Zpráva o stavu

Doktorka.cz nabíhá na nový systém. Prosím omluvte dočasnou zhoršenou dostupnost služeb. Děkujeme!
Obrázek: 

350 g fazolí, 5 rajčat, 2 cibulky i s natí, 4 lžíce klíčené čočky, 1 kelímek bílého jogurtu, 2 lžíce oleje, mořská sůl, rajčata.

Fazole uvaříme v osolené vodě do měkka, zcedíme a přidáme nakrájená rajčata a cibule, klíčenou čočku, olej a zalejeme jogurtem. (Pro 4 osoby)

100 g fazolí, 250 g pohanky, 250 g kysaného zelí, 2 cibule i s natí, mořská sůl, 2 lžíce oleje, libeček.

Zvlášť uvaříme v osolené vodě fazole a pohanku, scedíme a smícháme s nadrobno nakrájeným kysaným zelím, cibulí, libečkem a olejem. (Pro 4 osoby)

100 g uvařených bílých fazolí, brambory, 8 rajčat, 3 lžíce celozrnné pšeničné mouky, mořská sůl, 3 stroužky česneku, 2 lžíce oleje.

Rajčata rozmixujeme a přecedíme. Ohřejeme. Ve 2 dcl šťávy rozmícháme celozrnnou mouku a vmícháme do teplé šťávy, osolíme, přidáme prolisovaný česnek, olej a uvařené bílé fazole. Podáváme s brambory nebo celozrnným knedlíkem. (Pro 4 osoby)

200 g bílých fazolí, 3 stroužky česneku, 3 lžíce oleje, mořská sůl.

Uvařené osolené fazole pomeleme na masovém mlýnku, přidáme utřený česnek, olej a zamícháme. (Pro 4 osoby)

5 rajčat,3 papriky, mladá cibulka, naťová petržel, 100g fazolí, mořská sůl, lžíce oleje.

Rajčata, papriku, cibulku a petrželku nakrájíme na drobno, přidáme uvařené fazole, mírně osolíme a omastíme olejem. Vše zamícháme. (Pro 4 osoby)

Reklama

Reklama