Reklama

RIVOTRIL

tardbas (St, 7. 3. 2012 - 09:03)

> eva: takže s.....zažil jsem ty absťáky - i při pomalém vysazování jsou nechutné - bral jsem 13 let...už jsem čistý - i když ještě abst. doznívají..

> eva: takže s rozumem?

Jedině s rozumem a příležitostně. Pokud se to bere denně po dlouhou dobu, vznikne silná závislost. Co hůř, při náhlém vysazení jsou velmi vážné abstinenční příznaky, musí se přestávat postupně. Četl jsem od lidí, že z náhlého vysazení po dlouhé době na benzodiazepinech málem umřeli.

Na druhou stranu jako lék v omezené míře je to absolutně neocenitelné. Pro mě má skoro hodnotu zlata.

Drevokocúr (Út, 6. 3. 2012 - 21:03)

Evo, já beru Trittico 2x150mg čili 300mg a usnu dobře a spím až do rána - čili tak 8 hodin a ráno se cítím svěží a v pohodě. Jsou na diskuzi lidi, co váží i 50kg a berou 200mg...takže prober to se svým lékařem.

eva (Út, 6. 3. 2012 - 18:03)

Já osobně ho bral vždycky...takže s rozumem?

eva (Út, 6. 3. 2012 - 18:03)

zítra jdu k lékařce a nevím jestli se do toho mám dát,bojím se.beru trittico 75,ale v noci spím 2 hod.

eva (Út, 6. 3. 2012 - 18:03)

Já osobně ho bral vždycky...to mě zajímá

Já osobně ho bral vždycky příležitostně - před schůzkou, před party, poradou, čímkoli, kde jsem věděl, že budu totálně inhibovaný přítomností více lidí apod. Jeho účinnost je v takových případech neuvěřitelná, člověk může normálně fungovat a sršet důvtipem.

tardbas (Út, 6. 3. 2012 - 18:03)

Kdyby někdo chtěl Riv......rivotril je velmi dobré anxiolytikum - jako ostatně všechny benzodiazepiny...moc tomu nerozumím - je to lék účinný a doslova za pár korun - a v tom je také nebezpečný-opravdu dost lidí se stává na benzodiazepinech závislými...

To bych musel někam bůhvíkam, všichni doktoři se znají a mezi sebou dost drbou. Dřív nebo později by se o tom vědělo, tudy pro mě cesta nevede. Každý doktor kde jsem byl se hned ptal, "Nejsi si ty syn tohoatoho?" Několikrát jsem už od známých balení dostal a to mi vydrží hodně dlouho, ale teď přes rok nikdo nic takového nemá.

Věra (Út, 6. 3. 2012 - 16:03)

Je lékařké tajemství ne ? Běž k psychiatrovi ne k tátovi!Sám se takhle ubíjíš.Promluvíš si s ním o svém trápení.

Ani třeba za 500 nebo víc? Není to omamná látka 1. třídy ani psychotropní látka, "přenechat" je někomu není nezákonné. Byl bych opravdu vděčný.

Já lékaře nemám, otec je doktor a od mala je můj ošetřující. Je mi sice 30, ale on mi to nikdy nenapíše, ačkoli mi ohromně pomáhá proti úzkosti (hlavně ve společnosti a vztazích) když o výjimečně seženu. On je v tomhle old school. Jenže já se bez toho nedokážu k ničemu odhodlat, začnu se třást, potit, nedostává se mi dech - kdybyste věděla jaké to je, také byste třeba hledala alternativní pomoc v selfmedikaci. Není pro mě snadné to sem napsat.

Helena (Út, 6. 3. 2012 - 14:03)

Kdyby někdo chtěl Riv....Dojděte si k lékaři tam vám ho předepíše i obvoďák i psychiatr.Já ho mám,ale netroufla bych si ho přenechávat někomu koho neznám.A ani jeho diagnózu.Sorry

Kdyby někdo chtěl Riv. prodat, rád ho koupim. Dám VELMI dobrou cenu. Praha a okolí.

tardbas (Po, 5. 3. 2012 - 19:03)

..dnes jsem byl u doktorky - řekl jsem si o navýšení zoloftu - dva týdny na 75mg - potom mohu ještě jít na 100 - mohu si vybrat..:-))

tardbas (Po, 5. 3. 2012 - 19:03)

Ahoj Helenko, ty máš.....v pohodě Ili..když to nebereš každej den, tak je to ok

Ilona (Po, 5. 3. 2012 - 17:03)

Tak tardbasíčku.Měla jsem...Ahoj Helenko, ty máš starosti se svým zdravím a se sestrou (o dědictví), já zase se stěhováním (zařizováním bytu), obě žijeme tak, abychom vydržely. Teď je opravdu nějaké drsné období, ty stavy dávají zabrat. Kromě lex. nechci nic brát, nevěřím na to, ani mi nikdy antidepresiva nepomohla. Mám tušení, že příčina mých pocitů "nanic", je někde jinde, a proto jsou AD neúčinná.

Ahoj Tardbasi, to víš, že se bojím, že jednoho dne nedám bez lex. ani ránu. Ale neberu ho moc, jen nárazově, málokdy si na něj vzpomenu, když je mi zle, jsem zvyklá trpět. Momentálně je pro mě přijatelnější si ho vzít. Stejně je to život na pendrek. Obdivuju lidi s jinými nemocemi, že jsou i ták rádi, že tu jsou a depka je nezachvátila. P.S.: Z představy, že bych začla brát tu asentru, mám strach. Prostě mám averzi k něčemu, co ovlivňuje mozek a já nevím, jak bych se cítila. Tak radši doktorce neříkám, že to, co mi píše, nejím.

Helena (Po, 5. 3. 2012 - 14:03)

..držím palce Helenko -...Tak tardbasíčku.Měla jsem tu jednu ze tří sester.Jsem s jednou dvojče a ta druhá,co tu myla,se tahá o dědictví.áme domeček na prodej.Úplně mě to zomalilo a nebyla jsem ji schpná vnímat.Bude to ještě martýrium,ale prášek jsem si nevzala.Jdu si teď lehnout a vydejchám to.Zdravím i ilonku.Pa H.

tardbas (Po, 5. 3. 2012 - 09:03)

..držím palce Helenko - přečet jsem si něco o Thiapridalu - no uvidíš..určitě Tě uklidní....asi ho bereš na noc viď?..

Helena (Po, 5. 3. 2012 - 07:03)

..Ilono, Heleno - dík za...Taky Vás Ilonko a Tardbasíku zdravím.Docela to jde.Vaření taky.Jen nevím,co mám stále obmněňovat.Tobě Ili nevím jak pomoci.Máš asi krušné chvíle.Nechtěla bych to zažít.Aspoň,že ti ten lex.pomáhá.Vlny tardbaasíku jsou,ale ty kratší jsou ne moc dobré.Stejně ale čekám,že to udeří v plé síle.Doktor mi napsal thiapridal,tak uvidím.Zatím vás oba zdravím a též držím pěstičky oběma.Ili,VYDRŽ!!!!!!!!!!

Reklama

Přidat komentář