Reklama

Agresivita dnešních důchodců

Maňa (Ne, 12. 4. 2009 - 08:04)

Ja jednou jela s moji rocni holcickou sedla jsem si na mista pro invalidy jinde misto nebylo,a mala uz nechtela byt v kocarku,tapala od 10mesicu sama,tak jsem nechtela, aby to s ni v tramvaji hazelo,tak jsme sedeli, najednou se prihnal dedek na posledni chvili do tramvaje,na ostatnich sedadlech byli vetsinou mladi kluci,ale on rovnou na me, pani to je misto pro me! Tak jsem se zvedla i s malou v naruci,a vysvetlovala male,ze pan je asi utahanej z toho jak utikal na tramvaj,jiny kluk me pustil sednout a starik vystupoval hned dalsi zastavku,no asi melo cenu utikat! A u nas zije taky jeden dedek je invalida sotva dycha ma pry astma, rozedmu plic,dnu a vysoky tlak, ale 3 flasky vodky do tydne zvladne hrave,a vsechny deti jsou kreteni,debilove,krom jeho vnucek,ktere neumi ani pozdravit, a kdyz jeho vnucky upadnou breci a hned si vymysli,ze je nekdo strcil,a on hned,ze je to ksind a pakaz at si s detmi nehrajou. Deti si s nima taky nechtej hrat a tak jak jdou ven deti jdou dom. Jak ma clovek mit uctu ke stari ze?

mladá relativně (Ne, 12. 4. 2009 - 05:04)

nedůchodkyně, jestli Tě vychovávali ke slušnosti, tak ale zapomněli na jednu důležitou vlastnost, a to je mluvní pravdy, Ty lžeš, cos napsala, že máš takovou zkušenost, těžko by se Ti mohlo stát něco takového ,tomu se nedá věřit ! Vymyslet bych si mohla taky něco ,to je jednoduchý...

mladá relativně (Ne, 12. 4. 2009 - 05:04)

Vy si vůbec neuvědomujete, že budete taky staří, nemáte úctu k důchodcům, prostě lépe řečeno ke starším lidem, to je hyenismus.A závidět jim, že mají někdy větší důchod než někdo plat ? No a co, nemáte svoje jiné starosti, proč se o to staráte a vůbec to vypustíte ? Tohle je absurdní řešit !

Honzo, (Ne, 12. 4. 2009 - 05:04)

horší než důchodci jsou nejen v autobuse haranti, co řvou a otravujou ! Důchodci jsou až na malé výjimky slušní a snesitelní, ale smradi ne.

zlej dědek (So, 11. 4. 2009 - 23:04)

parchanti zasraný řvou a smrděj

Návštěvník (So, 11. 4. 2009 - 21:04)

Nám zase důchodkyně hřadují na zídce u plotu a taky tam dřepí a jak jsou nahluchlé,tak děsně řvou.

hujer (So, 11. 4. 2009 - 19:04)

U našeho domu jsou schody, jakmile je teplo láká to mladé lidi k posezení, schody jsou vyhřáté a tak tam dřepí, řvou, flušou a nakonec když odejdou, zůstane po nich všechno co jim vypadne z pazoury. Obec nemá na úklid peníze,na policajta má, ale ten tam nikdy nepříjde, prochází se po obci zrovna dopoledne, když jsou všichni veškole nebo zaměstnání. Nakonec to uklidí důchodce odnaproti.

Katka (So, 11. 4. 2009 - 17:04)

S důchodcema nemám problémy, až na jednoho a naneštěstí je to soused z vedlejšího baráku. Totální idiot, rád řve po ostatních, dokonce pár lidí napadl naprosto bezdůvodně, jen proto, že si dovolili projít kolem jeho baráku a mu se to nelíbilo! Na další sousedku zase pravidelně volává policajty, protože se mu nelíbí, jak má zaparkované auto. Se nudí, tak otravuje ostatní.

důchodce z Prah (So, 11. 4. 2009 - 12:04)

Ééliško to jsi ještě nepotkala mě, protože já jsem slušný a milý, ukecal bych tě a možná bych tě i přefiknul. Ne každý důchodce na venkově má všch pět pohromadě, většinou jsou to skrblíci, smrděj a o ženských vědí kulový.

