Reklama

Panická porucha 4

Albert (Ne, 28. 8. 2005 - 16:08)

Ahoj, cesta z Brna do Splitu trvala cca 10hod, celkem jsem tomu šlapal. Mezinárodní řidičák není třeba, pas jo. Řidičák nechtějí vidět ani policajti když dávají pokutu. Platil jsem pět set kuna za odbočení do zákazu odbočení kam jezdili všichni, ovšem pokutovali pouze cizince (místní by jim dali večer v hospodě přes hubu). Je ovšem třeba zelená karta. Kolony se tvoří směrem do Chorvatska zejména dopoledne na hranicích ve Slovinsku a pak před tunely v Chorvatsku - Mala Kapela a Sveti Rok a to zejména v sobotu (nazpátek to samé). Jedete-li v noci je to prázdné a bez poldů, tedy bez pokut. Dálnice v Chorvatsku je plná kamer, některé jsou zde živě: http://www.webcam.hak.hr/. Šťastnou cestu !!!

Pajka (Ne, 28. 8. 2005 - 16:08)

Už to tu nestíhám vnímat. Proletím očima, ale neudržím pozornost. Jen to rakouské jezero u maďarských hranic, kam jede Edita, jsem zaregistrovala.

Nika (Ne, 28. 8. 2005 - 15:08)

ahoj Edi tak přece jsi lázně vyzkoušela?Já se chystám co nejdřív tam ještě zavítat. I můj přítel měl dlouhý háro když jsme se poznali, teprve vojna z něj udělala krátkovlasýho.jsem na dlouhovlasý chlapy a hoodně:-))))))))))))))skola hlásím že nic nevím.

Eduša (Ne, 28. 8. 2005 - 14:08)

Dandy, můj manžel se zase dneska pro změnu nechal ostříhat na 3 mm :-)) Teď hledáme ubytování u toho jezera v Rakousku, ale nic nemůžeme najít, tak jsme se rozhodli, že pojedeme prostě "nablind". Doufám, že až přijedu, tak už bude něco domluveno ohledně srazíku :-) Nějak se do toho tady nikomu nechce, nebo se mýlím?

Dandy (Ne, 28. 8. 2005 - 12:08)

Ahoj, jen na rychlovku jsem se sem vsomrovala dceři.Evičko, ten překlad jak tak koukám má na svědomí více lidí,...je to z r.1976. Jsou tam: Břetislav Hodek, Erik A.Saudek, Pavel Šrut, Miloslav Uličný a Jarmila Urbánková.PS: I můj manžel má dlouhý háro:-))

jindra (Ne, 28. 8. 2005 - 12:08)

Ahojky všem!!Romane - Alberte, ahoj:-))Jak dlouho Ti trvala cesta do Chorvatska? Všichni letos straší, jak jsou ucpané dálnice, my jedeme ve čtvrtek, ubytování nemáme, ale takhle jezdíme téměř každý rok, teď v září už snad nebude problém něco sehnat.A ještě mám prosím Tě na Tebe jeden dotaz: je potřeba mezinárodní řidičák a pas? Někdo říká, že ne, někdo zase, že raději ano. DITO!! TY vývařovno:-)))))))))))))Já beru jen těstoviny, rýži, zeleninu tam koupíme a nějaké konzervy - např. Lunch meat - z toho se dá slušně vařit. Já osobně týden bez masa vydržím, ale muž ne..Jo a polívky z pytlíku taky.Muž si nakoupí spoustu konzerv - guláše, fazole..a potom se přejídá. Ale nic nezmůžu, polovinu vždy přivezeme nazpět, on má strach, aby neměl hlad:-)).ROMANO, jak se máš? Co ty pitomý ES, daly Ti už pokoj?

eva.rokytova (Ne, 28. 8. 2005 - 02:08)

Jé, Juditko... ahoooooj!!!! Škoda, že tu fotičku nemáš. Moje jedna světlovlasá Láska měla (má) jen pramínek vzadu - zato v délce mých :-))... Já na ta dlouhá hára budu až do smrti:-))...

Judita (Ne, 28. 8. 2005 - 02:08)

Evičko, díky za básničku jak včerejší, - to jsem ti posílala poslední sloku (jak mám v oblibě ) a pak už se mi to zaseklo, tak i za t dnešní smutnění. Pomáhá, pomáhá. Jinak tedy Brian Adams byl rozhodně hezčí v dlouhých vlasech (já ho dnes málem nepoznala, ale písničky krásné) No chápu tě, že se ti to líbí, vždyť to jsou naše mladá léta. Jo,jo, představ se, že má první láska měl vlasy, až do pasu, nosil je tedy do culíku. Škoda, že nemám fotku.

