Reklama

PANICKÁ PORUCHA PP8

aKaCiA (St, 10. 12. 2008 - 19:12)

Ahojky, ve 20:00 bude na www.xchat.cz v sekci pokec a klábosení místnost Panická porucha, všichni jste vítáni:-)

Dášenda (St, 10. 12. 2008 - 18:12)

AHOJKY

ZUZI,to je fasn jak se ti dnes podařilo zvládnout,jak píšeš o tom aranžertví,tak na to mám dvě rekvalifikace,vždycky jsem chtěla pracovat ve floristickém studiu,ale je to hodně časově náročné a já mám holku ještě malou,ale je to můj velký koníček neli kůň.

JE to hrozný jak panikářů přibývá je to daň téhle hektické a uspěchané době :(

máme za sebou dnešní vánoční setkání s dětmi a rodiči ve školce ,bylo to moc hezké a pí učitelky i děti podaly maximální výkony :)

mějte se všichni krásně předvánočně!!!

Nela (St, 10. 12. 2008 - 17:12)

Hani to bude v pořádku,uvidíš:-))
Tome múj syn měl narozeniny a dostal mononukleozu a tak mohl oslavovat až za půl roku a taky to šlo:-))

Hanka 1 (St, 10. 12. 2008 - 17:12)

Ahoj všem,tak ted jsem skončila v atelieru a jdu najet na druhou směnu,jsem utahaná,,,,,,,,,
uf,tady hnusně
Neli,,,,,,tak jsem si dnes volala na gyn.pro výsledky,mám jakýsi zánět,ví bůh z čeho,cytologie není až v pátek ach jo.
Dnes mi operovali tátu,je mu skoro 80,ale čilouš doktor,tudíž se o sebe bojí 2x víc než nedoktor,no zatím se neví.
Zuzko vidíš jaká jsi šikula,,,,,,,,hurááááááááá
Tome ,Ali nejste v tom jen vy,bude zase líp nebojte,ale ALI na tvém místě bych šla k psychiatr.,čím dřív se začneš léčit,tím dřív to zmizí.Tome nezoufej budeš ok,jsi mladý............

Tom (St, 10. 12. 2008 - 17:12)

o to je to horší že za dva dny mam narozeniny a je pátek takže bych chtěl jako dřív s kamarádama na piwko jenomže mě zase bude bolet hlava a nebudu se cejtit dobře tak budu doma:(((

Tom (St, 10. 12. 2008 - 16:12)

je to blbý chci bejt zase normální jako dřív kurwaaaaa :) prostě sem blbec všechno se to na mě nahromadilo tak sem psychicky a fyzicky odpad a teďko se z toho budu dostávat aspoň 3 měsíce:((((

zuzka (St, 10. 12. 2008 - 16:12)

ALI,TOME to je úplně normální, že jste z toho vyplašení, to jsme byli všichni, když to začalo. Proč to přijde si klademe otázku úplně všichni, co tu jsme. Někdy jde o reakci na stres, ale někdy se to zjeví z čista jasna, ale nebojte nejste v tom sami, je nás spousta a bohužel nás přibývá(((((

ali (St, 10. 12. 2008 - 16:12)

tome ja taky nevim kde,kazdopadne to proste na cloveka dolehne. je to asi i dan za dnesni svet. jsou to strasny pocity,ty letave myslenky co porad bezi a bezi... ja vim,mame to asi vsichni stejne jen kazdeho trapi neco trosku jineho

Tom (St, 10. 12. 2008 - 16:12)

díky za takto pozitivní příspěvky hned se cítím o mnoho líp.... ale stejně nechápu proč to takhle najednou na mě přišlo navíc měsíc před vánecemi atd. nikdy jsem takovýhle depky,úzkosti atd. neměl....

zuzka (St, 10. 12. 2008 - 15:12)

Ahojky, tak jsem dorazila domů. Tam jsem si skutečně vzala taxi - vyplajzla jsem 133 Kč, což mi bylo úplně fuk, hlavně, že jsem byla v poho - bavila se s taxikářem, tak to bylo o.k. Zpátky tramvají - trochu hustý, ale celou cestu jsem mastila sms, takže mi to uteklo a pak jsem i zvládla nákup atd. - klasika.
Je tu zataženo, pochmurno...
ALI, TOME to co píšete jsou psychické úzkosti, taky jsem mívala období plného žaludku, dokonce mi přišlo, jako bych tam měla kouli, hlavně když jsem se ohnula, tak jsem se snažila neohýbat, prádlo do pračky jsem dávala v sedě na zemi, jen, abych se neohla, pak jsem měla období, že jsem nemohla polykat, pak zas že jsem měla pocit, že mi na těle bují bulky, ale ze strachu jsem si na to místo odmítala šáhnout, dokonce ani manželovi jsem to nedovolila, abych neměla tu hroznou jistotu, že mám třeba nádor. No a to jsem ještě neměla diagnostikovánu PP ani její typické projevy, ale bylo to pár let před tím, než se mi PP rozjela. Takže tak. Možná kdybych už tehdy navštívila doktora, nemusela se mi PP tak rozjet, kdo ví????Zdravím všechny a jdu se věnovat trochu domácnosti. ahoooooj.

