Reklama

Kdo bude prezident ČR?

Ivan (Pá, 19. 1. 2018 - 13:01)

Tudíž nadávka zemanovi Kund* sem *unda tam neobstojí a totiž z prostého důvodu, že jejím autorem jsou samotné Pussy Riot, které sami sebe označují na svých stránkách anglickým slovem sextremist a hrdě se hlásí k tomu vystrčit na lidi prsa a zařvat *unda!

Ivan (Pá, 19. 1. 2018 - 13:01)

Důležité je...Nezdráhá se atakovat starší pány a v mediálním pokrytí jim pne své prsa do tváře s výkřikem kunda.

Ivan (Pá, 19. 1. 2018 - 13:01)

Důležité je zvážit,který z kandidátů má vyzrálejší charakter.
Soudy o někom vzhledu a způsobech jsou jen o osobním vkusu a výchově,která může být pokrytecká v rodinách měšťanské buržoazie.
Protože zeman sprostá slova využívá k glosování a bonmotům a poměrně sporadicky a celá řada politiků je vyloženě využívá k osobním vulgaritám, k napadání a do telefonu v běžné komunikaci,ptám se co výslovného má pisatel na mysli,že je pro něj nepřekonatelné u Zemana.
Pokud se jedná o pussy riot,myslím,že se toto hnutí samo ve své vulgaritě odkopalo.

Ivan (Pá, 19. 1. 2018 - 13:01)

Jako velký ctitel nahých ženských vnad,musím bohužel svůj hlas vhodit Zemanovi,protože se ukázalo,kdo má větší ohlas v světové zahraniční politice.

Vinca (Pá, 19. 1. 2018 - 11:01)

Musím upozornit na jeden vážný problém na který spoléhají tradiční strany jako ODS,TOP 09,STAN a KDU a která hrozí v presidentských volbách!! Je evidentní snaha politiků a stran s korupční minulostí dostat někoho jiného na hrad a nezáleží jestli je někdo s kandidátů chytrý je osobností a bůhví co ještě!! Pokud si nebudeme všímat faktu,že ostatní kandidáti i p.Drahoš byli vítači a neřeší migraci a jiné důležité otázky,které trápí občany této země tak musíte uznat důležitý fakt,který je mnohem závažnější než samotná volba!!

Snaha politiků dostat z hradu Zemana je také protože jak vyhraje Drahoš tak jeho první úkol je odebrat sestavování vlády p.Babišovi a následně ho odvolat z pozice premiéra a sestavování předat p.Fialovi (proto tak rychlé volby v ODS ) a vláda se utvoří ze známých stran ODS,TOP 09,Stan a KDU a to bude mít za následek odstavení hnutí ANO,SPD,Pirátů i KSČM do opozice a tak volby a strany ,které lidé volili budou změněny a korupčníci se dostanou znovu k moci a pro občany a voliče je to pořáídná facka!!

Můžeme tomu také říkat ,že se jedná o chystaný politický PUČ za asistence samotných občanů, kteří budou volit p.Drahoše!!! Já jen doufám,že voličů p.Zemana bude víc, jinak to bude náš konec!!

i s usvědčeným (Pá, 19. 1. 2018 - 11:01)

Opět zdůrazňuji, že...bych byl opatrný. Ty kecy s nezávislými soudy beru s určitou rezervou.

luci (Pá, 19. 1. 2018 - 10:01)

Dlouho v politice byl i...Ano,z jednoho udělali světce už zaživa.Ten druhý ze sebe dělal ředitele zeměkoule.Jejich činnost republiku poškodila víc než Zemanovi vulgarity,které byly samozřejmě účelově zveličovány.Ale jak už tady někdo napsal lidé mají krátkou paměť.A tisíckrát opakovaná lež je většinou lidí vnímána jako pravda.Jen do nich hlavně do těch mladých pořádně je zblbnout a patřičně nasměrovat.

D (Pá, 19. 1. 2018 - 09:01)

Ano,kníže pán je...Dlouho v politice byl i Havel, a přesto si zachoval svou důstojnost. A ve srovnání se Zemanem byl daleko důstojnější i Václav Klaus.

D (Pá, 19. 1. 2018 - 09:01)

může jenom hodně...Opět zdůrazňuji, že netvrdím, že dal osobně Zeman pokyn konkrétně k vytváření a adresování podobných výhružek Drahošovi.

Na druhou stranu ale nemohu tak úplně souhlasit s tím, že asociovat Zemana s (anti)kulturou podobných výhružek musí být až tak úplně hloupé nebo nenávistné.

Zeman si ani veřejně příliš servítky nebere, a když se mu někdo nelíbí, je schopen "v nadsázce" mluvit o jeho fyzické likvidaci nebo o tom, že by se mu měla učinit jiná těžká újma, třebas i před mikrofony a kamerami. I tohle je jedním z mnoha projevů jeho neuvěřitelného buranství, a i tohle jistě přispívá k tomu, že jej budou určitě volit i lidé, kterým už zbabělé anonymní výhružky konkrétním osobám nedělají vůbec žádné problémy.