Judita (Ne, 28. 8. 2005 - 02:08)

Ahojky Evi a Romane, doufám, že se povede, nemohla jsem psát, ale číst ano:)))) Asi nějaký zásek v domácí síti. Tak ?odesílám.

eva.rokytova (Ne, 28. 8. 2005 - 02:08)

Ahojky, Romane!!! :-)... já jen říkám, že Bryan se mi víc líbil v dlouhým háru.... ale ten Bon Jovi to teď vylepšil... mně se u chlapů dlouhý vlásky líběj :-))

Roman (Ne, 28. 8. 2005 - 02:08)

Hoooooj Evinko :-)Brad Pitt se jen mihnul. Adamse s dlouhým vlasem si už ani nepamatuju :-))) Jinak Live8 poběží do osmi do rána, kdyby se náhodou někdo mezitím vzbudil a chtěl mrknout :-)Básnička krásnáááááá.........

eva.rokytova (Ne, 28. 8. 2005 - 02:08)

Juditko: tak dáme zase drobet smutna?Ó šerý smutku oken zazděných!Tak dávno zazděných!Já snílek bláhový za nocí příšerných,kdy vítr lká a ruší spánek můj,se dívám v otvory vaše němé, mlčenlivé a toužím viděti vás osvětleny zašlým jasem plesů za vámi kdysi slavených!Ó šerý smutku oken zazděných!Tak dávno zazděných!...*****Ditunko, vstávej a zapni TV - máš tam Pitta!!!!!

eva.rokytova (Ne, 28. 8. 2005 - 01:08)

Sakra: mně se Bryan Adams víc líbil s dlouhým hárem, že jo, holky????.... Parádička... díky za upozorněníčko :-))

eva.rokytova (Ne, 28. 8. 2005 - 01:08)

Moji nejnejnejmilejší!:-)))Tak jsem se zotavila v náručí přírody.......... uf, nádhera, štěstí... je mi hej a začínám žít!!!!!! :-))))Žádnej počítač, žádný mejly, žádný špatný zprávy... jen klid, ku-ku, ku-ku a objímání!!!!! (stromů):-))Dandynko, čus, posílám si PP Oscara za tu "Ditunku v přesýpacích hodinách" :-(, chudák, holka jedna: kmitá takhle celej život a ještě po... :-(( Tyhle Shakespearovy Sonety už asi překládal M. Macek? Nakoukni mi, prosím, díky!Evinko S. už je líp? Motavo, nemotavo?Katarínko, jsem přebita energií, takže ti už namastím ty pocity napojení... Romane, máš svatou pravdu: stačí vypadnout na jeden den a rázem je z tebe fungl novej člověk!Alberte Romanoviči: tak vidíš, žes tu cestu v pohodičce zvládl - dyť jsme ti to tady prorokovali! Líbí se mi, jak píšeš, žes měl "trochu klepot" :-)) - posílám ti nočního PP Oscara :-)) Vzít příjemno a nést si je donekonečna v čase? No... kdo by nebral? Ta příroda je u mne fakt v rovnováze: 100 dní blbě, 10 dobře, 100 dní blbě, 10 dobře :-))Jééé - srazík? Tak jo!!!! Jsem sbalena:-)))Juditko... ťuky-ťuky, chystám se na tebe, jdu na cigárko, kafíčko..... a pak bude chvilka noční poééézie:-)))

Roman (Ne, 28. 8. 2005 - 01:08)

Ten Live8 je fakt působivej...

Katarína (Ne, 28. 8. 2005 - 00:08)

Alberte dík, dúfam že už raz a navždy v tom mám jasno :- )Roman, mala som, ale už vypršala platnosť a predstav si že som v ňom nemala ani jedno razítko. Asi tak skoro nikam nepocestujem, jedine ak tak za hranicu svojich snov, a to hneď teraz . Ešte raz Dobru noc ať vás blšky štípu celú noc...

Albert (Ne, 28. 8. 2005 - 00:08)

Albert a Roman (nicky) sú dvaja samostatne existujúci ludia. Jeden je z Čiech a druhý z Moravy a oba sa menujú Roman (v zivote). Peknú noc.

Katarína (So, 27. 8. 2005 - 23:08)

Mám v tom chaos, Roman ti nie si Albert a opačne ???Myslela som si že si sa premenoval, a to je zatia? niekto nový ? :-) Asi sa idem na to vyspať :-)Dobrú noc a sladké sníčky...

Roman (So, 27. 8. 2005 - 23:08)

No to nejde. Rovnováha v přírodě musí být :-)

Roman (So, 27. 8. 2005 - 23:08)

Katarínko, Ty nemáš pas? :-)

Reklama

Přidat komentář