Reklama

Chronický únavový syndrom 2

Viki (Čt, 8. 2. 2007 - 17:02)

Aleši i 20 nebo 30 let čekání na výsledky pitvy je dost dlouhá doba.

Kamarád (Čt, 8. 2. 2007 - 15:02)

Tak chlamydie.info už zase jedou.

pozorovatel - s (Čt, 8. 2. 2007 - 13:02)

Chlamydie.info se stává populárním webem na úrovni a někomu se to nehodí.

Kamarád (Čt, 8. 2. 2007 - 13:02)

Ino,
je spousta dalších infekcí, na které Ti testy určitě nedělali. Neoperuj, prosím, už jenom chlamydiemi a boreliemi. Na nich pouze ukazuju šíři problému. MNOHOKRÁT jsem upozorňoval, že nejde jenom o ně!!

A co je nejpodstatnější, některé infekce můžeš mít a testy to již neukážou. Opakuji to asi PODESÁTÉ. Jsou uvnitř buněk, tam je zákonitě testy na protilátky v krvi/!/ neodhalí. Jsou to vnitrobuněčné infekce.
V tomto se ZATÍM neshodneme, ale i to přijde, neboj.:-))

Jinak mám radost, že jsme se už v mnohém shodli.:-))

PS.: Už nám po borelioza.cz zablokovali i chlamydie.info. Proč asi?? Prý je to dočasné. Asi proto, že návštěvnost utěšeně rostla. Mimo registrovaných tam bývá až 25 hostů. Někteří i odsud se už zaregistrovali a už se mi tam ozývají.:-))

Ina (Čt, 8. 2. 2007 - 13:02)

Kamaráde, ty jsi fakt úplně mimo, vždyť v tom jediném se právě shodneme! Že jde pravděpodobně o disfunkci vegetativních nervů , která je pravděpodobně způsobená zánětem-o tom se s tebou přece nikdo nepře. Já sama jsem neuroinfekci prodělala a taky si myslím ,že tam je ta příčina. Ale v čem se s tebou neshodnu je upnutost na borelie a chlamydie! Vyhledala jsem si kvůli tobě všechny lékařské zprávy a zjistila jsem , že za dobu onemocnění mně byly dělány krevní testy na borelii 7x!!!!!!!!! -na různých pracovištích,v různých laboratořích. Z likvoru jednou , na chlamydie 2x , ehrlichie 1x--všechny výsledky byly negativní. Pochop proto, že mám pádný důvod věřit , že borelie, ani chlamydie nemám! Protože jsem měla abnormálně vysoké IgE , prodělala jsem
spoustu vyšetření- nejdřív na alergie , parazity, pak větší bakterie, pak už i menší bakterie, prvoky , známé viry a další potvory! Nic z toho fakt nemám. Osobně se přikláním spíše k VIROVÉ INFEKCI. A virostatika a imunomodulanty už dost nemocných vyzkoušelo s nulovým efektem! Jít s ATB na viry je pitomost.Zatím ani nikdo neví , zda jde o virus a popř. o jaký. Připomíná mi to začátky výzkumu AIDS. Taky trvalo, než se izoloval virus, ale do dneška není lék, který by přímo tento virus zlikvidoval!
Jinak ze změny názvu mám radost-já už jsem na to slovo únava přímo alergická-jestli z toho nemám vysoké to IgE-že by alergie na blbý název?

Kamarád (Čt, 8. 2. 2007 - 10:02)

Změna názvu CFS ........na ME, případně na
ME/CFS!!!

Žádná únava, ale zánět nervové soustavy a z něj vyplývající všechny potíže včetně/!!/ únavy. Č I L I Z Á N Ě T a ten způsobuje co? Nejspíš infekce virová či bakteriální, možná houbová. A zánět se léčí jak?? ATB, virostatiky, protihoubovými přípravky, příp. imunomodulanty....
K O N E Č N Ě krok správným směrem. TO TO
T R V A L O!!
http://cfids.nezavislestranky.cz/view.php?cisloclanku=2007020701

lenka - Ině (Čt, 8. 2. 2007 - 08:02)

Ino, mne Diane 35 také vyhovovalo, užívala jsem ho asi 4 roky (na padání vlasů a kožní potíže - pzději lupenka), ale do zmněny mne tlačila magistra v lékařně a další lékaři z jiných oborů, že prý ničí játra, ale já jsem měla jaterní testy výborné a taktéž výborné i při a po neléčené mononukleoze, po ní jsem začala mít první potíže s únavou.
Nakonec mi výměnu doporučili i na gyndě za preparát s co nejnižší dávkou hormonů.
Dnes jsen na tom s únavou tak, že můj alergolog a imunolog v jedné osobě tvrdí, že v mém případě nejde o CFS, že únava je způsobena jako důsledek všech dalších onemocnění, nejspíš se mu to hodí, aby mne nemusel posílat na důkladné imunologické rozbory.A hlavně zapomněl, že nejdříve byla ta mononukleoza, pak nesnesitelná únava a pak teprve všechny další problémy.Když mi píše papíry k posudkové, tak je to o ničem.

