Reklama

Péřové bundy,kombinézy,zimní oblečení ,nabalování se

joan (So, 5. 2. 2011 - 16:02)

můj bývalý manžel byl posedlý péřovými bundami,nebyl schopen normálního sexu,musela jsem se obléct přesně podle pokynů,minisukni,kozačky a samozřejmě bundu. vše se odehrávalo v zrcadlové místnosti s jeho choreografií.vůbec nic jsem si tak neužila a on se poté zavřel a čistil bundy a boty protože stříkal jen na ně. tak jsem si našla milence a jsem konečně spokojená a s normálním sexem bez oblečení a rituálů.teď má manžel jen bundy a ruku :)

joan (So, 5. 2. 2011 - 16:02)

holky z vás bude mít muslimské bratrstvo radost,až to tu vezme do ruky. takové nadšení v nošení burek a šátků to se jen tak nevidí. a jak to řešite v létě,to do lesa ne chodíte?

Lenka (So, 5. 2. 2011 - 14:02)

Tak v dnešním větrném,i když teplejším počasí si vyrazím ven na procházku.Vezmu si péřovku,kalhoty na lyže a kulicha,přes pusu si asi uvážu šátek,ten už jsem docela dlouho na puse venku neměla,takže ho zase vyzkouším ve větru.Jinak mít něco na puse mám moc ráda,dělá mi to dobře,lehce mě to vzrušuje,když přes šálu,rolák či šátek dýchám.V noci na dnešek jsem si vzala na spaní teplou pletenou kuklu,která má akorát otvor pro oči a ....

mamině (So, 5. 2. 2011 - 14:02)

holky škoda,že jste nedaly...Nezlob se, ale Tvoje záliby mi silně připomínají paní Štubovou ze staršího českého filmu "Pane, vy jste vdova" a její slavný výrok "zavři oči, brouku!". Nevím, jestli na takovou "zábavu" najdeš partnery - nakonec by mohli dopadnout tak jako v tom filmu!

od Věry pro Eli (So, 5. 2. 2011 - 09:02)

Z čundru sešlo, sníh odešel a na mne vlezla nějaká chřipka. Tak sedím u počítače, piju grog a brouzdám po internetu. Prosím Tě, kde jste to byli? Tak jak píšeš, to nebyl Alcazar, tam nic takového není. Jsou tam sice jeskyně, ale ve stěně bývalého lomu a ani žádné jezírko, které by se muselo přeplavávat tam taky není.Jinak k tomu dotazu - už je to dost dlouho a tak si jen vzpomínám, že jsem chtěla vypadat štíhle, elegantně a sportovně, přestože byl pořádný mráz. Ve vytopeném vlaku to šlo dobře, ale ouvej nastalo pak venku. Od té doby už nechci nic takového zažít a v zimě se vždy pořádně navleču. Musíš ale vědět, jak. Důležité jsou nohy, ruce a hlava. když je Ti zima na některou z těch částí, je Ti pak zima všude. Oblečení musí být nepropustné po vítr a propustné pro odpařování tělesné vhkosti. Když dodržíš tyhle zásady, dá se klidně existovat (a to my děláme) třeba v -20 i několik dní venku i se spaním pod širákem. Jsme asi v očích druhých cvoci, ale to nám nevadí, nás to baví. Taková jiskřivá zimní noc, krajina pod sněhem, praskající oheň, v dálce vyjou psi (možná vlci, kdo ví) to je bezva zážitek.

eliška (Pá, 4. 2. 2011 - 17:02)

a co jsi měla na sobě než tě oblékl? já mám na ta místa nedobré vzpomínky,manžel mi tam chtěl v zimě (jak jinak.tu nikdo v létě nechodí ven)ukázat jakýsi důl a že se mám obléct,tak jsem si vzala kalhoty na lyže a drahou reflexní goretexku a museli jsme přeplavat oblečení jezero,lézt po mokré stěně a pak v dole se plazit pod mřížemi v blátě :( byli jsme pak jako z čokolády... jen zpáteční plavání nás trochu omylo.a ještě jsem se roztrhla.

pro Bárbí (Pá, 4. 2. 2011 - 15:02)

tu kombinézu chci,ale...Bárbí, to chceš hranatou kouli! Jestli se chceš vozit nehybná na saních a v té kombinéze chodit i na diskotéku, musela bys mít takovou tu chladničku v kufru, spojenou s tvým oblekem hadiceni, jako mají američtí astronauti. Ale to bys pak zase asi těžko mohle tancovat.... Takže zůstaň na zemi a na disko si pořiď nějakou lehkou s flitrama a na zimu zas jinou, pořádně nacpanou peřím.A - podle mne - zapomeň na ty fakírské metody maminy, tím si můžeš uhnat pořádný infekční zánět pobřišníce nebo střev. Kdo tě pak má léčit z pitomostí?