A velmi pravděpodobně jej bude volit i minimálně jeden usvědčený vrah, kterému Zeman neopomněl udělit milost.

luci (Pá, 19. 1. 2018 - 09:01)

může jenom hodně...Ano,kníže pán je především příslušníkem starého německého rodu a proto ten jeho výrok proti prezidentu Benešovi.Tím i u mne rozhodl pro Zemana.Současný prezident má tu "nevýhodu"že je dlouho v politice.Já říkám,že těžko někdo projde hnojištěm a nezasmradí si boty.Ono je jiné celý život se věnovat jen své profesní kariéře a díky tomu předstoupit před národ s čistými botami.

spojovat Zemana (Pá, 19. 1. 2018 - 09:01)

může jenom hodně jednoduchý nebo nenávistný jedinec.
Tím vůbec nehájím Zemana, ale jak je vidět, tak je ta špína oboustranná.

Stejně, jako jsem se včera dočetl, že při první volbě, Zeman na poslední chvíli vytáhl na knížete podpásovku se Sudetama.
Já tedy nevím, ale živě si pamatuju, jak kníže řekl, že podle dnešních zákonů by Beneš a spol. skončili v Haagu před mezinárodním tribunálem. A tím u mě skončil.

sardanapal* (Pá, 19. 1. 2018 - 08:01)

Co předvádí Zeman se svým...Naopak tyhle tvoje a podobné kydy zase nutí lidi pro Zemana hlasovat .

Roman (Pá, 19. 1. 2018 - 07:01)

ZDÁ SE MI ŽE SPOUSTA LIDÍ ZAPOMĚLO NA JEHO AFERÝ S NOVINÁŘEMA JEŠTĚ PŘED TÍM NEŽ BYL PREZIDENTEM. ZAPOMÍNÁTE NA PANÍ SLONKOVOU????? BOHUŽEL ČESKÝ NÁROD RÁD ODPOUŠTÍ. TAKŽE ZVOLÍ ZEMANA TEN UDRŽÍ ZA KAŽDOU CENU VLÁDU BABIŠE A TA Z VAŠICH !!!!! Z VAŠICH PENĚZ ZAPLATÍ UNII ČAPÍ HNÍZDO. TOTO LIDEM NEVADÍ TO NENÍ NEMORÁLNÍ ALE NORMÁLNÍ, ZA NEMORÁLNÍ POVAŽOVALI KDYŽ MĚLI PREMIÉŘI MILENKY A ROZVÁDĚLI SE.

D (Pá, 19. 1. 2018 - 07:01)

Já pana Zemana zrovna...Ta vaše představa, že si Drahoš sám na sebe a svou ženu finguje hrozby zavražděním, mi přijde dost ujetá. Kandidát, který má pozitivní vizi, takové věci dělat nepotřebuje.

Jinak je samozřejmě možné, že k vytváření podobných hrozeb nedal pokyn sám Zeman, a možná dokonce ani jeho nejbližší spolupracovníci. I pokud však tyto hrozby nejsou někým organizované a koordinované (což si zdaleka nejsem tak jistý), určitě se na nich podílejí minimálně Zemanovi stoupenci.

A jaké stoupence si Zeman získal, to zase jistě souvisí s jeho dlouholetou politikou nenávisti a podlézání všemu nízkému v člověku.

Zoufalka (Pá, 19. 1. 2018 - 06:01)

Jde snad o to ,který z...Volič by měl především používat vlastní mozek a sám si vytvořit názor, který kandidát bude pro tuhle zemi prospěšnější. Na to nepotřebuje poslouchat špinavosti, které se na něj hrnou ze všech stran. Já mám jasno. Volím pro budoucnost NAŠI země.

sdfg (Čt, 18. 1. 2018 - 22:01)

DILEMA to je,hlavně se Z TOHO NESMÍ NÁROD OBĚSIT,to by pak nebylo možné realizovat skvělý plán vítěze voleb...

sdfg (Čt, 18. 1. 2018 - 22:01)

Jde snad o to ,který z daných dvou variant obsadí klíčový post prezidenta na dalších 5 let,tedy kdo je relativně lepší z dvou daných varinat,případně kdo je méně špatný,analogicky kdo je nejméně příšernou variantou.
Jeden z toho totiž vyleze,i kdyby všichni nešli k volbám a volili jen sami prezidenti,jejich poradci a sponzoři,to nikdo neuhlídá,vždy bude minimálně o jeden hlas více a ten se stane prezidentem či prasidentem ,jak se to nazve.

Takže věšteckou kouli nemáme,třeba je Drahoš pouze Loutka v rukou samotného arciďábla a Zeman je jen pomocník čerta.

luci (Čt, 18. 1. 2018 - 22:01)

Co předvádí Zeman se svým...Já pana Zemana zrovna nemusím,ale někteří lidé z něho dělají úplného blba.To je opravdu ubohá kampaň.Rozumný člověk nemůže věřit tomu,že by prezident někomu vyhrožoval vraždou.Zřejmě někdo z druhého tábora vytváří tuto šílenou antikampaň.Možná to vyvolá opačný efekt,samozřejmě u myslících lidí.Blbci a fanatici to vezmou tak jak jim to bylo podáno.

Luděk (Čt, 18. 1. 2018 - 21:01)

Přesně tak!

D (Čt, 18. 1. 2018 - 21:01)

Co předvádí Zeman se svým týmem, podporovateli a stoupenci nejen v posledních dnech, je opravdu ubohost za ubohostí. Laciné pomlouvačně negativní billboardy, absurdně hanebné a ničím nepodložené pomluvy protivníka, a teď ještě i hrozby vraždou na adresu nejen Drahoše, ale i jeho ženy.

Kdo dá i tak příští týden svůj hlas Zemanovi, ten skutečně jasně projeví svůj charakter, nebo spíše jeho nedostatek.

Reklama

Přidat komentář