Reklama

Neúspěchy alternativní léčby

Návštěvník (So, 26. 5. 2007 - 20:05)

Jo, jo kverulant jsem :-)) nereagujte..ale jdete si radeji neco prostudovat, vetsine zastancu AM to velmi pomuze, tak moje zkusenost pravi...treba zaklady genetiky...

Slavek (So, 26. 5. 2007 - 20:05)

Tak jsem si to docetl. Ja osobne mam zkusenosti s obema druhy mediciny, nepatrim k zadnemu extremu. Ten clovek, ktery se tady tak fanaticky navazi do zastancu alt. med., je podle vseho kverulant a kdyby si nenasel toto tema, jiste by se "realizoval" nekde jinde, pokud tak jiz necini. Takze bych na jeho prispevky nereagoval.

ach jo... (So, 26. 5. 2007 - 19:05)

Ach jo,vazeni priznivci AM, znovu podotykam, tato cast diskuse vznikla na zaklade tvrzeni o genetickem fondu zhyralcu atd. bla bla bla...vite pravdou je, ze jste mi skutecne ukradeni a to je slaby vyraz..ale vzhledem k tomu, ze mam radu znamych, pratel atd. tak vim, ze zastanci AM jsou silene bezohledni a jsou schopni lidem s dedicnymi chorobami tvrdit, ze kdyby lepe jedli, zili, klystyry, Jonas, Reiki atd. (nasleduje vycet 200 veci) tak by nemuseli mit DM1, CF a radu jinych veci. Dokonce nekteri priznivci AM jsou natolik bezohledni a hloupi,ze tvrdi, ze vlastne ti lide chteji!!! sve nemoci mit. Jak rikam, mozna by stacilo si obcas neco precist, mene podlehat AM a podobnym sektam, pouzivat svuj vlastni rozum atd.Ja to chapu, ze vetsina priznivcu AM ma asi ucnak, mozna maturitu, ridce VS, ale probuh co kdybyste obcas vzali rozum do hrsti, prestali nadavat, prestali byt agresivni, fakt si neco precetli a prestali tvrdit hlouposti.Proc si porad myslite, ze my ostatni bez tech klistyru, oberonu, Jonasu, EAV, Reiki a j. zijeme nezdrave? To vam jen nekdo namluvil, neverte vsemu...

Návštěvník (So, 26. 5. 2007 - 19:05)

Alternativní medicína nevyléčí žádné choroby.Pokud něco zlepší, tak pouze u člověka který má problém s psychikou. Není na tom až zase tolik špatného, placebo efekt funguje docela dobře.Já osobně si vůbec nedovedu představit, že žiju po boku člověka, který kromě pití bylinných čajů provozuje jiné další metody (přístroje,klystýry apod.)Vynechte sprostá slova a urážky, svědčí to o vaší primitivnosti. Pokud chcete někomu doporučit AM, tak se chovejte slušně a napřed si něco pořádného přečtěte, dělá to tady dojem sbírky nevzdělanců.Já sice nežiju na 100 % zdravě ale věřte, že veselá mysl je půl zdraví. Bohužel mám pocit, že AM vyvolává nenávist, agresivitu a vulgárnost.

Jarek (So, 26. 5. 2007 - 17:05)

Kdyby jste nebyl umínený zprominutím osel,tak zjistíte,že to tu nikdo netvrdí,že AM vyléčí Hemofilii,nebo jiné dědičné choroby vzácné.Ale ti lidé tvrdí,že zdravým životním stylem jde hodně nemocem zabránit,a u nevyléčitelných dojde třeba k zlepšení.Důkazem může být třeba to,že skoro u každé nemoci se začína s dietou.

pro Evu (So, 26. 5. 2007 - 17:05)

Ja nevim, jak Vy zijete, to je prece Vas problem. Nevim co znamena ..."jak se tu zije". Asi jak kdo. Nekdo sportuje, nekdo ne, nekdo kupuje nekvalitni jidlo nekdo kvalitni atd. Nekdo mluvi sproste a nekdo ne...Vy vite, ktere prispevky jsou ode mne? Asi tezko, protoze kriticky tu pise plno dalsich lidi...slovo inteligent je dle Vas zrejme urazka?...

pro pozorovatel (So, 26. 5. 2007 - 16:05)

