Reklama

Jak správně kouřit chlapa

Blackie (Ne, 27. 2. 2011 - 00:02)

Vůbec nevidím důvod, proč...Vůbec nevidím důvod, proč bys to měla dělat, když je Ti z toho na blití...

miki (So, 26. 2. 2011 - 23:02)

Vůbec nevidím důvod, proč...nevím prostě mám strach

Pepa (So, 26. 2. 2011 - 23:02)

Vůbec nevidím důvod, proč by ses měla poblít.

miki (So, 26. 2. 2011 - 23:02)

Klidně se poblij, nám to...jenže já se pak nedovedu pořádně uvolnit... nechci aby si myslel že mi to vadí nebo tak..

Kouřený (So, 26. 2. 2011 - 23:02)

můj partner po mě chce...Klidně se poblij, nám to neva. Jsou dokonci chlapi, který to celkem bere... :-) Kdysi byl moderní anál, poslední roky hluboký orál, teď tohle... :-) Vývoj jde nezadržitelně kupředu!!! :-)

miki (So, 26. 2. 2011 - 22:02)

můj partner po mě chce abych mu ho kouřila, já to pro něj klidně udělám jen mám strach že když se do m vystříkne že se neudržím a pobliju se... jenže to pak nechci pokazit

kutaten (Ne, 30. 1. 2011 - 13:01)

No, a také není špatné, když má žena piercing v jazyku ;-).

kutaten (Pá, 28. 1. 2011 - 16:01)

Pepo, to je určitě nejlepší, ale ne všem ženám se do toho chce.

! (Čt, 27. 1. 2011 - 15:01)

V žádném případě nepřipalovat!!

Pepa (Čt, 27. 1. 2011 - 13:01)

A ještě lepší bude, když ho necháš, aby se ti vystříkal do pusy a pak to vyplivneš.
Přestat s kuřbou těsně před střikem působí mírně řečeno velmi rušivě. Dokonce někdy tak rušivě, že se už tak krátký mužský orgasmus úplně vytratí.

kutaten (Čt, 27. 1. 2011 - 12:01)

No, Kikušo, nejlepší bude, když mu řekneš, aby dal vědět, že už bude a nechat si to nastříkat třeba na prsa;-).

Kikuša (St, 26. 1. 2011 - 22:01)

Ja by jsem se chtěla zeptat kdýž chcu svemu klukovy udělát radot a chcímu mu ho vykouřit ale nevím co mám dělát kdýž začne střikat a nechci to polikat :) vedeli by jste my poradit?

Lucie (Ne, 16. 1. 2011 - 12:01)

Já se s tím setkala také....Myslím, že Klára to vystihla přesně =)

RostaM (Pá, 14. 1. 2011 - 20:01)

