Reklama

Co Vy na baculky?:))

Baculka (So, 7. 3. 2009 - 12:03)

predstavim si trochu oplacanou holku krev a mliko. Zadny roztekajici se speky a valici se koule...

amoc (Ne, 8. 7. 2012 - 12:07)

Já mám asi 160 cm a asi 70...Ty jsi ovšem baculka a ne otylka. A jesli máš žensky tvarovanou postavu, tak to může být radost pohledět

Taky jsem se měla velkou macatou lásku a bylo to jedno, přitažlivost je o něčem jiném. |Stejně tak neřeším mužskou plešatost:)

Pro baculku! (Ne, 8. 7. 2012 - 11:07)

Každý dečko na tobě musí být k zulíbání! A co na takový vychrtlý anoretičce? Chrastí kostima jak kostlivec v márnici!

Bacule (Ne, 8. 7. 2012 - 11:07)

jsou ale už opravdu...Já mám asi 160 cm a asi 70 kg, takže žádná žížalka.
Ale myslím, že mezi mužem a ženou jsou naprosto jiné vazby a ti, kteří nejdříve kontrolují váhu, asi moc štěstí nenajdou.
Jednou jsem se zamilovala do vysloveně obézního muže a od té doby je mi obezita nějak méně nepříjemná.
Ta moje zatím nikomu nevadila.

amoc (Ne, 8. 7. 2012 - 11:07)

jsou ale už opravdu...To je právě rozdíl mezi mírnou nadváhou-baculatostí a obezitou

Některé baculky (Ne, 8. 7. 2012 - 10:07)

Tak teda nevím proč se do...jsou ale už opravdu nechutné, tuhle jsem viděl jednu, která měla prdel asi metr v průměru. Ale jinak nepatřím mezi chlapy, kterým by pár kilo navíc vadilo. Myslím, že do takových 20 kg nevíc je to úplně v pohodě.
A jsou chlapi, které vzrušuje i víc, viz třeba diskuze "sex s velmi obézní". Ty rajcuje i morbidní obezita.

Bacule (So, 7. 7. 2012 - 16:07)

Když se dva perou, třetí se směje!
:-)
Já mám pěkných pár kilo nadváhu, ale nikdy mi žádný chlap neřekl, že mu to vadí - naopak!
Přitažlivost ženské není vůbec v tom, že váží co nejméně. To by si všechny baculky měly zapamatovat.

... (So, 7. 7. 2012 - 16:07)

Jo a když jim ještě nějaký blbci neustále předhazují, že by měly zhubnout! Že jsou moc tlusté a že to jde když chtějí! To jim náramně pomůže!! Dostat tě tak do ruky, tak by jsi již takový kecy nevypustil z huby!

... (So, 7. 7. 2012 - 09:07)

Tak teda nevím proč se do těch baculek sereš? To je jen a jen jejich věc a Ty nemáš žádné právo jim něco nařizovat a nebo ovlivňovat, co mají a nebo co musejí udělat.K vůli takovým blbcům se právě holky dostávají do toho kolotoče jménem anorexie! Já bych byl pro, aby takové blbce braly na zodpovědnost.Ty různé modní agentůry by potřebovali pozavírat, za to zkažené zdraví tě slepiček, které se na ty vaše kecy nechají nachytat! A dokud takové agentůry klackama nerozeženou tak se ty holky z toho nedostanou! Rovněž takový blbce co neustále holkám předhazují, že by měly zhubnout,že jsou moc tlustý a podobně a to platí i pro ženský!!!

neznalec (Pá, 6. 7. 2012 - 18:07)

Tak když tomu nerozumíš...Trojtečko, seš vedle jak jedle.

Za prvý: když už, tak nejsem pitomá, ale pitomej.

Za druhý: nejsem ani tlustej, ani baculatej, takže zhubnout ani nemam v úmyslu - natož eště za to platit.

A za třetí: já se do ničeho neseru. Tady holky pišou, že jsou baculatý, ale nechtěj bejt baculatý - aspoň na někerejch místech chtěj zeštíhlet. A já jsem jenom napsal, že když chtěj, tak to jde! Sice za peníze a za zabitej čas, ale jde!

