Reklama

Panická porucha 4

Dandy (Po, 29. 8. 2005 - 09:08)

Juditko, myslela jsem jestli nejsem předrážděná z těch AD. Protože nikdy jsem nebyla tak podrážděná jak teď, ještě k tomu jsem víc naměkko. Nějak se stydím dávat najevo emoce...myslím tím hlavně pláč, vždycky když mě něco dojmulo, tak jsem se nenápadně uklidila do soukromí, na WC apod. Když to bylo u filmu a byla jsem sama doma, tak jsem tomu nechala volný průběh, ale když byl se mnou někdo tak jsem to překonala a polykala slzy nenápadně. Před svým mužem jsem brečela jen když nám někdo umřel:-(( Nechtěla jsem být taková ta ubrečená hysterka...ale od doby co beru AD už se mi 3 x stalo, že jsem to nezvládla. Stačí mě trochu naťuknout a už to bylo a nešlo to ovládnout. Myslím si, že to bude z těch AD. Je to jen teď zezačátku a pak to přejde, nebo to bude pořád? Myslela jsem, že AD nějak pomáhají s tzm serotoninem, aby se nám vytvářely ty hormony štěstí nebo co, a zatím mi to připadá naopak.Tebe to přešlo?

Nika (Po, 29. 8. 2005 - 09:08)

ježíš já už v té eufotii neumím psát. má tam být samosebou pocituješ. Odkud si, jak dlouho bereš AD, atd. neboj do blázince určitě nepatříš:-)

Nika (Po, 29. 8. 2005 - 09:08)

TOME TADY MŮŽEŠ BÝT V KONTAKTU S NÁMI SE VŠEMI.napiš něco víc o sobě, jak dlouho to piciťuješ, více příznaků a dál.

Nika (Po, 29. 8. 2005 - 09:08)

VZALI MĚ NA VOŠ HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ PAPAPAPAPAPA JDU TO KONEČNĚ OSLAVIT.

tom (Po, 29. 8. 2005 - 09:08)

ahoj všichni nevím jestli sem patřím nebo rovnou do blázince už nemůžu léčím deprese a se to snad daří ale kdyžustopily depky tak mám zas ty strachy a jaký to se neda připadám si jak když malý dítě udelá něco co se nesmí do¨toho rozchod s holkou a co je nejhorší mám strach i ze ženskejch to se mi stalo poprvé uplě hrozný strachy takoví hrozný pálení kůže co to je někam utéct ke všemu bydlím sám a to mě ubíjí uplně přijedu domů a myslím že se zblázdním jak mi je a co se mi honí hlavou už nevím jak dál cpu se AD prej to chce vytrvat ale to se nedá prosím poradte mi něco nebo někoho s kým můžu být v kontaktu když je nejhůř děkuji moc zaodpo

Eva S. (Po, 29. 8. 2005 - 08:08)

Ahojte kamarádi, zdravím vás všechny v pondělí,už jsem zase v práci achjo.Včera mi nešel celý den internet,tak jsem se za váma nemohla podívat.Kamčo,budu držet palce,ať Ti to vyjde!!!Moje depka pokračuje dál,srdíčko bolí, řešíme s přítelem budoucnost a vypadá to na rozchod. Dál to nechci rozebírat,nedělá mi to dobře.Pěkný den všem a veselejší než ten můj.

Kamča (Po, 29. 8. 2005 - 05:08)

Ahojík moji milovaní,dneska jsem asi první ranní ptáče, kdo se podíval na doktorku :-) musela jsem si ještě zjistit, jak mi jede něco domů z příjmaček, tak jsem nakoukla i za vámi. Od 9 do 10 na mě myslete, aby to vyšlo. Pokud to totiž nevyjde, tak bych šla sice na ten vytoužený kurz angličtiny, jenže by mě každý pátek čekala vražedná brigáda v pekárně :-( V pátek se totiž pečou jen rohlíky a to je ta nejhorší práce na mou PP kamarádku...No nic, jdu se chystat, tak zatím pápá.

eva.rokytova (Po, 29. 8. 2005 - 01:08)

Juditko moje: to bys mi ale s těmi Okny zazděnými lichotila - taková krása a čistota verše a já???!!! Byl to můj nejoblíbenější dekadent Jiří Karásek z Lvovic! :-)) Psal fakt božský básně! :-)) Ty dnešní jsou však od K. Hlaváčka.No jo, děvče moje zlatý - Simon a Garfunkel - to je taky nádhera! Znám od nich snad všecicko; miluju však Zvuky ticha!Hezký nový týden všem!!! :-))

eva.rokytova (Po, 29. 8. 2005 - 01:08)

