Reklama

Pharmatex

aeg (Čt, 2. 6. 2005 - 08:06)

prodám Pharmatex, zašlu na dobírku za 180,- Kč, mám celé balení. Důvod: plánované těhotenství, už ho nepotřebuju.

katka (Út, 31. 5. 2005 - 11:05)

jen asi 3, 4 mesice, ale myslim si, ze to byla proste smula. Pharmatex my doporucoval i muj gynekolog a tvrdil, ze je to vyrazne spolehlivejsi nez kondom, tak nevim...

Lenka (Po, 30. 5. 2005 - 20:05)

Muzu se zeptat,jak dlouho jste pouzivali jen ten Pharmatex,nez se to jednou nepovedlo?

katka (Po, 30. 5. 2005 - 10:05)

Prave jsem zjistila, ze jsem tehotna a to jsme s pritelm Pharmatex pouzivali pravidelne a dodrzovali vsechny ty rady- nechat rozpusti, nepouzivat mydlo atd. Proste krome HAK neni nic na 100%. My jsme teda pouzivaly jen ten Phamatex, nekombinovali jsme to s kondomem, to by bylo preci jenom jistejsi.

Leňa (Ne, 29. 5. 2005 - 02:05)

Už je to čtyři měsíce co jsem vysadila HAK a používám Pharmatex v kombinaci s kondomem. Pořád se strašně nervuju tím, že bych mohla otěhotnět. Máte někdo podobnej problém nebo jsem jediná praštěná já??? Pokud možno napište prosím nějaké zkušenosti s Pharmatexem, ať mi dodáte sílu překonat ten strach :-)

ÁLA (Út, 24. 5. 2005 - 14:05)

Plodný a neplodný dny jsou velice individuální záležitost. Doporučuji každé, aby si přesně zjistila, jak to funguje právě u ní. Zobecňovat na 3 dny po MS a 5 dní před MS je velice nebezpečné. Každá jsme jiná. Jinak já je úspěšně kombinuju s Pharmatexem. Svůj cyklus znám dokonale a Pha používáme jen během plodných dnů. Nekombinujeme s ničím a je to v poho už 15 měsíců.

Hak (Čt, 19. 5. 2005 - 15:05)

Každý pátek od 22 do 24h má na Českém rozhlase Region sexuální poradnu Radim Uzel. Říkal tam, že neplodné dny jsou jenom 5 dní před a 3 dny po menstruaci, ale že se na to nedá 100% spoléhat.Jinak já jsem po vysazení HA menstruaci neměla skoro 3 měsíce a pak přišla sama, takže chození na vyvolávací injekce považuju za naprosto zbytečné a podle mě škodí víc než ta HA. Po vysazení HA dejte tělu trochu času, aby si zvyklo na to, že už zase musí pracovat samo a nechoďte si hned pro ta vyvolávací svinstva.

K (Po, 16. 5. 2005 - 21:05)

mna aj partnera to po prvom pouziti pharmatexu palilo, ale asi po dvoch dnoch to preslo a pharmatex (gel) pouzivame nadalej.zatial sa ziadne problemy neobjavili (po cca 5tich mesiacoch) chceme skusit aj tie tabletky

markéta (Pá, 29. 4. 2005 - 11:04)

ahojky no nez sem zacla brát HA zkusili sme pharmetx globule musim rict ze v podstate v pohode jen po milovani me to zacalo a divne svedit. ze zdravotnich duvodu ted vysazuji HA a chci to zkusit znova ale ted asi krem. Jaky mate zkusenosti s kremem?

markéta (Pá, 29. 4. 2005 - 11:04)

ahojky no nez sem zacla brát HA zkusili sme pharmetx globule musim rict ze v podstate v pohode jen po milovani me to zacalo a divne svedit. ze zdravotnich duvodu ted vysazuji HA a chci to zkusit znova ale ted asi krem. Jaky mate zkusenosti s kremem?

Zuzana (Čt, 28. 4. 2005 - 15:04)

Mě neštípe ani nepálí, ale čípky pálí partnera. S krémem problém nemáme. Známá zase říká, že někdy je to oba pálí, ale po čase zas vše ok. Těžko říct, nemáte na to alergii, holky?

