Reklama

Kdo bude prezident ČR?

dopl. (Út, 23. 1. 2018 - 23:01)

SKUTEČNÝ (NENÁBOŽENSKÝ) Pravičák

jako "kumulace atributů" skutečný plus nenáboženský ... součet vlastnostní, ne jejich průnik.. samozřejmě že i "náboženský" pravičák j autentický pravičák.. - jen bude mít trochu problém s tím "daněním Církve" - pokud bude katol.. , u jinejch nevím..

(skutečný) prav (Út, 23. 1. 2018 - 23:01)

Takhle - Fikus byl svěžejší (tedy rybízy má v kapse..), u Mlhy jsem se bál, že vytuhne jak Šláfenberk v parlamentu - jen v pár okamžicích, pak se to naštěstí rozjelo, takže "Mlha"Miloš se probral.. - ALE
Fikus podle mě předvedl jeden docela solidní řečnický trik.. - ale zároveň se tím odkopal, že není zádný "US pravičák" - a to, jestli jste si všimli, v otázce těch zbraní. Fikus umně podsunul, že "každý přece nemůže každého kdekoliv zastřelit", že ...
JENŽE - o tom řeč vůbec NEBYLA !!! Zeman přece jasně řekl, že se jednaloo střelbu při loupeži, kdy lupič navíc těžce zranil prodavače "či co". A nesejmula ho prodavačka (lupiče, ne toho prodavače.., ale majitelka ..). Což trochu mění situaci - především to zranění toho prodavače..
Samozřejmě nevím, jak to přesně bylo - třeba dohledat.. - ale Fikus to docela "s přehledem zamlžil". Je jasné, že on žádné "zbraně občanům" podporovat nebude.. Zeman mě v tomhle dost překvapil - on hájí držení zbraní ? (v Americe kdyby nebylosilné a ekonomické loby také nepochybně už "téma před zrušením").

TAKŽE - KDE TO DOPRDELE SME ??
"Pravičák" Fikus zastává socanské/sluníčkářské postoje (a o tom VŮBEC nepochybuju), neb jak v USA, tak u nás se "politkorekt" a podobné "levičárny"(to není uržka, jen konstatování..) šíří hlavně/též AKADEMICKOU půdou ..

no, a "celoživotní socan" Mylda začíná háájit pávo na osobní zbraň, dokonce i automat.. a to
- ústavní! Jasně slyšel jsem - aby to EU nemohla "přebít".

Kakže vážení - být SKUTEČNÝ (NENÁBOŽENSKÝ) Pravičák - tak mám jasno.. Mě trochu rozhodili ty "daně z restitucí" - tam je Zeman "standartní levičák". Jsem "pravičák náboženský". Zajíímalo by mě, zda zdaněj i izr. obec .. :-) (asi těžko..) Takže Zeman najednou pro mě nevolitelný.. zatím.
Na druhé straně z Fikuse "už začíná být smrdět Brusel", konkrétně "euromarxismus, eurosocanství", či jak to nazvat..
Jasně, Zemana si tentokrát Fikus ne snad "namazal", spíš "byl víc ofenzivní" a v reálném životě by mu asi "dal baňu plus nějakej kop" a tím by VYHRÁL (neidealizujme si lidi - obecenstvo.. to by to akceptovalo, takhle se to v těch "nekavárenských prostorách řeší" nebo prostě jen "dominace silnějšího".. ) - to mu neberu, Zeman trochu připomínal "Havla ke stáru", - ale ZA JAKOU CENU ??

Doprdele, já volím program, body .. a ne "TOHO, kdo lépe a s větší silou/razancí/elegancí/nadhledem PŘECHČIJE a PODRAZÍ". Jako nic proti Drahošovi, ale to jak machroval na Myldu s tím "vyjednáváním v Bruselu". Ten vůl tomu fakt snad věří ... (jako že tam s nima něco ujedná). To jak Zeman utnul Merklici - Tak takhle se to dělá !!, ty smlouvy vycházejí až z nějakého "poměření se smluvních stran". To asi Fikusovi nedochází.. a už vidím, jak machruje třeba na Makrona nebo Šulce.
vždyť to je jak z "Šimka a Grossmana" - "Mistr, zaražen zvuky které z Akademie neznal .."
tihle se s ním vůbec nebudou bavit. Možná tak s Junckerem si ťukne, to bude tak vše (konzumace)..