Aleš (St, 7. 2. 2007 - 13:02)

Existuje celá řada úmrtí souvisejících s CFS. Viz článek tuším z jara 2006 z New Scientist, kdy byla koronerem soudně stanovena jako příčina úmrtí CFS. Pacienti s CFS také často páchají sebevraždy. Není rozumné se domnívat, že pacienti s tak těžkým onemocněním jako je CFS, se dožijí vysokého věku. U všech těžkých chronických onemocnění je pravděpodobnost předčasného úmrtí vysoká a stejně tomu tak bude u CFS.

Viki (St, 7. 2. 2007 - 12:02)

Promiňte, ale co tady blbnete? Nebylo by rozumější dávat dohromady poznatky a čas od času je střelit do éteru, než spoléhat na pitvu, která se může při Vašem věku odehrát tak za 60 let?

Kamarád (St, 7. 2. 2007 - 11:02)

Pro ty, co mají hrůzu z vyšších dávek ATB po delší dobu, je alternativou Marshallův protokol. Malé dávky Minocyklinu a Benicaru (jiný název je Olmetec nebo Votum, je pouze na zahraničních lékárnách) po mnoho měsíců až let. Potlačí infekce, VYBUDÍ vlastní imunitní systém, který pak dokončí práci. Protokol běžně používaný i na CFIDS. Stovky uživatelů po celém světě.
http://www.marshallprotocol.com/category1/

Návštěvník (St, 7. 2. 2007 - 06:02)

Jsi to prostě Ty a hotovo. Nebo je to stejný trotl jako Ty, to je to samé.
Vylhat se ze svýchý psych. úchylek, to by se ti chtělo, že?!

Aleš (Út, 6. 2. 2007 - 20:02)

Nepozorný češtináři, v posledním příspěvku Nevěřícího Tomáše je 7 chyb. Jestli jim budeme říkat hrubky, je lhostejné. Na každé solidní škole by za těch pár vět dostal známku "nedostatečně".

destiny (Út, 6. 2. 2007 - 18:02)

něco pro odlehčení
http://www.sonybmg.cz/video.php?video=7cNnv3CmxwHRd82

destiny (Út, 6. 2. 2007 - 15:02)

Ina:
jestli to tady vůbec bude k něčemu dobrý, ty sou schopní přehlídnout i chybějící ledvinu :-)))

Ina (Út, 6. 2. 2007 - 15:02)

Destiny, hlavně přehoď pořadí-nejdřív dopis, potom střelba. Jinak slibuji totéž, už jsem dokonce upozornila manžela, že má trvat na pitvě , ale musím to taky sepsat a hlavně podepsat. Jó byrokracie je byrokracie!

destiny (Út, 6. 2. 2007 - 15:02)

Ina:
jediné co vám můžu slibit je, že až mi z té choroby jebne a zastřelím se, napíšu dopis na rozloučenou a v něm bude že chci důkladnou pitvu a že trpím CFS.

Ina (Út, 6. 2. 2007 - 14:02)

To s tou pitvou , nebude Aleši asi reálné. Pokud zemře pacient s CFS, nebude se ani vědět, že CFS měl, když bude zařazen třeba pod psychickou diagnózu. Když zemře pacient s CFS , o kterém je tato diagnóza vedena, na co vlastně zemře? Asi těžko zemře únavou! Spíše např. na selhání srdce-tím pádem se mozek ani zkoumat nebude. Navíc doktoři se v pitvách rozhodně nepřetrhnou! Znám případy, kde nečekané úmrtí poměrně mladého člověka přímo volalo po pitvě a nebyla vůbec provedena. A to nemluvím o zveřejňování výsledku pitvy.Rodina se vůbec výsledky pitvy nemusí dozvědět. Takové jsou u nás poměry. Jediná možnost je sebevražda nemocného s CFS, tam by se pitva dělat měla. Já rozhodně nejsem morbidní, ale přesto by mě taky taková pitva mozku velmi zajímala. Proto se ptám, obětuje se někdo? Destiny už nám odmítl dělat pokusného králíka na ATB a vůbec se nám nějak žádní dobrovolníci nehlásí! Aleši, je to asi na tobě. Ty už jsi , co se pokusů týče starý mazák. Jeden pokus sem , jeden pokus tam. Nemohl bys tedy pomoci ověřit nejdříve tu Kamarádovu teorii s ATB, a poté třeba tu patologii mozku?Já vím, žádám od tebe mnoho, ale dostal by jsi se do odborné literatury a stal by ses významným na poli vědy.
P.S. Nuselák a vlak je nevhodná forma - nebylo by co pitvat

češtinář (Út, 6. 2. 2007 - 13:02)

Aleši, v posledním příspěvku od Tomáše je 5 chyb, ale žádná hrubá.Jedna z nich je jasný překlep a jedna je použití nespisovného tvaru, ostatní chyby jsou mírné, dopouštíš se takových někdy i ty.

Aleš (Út, 6. 2. 2007 - 11:02)

Nevěřící Tomáši, máš 4 hrubky v posledním příspěvku, já také dělám překlepy, ale toto překlepy nejsou.

Návštěvník (Út, 6. 2. 2007 - 11:02)

Tomáši, boduješ :-)

Reklama

Přidat komentář