Reklama

Proč jsou chlapi takoví hajzli??????

Vera (Út, 26. 4. 2011 - 20:04)

Víš co, tak pojď, budeme...Napsala jsi to tak mile a prostě. Mně však moje letora velí brát život těžce a
tak vždy když prožiju cokoli dobrého, zdá se mi to všechno to, co žiju běžně,ještě těžší. Stále mne provází pocit marnosti.

Barbora (Út, 26. 4. 2011 - 20:04)

Ženy by měli vzít na...tak za ááááááááááááá ty chytrej-ženy by měly s tvrdým y-zopákni si příčestí minulé, bo mnoho žen posuzuje i IQ muže ... a za bééééééééé - všechny moje vdané kámošky mají milence, ale city tam nedává žádná-jedna trubka se mstí, ty ostatní si zvyšují sebevědomí, mají to jako zářez na pažbě jako vy, dohání promeškané tupým makáním v dlouholetém manželství nebo dobíjí baterky či jim jde o vybočení z šedi manželského života, jsou starým znuděné nebo si zvyšují prostě sebevědomí, protože to neumí po pár letech žádný manžel. Kecáš jak z minulého století, kdy žena máchala vařečkou a viděla nejdál za horizont plotny ... jinak mezi námi-to, že ženy k sexu s jiným mužem než manželem potřebují city je váš mužský výmysl jako mastička na bebínko a vaše pošramocené sebevědomí ... co si přiznat, že mnohé ženy prostě baví sex, že mnohé ženy mají doma v posteli po letech lenochy, tlusťochy, nepřitažlivé břicháče a že nakonec prostě ženy jsou lidi stejně jako muži-s normálním libidem, potřebami těla, touhami po vzrušení, svádění, zakázeném ovoci, zpestření a odvěké podvědoomé touze po super orgasmu a na ten není potřeba manžela ... nekrmte se nesmysly o tom, že žena k nevěře potřebuje city a lásku k milenci, pravda je daleko prozaičtější a jako psycholožka s tunami pacientek za můj život o tom vím dost-nejsprostší dlaždič by se červennal, když to naštvaná žena rozbalí v ordinaci, zahodí zábrany a vyletí z ní její zážitky, zkušenosti a názory na manžela, opravdu říkám-chudáci dnešní muži. Je ještě nějaký manžel, který neností parohy ? Ráda bych tu raritu poznala.

Eliška (Út, 26. 4. 2011 - 19:04)

Nejsme hajzli. Máme jen...No, ale to je zajímavé. Budeš to tolerovat také s takovým pochopením své partnerce? Vždyť ženy si také rády užijí. A z jakého důvodu, by se měly omezovat. A neargumentuj mužským klišé, že muž má promiskuitu vrozenou.

Eliška. (Út, 26. 4. 2011 - 19:04)

Ano, je to tak, Eliško,...Víš co, tak pojď, budeme si ten život užívat sami. Dovolená, jen tak ve dvou, je super. Člověk pokecá, propere ty mizery a je mu líp.

Helena (Út, 26. 4. 2011 - 19:04)

Ženy by měli vzít na...Tak přesně tohle říkám svym kamarádkám.At neblbnou, nedělají si iluze,protože jsme uplně rozdílní..
Naprosto souhlasím, že největší rozdíly jsou v sexualitě. Jenže ony se trápí a nevěří mi.Proto mám ráda muže,ale lásku nechcíííí. To je jen a jen iluze, představa,že ten druhý je tím, čím vlastně bych já chtěla,aby byl.Mít ráda je pohoda, zamilovat se je masochismus:-))

Přesně tak (Út, 26. 4. 2011 - 19:04)

Nejsme hajzli. Máme jen...Ženy by měli vzít na vědomí, že ač se je jejich časopisy snaží často přesvědčit o opaku, mužská a ženská sexualita je ZÁSADNÍM způsobem odlišná. To, že 5-10% chlapů potřebuje k šukání nějaký cit a 5-10% ženských ho k šukání nepotřebuje, na věci nic nemění.

sexuarium (Út, 26. 4. 2011 - 18:04)

Nejsme hajzli. Máme jen jiný typ sexuality, než Vy.

(Je to obdoba vtipu: Jakápak kurva? Nemocná jsem.)

NakedTruth (Út, 26. 4. 2011 - 15:04)

To mě baví... Nevím, proč...NNN Neni pravda co pises... ,,Chlap, který opravdu miloval, už nikdy nebude milovat tolik jakoukoliv další. Vždycky bude mít v srdci "tu" jedinou. Škoda,,
Pravda je ta, ze pokud prijde jeste lepsi, tak to co bylo nejlepsi se da do pozadi. Hmmm, praxe !

Věra (Út, 26. 4. 2011 - 13:04)

Nejste schopné se odpoutat,...Ale vždyť snad čteš, že nás neuuspokojuje a nenaplňuje, tady přeci mluvíme právě o tom, proč nemáme schopnost se odpoutat...

Bára (Út, 26. 4. 2011 - 11:04)

Jistě, Báro, každá jsme...Nejste schopné se odpoutat, jen rezignovaně krčíte rameny. Pokud vás takový život uspokojuje a naplňuje, je to vaše volba.

Veverka (Út, 26. 4. 2011 - 11:04)

Mate asi pravdu. MOje...To mě baví... Nevím, proč si mužskej myslí, když předvede ženské "skoro zaplacenej" byt, ještě vyjádří to, jak na to chudáček musel být sám, a myslí si, že tím ženskou odzbrojí. Pánové, nezapomínejte, že v takovým bytě se ženská nebude cítit dobře, možná taková povrchní. Ženská ráda organizuje, zařizuje, vylepšuje...
Jinak Marku, pokud jsi opravdu miloval a dával jsi jí to vhodným způsobem najevo, ona to jednoho dne pochopí a bude litovat, co v tobě ztratila.
Chlap, který opravdu miloval, už nikdy nebude milovat tolik jakoukoliv další. Vždycky bude mít v srdci "tu" jedinou. Škoda.

