Reklama

Agresivita dnešních důchodců

sam (Út, 14. 4. 2009 - 06:04)

Kdysi jsem o tom přemýšlela,ti staří lidé co o sebe nedbají ztratili smysl života....umřel jim třeba nejbližší a samota dovede udělat svoje....bojuji už proti tomu...
doopravdy i ten vztek a agresivitu způsobí SAMOTA...tak proti tomu bojuji..

sam (Út, 14. 4. 2009 - 06:04)

Za tři týdny budu důchodce...myslíte,že se mi změní povaha?
L...je to doopravdy v lidech.....

L (Út, 14. 4. 2009 - 00:04)

Padesátníku, máš pravdu. A jaký máš na tuto situaci názor? Jak to vidíš?

padesátník (Út, 14. 4. 2009 - 00:04)

To L: Tak proč si na to prázdné místo vedle sebe v posteli nenajdeš nějakého náhradníka?

L (Út, 14. 4. 2009 - 00:04)

Nesnáším staré důchodce. A to tchána! Trpím na nespavost, co u něj začal spát jeho syn ( můj manžel ). A začal tam spát, aby chudák otec tam nebyl sám po smrti matky! Má 80 let, a je zdravější, než někteří mladí. Takže tchán sladce spinká a já si zadělávám na mrtvici a nebo jiné svinstvo z nevyspání. Proč jsou staří tak hýčkáni? myslí si, že když je někdo ženatý tak by měl být s manželkou a ne s otcem!

traktorista (Po, 13. 4. 2009 - 22:04)

víte lidi jak vůbec smrdí navoněná baba? jako tchoř

padesátka (Po, 13. 4. 2009 - 20:04)

nic proti tobě,ale meleš páté přes deváté:=))

32 letý....a na (Po, 13. 4. 2009 - 11:04)

Prosím tě nerozebírej to zase tak. To je jasné že když má někdo zatuchlý vlhký byt a nosí cokoliv je cítit. U nás bydlí čtyřicátnice, inž. dělá na FÚ, také je na OÚ místostarostkou. Smrdí zatuchlinou, tabákem, potem, umaštěný vlasy a namalovaný rty. Prostě to zaleží na každém znás, ona má také své obdivovatale, já bych na ni nešahnul ani bidlem na netopýra. jsou cítit všichni, jen je dobré vědět jak a proč k tomu ten důchodce nebo veřjně činný člověk přošel. Když jedu ve vlaku nezblázním se že ostatní jsou cítit potem po túře, ale když veřejně činná osoba je cítít jako prase, tak to je trochu silná káva. Nezblázním se že pustím starého člověka sednout i když bych to někdy potřeboval.Před voňavou babkou nebudu smekat, ale některé dusivé vůně typu ruská voňavka to je na zabití. Někdy se koupu i 3x denně a někdy si napustím vanu a pak se mi tam vůbec nechce. Pokud znáš trochu mentalitu starých lidí a já si myslím že ano, tak víš že to stou hygienou nepřehání.A co potom mladí a hygiena. Kritizovat lidi od 30ti nahoru to jim jde skvěle. Ať se každý napřed podívá sám na sebe a uvědomí co ho čeká,v tom dobrém případě stáří a smrt.

padesátka (Po, 13. 4. 2009 - 10:04)

Pach potu není příjemná věc,ale ten dětský mi vadí nejméně,na rozdíl od kombinace zastaralého potu na syntetických oděvech,zkombinovaného s pachem moče,cigaret a hospody u lidí/úmyslně nepíši důchodců,neboť se to týká i mladších/,kterým hygiena nic neříká,nebo jsou přehnaně šetrní,že neperou a nemyjí se.Včetně nečištěných zubů,či neudržovaných protéz a můstků.To je tedy,hrozné.Naopak je mi milé,vidět voňavou,hezky upravenou 70-80sátku,to smekám :=)).Občas se takový najde i chlap téhož věku.

32 letý otec 4 (Po, 13. 4. 2009 - 09:04)

ještě dodávám - souhlasím také s PetremDruhým. a jen pro informaci, děti mám rád , dokážu je i hlídat, zabavit je a dokonce na to dlouho vzpomínají, dovedu dobře kreslit a to sdětem líbí, namaluji jim na co si vzpomenou, hraji s nimi různé hry,ale proti řvoucí třídě jsem alergický, dívím se jen jaká hovádka z nich škola za pomoci ,,rodiny" vychovává. Peníze nejsou všechno

32 letý otec 4 (Po, 13. 4. 2009 - 09:04)