Moji nejnejnejmilejší! :-))To byla ale hezká neděle :-)), myslím přožitá v přírodě...Editko, posílám ti do zahraničí PP Oscara za to, že na nás myslíš i v zahraničí! :-)) To víš, že až se vrátíš, tak srazík bude domluven a doobjímáš všechny ostatní :-))Jindro, tak hodně sil na návštěvy hypersupermarketů a příjemnou cestu k móóóři - určitě si tam odpočineš...Ditunko, básničko naše milená - a kdy ty odjíždíš a navracíš se?Dandynko, dík za ty shakespearovské překladatele. Ty Sonety, dle mého vkusu, zvlád´ nejlépě přebásnit (téměř dokonale) Mir. Macek - ano, ten býv. politik... a pak taky P. Šrut.Alberte, jak jsi zvládal tunely? Já jednou absolvovala ty maxidepkový z Francie do Itálie - a byl to teda šrumec: měla jsem paniku jak blázen a nemohla to rozdejchat několik hodin!:-((.... No a zcela nedávno mě opět dostal ten nový pražský - Mrázovka, no fuj...!Báro, Barunko, Baruško - to malování na sklo je skvělá arteterapie; bulimičky a anorektičky na Karláku na ně malují od rána do večera: byla jsem tam na reportáži a mám tu od nich pár krásných kousků, střípků - a vždycky, když je mi smutno, tak na ně koukám...Miss naša milúčka - kde jsi??? Chybíš!!!!Juditko, myslím na tebe s tou noční terapií, snad nezklamu:Pomalu usínám - usnu -v tom dusnu...v poli...vzduch je pln nahořklé soli.Myšlénka povolných ruchemtím vzduchemhoří...shoří v tom plamenném moři.Usínám... jenom tma sazíse plazí,zticha...tichounce - zticha - tak zticha...

Judita (Po, 29. 8. 2005 - 01:08)

EvoR., no nedá mi to bez večerní chvilky poezie :))) a taky se chci zeptat od jakého autora jsou okna zazděná? (skoro jako bys to napsala ty mě napadlo) Tak pro dnes překlad písně: mé svatební, nechali jsme si jí zahrát, což původně nechtěli a bylo půlhodinové zpoždění, protože se radili (vdávala jsem se na Praze 9 a ta byla moc rudá)Simon a Garfunkel: Most přes rozbouřené vody Když si připadáš jak nula, když jsi otrávená vším,když ti slzy stojí v očích, já je osuším.Jsem s tebou i ve zlých dobách. Když k nalezenínajednou přítel neníjako most přes rozbouřené vodychci ti stát. Když jsi uštvaná a na dně,když jsi na ulici,když se večer s tísní snáší,stojím za tebou.Útěchu přináším.Když přichází soumraka nic než bolest kolem neníjako most přes rozbouřené vodychci ti stát. Vypluj, stříbrná dívko,vydej se na cestu.Přišel čas tvé záře.Všechny tvá sny jsou na toulkách.Pohleď jak září.Chybí ti přítel,za tebou vyplouvám.Jako most přes rozbouřené vodypocit bezpečí ti dám.

Judita (Po, 29. 8. 2005 - 00:08)

Ahojky moji milí, já jsem dnes tak urvaná, a taky mi to už moc nemyslí, nevím, nevím, dnes to na dlouhé ponocování nevidím.Edito, moc ráda bych vás zase někoho viděla, moc mě mrzelo, že jsem nemohla za vámi do J.H., teď mě to mrzí dvojnásob, protože záda se uklidnila a proto jsem se dnes tak zmohla. Jen nevím, jak končí ty prázdniny, tak se mi vkrádají myšlenky, co až se zima zeptá, co jsem dělala v létě, a tak musím dohánět. Manželovi pokračování na stavbě jde pomalu, tak mu chci pomoci, ale nevím, jak to budu zvládat, když normálně nic nezvládám. Když mu ale nepomůžu, tak budu mít nervy, že se do podkrováku zas letos nepřestěhujem. Takže vlastně nevím.Mám teď z toho všeho dost velké napětí, a osciluji mezi tím, že se odstěhuju a mezi tím, že když zaberu, tak zlikviduji vše co mi vadí. Jen nemám moc nikde rezervy.Báro, moc se mi to líbí, jak sis to zařídila, takhle bych si to taky představovala, jen nic není hotové a vlastně ani nikde nemám svůj osobní prostor, i když jsem takhle na počítači zde a je to moc brzy, tak je tu dost rušno a nemůžu se soustředit. (možná taky proto jsem se naučila ponocovat) Taky jsem se těšila, že si budu malovat, a někdy mi připadá, že než se k tomu dostanu, tak dřív umřu. A když neumřu tak ty barvy učtitě ztvrdnou.Kataríno, mě to zajímá, já měla v tom testu 6. Jinak ti musím poděkovat za tvůj "návod" na usnutí, s tou mořskou hladinou, je to skutečně účinné, mám problémy s usínáním, hlavně abych vypustila myšlenky na práci, a nějaké to "levá noha je těžká..." mi vůbec nefunguje. Také jsem kolikrát přemýšlela o tvých názorech a chtěla ti napsat, jen jak si to nechávám až budu ve formě a budu psát inteligentně,a tak samozřejmě to zůstalo odloženo. Dandy, po kterých práškách si myslíš, že jsi předrážděná.? Jestli myslíš AD tak po některých to skutečně být může, co jsem užívala já, měla jsem to hrozně, a když jsem se zmínila doktorce, tak mi úplně klidně řekla, že jo, že to způsobují. Také tobě jsem ještě neměla čas napsat na meilík, děkuji ti za posílání všech těch věciček, jsem moc ráda, jen nestíhám zpět mejlovat. Jen posílej dál budešli tedy moci. Teda já ti to nezávidím, začátek školního roku, brr.., nedokážu si teď představit ještě domácí úkoly. Pajko, prosím tě jestli se zde zastavíš :))), kdysi jsme spolu nakously zde téma přechodu, určitě to máš nastudované, prosímtě jak poznám, že jsem v přechodu, nebo po přechodu?