Můj dotaz je vlastně...To: N.K.Ze svého úhlu pohledu měli tvoji předešlí partneři pravdu,prostě byli spokojení-dělala jsi jim to dobře.Tvůj nový partner by ti měl říci co se mu líbí a co my chtěl změnit.Citlivost každého penisu je jiná a i každému chlapovi se líbí něco trochu jiného.Je to stejné jako s lízáním u žen-každá je trochu jinak citlivá, co funguje u jedné nezabírá na druhou.Pokud ti nic partner neřekne nezbyde ti stejně jiná cesta než pokus omyl.Ale obecně platí, že hodně chlapům se líbi když u kouření používáš jen pusu a nepřidržuješ si penis rukou-je to hodně erotické.Samozřejmě partner musí mít sebekázeň aby nědělal žádné pohyby vpřed a nevrazil ti penis až do krku.Pokud by takové snahy měl-nelze to provádět.Pak musíš penis pevně uchopit rukou v takové vzdálenosti, aby jsi měla v puse jen tolik penisu kolik je ti příjemné.Ruka je záchranná brzda proti pohybu vpřed.
Na rozdíl od cunnilingu, kdy si žena vychutnává jen slastné pocity z dotyků je felace složena ze dvou věcí jednak dotykových pocitech v penisu v ústech a jednak z vizuálního potěšení-vidět je velmi důležité.Toto si mnoho žen neuvědomuje, skloní hlavu a zakryjí vlasy výhled na penis mizící v ústech-snižuje to partnerovo erotické dráždění a to o dost.Je lepší aby partner buď stál a klečet před ním s hlavou jemně zakloněnou aby viděl na tvoje ústa anebo aby ležel na zádech, klekni si mu mezi nohy překlop mu penis k sobě tak aby ti viděl na ústa a co mu s penisem provádíš.Za stejnou námahu sklidíš mnohem větší úspěch.
Uvědom si, že na penisu je opravdu citlivá jen přední část tj. žalud s uzdičkou vlastní tělo penisu už nijak zvlášť citlivé není. Nic asi nezkazíš, když kouření nezačneš vložením penisu do úst ale stáhneš předkožku ze žaludu a celý žalud olízneš dokola jako kopečkovou zmrzlinu(ta ostatně slouží jako výborný trenažér pro nácvik jemného pohybu jazyku).Dráždi při tom hlavně uzdičku na spodku žaludu.Pohyb jazykem udělej dokola tam a zpět.Zkus mu dávat pusinky dokola po obvodu žaludu a opět chvíli špičkou jazyka dráždi uzdičku a i močovou rouru.Pak rukou nahrň předkožku z zadní straně žaludu a jen rty ji jemně přetahuj přes žalud, stačí jen přes zadní část, tam a zpět a kombinuj to s hlubším zásunem penisu do úst a tři mu při tom jazykem hlavně uzdičku.U zásunu penisu do úst trochu zakloň hlavu dozadu aby partner viděl jak mu penis mizí v tvých ústech.Vizuální stránka věci je stejně dráždivá jako pocity v penisu v tvých ústech.U toho samozřejmě můžeš rukou hladit či jemně mnout varlata ale i hlazení stehna zvečí je docela příjemné.Stačí jen jemný pohyb jde jen o to nedržet se ho jako klíště.Pak mu můžeš olíznout celý spodek penisu od kulek až k žaludu a opět dráždit uzdičku a močovou rourku či mu jej ještě líbat až k šourku, brát si do úst varlata-jen pokud má šourek ohlený jinak jsou chlupy nepříjemné.Pokud začne z močové trubice vytékat mazací sekret(ta bezbarvá kapička)opatrně ji špičkou jazyka podeber na slízni aby se natáhla jako žvejkačka-stačí 2-3 cm a hned na to si vraž celý penis do úst až kam to snešeš.Je to pro chalpa bezvadný pocit-musí to ovšem vidět je to hlavně vizuální podnět, nikoliv pocitový.Vizuálně velmi vzrušuje pokud máš v ústech jen žalud a jeho zadní část ti z úst kouká-přitom opět práce jazyka na uzdičce.Samozřejmě mu můžes na žalud i plivnout a sliny jazykem rozetřít po těle penisu aby to viděl.Tohle zkombinuj s jakýmikoliv pohyby na které jsi zvyklá a uvidíš, že se nějaký úspěch dostaví.Sleduj jeho reakce ne jednotlivé pohyby a opakuj ty na které reagoval pozitívně.Pokud budeš pamatovat i na vizuální stránku věci mělo by se to zlepšit.Vizualizace ale může urychlit ejekci(výstřik) pozor na to pokud ti vadí polykání.
Pokud by jsi chtěla dělat i hluboké hrdlo ať partner leží a ty se předloktíma opři o stehna aby se nemohl snadno zvednout.Není snadné překonat zvlacecí reflex-dýchej nosem hodně zhluboka.Zde opět platí je to hlavně vizuální efekt jak mizí celý penis v tvých ústech.Pocitově to skoro nic není.Ale velice tím zaboduješ.
Měj však na paměti, že celá felace je především o krásném vztahu mezi partnery a tvoje vyjádření lásky.Partner by ji měl akceptovat takovou jakou jsi chopna poskytnout.Partnerský vztah není pornofilm.Ostatně tam nějaké opravdu hezké mazlení se s penisem ani není vidět.
Vizualizace je důležitá i při polohách kdy jsi nahoře.Pokud má partner možnost vidět jak se mu nabodáváš na penis vždy u něj více zaboduješ než když to nevidí a jen cítí dotyky vaginy.
Z celého srdce ti přeji úspěch.

kluk (Pá, 14. 1. 2011 - 20:01)

Já se s tím setkala také....Zbožňuju když mi ho holka kouří drsně a při tom dráždí koule a pupík to jí vždycky co nejdřív vystříkám semeno.

Klárka (Pá, 14. 1. 2011 - 19:01)

Můj dotaz je vlastně...Já se s tím setkala také. Jeden to chce drsněji, druhý jemněji..., chce se to prostě domlouvat a nestydět se o tom bavit. Zajímavé ale je, že se všem líbí, když jim to po výstřiku spolykám do poslední kapičky. Ta jejich hrdá nadutá mužská ješitnost je uspokojena jen když jejich semenem žena neopovrhuje. Mě to navíc neskutečně chutná a ten můj labužnický výraz je přivádí k šílenství.

Jak asi voe (Pá, 14. 1. 2011 - 18:01)

musí to mít řádnej cuc, zadkem musí nasávat obývák.

MilanXD (Pá, 14. 1. 2011 - 15:01)

Můj dotaz je vlastně...Asi bych se lekl, že Ti ty Tví "Panteři" akorát mazali med na pysky. Ono to není vůbec jednoduché chytit holku za vlasy, vyvlíknout jí hlavu z vocasu a říct: " Holka, ty seš tak strašně nešikovná, že si ho dám rači vykouřit do kamen!"

... (Pá, 14. 1. 2011 - 01:01)

Můj dotaz je vlastně...ježiši, se asi zeptej jeho, ty pako...

N.K. (St, 12. 1. 2011 - 21:01)

Můj dotaz je vlastně zároven můj problém.Mí bývalí partenři si vždy vychvalovali můj výkon při orálním sexu neskutečně skvělým. Ovšem můj současný přítel mi můj zpusob vyčetl a já si ted nevím rady,jak to správně dělat...

Reklama

Přidat komentář