Reklama

Milenec a manžel

Bebe (Ne, 1. 4. 2012 - 11:04)

Ano, myslím, že dítě...Sisi ty jsi ale sobec.Nechat manžela vychovávat cizí dítě.Jediné řešení potrat.

Sisi (Ne, 1. 4. 2012 - 11:04)

Ale problem nebol ci by mala...Ano, myslím, že dítě mělo právo na život, když už bylo počato, ať už bylo milence nebo manžela. Dítěti je tohle celkem jedno.
Jsem striktně proti potratům - promiň.
A k tvému případu - nechápu tvou ženu, že si vzala tabletku tak, abys to viděl.
Už to svědčí o tom, že mezi vámi není všechno tak, jak má být. Jestli si ji ale brala tajně a tys ji šmíroval, tak sis to tak trochu zasloužil. Ona určitě už tehdy litovala, že "ulítla" a jak je vidět, neměla vůbec v úmyslu tě opustit.
Myslím, že v takovém případě existuje jediné kultivované řešení, a to říct:
"Rozhodni se do zítra, s kým chceš dál být. Jestli to bylo poprvé a naposledy, nebudeme o tom už nikdy mluvit."
A pak prostě přijmout ženino rozhodnutí.
Jasně, že to v životě chodí trochu jinak, ale chyť se za nos - nedělají tohle muži na oslavách běžně?

Sisi (Ne, 1. 4. 2012 - 08:04)

Dočetla jsem celý problém a naprosto stojím za Druhou Ivou. A i kdyby dítě nebylo manžela, ale milence, komu by prospěla, kdyby vyklopila pravdu?
Cornuto, ty jsi něco jako masochista, a být tvou manželkou bych tě raději opustila než bych ti řekla pravdu.
Samozřejmě jsme různí/různé a někomu připadá říct krutou pravdu lepší než zachovat rodinu, to je ovšem každého věc, jestli se chce zničit.

jája (Ne, 1. 4. 2012 - 00:04)

Jájo-je vidět, že máš...Mám zato, že podle diskusní úrovně jsem zde správně. Ostatně milý Ahoji, trefená husa...

Ahoj (Pá, 30. 3. 2012 - 13:03)

V Brodě Havlíčkově je...Jájo-je vidět, že máš bohaté zkušenosti s psychiatrickou léčbou a vychytané zkušenosti s jednotlivými ústavy. Ale zkus své info na diskuzi o duševních chorobách a třeba jako rady těm, kdo chtějí ID na paranoiu, depresi apod.

jája (Pá, 30. 3. 2012 - 10:03)

V Brodě Havlíčkově je krásně, pěkný park, pravidelná strava, odborný lékařský dozor, ústavní kaple s bohoslužbami, návštěvy možné... Bohnice nejsou přece jen tak romantické.

Cristian (Út, 27. 3. 2012 - 13:03)

Ahoj holky. Jsem vdaná a...Ty jsi bud blbec kterej se vydává pod nickem Iva a chce od žen odpovědi na tu tvoji otázku přitom si u toho dělá dobře, nebo si ženská - DĚVKA a lituju manžela.

Cornuto (Út, 20. 3. 2012 - 12:03)

Ak to ze zo seba nenecham robit blbca znamena ze som rapl tak potom som. Myslim ze je to lepsie ako by som mal dopadnut ako tvoj manzel. Ty to vidis cisto zo svojho pohladu, takze samozrejme ti vyhovuje, ze mozes zahybat. Italie u nas doma svojim sposobom bola. Ale ziadne bitky a pod. Skor ticha domacnost. Posmyknut sa moze kazdy, ale jasne som povedal, ze idiota zo seba robit nenecham. Ziadne plzakovske zatlkoukat bez rozumneho argumentu. Spravim to raz a opakovalo by sa to mozno stale. Aj ked moja zena nie je zrovna ten typ.
Jednoducho dostala moznost mi to vysvetlit. Nerozviedli sme sa, fungujeme mozno lepsie ako predtym a kazdopadne by si to v buducnosti dobre rozmyslela. Keby mala milenca, tak to je samozrejme konecna. To by som sa absolutne nedoprosoval. Aj ked vzhladom na okolnosti ako to urobila, ani tu jednorazvku nebolo lahke predychat.
Co sa tyka kukuciek, tak zase to vidis jednostranne a vyhovaras sa na chlapov. Ano, takisto zahybaju, takisto maju mimomanzelske deti. Ale je trochu rozdiel nechat sa nabuchat a zhodit to na manzela. Ak by mal ten tvoj niekde dieta, ty by si ho nevychovavala v domneni ze je tvoje. A je to problem dotycnej, ze by si to dieta nechala. Ak by bola nezadana, tak sa to da pochopit z jej strany. Z pohladu dospeleho chlapa moc nie. V dnesnej dobe existuje vela moznosti antikoncepcie "pred" aj "po" aby nemuselo dochadzat k neziaducemu otehotneniu. Nie sme pubertiaci alebo cigani.