S důchodci nemám problém, chovám se k nim slušně. Zlé dědky ignoruji a oni se na mě nedovolí,nesnáším jen ty napité. Nemyslím opilé, prostě chlap který si dá něco ostřejšího a jeho dech páchne na dálku. To je hrozné. Bohužel se mi stává že potkávám známé i spolužačky, které jezdí v MHD také s vodkou v tlamě! Fuj, chce se mi b....! Horší než důchodci jsou pro mě baby, ty se dovedou chovat ještě hůř než ti zlí dědci a nerad s nimi komunikuji. Dusí mě jejich voňavky. No a ze všeho nejhorší je hejno školních dětí, jedoucí na výletě městem, v poledne už páchnoucí potem, řvou a chovají se jako hovada. to si radějí i přestoupím. Zlatí dědci.

padesátka (Po, 13. 4. 2009 - 08:04)

Souhlasím s anonymem z 12.4 .11:51:06 a s PetremDruhym.

PetrDruhy (Po, 13. 4. 2009 - 07:04)

1.S nějakým extrémně agresívním důchodcem jsem se nesetkal, ale věřím, že bych ho dokázal nějakým způsobem uklidnit, aniž bych ho připravil o důstojnost:-).
2.Je mi 36 let a nevadí mi tykání důchodců a nerozhodí mě ani otázka "Čí seš?". Pokud si myslím, že by ten člověk mohl znát mé rodiče, odkážu ho na jejich jména, pokud ne, odpovím vtipně, podle nálady, např., že jsem maminčin nebo tak něco.
3. Vadí mi asertivita mladých lidí uplatňovaná nekompromisně a bez náznaku smyslu pro humor. Je to sice efektivní a formálně slušný způsob komunikace, ale postrádá jakoukoli lidskost. Někdy asertivitu nazývám spíše nasertivitou.
4. Myslím, že vnímaví a obezřetní lidé mají méně problémů ve vztahu k okolí, než ti, co vidí jen svá hlediska a za každou cenu trvají na svém.

Důchodkyně (Ne, 12. 4. 2009 - 23:04)

No právě, že máme pocit, že jsme všem naobtíž a skoro nikdo nás nemá rád. Kromě malých vnoučků.Jsme pomalí, nemocní, zapomětliví a většinou už nepohlední. To víte, žádné celebrity. To z vás ftipálka neudělá. Bude líp.

Návštěvník (Ne, 12. 4. 2009 - 22:04)

Nedůchodkyně ta relativně mladá je joska ta hádavá svině

nedůchodkyně (Ne, 12. 4. 2009 - 21:04)

podívej se relativně mladá - to, co jsem napsala, se mi skutečně stalo, je to řada let, ale zapomenout se to nedá. Toto se nestává, byla to jistě výjimka, dědek se choval jako dobytek. Dnes bych se zachovala jinak. Napsala jsem o tom, protože na toto téma je tato diskuze a mně to tehdy naprosto šokovalo, toto se běžně neděje. Jistěže budeme staří a budeme se snažit chovat slušně. Neobviňuj mně laskavě ze lži, píšu čistou pravdu, co bych asi měla z toho, kdybych si to vymyslela a napsala tady o anonymním dědkovi, který je dávno jistě na pravdě boží ? Neměla bych z toho zhola nic. Je mi jedno, zda mi věříš nebo ne. Píšu sem zážitek a zkušenost, to všichni, toto je diskuze. takže mně už vynech, já ti taky nezakuazuju tady kázat o poměru platu k důchodům a závisti důchodcům - jen magor závidí důchodcům, na stáří není nic záviděníhodného, kdo se asi na ně těší ?

Martina (Ne, 12. 4. 2009 - 19:04)

Dnes - na benzínce dva volné stojany, u třetího jsme tankovali benzín do motorky - manžel šel zaplatit - a představte si - za nás se postaví důchodce v klobouku s paní - a dokonce na nás troubí. Paní se vyklonila - a že ať řeknu manželovi, abychom jim uhnuli - prosím tykala mi, a to mi je čtyřicet. Opravdu nechutní agresoři.

Návštěvník (Ne, 12. 4. 2009 - 12:04)

Já se blížím důchodovému věku,ale doufám,že nikdy nebudu takový,jak vidím chovat se důchodce v městské dopravě a supermarketech!

Návštěvník (Ne, 12. 4. 2009 - 11:04)

Tak nevím, ale když to nezaujatě porovnám v procentech,tak důchodci z toho pořád vyjdou jako svatí beránci.Jako příslušník střední generace jsem už dávno přestal být překvapený arogancí, nevychovaností a netolerancí dnešní mládeže a naopak mne překvapí,když se některý mladý chová slušně,protože dnes je to opravdu VELMI vzácná vyjímka.

padesátka (Ne, 12. 4. 2009 - 10:04)

Je to tak,všechno je v lidské povaze,bez ohledu na věk.Jsou slušní mladí a neřádi důchodci a stejně tak,naopak.

Reklama

Přidat komentář