Reklama

Oberon nebo Aurum 3x - máte zkušenost s diagnostikou?

Petr (Čt, 1. 11. 2007 - 23:11)

v ostrave o nikom zatim nevim,co takhle si udelat vylet do brna nebo do prahy?

Návštěvník (Čt, 1. 11. 2007 - 23:11)

Dobrý večer, dáte mi tu někdo tip na vyšetření Oberonem v Ostravě? Děkuji Marcela

Návštěvník (Čt, 1. 11. 2007 - 23:11)

Marku, napsal jsi to správně. Taky s Oberonem pracuji a sem jsem se přišla podívat a nestačím se divit.
Paní Nedorostová tu ukazuje svoji hloupost, když si myslí, že zrovna jí někdo něco poradí.
Když jsem jí viděla v TV, vypadala tak na 45 let. V pořádku už není na prví pohled tak velká nadváha.
Anonyme, tak se předveď, stále někoho poučuješ a máš tu patent na rozum. Poraď něco chytrého paní Nedorostové, když po tom ona tak touží. Není jí dobře a nikdo jí nechce pomoct. Poraď, ale dej si pozor, když ona nebude spokojená, může to špatně dopadnout. J.

MAREK (Čt, 1. 11. 2007 - 23:11)

pro p. Nedorostovou! nechal te p.Troian na holickach? co to tady meles! a mela si vubec zajem mu alespon zavolat nebo to s nim konzultovat? a pozor co odpovis,neco o tom totis vim! ale komu neni rady,tomu neni pomoci! a tobe uz vubec ne,protoze na debilitu neni zadna rada ani zadny lek! podle me vis,ze s tebou neni vse v poradku,ale potom vsem uz ti nikdo s oberonaku nebo biolazaku nikdo nepomuze, a s cim chces vlastne pomoct,kdyz si podle obvodaka uplne v poradku,ale ty sama moc dobre vis ze nejsi.Nejake problemy tam jsou vid_? Ja se zivim provozovanim oberonu a cim ty?

Návštěvník (Čt, 1. 11. 2007 - 20:11)

Tak už tu prudí madam Nedorostová i pana Pavla. Má ten dotaz snad uložený a jen ho tu dokola pokládá.
Nechápe, že jí tu mají všichni u části těla, která u anonyma ovládá palec u nohy :-)))))

Návštěvník (Čt, 1. 11. 2007 - 20:11)

K této diagnóze Oberon nepotřebuji, ani ho nemám, ale že jsi pitomec není složité rozpoznat, když umím číst anonyme :-)))))

Návštěvník (Čt, 1. 11. 2007 - 19:11)

...tuto diagnozu ti poradil oberon...nebo jsi to vymyslel vlastní hlavou...???

Návštěvník (Čt, 1. 11. 2007 - 19:11)

Anonym není blbec, EXTRA BLBEC. Neví, že u diabetiků může slinivka pracovat, ale existuje něco jako resistence....

Návštěvník (Čt, 1. 11. 2007 - 19:11)

Anonyme jsi fakt blbec. Palec u nohy neřídí mozek, ale podle tebe asi prdel :-))))))

__utma=48467763 (Čt, 1. 11. 2007 - 18:11)

to máš pravdu že je to tupost ten tvůj zázrak , jinak by se ti na špatnou reklamu v tv nechytli zvědavci a ty bys ted nebyl bohatší o pár tisic...teda pokud je to pravda a nejen sluchátkama vyfantazírovaná lež aby ses zviditelnil. ještě si nezapomen napsat na sebe kontakt pro svoji reklamu abys těch chudáku co na to naletěli měls ještě víc

Otázka jen a je (Čt, 1. 11. 2007 - 18:11)

Tak mi, prosím, vysvětlete, proč mě pan Troian nechal s mými "nemocemi" napospas a nenavrhnul i nějakou "léčbu"?!! Netvrdím, že bych na něco konkrétního přistoupila, ale bylo by to aspoň "něco"...
Milada Nedorostová

karel (Čt, 1. 11. 2007 - 18:11)

to je ale tupost!

