Reklama

Pharmatex

Coral (Pá, 15. 4. 2005 - 20:04)

Ahoj holky, všechny vás moc zdravím a prosím o radu. Před časem jsem chtěla vysadit HA z mnoha důvodů (nechuť cpát se hormony, menší chuť na sex atd.) bohužel má gynekoložka ze mě po tom, co jsem jí oznámila, že chci zkusit Pharmatex udělala blázna, říkala že pokud se chci před sexem otravovat s něčím podobným, patlat do sebe cosi, co ze mě následně vyteče apod. a následně otěhotnět, klidně to zkusit můžu. Přesvědčila mě, teda spíš ukecala. Teď mi ovšem praktický lékař zjistil zvýšené hladiny jaterních testů, které mi ona nikdy nedělala a tak začínám otázku, zda zkusit Pharmatex řešit znova. Prosím o váš názor jak na spolehlivost, tak na "kvalitu používání" tohohle přípravku. Díky.

Bára (St, 13. 4. 2005 - 16:04)

Každé má svoje výhody a nevýhody. Při globulích se musí chvíli počkat než se rozpustí (viz příbalový leták), mně osobně tolik nevoní, jako krém. Ten má zas aplikátor, tak je to trochu krkolomné, ale na druhou stranu účinkuje ihned a má i delší dobu účinku - opět viz příbalový leták. Takže to chce vyzkoušet, každému vyhovuje něco jiného.

Jája (St, 13. 4. 2005 - 16:04)

Určitě globulky! Krém má aplikátor, který se musí prvně naplnit a pak zavést. Globulky se prostě rovnou zavedou a je to :-)

klarka (St, 13. 4. 2005 - 14:04)

diky jajince, barci i dite. a letu zdar!!:)) holky, a nevite jestli jsou teda lepsi globulky nebo krem?

Bára (St, 13. 4. 2005 - 13:04)

Ahoj holky, před časem jsem tu psala, že se dá koupit v lékárně Stamicova, Praha 6 levný Pharm.krém,včera jsem tam byla a nemají ho a i cenu za kolik ho měli byla cena kolem 270,- Kč, což je cena obvyklá. Mám dotázek - kupuje někdo Pharmatex někde levněji, než globule za cca 240,- a krém cca za 250,- Kč? Díky za odpověď, myslím, že tato informace se bude hodit i pro ostatní. Zajímaly by mě lékárny v Praze, příp. i v Brně. Děkuju moc.

Dita (Út, 12. 4. 2005 - 16:04)

Klarko ja jsem zacinala take v 15 letech,ted pouzivam Hormonalni antikoncepci a jelikoz nemam staleho partnera tak i pharmatex globule a pri sexu jeste kondom tim si myslim ze mohu mit jistotu ze neotehotnim a zaroven snizim riziko pohlavnich chorob az budu mit staleho partnera tak budou stacit prasecky a kondom.

Bára (Út, 12. 4. 2005 - 09:04)

Klarce: Pharmatex používát samozřejmě můžeš, ale doporučila bych ti ho kombinovat ještě s kondomem, s ohledem na tvůj věk, by asi nebylo dobré, kdybys náhodou otěhotněla a také vzhledem k těm "flirtíkům". Nikdy nevíš, na koho narazíš a kondom tě ochrání i před příp. pohl. chorobou. Ahoj B.