Věra (Pá, 4. 2. 2011 - 15:02)

Ahoj, já patřím spíš mezi ty "zlanařené" nabalenky, tuhle zálibu jsem poznala až když jsem začala chodit s Vaškem (dnes už mým manželem). Seznámili jsme se jednou na jaře - jsme oba trampové a když přišla první zima, vyrazili jsme na zimní výlet na Alcazar (to je před Berounem na Srbsku). Padouch mne nechal vyrazit jen tak nalehko (měla jsem plno řečí, že nebudu za babu Michelin) a potají vzal do báglu navíc nějaký ten svetr a péřovku. Když mne nechal pořádně "vydrkotat", ulisně se zeptal "není ti náhodou zima?" "Jjjeje," odpověděla jsem ztuhlou hubou a zírala, jak z báglu tahá teplé věci. Začal je na mne natahovat, oteplovačky, svetr, bundu, nasadil mi kapuci a omotal obličej šálou. Začalo se mi to líbit. Příště jsem již neprotestovala a nechala se od něho pořádně navléci. Později jsem zjistila, že je na nabalování se zatížený a ještě víc se mu líbí, když může nabalit i partnerku. Protože mi to už nijak nevadí, (jsem už dokonale převychovaná) bezvadně nám to v manželství vychází, on mne vždy před cestou ven pořádně nabalí a to ho určitým způsobem vzrušuje. Nejvíc se mu líbí / v zimě) zakuklená a navlečená ženská , tak se snažím mu vyjít vstříc a čím dál tím víc se mi to začíná líbit taky, takže se navlíkáme společně a jeden druhému pomáháme. Po návratu nás pak čeká nádherný sex, on je pak k neutahání). Nejde jen o výlety, jakmile to počasí umožní, vyrážíme i do města pořádně nabalení. Chtěli jsme si koupit kombinézy, ale vadily nám právě ty obtíže, o kterých se tady píše. Takže náš úmysl je jasný - dát dohromady prašule a koupit si Tatranky a když už, tak Mountainky s mohutnou péřovou náplní. Už aby byla příští zima! To budou vejlety!!!

bárbí (Pá, 4. 2. 2011 - 15:02)

tu kombinézu chci,ale černou,lesklou, s 10 cm širokým opaskem,ramenními vycpaninami a flitry,abych ji mohla brát na diskotéku. a aby šla omývat,protože na a po diskotéce je mozné přijít k různému ušpínění. a chci tam ty obšité omývací otvory na vypouštění jak píše ta z kladna,abych nemusela na záchod,někde jsou hnusné. a aby mi v ní nebylo horko v létě.

mamina (Pá, 4. 2. 2011 - 14:02)

Tak nevím, jestli tenhle...matěji matěji,protože se bojíš,tak tě holky nechtějí! :) ono na tom nic není,štípne to jako včelka a už to z tebe bublá ven. Jinak to u nabalenek a nabalenků nejde,ovšem by ses pořád vysvlékat a navlekat...

mamina (Pá, 4. 2. 2011 - 14:02)

Tak včera všechno vyšlo,...holky škoda,že jste nedaly vědět den a hodinu,přidala bych se! mohly jsme i přebrodit srby a vrátit se po cyklookruhu! pro tu,která měla na sobě zrovna starší kombinézu bych vzala i trokar!byla by to fantazie!

Lea (Pá, 4. 2. 2011 - 11:02)

Tak včera všechno vyšlo, ráno bylo u nás skoro -9, tak jsem se trochu víc nabalila a i v mojí Parkasitce vlezla k manželovi do teréňáku. Cvičně jsem zavřela topení - Waltr byl stejně napařený v bundě tak ani moc neprotestoval.Zdena nás čekala u u přejezdu přes trať - v té její nádherné bílé kombinéze se absolutně nedala přehlédnout! Tak jsme hned vyrazily do lesů na coury. Počasí nám přálo, pomalu to sice lezlo tak k -3, ale začal foukat dost vítr, tak na místech mimo les zrovna teplo nebylo. Zdena je prima holka a tak jsme se hned spřátelily. Za dopoledne jsme semlely všechno možné, od psů až po manžely, daly si sváču a tam jsem poprvé ocenila ten systém toho Tatranu - rozkrok se rozepíná od pasu vpředu až k pasu vzadu, Zdena má spodní kalhoty přizpůsobené s rozparkem a tak nemá absolutně žádné problémy. Další přednost Tatranky jem ocenila, když jsme zarazily v jedné takové hezké hospůdce na kraji lesa na oběd. Zatím co já jsem se pracně soukala z mojí kombinézy, Zdena rozepnula v pase zip a odložila vrchní část (bundu), takže zůstala jen v kalhotech a vestě ( spojené k sobě jako kombinéza.)Po obědě jsem neodolala a zaškemrala, zda bychom si na zpáteční cestu nemohly naše kombinézy vyměnit, Zdena souhlasila a tak jsem mohla ocenit i další přednost - Tatranka se dá obléknout úplně bez problémů i s botami, přesně tak, jak se popisuje na stránkách Pradomodelu. To u Parkasitky nejde, takže musím sebou vždy nosit v báglu starý igelitový ubrus, když se potřebuji svléknout, musím si na něj stoupnout, sundat boty a lézt z kombinézy jak had z kůže. Nijak mi to nevadilo, dokud jsem nezkusila Tatranku, to je úplně o něčem jiném!! Je prima, teplá, měkká, lehoučká a hlavně to fajn svlékání a oblékání. Navíc může zůstat v celku s vestou, bunda může být zcela samostatně. U Zdeny doma jsem pak vyzkoušela tu bundu s doplňky - dá se z toho udělat epesní bunda nebo prima kabát. Prostě - Tatranka zvítězila na plné čáře a po neděli už půjde objednávka! Neváhejte, je fajn!