Lenka00 (Út, 20. 3. 2012 - 10:03)

Jak to tak vypadá ta si tu z nás všech někdo nejspíš dělá srandu!že!

Lenka00 (Út, 20. 3. 2012 - 10:03)

Co to má znamenat?!

Druhá Iva (Út, 20. 3. 2012 - 10:03)

Tak ty si schopná domov...Koukám, že některé příspěvky na tomto vláknu jsou tak pro posouzení Dr. Chocholouškovi. Ještě se vrátím ke svému rozpovídání. Cornuto, nevím, jaký tlak jsi na svojí vyvíjel, že se ti tak svěřila, ale představuji si takovou menší Itálii, proto si myslím, že jsi tak trochu rapl. Naštěstí můj manžel je úplně jiný, nakonec proto s ním jsem. Na to, že jsem si začala s milencem, není nic racionálního, prostě jak jsem napsala, asi jenom momentální tlak hormonů. Možná k tomu přispěla jeho žena, která si postěžovala krátce předtím na jeho „výkonnost“ a doporučila mi ho k vyzkoušení. Možná to myslela v žertu, ale vzhledem k tomu, že zároveň byla i velká snaha od něho, tak jsem to zkusila. Musím přiznat, že byť je o dost starší, než ten můj drobeček, tak má pravdu. To nijak toho svého nezavrhuji, ba právě naopak. Ještě k názoru na kukačky, i když se mi to slovo vůbec nelíbí. Pánové, nemyslíte si, že k tomu musí být vždy dva. Kolik z vás zanáší a o následky se nestará, a když se postará, tak většinou pod nátlakem.

V (Po, 19. 3. 2012 - 16:03)

VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

v (Po, 19. 3. 2012 - 16:03)

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

v (Po, 19. 3. 2012 - 14:03)

jojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojojoojojojojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Lenka00 (Po, 19. 3. 2012 - 14:03)

Ale miluju ho:)jen jednoho!

Lenka00 (Po, 19. 3. 2012 - 14:03)

Já bych to nerozdejchala a...Já bych to nerozdechala a na štestí mam přítele.Vdávat se rozhodně nebudu mam s toho docela strach.

Lenka00 (Po, 19. 3. 2012 - 14:03)

Já bych to nerozdejchala a...Já bych to nerozdechala a na štestí mam přítele.Vdávat se rozhodně nebudu mam s toho docela strach.

Lenka00 (Po, 19. 3. 2012 - 14:03)

Já bych to nerozdejchala a...Já bych to nerozdechala a na štestí mam přítele.Vdávat se rozhodně nebudu mam s toho docela strach.

Lenka00 (Po, 19. 3. 2012 - 14:03)

Já bych to nerozdejchala a na štěstí mam přítele.Vdávat se rozhodně nebudeu mam s toho dosela strach.

Cornuto (Po, 19. 3. 2012 - 14:03)

Cornuto, koukám, že jsi...Tak ty si schopná domov doniesť kukučku a ja som rapl? No neviem. Nech sa vyjadria iní, či je normálnejšie vychovávať "cudzie" dieťa alebo radšej preventívne niečomu takému predísť. Bigotná katolíčka nie si, takže nevidím jediný rozumný dôvod nechať sa nabúchať od milenca a zvaliť to na manžela.

Reklama

Přidat komentář