Tereza (Čt, 28. 4. 2005 - 15:04)

Jo, ale nevím(e), čím by to mohlo být - protože se to objevilo až po určitém čase bezproblémového používání... A pálí to dost i partnera. Na infekci to nevypadá, jednak jsem byla v době kdy to začalo na preventivní prohlídce a vše bylo O.K., jednak ani subjektivně žádné problémy nemám. Prostě to štípe jen při použítí Phramatexu a nevíme proč...

Sue (St, 27. 4. 2005 - 23:04)

Holky, prosim vas, mate taky nektera problem, ze vas Pharmatex stipe? Fakt to je neprijemne a v podstate se neda pokracovat....dik:-)

Izabel (St, 20. 4. 2005 - 23:04)

Praktizujete niekto metodu plodnych a neplodnych dni?Pouzivate Pharmatex iba v plodnych dnoch alebo aj neplodnych?Dakujem.

Zuzana (Út, 19. 4. 2005 - 08:04)

Mě teda naopak moje doktorka rozhodnutí vysadit HA schválila a o Pharmatexu říkala, že má spolehlivost téměř jako nitroděložní tělísko.

Bára (Út, 19. 4. 2005 - 08:04)

Ahoj,jako nejlepší považuju kombinaci Pharm. s kondomem. Příp.treba tuto kombinaci jen v plodných dnech -to záleží asi na situaci v které se člověk nachází. Pokud by příp. otěhotnění nebyl zas takový problém, tak bych to viděla jen na Pharmatex. Fakt asi záleží na současné situaci každé z nás. A doktorky jsem se na Pharm.ptala, vůbec o tom nic nevěděla, více méně ani název, jen že ví, že je něco nového, ale že by na to nespoléhala.Vysazovala jsem taky HA a pak mi doporučila kondom. Tak aspoň že mě nerozmlouvala mé rozhodnutí o vysazení HA. Někteří doktoři by fakt měli vrátit diplom - nebo přinejmenším by měli projít školením taktnosti a komunikace s pacientem, který je více méně na něm závislý při svém rozhodování.

Verča (Ne, 17. 4. 2005 - 20:04)

Mě teda MS přišla a chodí mi pravidelně po cca 30-32 dnech,což mi maximálně vyhovuje.Jinak doktor na mě vůbec neřval když jsem mu to řekla.Je to totiž rodiný přítel,takže spolu mluvíme narovinu i co se týká HA.Když jsem mu řekla,že používáme kondom a někdy ani ten ne,tak jen poznamenal ať si dáváme pozor a že až se mi srovná menses,tak to budeme nějak řešit když už nechci hormonálku-chtěla jsem po něm tělísko.No teď už partnera nemám,neboť jsme se rozešli,tak si asi pořídím Pharmatex globule,kdyby náhodou někdy něco.....Jinak HA už nikdy!!!!Zkusila jsem,viděla jsem,už nechci.....

Lenka (Ne, 17. 4. 2005 - 20:04)

Něco podobnýho jsem zažila i já. V době kdy jsem vysadila HA a nedostavila se MS, jsem se rozhodla navštívit lékaře. Když jsem doktorovi zdělila, že už HA nechci a používám Pharmatex a kondom, začal na mě příšerně řvát: jak si to představuju, že kondom a spermicid není žádná ochrana a že jistě brzo otěhotním, že interupce je pro tělo mnohem horší zátěží než HA.... No scéna jak ze španýho filmu. Připadala jsem si úlně malinkatá a dokonce jsem zvažovala, že HA znovu začnu brát. Jediný na co se zmohl byla vyvolávací injekce po který se MS stejně nedostavila a on si hrál na překvapenýho,že tohle se mu ještě nikdy nikoho nestalo a dal mi injekci druhou... No prostě hrůza. Ať si říká kdo chce co chce: HA už NIKDY!!! To co mi udělaly hormony za 3 roky z těla...

Verča (Ne, 17. 4. 2005 - 18:04)

To jo.Doktorka má z předepisování HA určité výhody a prémie.Jinak spolehlivost Pharmatexu je lepší než kondomu.Pokud víš,tak žena je plodná jenom v určité fázi menstr.cyklu.Defacto jsou to tak 3 dny.Takže pokud by se kombinovalo s přerušovanou,tak podle mě v poho.Jinak nevím co přesně chceš.Jestli sem jen tak píšeš svou zkušenost,nebo nevím.Otázka žádná....

Verča (Pá, 15. 4. 2005 - 21:04)

Já bych v první řadě změnila lékařku......

Reklama

Přidat komentář