Pokud vim, tak nase diskuse zacala geny od zhyralych rodicu alkoholiku, coz je samozrejme absolutni blbost, doufam ze to pisatel nehlasa verejne....Na moji reakci jste velmi sproste zareagoval.Vase vzdelani asi neni moc vysoke a kvalitni,vidte? Ziju s rodinou. Nevim nakolik zdravym zivotnim stylem zjistite ( asi chcete rici zajistite) napr. zlepseni CF, pokud vim, tak je zde nezbytna trvala lekarska pece. Stejne tak u hemofilie atd. Vasi snahu o zlepseni Vaseho zdravotniho stavu jakoz i dalsich zastancu AM Vam nikdo nebere, ale stale se divim, proc je to doprovazeno tak sprostym slovnikem, agresivitou, hloupymi nazory a hlasanim blbosti. Ja kdyz si jdu zabehat, zaplavat, slusne jim atd. tak to povazuji za normalni zivotni styl, neotravuji s tim okoli, mluvim temer stale slusne, a nepovazuji to za nic vyjimecneho. Klystyry si nedavam.... jinak BTW asi nejste zrovna moc dobry pozorovatel...:-)))

Eva (So, 26. 5. 2007 - 16:05)

Takových inteligentů jako ty je plná republika.Jakse tu žije,víme všichni.Tak se tak moc nechval neznámý,že jsi lepší než ostatní.Já si naopak myslím,že pozorovatel toho člověka celkem vystihl.Přečetla jsem si skoro všechno na diskuzi,a ten člověk kromě kritiky opravdu nic neřekl.

pro pozorovatel (So, 26. 5. 2007 - 16:05)

Hele, napiš nám, jak ty se pereš s genetikou a jak ty pečuješ o svoje zdraví preventivně.Dle tvého slovníku tě typuju na super primitiva, dnes bez klystýru.Ale co,od toho je to diskuse....

Pozorovatel (So, 26. 5. 2007 - 15:05)

Ty jsi super genetický blb.Všichni doktoři na světě říkají,že zdravým životním stylem omezíme spoustu nemocí,a těch genetických(ovšem u tebe to neplatí,u tebe je ta genetická blbost asi jako trest pro nás),se zjistí zlepšení stavu.Ty magore toto nechcěš vidět,veškerou snahu lidí považuješ za jejich blbé chování.Ty jsi prostě správný genetický superblb.Určitě žiješ sám,protože každá ženská by z tebe zcvokla.Přiznej se.Svět má 6 miliard lidí,ty tu operuješ v promilích,a na nich ukazuješ,že veškerá snaha nčlověka o zlepšení zdraví je tedy obecně neplatná-genetický superblb.Ty jsi prostě blbeček typu-když já A,tak ty blbe B.Přečti si to celé znovu,at víš ,co ti lidi tady vůbec píšou,apokud to nepomůže,jebni se kladivem mezi parohy,snad to pomůže.

pro pozorovatel (So, 26. 5. 2007 - 13:05)

Mily pozorovateli,nejsem duchodce a nenudim se v praci,ale na pouceni nevzdelancu !!!vaseho typu cas najdu :-)) i kdyz je to hazeni hrachu na zed ci perel...Vyskyt CF (to je pro vzdelance vaseho typu cysticka fibroza) je 1 z 2500 narozenych deti,staci spocitat tedy pocet rocne, hemofilii ma na svete ( tj. tam kde se tim vubec zabyvaji a nenechaji je hned zemrit) 30-40 milionu lidi nejmene, DM1 propukne rocne nyni v CR u 270-300 deti, za 15 let pred 2003 to bylo celkem 3454 deti atd., dalo by se pokracovat radou jinych chorob ( Bechterev, Crohnova nemoc, Celiakalie, nemoci stitne zlazy...).. Takze mozna by i Vam fakt prospela nejaka ucebnice te genetiky. Hemofilie a CF je dosti jasne dedicna, samozrejme jsou nove mutace, u DM1 je vliv dedicnosti velky, ale i dalsich faktoru (klistyry to ale nejsou). Takze se mily zlaty zklidnete, neco si prectete pokud na to mate a jdete k certu...

R. (So, 26. 5. 2007 - 12:05)

To 26. 5. 2007 11:45:01,

A proc farmaceuticky prumysl stale rika, uz na vas doslo!.. Kaslete?..to je astma...jiz na veky musite brat prasky... citite se spatne?.. to je deprese... musite brat naveky prasky... mate vysoky tlak? jiz naveky prasky!?

..Ono na obou smerech je neco dobre a neco spatne..

alternativní ko (So, 26. 5. 2007 - 11:05)

Někteří vyhrožují (stejně tak jako zastánci klas.med.) a mně se to také nelíbí. Můj příspěvek není výhrůžka, jen informace o běžném a přirozeném chování lidí v takové situaci.