matěj (Čt, 3. 2. 2011 - 10:02)

teď už nosím trokar i sama...Tak nevím, jestli tenhle příspěvek nepatří spíš do oddělení pro fakíry. Já bych nikdy nedovolil, aby mne někdo bodal do břicha jak nadmutou krávu!

ještě mamina (St, 2. 2. 2011 - 17:02)

teď už nosím trokar i sama na procházky,mám v bundě určené místo k proražení,nahmatám své mohutné břicho a přes oděvy si trokarem ulevím aniž se moc ušpiním!živočišné vůně mi nevadí,když trokaruji taťuldu po obědě,zavoní to jako když jde vítr od buštěhradského pivovaru.možná v vašich prada kombinézách by mělo být obšité místo pro přiložení trokaru (omývátelné z lesklého nylonu).během dlouhých pobytů pro nabalenky je to nepostradatelná pomoc!

mamina pokrač. (St, 2. 2. 2011 - 17:02)

a to mě rozzlobilo,sotva si jej navleču,zase musí vše dolů.on se na oběd nacpe a zapije to pivem.tak jsem řekla dost,mám v rukou živočišný cit,přes vrstvy oděvů jsem nahmatala kde je přecpaný a když to na něj šlo,vzala jsem trokar a odpomohla jsem mu jím. ani se nestačil bát,jen to štíplo a už to z něj teklo trokarem ven.tenkrát jsem neměla grif,tak jsme šťávami zahnědli mikiny,dnes už se vyprazdňujeme čistě a trokar je v permanenci.

mamina (St, 2. 2. 2011 - 17:02)

no to mi povídej,to jsem řešívala taky.od snahy vydržet,přes různé otvory v teplácích a kalhotech. někdy,když jsem byla na dlouhé procházce a přišlo to na mne a nechtelo se mi svlékat tolik vrstev,vběhla jsem až po krk v péřovce do řeky a nechala se proplavit tekoucí vodou. tak oblečené mi ani nebylo zima.pak to ale dlouho schlo a měla jsem na bundě a teplácích skvrny.horší to bylo s taťuldou-ráda jej nabaluji a on vždy po páté mikině musel na wc

mamina (St, 2. 2. 2011 - 17:02)

no to mi povídej,to jsem řešívala taky.od snahy vydržet,přes různé otvory v teplácích a kalhotech. někdy,když jsem byla na dlouhé procházce a přišlo to na mne a nechtelo se mi svlékat tolik vrstev,vběhla jsem až po krk v péřovce do řeky a nechala se proplavit tekoucí vodou. tak oblečené mi ani nebylo zima.pak to ale dlouho schlo a měla jsem na bundě a teplácích skvrny.horší to bylo s taťuldou-ráda jej nabaluji a on vždy po páté mikině musel na wc

Alice pro Bárbí (St, 2. 2. 2011 - 16:02)

Mail je [email protected]ň, do té adresy se mi vloudila chyba nemá být g.mail.com, ale gmail.com - čili bez té tečky za g. Ompouvám se. Alice

Eliška (St, 2. 2. 2011 - 13:02)

Tak jsem vcera zažila zklamání,sice cesta k divadlu byla úžasná,ale když jsem manžela seznámila s tím,že si neodložim a zůstanu v sále nabalená,rozzlobil se a musela jsem do šatny.příště půjdu sama a budu navlečená centrem pozornosti. Cítíte to taky tak? jen mne napadlo-jak to děláte když chcete na záchod?

josef (St, 2. 2. 2011 - 12:02)

A to třeba i v těch péřových bundách šoustáte?

Reklama

Přidat komentář