde jsem tu četla, že se paní pozastavila nad složením výrobků...bylo mi to divné a tak jsem koukla na net a do katalogu,zjistila jsem dvě věci: 1.zmíněné látky jsou běžně používané konzervanty, 2. v katalogu jsou výrobky s obsahem těchto látek označeny a je tam jasně uvedeno,že výrobek obsahuje parabeny-takových výrobků tam ale moc není.Každopádně i za to si LR cením,že neklame zákazníka a nepíše jen pozitiva,ale upozorní i na výskyt možných alergenů,pokud je výrobek obsahuje.
Jsem se nějak rozepsala :o) Hodně zdraví a zdravím z Jičína :

Jirka (Ne, 25. 9. 2011 - 12:09)

Milá Renato, reaguji na...Paní Hájková, jste opravdu nadšenec. Kvalitní parfém se skladá ze 120 - 150 komponentů, tím lze vytvořit i jeho hloubku (vydrží). Na našem trhu už jsou takoví "vynálezci" v oblasti vůní, kteří napodobují značky (firma FM, firma Gestil atd) NWA je plácnutí do vody (smíšené zboží), které jeho zakladateli nesluší. Pan Spicker byl uznávaný odborník na MLM. Jeho nové dítě (NWA) je v SRN vnímáno, jako "trucpodnik" jeho bývalému LR. Otec přece nebojuje proti svému dítěti(LR) tím, že mu začne házet klacky pod nohy tím, že začne vyrábět napodobeniny jeho úspěšných výrobků. Co by jste si jako matka myslela o takovém otci ? Nekopu za žádnou MLM firmu, ale sleduji MLM, jako zajímavou alternativu ke své obchodní činnosti. Myslím si, že k NWA zřejmě přicházejí lidé, kteří si naivně myslí, že být v MLM mezi prvními je záruka úspěchu. Svědčí o tom hesla na stránkách NWA, které jsem si důkladně prostudoval. Mám i pocit, že se zde sbíhají lidé, kteří u konkurence neuspěli. To však už nesouvisí s důvodem, pro který jsem Vám psal - parfémy.

Vlasta (Ne, 18. 9. 2011 - 17:09)

Aloe od LR je fajn, opravdu čístí tělo, jen ta cena. A jejich parfém mám doma víc jak pět let a stále voní stejně, vůbec se nezkazil. Nepoužívám ho, protože nesnesu na sobě žádnou vůni, rozbolí mně z každé hlava.Tělový krém k parfému ten se zkazil asi do dvou let. Ale na první počuch je úžasný.

Majka (Čt, 15. 9. 2011 - 12:09)

Teda já jsem měla... Dobrý den,jsem zaregistrovaná u LR již půl roku a jsem moc spokojená s výrobky,které jsou opravdu přírodní a vysoce kvalitní,nechápu jak je může někdo srovnávat s AVON neboO RIFLAME,jedná se oléčivou kosmetiku a nápoje v bio kvalitě,která mě i mému okolí pomáhá,včetně mé 11ti-leté dcery,které poletech marného boje s at. ekzémem,do týdne měla po problému a já s polovinou žaludku a nemocnou slinivkou můžu fungovat a je mi dobře,taky mi zmizel po 10ti letech únavový syndrom,který je opravdu peklo,pokud budete chtít poradit ráda pomůžu a poradím,samozřejmě zadarmo,[email protected]

Iveta Hájková (Čt, 8. 9. 2011 - 13:09)

...Stačí znát složení...Srandu si opravdu nedělám, jen jsem se asi nepřesně vyjádřila. Stačí znát složení parfému tedy:

HLAVA
SRDCE
ZÁKLAD

Na základě těchto informací se lze dopracovat k podobné vůni. Ale proč vytvářet něco, co již existuje, když je zde NOVĚ možnost si vytvořit vůni přesně podle svých představ a požadavků:-) Z 56 milionů variací vlastního parfému si vytvoří ten svů úplně každý...

:-)) (Čt, 8. 9. 2011 - 13:09)

...Stačí znát složení této vůně

To si zřejmě děláte srandu:-)

Iveta Hájková (Čt, 8. 9. 2011 - 13:09)

Teda já jsem měla...Milá Renato, reaguji na Váš příspěvek, kde se zmiňujete o vůni Sydney od LR, která není k sehnání. Nabízím Vám možnost si tuto úžasnou vůni vytvořit sama - ano i to je dnes možné. Stačí znát složení této vůně a pustit se do vytvoření Vašeho osobního parfému. A pozor to není vše. Vy si pomocí unikátního BlueBox konfigurátoru vytvoříte i design lahvičky a krabičky, přidáte Váš text a obrázek. Parfém si můžete vytvořit i na míru svému znamení a vkusu. Budete jedinečná a originální. Budete vlastnit parfém, který bude jen Váš a nikdo jiný takový mít nebude. Je to zkrátka úžasná záležitost. Já, celá má rodina a mnoho mých známých již máme své unikátní osobní parfémy:-)

Více se dozvíte zde:
http://www.nwa-czechia.cz/blue-nature-parfemy-na-miru-system-blue-box.html

Nebo si napište o info na:
[email protected]

Případně mi zavolejte: 737 910 006

Všem dámám i pánům mající zájem o Osobní či Firemní parfémy nabízím i osobní setkání v Praze, kde Vám vše vysvětlím a zavedu Vás do báječného světa alchymie, do kterého měli doposud přístup jen vyvolené celebrity.

Renata (Út, 6. 9. 2011 - 18:09)

Teda já jsem měla několikrát svou oblíbenou vůni Sydney od LR a byla naprosto fantastická, strhující, úžasná a kdybych ji sehnala, hned kupuju. Kdo se LR věnujete jaká je prosím podobná vůně? Písněte mi kdyžtak na [email protected] budu ráda. Děkuji Renata

Brona (Ne, 21. 8. 2011 - 21:08)

Jsem LR partner v okrese Nový jičín popř. Frýdek Místek, Ostrava, jestli má někdo zájem o nějaký výrobek této firmy tak mě můžete kontaktovat na email [email protected] a domluvit si schůzku, (můžu zaslat i poštou na dobírku).

Marie (So, 13. 8. 2011 - 16:08)

Dobrý den, jsem LR partnerem a spolupracuji s týmem lékařů, kteří Vám poradí, jak získat zdraví a krásu pro spokojený život.Systém pro zdraví zahrnuje komplexní péči o zdraví a krásu. Jedná se o ucelený program pro zdraví jednotlivce, ale i celé rodiny, pro systém péče doporučený lékaři a odbornými konzultanty.
Můžeme se domluvit na schůzce - Zlín,Kroměříž,Holešov,Hodonín,Strážnice a jejich okolí
[email protected]

Simona (St, 10. 8. 2011 - 17:08)

Již delší dobu sháním...Dobrý den, už jsem odepsala na mail, snad došel. SM

Reklama

Přidat komentář