Dandy (Ne, 28. 8. 2005 - 21:08)

Teda dneska mám den:-((( Ráno jsme se opět trochu pohádali s mojím (nevím co se děje, asi je to tou mou podrážděností...nikdy jsme se nehádali a teď krátce za sebou:-((( Cítím to, že jsem podrážděná, dokonce si to i uvědomím, ale nejsem schopna tomu zabránit:-((( Snad to není těma práškama...Odpoledne jsme byli u našich, tak jsem si užila svou pravidelnou dávku emocí. Mám je všechny moc ráda, ale oni mezi sebou mají obrovské problémy, ještě s nimi bydlí i brácha a to je taky případ. No a já jsem taková zpovědnice. Každý mi řekne svoji verzi a já z toho mám v hlavě guláš a pak na to myslím, a bojím se, co se tam zase stane atd. Jsem z toho vždy totálně vyčerpaná.Je to strašný, jak si lidi někdy dokážou totálně zpackat život.Navíc malý zase začal hmkat a já už jsem z toho zase uzlíček nervů. Začne škola, mám strach aby se mu nesmály. Je hodný kluk a to se mezi vrstevníky nenosí:-(((No snad to všechno ustojím a jednou bude líp...jestli se dřív nezblázním.

Dandy (Ne, 28. 8. 2005 - 21:08)

Ahojky, já se přidám, mě by se taková relaxace taky líbila...ale taky nejsem mlaďoch:-)))Kamčo, napsala jsem ti na ICQ kontakt na sebe. Niko, tobě ho napíšu do mailiku...nechci ho zveřejňovat takhle veřejně. Tak jestli budete chtít ozvěte se.Leníku, vypadáš v pohodě. Vše se v dobré obrátilo? (Nebo stačilo jen sundat černé brýle?:-))Katy, psala jsem Ti maila, nevím jestli ti došel...nevím, který mail jsem Ti posílala jako poslední...ten co jsi omylem vymazala, jestli víš, tak mi napiš, co to bylo a já ti to pošlu znovu.A teď mě ještě napadá, zatím nemáme tvoji fotku...prosím, jestli nějakou máš, pošli mi ji.Dituš, taky jsme se s manželem v Chorvatsku poškorpili:-((( Ale to nic nemění na tom, že tam bylo krásně.Miss, kde jsi? Pořád v práci? Chybí mi tu tvoje energie:-))

Lenik (Ne, 28. 8. 2005 - 20:08)

Báro, jsem mlaďoch a myslím si, že způsob tvojí relaxace je super. To by mě bavilo ani nevíš jak. Kde bereš barvy na sklo? A jak maluješ a co to vůbec obnáší?

