Reklama

Agresivita dnešních důchodců

Prastrýc (Čt, 13. 8. 2015 - 13:08)

..."ze sportu" nakupujících po plných nákupních vozících...

Prastrýc (Čt, 13. 8. 2015 - 13:08)

Muze mi někdo vysvětlit,...Platnost slevového akčního letáku je v K. od čtvrtka do středy následujícího týdne. I běžné neslevové mimoakční ceny jsou v K. obecně relativně nižší než v jiných řetězcích.
Proto se tu někteří "duchnobijci" snaží šířit fámu, že K. je zejména ve čtvrtek od časných ranních hodin rejdištěm důchodců "ze sportu nakupujících po plných nákubních vozících veškeré slevové zboží.

Prastrýc (Čt, 13. 8. 2015 - 13:08)

Muze mi někdo vysvětlit,...Platnost slevového akčního letáku je v K. od čtvrtka do středy následujícího týdne. I běžné neslevové mimoakční ceny jsou v K. obecně relativně nižší než v jiných řetězcích.
Proto se tu někteří "duchnobijci" snaží šířit fámu, že K. je zejména ve čtvrtek od časných ranních hodin rejdištěm důchodců "ze sportu nakupujících po plných nákubních vozících veškeré slevové zboží.

(Čt, 13. 8. 2015 - 12:08)

Ve čtvrtek jdou v Kauflandu slevy dle letáku.

Kikina (Čt, 13. 8. 2015 - 12:08)

Muze mi někdo vysvětlit, proc Kaufland, duchodci a čtvrtek? Asi jsem mimo mísu. Dekuji.

Tak (Čt, 13. 8. 2015 - 09:08)

blbů je tady opravdu hodně, když nedokáží pochopit, že zlých a arogantních a na druhé straně "zlatých",milých a vstřícných LIDÍ !! je všude dost.
Viď Mirku,to ty tak reaguješ na doktory,že to tak dobře víš ?

Důchodkyně (Čt, 13. 8. 2015 - 08:08)

Já mezi ty,co pořád nakupují a sledují slevy, nepatřím, ale vidím jich hodně. Oni neumí dělat nic jiného, neumí si najít jinou činnost. Neumí se ani umýt, aby nepáchli. Nemají žádné vzory, všechno se zaměřuje jen na mladé.

Mirek (Čt, 13. 8. 2015 - 07:08)

Zajisté z nich budou...Jak tě Lída nadzdvihla, miluju tyto lidi. Akorát že pravdivě popsala chování některých důchodců, k tomu nemusím bejt zdravotník, to vidím a slyším. Hlavně to: pane doktore, vy máte zlatý ručičky a sotva se za doktorem zavřou dveře, už mu nemůžou přijít na jméno. Věčné dělání front - teď jde on (zamíří na tebe holí), potom vona, potom vy, potom já, pak von,....jj, bez regulovčíka to v žádné čekárně nejde.
A že Lída psala, že většina důchodců je zlatých, to holt blbům uniklo.
Stejně jako já píšu že drtivá většina důchodců se v obchodech chová úplně normálně. Ale chodím tam až když začnou seriály, takže to jich tam zrovna moc není. Čavec, hezký nakupovací ČTVRTEK.

Mirek (Čt, 13. 8. 2015 - 07:08)

Štvou vás, když je...Důchodkyně, to děláš ty? No tak to máš bídný život...tak šupky dupky do Kauflandu - je čtvrtek, ať nesedíš v tom paneláku, sama, opuštěná, nemáš co dělat... A tvoji mladí budou tím pádem asi veselí důchodci, hmm? Když mají takovou matku.