Doprdele.. tak jestli "Mlha je pro mládež neprůchodný", tak radši na "stolec" přímo Kalouska !! Myrda má své chyby, ale není želé a věřím, že pokud by cítil, že "nesmí zradit, jinak.." - tak že byl tvrdej, arogantní a bonmotickej jako "dobře vyspalej Zeman" a v Bruselu by byl minimálně za "osinu v prdeli". Jo, polit-korekt akademika Fíkuse fakt už vidim.. tohle je jiná liga, než "bouře vody ve sklenici zvané Akademie věd".

Lidi, myslete hlavou.. Buďto celou volbu stopnout .. nebo Mlhu s tím, že až exne (za těch pár let, ale mezitím odrazí "němé granty plus EU") - a pak tam pořádnýho RAFANA - Tomia či - pokud by "znárodněl"(alespoň lehce jako Mylda ..) pravičáka Kalouska !!! ale "žádnou pastu či želé". Havel taky Špačka neposlal vyjednávat odsun sovětských vojsk, ale Kocába, sice kdoví jakého, ale asi ne úplně "bezpohlavního" se "stolováním na stříbře a nožem na šneky".
Fakt, Drahoš jako "bojovník Bruselský" to je něco jako sci-fi ..

sardanapal* (Út, 23. 1. 2018 - 23:01)

Zeman ztratil body v prostných na hrazdě kdy měl na rozdíl od Drahoše pokrčeny nohy a nanich tak zvané fajfky ...

VELIKÝ MILOŠ (Út, 23. 1. 2018 - 22:01)

Martino

tak jedovatá být...toho akademického dementa rozdrtil, i když nějak nebyl ve formě. Nicméně během debaty bookmakeři upravili kurzy ve prospěch Zemana. A to docela podstatně.

Tony (Út, 23. 1. 2018 - 22:01)

Měl ses p.Zemana a...Martino

tak jedovatá být nemusiš. Dle mne by to byla zbytečná otázka. Předpokládám, že o tomto nemá ánunk ani jeden z nich, stejně tak, jak já ho vůbec neměl ještě před čtyřmi lety.

NAS SVET (Út, 23. 1. 2018 - 22:01)

Kdo bude prezident?,chvilku počkejte kristalovou kouli jsem nekde tady mel,aaa tady je,ale mlzi se je to nejasne,stale nic nevidim,jako v oblaku koure,to vite koule uz ma svoje roky,tak je vrtosiva,tak nic ja ji nepremluvim.

D (Út, 23. 1. 2018 - 22:01)

Slabý duel. Očekávala...Nicméně důležité je, že to Drahoš celkově ustál a často bodoval. Byl sice v hostilním prostředí, s neférovým a neotesaným protivníkem a neschopným moderátorem, ale nesložil se z toho.

Pevně věřím, že na ČT to již bude lépe moderované, a Drahoš bude připravenější i po psychologické stránce. Ušel ostatně i z tohoto hlediska kus cesty od svého nervóznějšího startu debaty do daleko suverénnějšího výkonu ve druhé půlce.

I já jsem se di (Út, 23. 1. 2018 - 22:01)

a viděl jsem nelidskou slintající a řvoucí anti-zemanovskou klaku, schopnou každého oponenta roztrhat a pozřít a pak následně vyvrhnout svým supím potomkům.

Ouha (Út, 23. 1. 2018 - 22:01)

Slabý duel. Očekávala jsem, že zeman bude vůči Drahošovi tvrdší, tak jak to bylo posledně s Knížetem. Nejslabší byl zeman v argumentaci ohedně Babiše, Drahoš se zapletl do BIS

Martina (Út, 23. 1. 2018 - 22:01)

Jenže já nevidím Babiše...Měl ses p.Zemana a p.Drahoše zeptat na názor na obřízku. A měl bys jasno koho volit :).

Dobrou noc, Tony.

ano.. (Út, 23. 1. 2018 - 22:01)

Akademik ksichtem i kecy...Vyhrál dosavadní prezident, vyhlížel jako dement z ústavu. Ani postavit se nemohl.