Návštěvník (Čt, 1. 11. 2007 - 18:11)

....už za dob komunistů náš národ procházel vymýváním mozků...tak proč bychom si nemohli nechat vymývat mozky od rusa a pana karla..., vždyť rusko bývalo náš vzor a pokud jim lidi za to dají peníze a věří tomu co jim nakukají je to jen a jen jejich věc, tak to neřešte a zbytečně se nerozčilujte,každý si nějak vydělává, jen hlupák pracuje rukama...

karel (Čt, 1. 11. 2007 - 17:11)

taky jsem provozovatel,ta reportaz mi prihrala dalsi a dalsi zvedavce kteri byli na vaskach ale i ty ktere neco opravdu trapi a lekari si s nimi nevedi rady a maji je za hrace problemu a bolesti,Pavel ma absolutni pravdu!!!

Pavel (Čt, 1. 11. 2007 - 17:11)

Jsem rád, že konečně, možná zcela nechtěně začínáte klást rozumné otázky. Tato diskuse vznikla proto, aby si v ní lidé mohly vyměňovat své praktické zkušenosti s tímto přístrojem. Pokud byste Vy a několik jiných jedinců nezahlcovalo tuto diskusi svými výpady, pak byste možná už dávno měla příležitost dostat na tyto otázky seriózní odpovědi.

Obdobnou otázku, jakou kladete ve spojitosti s Vašimi známími M, můžu položit já Vám: Proč musí prodělat člověk s trvalými problémy v dolní břišní oblasti řadu kolonoskopií, které nic nezjistí, aby ze zoufalství přišel ke mně a přístroj vyhodnotil nález jako nádor prostaty? Proč musí člověk, dlouhodobě si stěžující na žaludeční potíže, kterého již všichni lékaři i rodina považuje za hypochondra dospět ke mně a teprve s papírem v ruce z vyšetření na Oberonu si doslovat vyřvat na doktorovi vyšetření, které potvrdilo diagnózu udělanou na Oberonu. Takových proč je spoutu. Odpověď je jediná. Dokud naše zdravotnitví bude fungovat pod tlakem fauraceutických lobbistů, budou lidé stále častěji vyhledávat provozovatele alternativní medicíny. Název této medicíny je snad dostatečně samopopisný - dává lidem možnost svobodně si zvolit jiný působ léčby, než ten, který je nabízen státem. A že se tento, především preventivní způsob, který si v mnoha případech vystačí s bylinkami za 30,- Kč nebo jen dobrou radou a člověka UZDRAVÍ, nelíbí farma-průmyslu, který potřebuje mít stálé odběratele, které by mohl LÉČIT a léčit a léčit, si dovede vykalkulovat i student prvního ročníku ekonomie. Pokud chtete oponovat, že i já potřebuji mít nemocné, pak máte pravdu, ale nemusím si je vyrábět za jejich peníze (případně peníze daňových poplatníků), na to stačí lékaři. Pokud by má léčba totiž nefungovala, pak půjdou dál, víte - mohou si zvolit jinou alternativu. A dobrá i špatná pověst je to, co funguje zcela bezpečně, ale o tom Vy víte myslím docela hodně.

Zahlédl jsem nějaká zmatená volání po zákazu a snad i trestnosti. Víte, ono tohle žádné zákazy nevyřeší. Lidé dál budou chodit za babkami kořenářkami a jinými alternativními léčitely. Budou to dělat i nadále, protože jde jen a jen o jejich zdraví a jejich peníze. Jenom ti léčitelé z toho nebudou muset platit daně, protože nebudou moct.