Vera (Út, 26. 4. 2011 - 06:04)

Nevím, už jsem starší...Jistě, Báro, každá jsme jiná, to co píše např. Eliška a já, to však vidím kolem sebe já nejčastěji. Ve svazku je to buď rezignace žen, nebo jejich sebetrýznění.

Marek (Út, 26. 4. 2011 - 05:04)

Mate asi pravdu. MOje posledni pritelkyne, byla po 13. letem vztahu hotova, vypadalo to, ze to ale dame dohromady, mimco sme cekali, pro me to byla motivace 7 let od 18. kdy sem utekl z domu sem se k tomu upinal, ale k cemu mi je, ze mam byt, skoro ve 28. splaceny a to sem invalida, mam dobrou praci, kdyz mi chyby to hlavni? Usinat vedle nekoho, vedet, ze ona tam je? Ted po rozchodu, enbudu resit proc, mam tendenci ji branit, ona to casto bere jako ze ji nenecham zit vlastni zivot, ale vy zenske si neuvedomujete nekdy, ze kdyz chlapovi na vas zalezi a vy provedete nejakou hovadinu a reknete mu o tom, ze mu tim defacto ublizujete?
K tomu, ja sem jednu dobu mel tendenci si se zenskou uzit a odkopnout, bylo to tim, ze kazda mnou opovrhovala diky handicapu, bud si ze me delali vola nebo sem byl dobry na prachy, ale posledni zena me komplet menila, uz nedokazi byt takovy, takze bud budu doufat, ze se vrati, to, ze sem o 5 let mladsi neni argument nebo holt budu sam a brzo se z toho uz zhroutim, protoze byt 7 let na vse sam?

Bára (Út, 26. 4. 2011 - 00:04)

Nevím, už jsem starší generace, s manželem jsme se rozvedli, bo jak jsme vychovali děvčata, nic už nás nespojovalo a nevidím v tom žádný problém. Prostě se to chce jen rozhoupat, ne? Teď mám mladšího partnera a náramně si to spolu užíváme. Nevím proč bych měla tahat káru a nechápu pro koho.

Vodnářka (Po, 25. 4. 2011 - 22:04)

Ano, je to tak, Eliško,...Co dodat, jste silné ženy a muži neví, co ve Vás mají. A jak žít dál, pokud nelze odejít, tak vytvořit si svůj vlastní svět, jak to psala pí. Eliška. Hlavně to nevzdávat!

Vera (Po, 25. 4. 2011 - 22:04)

No jo. I když dost...Ano, je to tak, Eliško, když je člověk mladý, dělá rozhodnutí lehce. A nerozumí starším a diví se, jakto že se neumí rozhodnout, proč váhají.
A i můj muž působí na jiné jako "klidná síla" a já spíše asi jako neurotická. Je to všechno tak strašně složité, skoro nesdělitelné.
Jak už jsem psala, stále přemýšlím, co vymyslet pro svůj další život a řešení
nenacházím. A tak "táhnu tu káru dál"
a cítím enormní vnitřní osamění.

Vodnářka (Po, 25. 4. 2011 - 21:04)

No, já jsem poučila snachu...A přesně o tom to je. Užívejte si života! Horší by bylo, kdyby jste musela sedět doma, neboť by jste měla nějakého žárlivce, který by Vás nikam nepustil.
Každému je tolik, na kolik se cítí!
P.S. Já jsem to nemyslela zle, přišlo mi, že se podceňujete. A teď vidím, že nikoliv. Tak to má být! Zdravá sebedůvěra.

Eliška (Po, 25. 4. 2011 - 21:04)

Na jedné straně je to zase...No, já jsem poučila snachu co má dělat, kdyby syn přebíral zvyky svého otce.( V manželově rodině jsou tyto věci dědičné)
Jinak nejsem žádná chudinka, na svůj věk se necítím, jsem po dvou plastikách, zkoušela jsem to řešit i přítelem, ale je to časově náročné a nesnáším lhaní. Ty výmluvy, kde jsem byla, mě ponižují. Jezdím sama na dovolené, mám svůj svět, kam si muže nepouštím.

Vodnářka (Po, 25. 4. 2011 - 21:04)

Jsme divná generace. Pořád...Na jedné straně je to zase obdivuhodné, co Vy dokážete pro rodinu udělat. Nevím, ale asi proto nastal takový zvrat ve společnosti, každý je velký individualista, a když vidí nějaký problém, místo toho aby dali hlavy dohromady, hned se rozvádí.
Důležité je jestli si Váš syn dokáže vzít ponaučení anebo bude kopírovat chování. Ale hlavně s tím BOJUJTE! Nevzdávejte to! Máte krásný věk, stačí se mrknout na fotky našich babiček a dědečků, jak vypadali kolem padesáti. Dnes byste jim řekla, že mají 70.

Eliška (Po, 25. 4. 2011 - 20:04)

Já to bohužel chápu, jak...Jsme divná generace. Pořád v sobě máme zakódovanou povinnost udržet rodinu za každou cenu. A Vaše maminka by se mnou asi souhlasila v tom, že se bojíme samoty.
Vy už k tomu přistupujete jinak, vidím to na své snaše a schvaluji jí to. A doufám, že jsem syna vychovala lépe, než má tchýně manžela.

Reklama

Přidat komentář