Nela (St, 10. 12. 2008 - 15:12)

Dituško ahooooj!!!

Dituša (St, 10. 12. 2008 - 15:12)

Zdar a sílu všem ,nemám přistuop na pc, pišu od děddy,přežívám, EVI-beru stále 1 apo-parox.

Oli, napíšu jiný den.pa

ali (St, 10. 12. 2008 - 14:12)

to jo,ale i tak se toho (sebe..)fuj nechce se mi to slovo ani psat- bojim intenzivne.hlavne kdyz si na to vzpomenu a zacnu premyslet.

Nela (St, 10. 12. 2008 - 14:12)

No a to je přesně ono!!Dny kdy bych hory přenášela a potom bum a jsem zase na prdeli.Že jsem hypochondr jsem už taky slyšela a tak jsem se naštvala a pročetla co se dalo a došla k PP.Psychiatr mi to pak potvrdil.

ali (St, 10. 12. 2008 - 14:12)

jj ja chci,kdyz jsem v pohode tak mam odvahy na rozdavani,kdyz to na me prijde,sem jak hromadka nestesti a nejradsi bych se sama objala :-)) mozna jsem tak trochu i hypochondr.kdyz se na ten problem pak zamerim,fak mi tak je a povazuju se za nemocneho.

Nela (St, 10. 12. 2008 - 13:12)

Ali to víš,že když mi bylo nejhůře,tak se mi motaly různé myšlenky v hlavě,ale nezoufej bude líp.Jen musí člověk chtít pro to něco udělat:-))

Nela (St, 10. 12. 2008 - 13:12)

Ježiši Tome jsi chlap ne!!Seber odvahu a zajdi si pro léky a co nejdříve:-))Tomíku nestyd se je nás víc co dlabeme pilule:-))A lékař je od toho,aby léčil ne??U nás píše rehabilitace i ortoped!!!Vážně!!

ali (St, 10. 12. 2008 - 13:12)

Neli nekdo tu mel stejny problem jako ja? ze se bal ty sebevrazdy?
Tome to je totiz muj problem, strach z toho ze bych .. i kdyz vim ze je to psychicky,tak se bojim porad. Nemusis se bat zajit k lekari,ja tam byla protoze jsem chtela vysetreni a ona mi dala do ruky test a rekla ze je to PP. I obvodni ti rekne co a jak. Nepremyslej nad tim,proste az tam budes,mluv a zkus se uvolnit. Ja to delam stejne.

Tom (St, 10. 12. 2008 - 13:12)

Nelo já bych rád nějaké masáže jenže ty píše až právě neuroložka a nemam šanci se tam dostat fakt sem z toho už na hlavu občas se mi chce brečet sem do sebe uzavřenej nikdo mě takhle nezná ani moc nechodim wen mam stále pocit že se těžce nemocnej ale na 95 procent vim že je to psychika je to hrozný..já právě nechci jít za doktorkou aby mi napsala prášky na uklidnění je to blbý stydim se....

Nela (St, 10. 12. 2008 - 13:12)

Ali a Tome.Psychka je potvora a tak se nebojte dělat všechno pro to aby jste ji dostali na kolena a né ona vás.Dobře se mi to říká co?,ale mám za sebou 4měsíce s antidepresivy a je mi podstatně lépe.Nedejte se odbýt u lékaře!!Tome nemůže ti obvodní předepsat aspon´Neurol,Lexaurin než se dostaneš na neurologii??Zajdi s tou páteří na ortopedii,a´t ti dají aspo? masáže:-))Ali pokud neprovedeš nějakou blbost,tak doktor nemá důvod tě poslat na léčení.A neboj nejsi a ni první,ani poslední co si to myslí.Ten Neurol bych brala,ale zajdi k psychiatrovi pro lepší léky.Držím moc palce a pište jak jste dopadli!!!

Reklama

Přidat komentář