Bára (Ne, 28. 8. 2005 - 19:08)

Čavec. Taky nestíhám číst, v pátek jsem si pár stran vytiskla a začala číst v posteli, vzbudila jsem se k ránu s brýlema na nose a papírama rozházenýma kolem postele. Zas dnešek tu toho moc není, to jsem stihla, ale včerejšek nemám. Já jsem měla víkend celkem klidný, byla jsem skoro pořád sama doma, což miluju. Včera jsem si udělala výlet do Ikey a bylo to bezvadné, pokochala jsem se, nakoupila si spoustu blbinek - svícínky, skleněné rámečky na obrázky - takže už maluju a věc parádní - postelový podnos s nožkama! Takže teď si můžu malovat v posteli, mám ložnici jako pracovnu, jen mi tu chybí stůl, protože tu na něj už nemám místo, sotva jsem sem vecpala stolek s počítačem. Děcka, to je taková paráda, hezky se tu zavřu, zapálím si voňavé svíčíčky, kočka spí stulena vedle mě a já si maluju na sklo. Já vím, vy mlaďoši, že si říkáte, jak málo stačí ke štěstí, ale je to fakt balzám na nervy, zvlušť po tom bláznci, co teď prožívám v práci.Koukám, že Dituš se chystá do Chorvatska, taky se mi už po něm stýská, dřív jsme tam jezdili každý rok, ale já už vám nějak tím autem mám čím dál větší strach, na silnicích narváno - no i když tím letadlem, taky v poslední dobou teda žádné dobré zprávy, že.Páječko, ty se letos chystáš kam? Nebo si tu dovolenou dělíš na ty pravidelné pobyty v Piešťanech? To není špatný nápad, kdybych měla parťáka, tak bych jela aspoň v zimě místo lyžování - na to už totiž díky PP nemám.Minule jsem četla, že docela sledujete Vyvolené - ale panikáři, vám nevadí ta absolutní absence soukromí? Já bych to nevydržela ani hodinu, mě je nepříjemné se na to jen dívat!Tak, vidím oknem, že se vrací synček autem - byl 14 dnů v táboře jako vedoucí, vrátili se odpoledne a hned sedl do auta a jel pozdravit svoje kumpány, tak se s ním jdu trošku pomazlit, když jsem ho tak dlouho neviděla - už vidím, jak bude nadšený, stejně jako když mu jako odměnu za nějakou drobnou službičku nabízím tři pusinky. Jo, tak má sebou svoji milou, tak to z toho mazlení asi nbude nic. Ale přesto je jdu pozravit. Tak pa!

Lenik (Ne, 28. 8. 2005 - 19:08)

Ahojkydneska utahano :-)Včera jsme byli s přítelem a kamarády do půlnoci v hospůdce. Pak si usmyslel, že půjdeme do Tesca a koupíme kočičce konzervu a nám pizzu. Tak jsme ještě skoro v jednu ráno jedli pizzu a koukali na TV. Ráno jsme vstali v půl jedenácté. Přítel udělal k snídani míchaná vajíčka s domácím uzeným masem. Pak ho napadlo dofouknout kola, srovnat řidítka, utáhnout šrouby a stali se z nás na půl dne cyklisti. Jeli jsme se projet a stavili se u skorotchýně :-) Teď jel na kole k sobě domů a já jsem tu s vámi a baštím segedínský guláš s knedlíkem.... tak to byl můj dnešní den.

jindra (Ne, 28. 8. 2005 - 18:08)

Romane - Alberte, díky za info!!Ta kamera je super, už jsem prozkoumala vjezd na otok Krk, Split, Zadar, je to dobrý, žádný zácpy se netvoří. Nevím, jestli pojedeme v noci, já bych radši přes den, v noci muž usíná za volantem:-((. DITO, já nemám nakoupeno nic, zítra vyrazím na nákup, ale jen u nás, muž si jede vyřizovat pas...prostě u něho normální..Když tak přemejšlím, asi bych dovču letos strávila radši někde sama, jsme celé prázdniny spolu a ještě teď, mám strach, že se budeme hádat.Tak klidné přípravy, ahoj!!

Kamča (Ne, 28. 8. 2005 - 17:08)

Ahojík kamarádi..Niki, moje číslo je 282566402, zrovna jsem online.

Nika (Ne, 28. 8. 2005 - 17:08)

lidičky tak se mi podařílo vytvořit si ICQ, pošlete mi kdyžtak na seabe kontakt kdo ho máte a jeslti chcete.

Dita (Ne, 28. 8. 2005 - 16:08)

Jediný, co ted chci , je klid v lázních, kde není skoro nikdo, ježkovy zraky, to by mi pad kámen ze srdce,takhle si odpočinout!!! Jsem vyřízená, záda bolí, ted jsem skončila s prací a chystáním, návštěva ještě nedojela.Přes poledne jsme absolvovali Hypernovu-Olympii . Něco už máme , Jindro, nakoupeno s sebou- hlavně polívky pytl.,těstoviny, rýži apod. Naopak tvého můj muž nemá obavy, že by hladověl, prý mu stačí si tak občas ugrilovat a jíst saláty! A že dítě potřeb,mu uniká:-(. Už at tam jsme , já tady chcípnu.Evi, Pitt je mi ted momentálně na Prd.Na mužský nemám náladu ani duševní ani fyzickou.papa všem---

Reklama

Přidat komentář