Návštěvník (So, 11. 4. 2009 - 12:04)

Jo,to znám.V Praze i když je půlka tramvaje prázdná,důchodci se hrubě dožadují zrovna toho místa,na kterém sedíte vy.To je snad mánie,takhle prudit,jim to dělá radost.

s. (So, 11. 4. 2009 - 06:04)

je to v lidech,ne věkem....

nedůchodkyně (Pá, 10. 4. 2009 - 22:04)

no, já se ani v stáří nebudu dožedovat místa k sezení způsobem jak činí dnešní důchodci, o všechno se totiž dá požádat slušně. Rodiče mně ke slušnosti vedli až moc, slušně se chovám, ale občas je mi to k prdu a ze starých lidí a jejich sobectví a zloby je mi nanic - jako z důchodce, který mně vztekle vyzval, abych vstala v tramvaji, přestože kolem byla volná místa a já byla v osmém měsíci těhotenství - když jsem dost rychle nevstala, flákl mně holí přes lýtko, měla jsem tam modřinu ... byla jsem natolik v šoku, že jsem se na nic nezmohla a vystoupila ... dnes s jasnou hlavou a po nějaké době by pan dědek litoval...

rád postojím (Pá, 10. 4. 2009 - 22:04)

Přeji všem těm co neunesou tíhu svého těla a dřepí za každou cenu, až budou mít padesát i více let, ať mají také takové pěkné vypasené, přitróblé spolucestující, kteří je nepustí sednout. však sa dočkáte ,šmejdi.

s. (Pá, 10. 4. 2009 - 20:04)

tak mi dnes přišlo z Prahy přiznání důchodu.....za měsíc budu důchodce...mám se těšit, změní se mi povaha?

ww (Pá, 10. 4. 2009 - 20:04)

Mladí , šetřete si nohy, na stáří, -----jednoznačně nepouštějte staré lidí sedět vy jste unavení -----udření......

padesátka (Pá, 10. 4. 2009 - 19:04)

už chápu,proč mě málem porazil ,poučili jste mě :=D.Já i nadále budu nevychovaně přidržovat dveře starším lidem a nechám je projít jako první.
Vystupování z dopravních prostředků je jiná kapitola v pravidlech slušného chování.
Pak je ještě jedna varianta při vycházení muže z místnosti,že tento vyjde jako první a ženě dveře přidrží.
Jsou to takové jemné způsoby v mezilidských vztazích a setkání s takovým člověkem může druhému zlepšit náladu na celý den.To,ovšem,burani nechápou.

Honza (Pá, 10. 4. 2009 - 18:04)

No to jsem si tedy nevšiml, že by mamky s kočáry byly agresivní. Ty jsou rády, že jsou rády. V této souvislosti jsem byl několikrát svědkem toho, že mamina chtěla vystoupit s kočárkem z autobusu a nějaká baba se mermomocí rvala ven před tu ženskou s kočárem, i když stála až za ní. také jsem viděl, že důchodci mámu s kočárkem pomalu nepustili do autobusu. Byli nacpaní v místě pro kočárky a neráčili se evidentně najust uhnout kousek stranou. Chumelilo ženská jim nic neřekla, tenkrát si toho všiml ale i řidič a těm bábám a dědkům pěkně "vypral žrádlo". také se už blížím důchodovému věku a doufám, že takový nikdy nebudu. Pořád se ohánějí argumtnty jako stáří, mávají průkazkami a vyloženě mi někdy přijde, že se chovají jako páni. na jednu stranu bába heká a 2. den ji potkám jak jako rybička krade sousedovi právě dovezené uhlí. A co se důchodů týká- kolikrát mají důchody větší, než já mzdu! Nikdo také nevidí to, že když si důchodce přivydělává, může kolik chce, ale když si přivydělá třeba ženská na mat. dovolené a překročí určitý limit, hrozí, že o mateřskou-nebo alespo? o přídavky na dítě přijde, navíc si ještě musí platit pojištění(teď to řešíme se snachou). Nepřijde mi vůbec, že by se tu měli tak zle, hůře se mají mladí lidé, kteří musejí začínat....

Návštěvník (Pá, 10. 4. 2009 - 14:04)

Nejagresivnější jsou podle mé zkušenosti pražští důchodci.Hlavně některé báby.To je hnedle o život.

jana (Pá, 10. 4. 2009 - 14:04)

podobně agresivní bývají i maminky s kočárky.Stalo se mě mnohokrát že za pomoc ani nepoděkují.Jinak hulváti se najdou v každé generací.

oběť (Pá, 10. 4. 2009 - 14:04)

Doposud sem se lochčil zdejším příspěvkům. Ale i na mě došlo. Spikli se proti mě dva důchodci co v životě nedělali (no je jich víc, ale toto jsou kápa) a mají vypité mozky a začali mě napadat, kdykoli mě potkají. Například, že celé ulici vypínám televizi, znemožňuji funkci internetu (aniž by věděli co to je) a poslední jejich akce je, že v rozvaděči našli nějaký kabel a veřejně doufají, že je to můj na černo připojený internet. Nicméně jejich agresivita roste na základě toho, že zcela propadají výplodům jejich vypitých mozků a o sebevětším nesmyslu jsou přesvědčení, že se to opravdu stalo. Co s nimi? Zatím si jich nevšímám, ale jestli to pujde tak dále, bude potřeba je umravnit pěstí, jiné řešení asi nebude...

Reklama

Přidat komentář