Prastrýc (St, 12. 8. 2015 - 23:08)

Štvou vás, když je...Zajisté z nich budou babičky a dědečkové jako z pohádky. Zejména z Lídy a jí podobných. :-)

Důchodkyně (St, 12. 8. 2015 - 21:08)

Štvou vás, když je vidíte, jak pŕehrabují ovoce s Kauflandu, jak ochytávají každou housku, jak zastaví s vozíkem u regálu a vy se nemůžete natáhnout ani pro jogurt, atd? No bohužel se stalo nakupování a zevlování po supermarketech jejich jedinym rozptýlením. Žijí v paneláku, nemají co dělat, nikoho nezajímají. Co budete dělat v jejich věku vy, teď mladí, nevím, fakt nevím.

Prastrýc (St, 12. 8. 2015 - 19:08)

obchodní řetězce a...Hypermarket - chrám konzumu.

Lída (St, 12. 8. 2015 - 19:08)

A na co podle Vás důchodci...Slaboduchý prastrýci, jestliže se chceš hádat, se mnou nepočítej. Tvé příspěvky jsou velice mimo.

Lída pro slabod (St, 12. 8. 2015 - 19:08)

na to,že pracujete ve..."Někdy toho mám plné zuby, ale zase ti milí, laskaví mi stojí ta to. A je jich naštěstí většina."

To je ten můj "příliš zúžený pohled na lidi", že ano?

Prastrýc (St, 12. 8. 2015 - 19:08)

Mamute, důchodci pravidelně...A na co podle Vás důchodci právo mají? Mají ještě právo vůbec na něco, nebo jenom dědeček a babička ujídají chlebíčka?

milá Lído (St, 12. 8. 2015 - 18:08)

Ano, vedoucí prodejny psala...na to,že pracujete ve zdravotnictví,tak máte příliš zúžený pohled na lidi.Zřejmě jsou vašimi klienty převážně důchodci a tudíž si zde vyléváte svou averzi k nim bez zamyšlení nad tím,co vlastně vyjadřujete.Protože pokud byste se zamyslela,zjistila byste,že stejně se mohou chovat jaké-koli věkové skupiny ,pokud je to v rysech jejich povah.Já si naopak myslím,že pokud staří lidé nejsou postižení demencí a nejedná se o charakterově narušené jedince,kteří s tímto handicapem prochází celoživotně,pak patří tito lidé k mnohem zodpovědnější,slušnější,skromnější a vděčnější části lidí.
Všechny narážky a útoky v tomto tématu považuji za dost slaboduché a překvapuje mě,že i od takových,kteří by měli lidem rozumět a chápat je. Nejspíš jsou podobné negativní zkušenosti jen bumerangem.
Věřím,že i vy budete jednou jako důchodce dostatečně solventní.Vždyť práce ve zdravotnictví je "velice" dobře placená,tudíž i váš důchod bude skvělý a bude z vás bohatá důchodkyně,schopná podporovat své potomky a ještě aktivně užívat důchod.

Lída (St, 12. 8. 2015 - 17:08)

Souhlasím s Vámi. To, že...Mamute, důchodci pravidelně dotují děti a vnuky. Oni nejsou chudí, ale líp to zní.
Já také nevidím zrovna veselou budoucnost, ale nervy mi neujíždí, tak myslím, že i ti senioři na to právo nemají.

Lída (St, 12. 8. 2015 - 17:08)

Ale ona napsala,ze neni rada...Ano, vedoucí prodejny psala špatné zkušenosti a že je má, tomu věřím.
Pracuji ve zdravotnictví a s důchodci je to velmi složité - podvody, lež, přetvářka, podlézání, poté pomlouvání, hraní si na nemohoucnost (to myslím jen u těch, co to jen dělají). Mohla bych pokračovat na deset stránek.
Někdy toho mám plné zuby, ale zase ti milí, laskaví mi stojí ta to. A je jich naštěstí většina.

! (St, 12. 8. 2015 - 16:08)

na druhou stranu buďte...Ale ona napsala,ze neni rada za kseft,ale co duchny vyvadeji a to je rozdil.-

František (St, 12. 8. 2015 - 15:08)

obchodní řetězce a obchodní pasáže jsou novodobé kostely. Bohužel.

Reklama

Přidat komentář