Návštěvník (So, 26. 5. 2007 - 11:05)

To je výhoda alternativní medicíny, že tam žádný postup lege artis není, tudíž nemůže být ani postižitelný.
Alernativní kostka - proč zastánci nebo poskytovatelé alternativní medicíny opakovaně vyhrožují: však počkejte, až na vás dojde?

alternativní ko (So, 26. 5. 2007 - 10:05)

to 10:24:01 - zkušenost je nepřenosná. Zkrátka počkej, až ty nebo někdo z tvých blízkých onemocní a lékaři nebudou moci v rámci postupu lege artis najít metodu léčby.

Návštěvník (So, 26. 5. 2007 - 10:05)

Tady když se v diskuzi vyskytne inteligentní člověk, tak je to vzácnost.Okamžitě ho uštěká výše uvedený primitiv-pozorovatel.Kdepak, na každém příspěvku se ihned pozná, kdo má místo mozku alternativní kostku. Ty geny zhýralých rodičů - no to je fakt bomba. Ale i ty geny se dají ošálit pročištěním a proměřením. Dejte si aloe vera a jste z toho všichni venku.

Pozorovatel (So, 26. 5. 2007 - 09:05)

Ty ocase anonymni,ty budeš asi genetický blb,protože ty zkritizuješ všechno,co nemá tvůj pohled na svět ty blbe.Nikdo z těch příspěvků tady nepíše,že všechno funguje na 100 %,že prostě neznáme příčinu toho,že nekteří si to nesou sebou.A ty genetický blbe na všech forech okamžitě vyletíš z trenek,že neznáme to,nebo ono.Oni tady mluví o tom,že to funguje pro většinu ty blbe,tak už to konečně pochop,a nevytahuj tady hemofilii.Kolik procent lidí ji má?Nic na světe nebude fungovat na 100 %,tak nezpochybnuj pořád,že lidi mají spustu věcí ve svývh rukách.Ti lidé tady taky nezpochybnují,že některé věci jsou mimo naší snahu.Pochcopil jsi už konečně,o čem se ti lidi tady baví?Nebo máš jenom úchylnou závislost každého seřvat?Táhni už víš kam,pokud k tomu nemáš nic jiného říct,jenom zpochybnovat všechny snahy lidí pro sebe něco udělat.Ty se bud nudíš někde v prácí,nebo jsi protivný důchodce,který sedí u kopmu,a plive jed na všechny strany.

Návštěvník (So, 26. 5. 2007 - 08:05)

Boze muj "odbornik" pres genetiku, to clovek zasne.Mozna nez zacnete zase takhle priserne zvanit,tak si prectete alespon zakladni ucebnici genetiky a neco o dedicnych nemocech. Kde se tihle nevzdelanci probuh berou? Geny zhyralych rodicu.. fakt jste lama.. neda se to jinak rici..geneticky podminena onemocneni jsou ponekud jina nez zhyralost...treba hemofilie nema se zhyralosti nic spolecneho,stejne tak DM1 a stejne tak stovky dalsich...

Sám život (So, 26. 5. 2007 - 08:05)

Když vyloučíme kouření,chlast,máme ve své moci až 75% svého zdraví.Zbytek je zřejmě genetika ve stylu-z trabanta mercedes člověk neudělá,může ho leštit jak chce.Pokud jsme dostali geny zhýralých rodičů,alkoholiků,jejichž otisk neseme do budoucna,bude i naše snaha celkem omezená.Zbytek lidí ovšem může pro sebe mnohé udělat,což ale nebývá samozřejmost,ptotože dostávají přednost jiné daleko důležitější věci.Co je ovšem důležité si všichni jednou uvědomíme.Logika říka,co opečováváš,bude fungovat.Bohužel to neplatí pro všechny,což ale neznamená,že z toho většina nebude profitovat ve svůj prospěch.Když někdo hulí jak komín,a dožije se stovky,neunamená to,že ti ostatní kuřáci můžou kouřit vesele dál,aže se jich to tedy netýká.Toto platí pro všechny sféry života.Vyjímky z pravidla se vždycky najdou,protože jsou věci mezi nebem a zemí....

Pro Honzu (So, 26. 5. 2007 - 07:05)

Prima Honzo ze jsi sem nenasilnym lec jasnym zpusobem vecpal reklamu na Aloe. diky..co to je skolska medicina?

Reklama

Přidat komentář