Jája (Po, 11. 4. 2005 - 14:04)

klarka: Určitě je to pro Tebe. Globule jsou super, protože se akorát zavedou a je to. Taky pořád nosím jednu v kabelce, kdyby náhodou :-))) Takže klidně do toho a létu zdar!!! :-))

klarka (Po, 11. 4. 2005 - 14:04)

a jeste otazecka: jsou lepsi globulky nebo krem? nevytece? a na kolik aplikaci asi vydrzi? dekuji za odpovedi.

klarka (Po, 11. 4. 2005 - 14:04)

ahoj holky, myslite ze je Pharmatex vhodny i pro me, kdyz je mi 15? HA je pro me zatim myslim zbytecna, kdyz nemam pravidelny pohl. styk. spis se mi ted jedna o leto a flirtiky s nim spojene. vite jak to je - stesti preje pripravenym:)

Ljuba (Po, 11. 4. 2005 - 08:04)

Ahojte, používám Pharmatex už tak rok a vše v poho. Posle dobou jsme se ale s přítelem ulejvali v používání a teď mám 14 dní zpožděnou menstruaci. Test jsem si dělala, ale vyšel negativní. Co vy na to? Měla jste některá z vás taky takové zpozdění?

Jana (Ne, 10. 4. 2005 - 15:04)

Ahoj Anetko,pouzivame globulky a bez niceho jinyho, jen tak. S novym pritelem asi mesic, se starym taky asi mesic, no, tak snad to bude v poradku:) Mejte se! Papa a hezky den!

Aneta (Ne, 10. 4. 2005 - 15:04)

Čau Jani,tak to je super, že ti to dobře dopadlo :-) Měla bych na tebe takovou otázku. Používáš pouze Pharmatex nebo ho kombinuješ např. s kondomem nebo přerušovaným stykem? A používáš globule nebo krém? Za odpověď díky

Jana (Pá, 8. 4. 2005 - 19:04)

Ahoj holky, tak po tydnu zpozdeni jsem to dnes dostala, nastesti, coz ve mne jen posililo viru v Pharmatex:) Omlouvam se, ze jsem plasila, ale mne se to fakt driv nestalo. Cetla jsem nekde, ze se do Ph. pridava chemicky vitamin C, ale fakt jsem to jen nekde neoverene cetla, tak nevim. Snad to tedy bude uz vzdycky v pohode a doufam, ze i u vas. Zase se ozvu. Jana

Bára (St, 6. 4. 2005 - 08:04)

Jani, určitě se ozvi jak ti to dopadlo, abychom věděli, zda je to u tebe v pohodě a nebo Pharmatex zklamal. Dík.

jája (Út, 5. 4. 2005 - 12:04)

A kdy jsi měla měsíčky dostat? Kolik dní máš zpoždění?

Jana (Út, 5. 4. 2005 - 11:04)

Ahoj holky,mam dotaz.Resim ted problem, ze jsem jeste nedostala mesicky. Uzivam Pharmatex asi tri mesice a jeste se mi to nestalo. Mam ted noveho pritele, tak pouzivame Ph docela casto, nekdy i trikrat za den, a za brezen jsme takhle vyblbli tri krabicky. Tak co myslite? Nevite nekdo, jestli se da Ph. predavkovat?Tak co myslíte, tehotenstky test mam negativni..Diky za kazdou radu a poznámku. Jana

Leonka (Pá, 1. 4. 2005 - 13:04)

no, ja pouzivam pharmatex jen o plodnych dnech a kolem nich, jinak nic:) a uz to takhle funguje cca od srpna a zatim pohoda - mam sice obcas dost opozdene mesicky, ale to je spis nervama ze skoly...asi mi reknete ze riskuju, ale my stejne v nejblizsi dobe az dodelam zkousky planujem dalsi mimco:)

Jana (Po, 21. 3. 2005 - 15:03)

Ahoj chtěla jsem se zeptat zda-li je delfen a ty poševní globule v prodeji v lékarnách bez lek. předpisu a jestli k tomuto používáte ještě prezervativ. Diky

Denisa (Út, 8. 3. 2005 - 11:03)

My pouzivame s pritelem Pharmatex 3/4 roku a uplne v pohode. Davame pozor na ty dve hodiny po sprse, ale jinak to neresime, zadny plodny a neplodny dny, zadnej kondom a tehotna nejsem. Myslim, ze pri spravnym pouzivani je Ph. fakt spolehlivej!

Reklama

Přidat komentář