Tak nevim, co se do mě sereš ty!

???? (Pá, 6. 7. 2012 - 15:07)

Tak když tomu nerozumíš...typická agrese jako obrana

... (Pá, 6. 7. 2012 - 14:07)

Tak když tomu nerozumíš tak co se do toho sereš? Jaký kdo je ti je hovno! A jest-li jsi tak pitomá a ještě za to dáváš peníze, tak potěž tě pánbůh!

neznalec (Pá, 6. 7. 2012 - 12:07)

Já těmhle věcem samozřejmě nerozumim, ale myslim si, že i když maj někerý holky, nebo teda hodně holek, tlustotu nebo baculatost v rodině z generace na generaci, tak i přesto se s tim dá něco dělat.

Jó, asi to stojí peníze a asi i čas. Ale peníze člověk utrácí pořád za něco, to se nedá svítit. A čas taky ňák zabíjí.

Takže se musí každá holka rozhodnout, za co ty peníze utratí a čim zabije čas.

Mně se tlustý ani baculatý holky nelíběj, takže těm holkám, kerý se sebou chtěj něco dělat, to schvaluju.

amoc (Pá, 6. 7. 2012 - 10:07)

Těžko říct, já mám v...jojo macatým dvacítkám a třicítkám je vše odpuštěno, protože je omlouvá mládí...Nevěřím ale, že je tvá kolegyně vnitřně šťastná, ten agresivní postoj e vlastně obrana

Dan (Pá, 6. 7. 2012 - 10:07)

Máš pravdu, Dane. Baculka...Těžko říct, já mám v práci kolegyni, je jí 25 a nadváhu má někde kolem 40 kg. Holkám se svěřila, že má přes 100 kilo a měří asi 165. Tvrdí, že tloustne z vody... na oběd s náma nechodí, to si prý nemůže dovolit. Jo, tu vodu opravdu pije, ale za jediný den zkonzumuje 4 pytlíky chipsů a na 2 dny má pytlík cucavých bombónů. Přitom její sebevědomí bych chtěl mít. Když si jde koupit něco na sebe, je její oblíbené úsloví, že tam nic pro normální holky neměli, že se dneska všechno dělá jenom pro ty vychrtliny!

amoc (Pá, 6. 7. 2012 - 10:07)

Je baculka a baculka......Máš pravdu, Dane. Baculka není tlusťoška. Umí svá kila nosit, díky pár kilům navíc má pěknou pleť a bývá pohodová.Většinou jako my všechny trochu dietaří, ví, že svou váhu musí kontrolovat, aby se to nezvrhlo. Ženy s těžkou nadváhou bývají nešťastné, i když tvrdí, že jsou v pohodě.

Dan (Pá, 6. 7. 2012 - 09:07)

Je baculka a baculka... nějaká holka má 10-15 kg navíc a to je v pohodě. Často jsem se setkal ale s holkama, které samy sebe označují za baculky a přitom jsou to už nechutné prasnice. Světem chodí i holky s nadváhou 30 nebo i 50 kg a většina z nich nemá na sebe realistický pohled. Myslí si, že to je normální.

Pierre (Čt, 5. 7. 2012 - 23:07)

Vlastně se mi to taky líbí, když má žena širší boky a širší stehna. Rád se po takové kočce poohlédnu. Líbí se mi, když nosí mini. Paráda.

tarzan1978 (Po, 25. 6. 2012 - 12:06)

Radši kulturistku než sumo !

Honza (Čt, 13. 3. 2008 - 00:03)

V souvislosti s baculkou si představuju zaoblené měkoučké bříško s faldíky, nadýchanou hebkou peřinku, do které se mohu ponořit. Bujné poprsí úměrné bříšku. Jak nádherný a vzrušující pohled, jak se to všechno vlní, natřásá a přelívá sem a tam při chůzi. A pozadí...hmmmmm, širší boky, pořádné "vypolštářování" narvané v přiléhavých džínách či legínách zvírazňujících silná stehna. Nesmím zapomenout na boubelaté tváře a dvojitou bradičku. Ještě úsměv a vzhled je téměř dokonalý. Baculky, prostě jste krásné!!!

Reklama

Přidat komentář