Tony (Út, 23. 1. 2018 - 22:01)

Jenže já nevidím Babiše jako prioritu. Jako prioritu vidím migranty a v tomto Drahošovi nevěřím. Pouze tu okopčím to, co jsem dopoledne napsal na emiminu.

Podle mě se Drahoš projeví jako Topolánek. V roce 2006 jsem s nadšením volil Topolánka a když on se stal premiérem, tak mi vytřel tak zrak jako nikdo. Nedivím se, že dostal pouhá 4%. Lidi si pamatují. Proto vyštrachali odkudsi Drahoše, kterého doposavad nikdo neznal, a tak si na něj nikdo nic pamatovat nemůže. Já si však po zkušenosti s Topolánkem, který zcela pohřbil modrou šanci, kterou měl v programu a místo ní nainstaloval za ministra financí Kalouska nikým druhým už vytřít zrak nenechám. Ani Drahošem ne.

Vyhrál dosavadn (Út, 23. 1. 2018 - 22:01)

Naštěstí jsem toho byl...Akademik ksichtem i kecy vyhlížel jako dement z ústavu.

Tony (Út, 23. 1. 2018 - 22:01)

Já to viděla. Napíši to...Naštěstí jsem toho byl ušetřen. Pobývám totiž po dobu marodění kvůli blízkozti Německa (pouhý necelý kilometr) u matky, a tak se musím podřídit. Matka na to čumět nemínila.

Ale jak jsem četl komentáře ohledně toho Babiše, v tom bych dal za pravdu Drahošovi a premiérem ho v době trestního stíhání nejmenoval. V Německu volí kancléře parlament, ale u nás, stejně jako v Rakousku jmenuje kancléře president, tak jmenuje president premiéra. S Babišem to Zeman skutečně pohnojil.

Martina (Út, 23. 1. 2018 - 21:01)

Zoufale podané. A přání...Musím souhlasit.

Jen jsem zkrátka žena, vidím hodně nemocných a tak mi ho až bylo líto.

Martina (Út, 23. 1. 2018 - 21:01)

Drahoš dnes na Primě jako...Já to viděla. Napíši to velice tvrdě: připadlo mi to, jak když se můj manžel baví s člověkem, který má Dg. Ca mozku. Také ho nechá mluvit...Nemocného člověka je mi vždy líto, nebudu nyní měnit názor.

Pan Drahoš není člověk, který by se snížil k skákání někomu do řeči, čekala jsem to, takže u mne vyhrál. Pana Zemana lituji kvůli jeho zdravotnímu stavu, ale kdo chce kam....mrzí mne, že nebyl schopen se ani dívat panu Drahošovi do očí...

Jinak, duel byl pro mne o ničem. Oba měli stejné názory, ať se to rýpalům nebude zdát, a to, že TV Prima jim dala okruhy otázek mi přišlo zbytečné.
Osobně si myslím, že někde za oponou si dali "pac a pusu" a nyní přemýšlí, CO to vlastně mělo být za divadlo.

L. (Út, 23. 1. 2018 - 21:01)

Přesně tak. Kéž by vyhrál Drahoš.

D (Út, 23. 1. 2018 - 21:01)

Drahoš dnes na Primě jako...Zoufale podané. A přání je otcem myšlenky.

Je zřejmé, že Drahoš první debatu se Zemanem vyhrál na celé čáře. Na zemanovské s*ačky reagoval věcně, sebevědomě a jasně, a odhalil řadu Zemanových lží, bludů a nepravd.

Zejména v okruhu otázek kolem migrace sklidil Zeman od dobře připraveného Drahoše debakl na celé čáře.

Ať již je Zeman v televizi sám, nebo s Drahošem, neustále prokazuje, že už je to i senilní dement, zdaleka nejen tělesný invalida.

Zoufalka (Út, 23. 1. 2018 - 19:01)

Drahoš dnes na Primě jako útěrka análního otvoru pro Zemana. Sledujte.

Tony (Út, 23. 1. 2018 - 17:01)

má rád Zemana, dá hlas...To je mi logika.

Já se tu netajím, že Ovarovou Hlavu rád nemám a proto mu dám hlas, aby se do smrti nebo pokud to přežije, ještě 5 let trápil v úřadě.

Reklama

Přidat komentář