Návštěvník (Čt, 1. 11. 2007 - 17:11)

blbečku....tady jde o Oberon a ne o jména, takže se drž laskavě tématu a paní Tamaru pokud se tak opravdu jmenuje nechej na pokoji

Anonym (Čt, 1. 11. 2007 - 16:11)

Hmm, no asi to nejake vase obchodni aktivity ovlivni, jinak byste se nevztekal..
to vyvolani aktivity by mne dost zajimalo, protoze v navodech se to tvari ze jen neco snima a ne ze neco vyvolava. A u nekterych stavu, nemoci atd. by to vyvolani treba nemuselo byt oK. ale asi k tomu nejste schopen nic rici. Asi tomu moc nerozumite...
Cili kazdy organ ma dle Vas nejakou frekvenci, ktera se nekde nejak projevi, treba palec na noze se projevuje nejakym signalem snimanym z hlavy. Podebrany palec jinym,chybejici palce kupodivu stale.Pak ovsem nechapu,proc se u onono diabetika neprojevily zmeny na slinivce, protoze insulin samozrejme zadnou slinivku neopravi, jak si mysli p. Hedlova, proste se dostane normalne do organismu. Ale slinivka je stale vadna. Dale proc u znamych M to tedy nenaslo nador atd. No cele to zarizeni je dost podivna zalezitost, urcite se provozovatele pod svymi ci jinymi jmeny budou snazit jak blazni, ale rozumny clovek asi pouzije vynalezy moderni mediciny jako mamo, RTG, CT atd...to jsou overene veci, napr. mamo hodnoti 2 lide po sobe a kdyz tady ctu ty znalosti poskytovatelu jako je p.Hedlova a jini, tak mne fakt jima hruza,co snad to konecne nejaky zakon zmeni tyhle cinnosti sarlatanu..aby nesli take odpovednost

Pavel pro Mirka (Čt, 1. 11. 2007 - 16:11)

Pokud jsem se dobře díval na setřih TV Nova, tak již v úvodu tímto papírem mávala na kameru ta paní.
Tímto se dostáváme od toho, zda něco funguje nebo nefunguje k lidskému faktoru.
Stejně jako lékaři, tak i osoby provozující AM jsou různí. K některým doktorům bych nešel ani se záděrou.
K výstupní dokumentaci: Od svého obvoďáka dostanu tak max. nečitelný recepis. Já svým klientů vyjíždím tiskovou sestavu, která v některých případech má i desítky stránek, kde je vysvětleno co uváděné údaje znamenají, u každé diagnostikované položky je popis o jaký problém jde, jakou má prognózu atd. (Až se s tímhle jednou setkám ve zdravotnictví, tak to bude nejpíš zpráva z patologie.)

Pro ostatní věci znalé provozovatele - používám vlastní nadstavbový soft, kterým mimo prostředí Methapatie dále zpracovám naměřené údaje. Ale tím si nechci dělat reklamu, aby mě Anonym(ka) nesetřela kvůli mrzkému mamonu, který by mi z ní mohl někde vyplynou :-)

monty (Čt, 1. 11. 2007 - 16:11)

pavle dobry jen tak dal!

Pavel (Čt, 1. 11. 2007 - 16:11)

Již jednou jsem pravil, že tento přístoj používám. A obhodní zájmy? Nevšiml jsem si, že by mi vysílání TV Nova nějak ovlivnilo klientelu. Pravda p. Klíma u mnoha lidí ztratil své renomé a jak ten sestřih hodnotí, to nepatří na veřejné stránky. Jde totiž o osoby nemocné tělesně, nikoliv duševně.
Mne jen štvou lidé, kteří šíří bludy.
---
Aktivitu svých osobních neuronů vyvolávám určitými procesy, které jsou naznačeny na výše uvedeném linku. Aktivitu u vyšetřované osoby vyvolává přístroj prostřednictvím k němu připojených magnetických rezonátorů. A pokud si myslíte, že Vám budu malovat schéma zapojení, tak jste vedle. Nejsem ani servisman tohoto zařízení, ani elektroinženýr. Já se specializuji na jeho užívání(!), nikoliv stavbu.
P.S: A co říkáte na vynález mobilu? Jeho prostřednictví můžete vědomou stimulací svých vlastních neuronů dosáhnout stimulaci neuronů někoho, kdo je úplně na druhé straně světa. Kdo by tomu ještě nedávno věřil, že :-)

P.S. II: Omlouvám se ostatním za tyhle vtípky, ale ono to s ní není jednoduché, tak ať je to aspoň veselé...

Reklama

Přidat komentář