Reklama

30 až 40 kilo dolů

Ivanko (Po, 6. 1. 2014 - 13:01)

Laro a holky,stejně si vás...prosím tě tolik knedlíků nesní ani chlap. Možná že by ti pomohlo dát si na ledničku - tedy dveře nějakou hnusnou fotku jak jsi tam macatá a vždy než něco dáš do huby tak si říci co nesním po tom nestlousntnu. Hlavně se necpi žádnou chemií stojí to zbytečně moc peněz a je to na hovno. Jo a ještě to chce malý dvůr a dlouhý bič jinak řečeno hodně pohybu.Jde to v každém věku každému jinak rychle ale je to jen v tvé hlavě a pevné vůli.Alča

Ivana M. (Po, 6. 1. 2014 - 11:01)

Laro a holky,stejně si vás nesmírně vážím,že se tak snažíte.Jak jsem psala pro mě je vzor snacha,má sklon k tloustnutí,ale ona si udržuje váhu 55 kilo-je malinká.Ona fakt nic neporuší.Když peču kachnu,tak ona si dá 2 knedličky bez masa a řádně si to vychutná.Já sežeru knedlíků třeba 10 a pak jsem naštvaná.Horší je,že se nedokážu dokopat k pohybu.Holky,cvičíte?

Ivana M. (Po, 6. 1. 2014 - 11:01)

Ahoj holky,tak se držím.Dnes k obedu peruánská rýže se špenátem.Ta rýže je jako malé krupky.Přes víkend jsem se držela.Kila se mě drží,budu se vážit jednou týdně.Když mě rafne mlsná,dám si pár lupínku křížal-ručně krájených.Problém je,že mám sedavé zaměstnání a na kole v zimě nejezdím.Mě totiž nebaví cvičit.Holky co pomelo,to já miluju-vlastně co já nemiluju,já dežeru všechno.Nějak mě ještě nechytla ta pravá hubnoucí nálada,ale musím to vydržet. Laro,kolik ti je let?Já myslela,že patřím mezi nejstarší.Mě je 51 let

Milka (Ne, 5. 1. 2014 - 19:01)

Blška, zadaj si" Miro Veselý alebo chudnutie-ako.sk Tam si hore nájdi BMI a máš tam všetko. Ja som tam kedysi chodila aj písala. Chodila som aj na české stránky, Žij zdravě aj tam nájdeš BMI a aj veľa dobrých rád. Mne môj vek nevadí, naopak,užívam si, aj keď mávam občas horšie časy, vždy to prejde. Tie horšie chvíle, majú však aj mnohí mladí a to by som veru nechcela, báť sa či budem mať robotu, aby som mala čím zaplatiť všetko čo je treba. Takto ráno vstanem a už mam zarobené stačí ísť raz do mesiaca na poštu, alebo mi donesie muž a ja si iba užívam, žiaľ, vyskakovať z toho nemôžem, ale my sme boli naučení žiť skromne, tak to ide, keď sme zatiaľ dvaja. Teraz keď si privyrobím, tak aj niečo ušetrím. Veľa mi dávajú aj manželia o ktorých sa starám. Mohli by byť každému vzorom a navzájom sa máme radi a hlavne si vážime jeden druhého. Nešetríme láskavým slovom, pohladením, alebo pusou a to sa poznáme iba veľmi krátko. Myslím si, že človek práve vekom dosiahne určité poznanie, ktoré chýba mladým a je možné k nemu prísť iba obetovaním sa v mene lásky k blížnemu. Niektorí, alebo väčšina /?/ ľudí ani do smrti nespozná tento dar. Ja ďakujem, že mám túto možnosť, hoci, keď som si začala hľadať prácu, robila som to hlavne kvôli peniazom a ani som netušila, čo aj ja môžem získať, nielen dať.

Roxy (Ne, 5. 1. 2014 - 18:01)

Teda holky? Vy mě navádíte k nevěře. Ještě že to nečte moje drahá polovička,asi by mi zakázal s vámi kamarádit.....))To fakt ne. Já už jsem na takové věci hoooodně pohodlná. Žiju si život postarší slušné dámy))))Třeba se oběví až za mě bude štíhloučká krasavice,co člověk ví,že?))Bleško,já neznám nic takového ani podobného. Vždy jsem si to všechno počítala sama. Teda v tomto směru si to nelibuji,spíš volím hotové recepty,kde řeknou kolik toho navážit a uvařit,natož počítat?Milko,to je jedno kolik máš roků,důležité je,že máš zdravého a mladého ducha. Máš mladé myšlení a jsi bezva holka. Mám tě ráda a ráda tě čtu. Tvoje příspěvky jsou nabité klidem....))

bleska (Ne, 5. 1. 2014 - 17:01)

ahojik vsichni,tedy suoper jak pisete no!! prosim poradite nekdo,ja mela rada stranky FLORA CZ a tam E KAUKULACKU,tam jste si za den spocitali jidla,KJ,sacharidy tuky,pekne pod sebou za cely den,,,jako??? oni ji zrusily?znate nekde nahradu kaukulacku kalorii ale podobnou,aby se tam vse secetlo a videlo?? diky moc,,a piste dal,vsechny zdravim zde,Helo koukej at jsi zdravá prosím?Hermí? to same,,,Mila a Roxy pochvala,Ivka tež,,Lara zdravim super zenska taky,,a na koho jsem zapomela???

Milka (Ne, 5. 1. 2014 - 15:01)

Laro, možno Ti Hermínka skôr poradí, ale aj ja mám skúsenosť a preto by možno bolo dobré si tu kýlu, dať opraviť , lebo s vekom sa to asi bude iba zhoršovať aj preto, že svaly ochabujú. Ja som tu asi najstaršia, mám 65, 162 cm a 87kg. Samotná postava by ušla, ale mám veľký objem v žaludočnej časti tzv. pivné brucho, ako mávajú chlapi. Prekáža to nie len pre celkový vzhľad, ale pri zohýnaní, upratovanie, obúvanie a zaťažuje kríže, chrbticu. Roxyk, máš dobrú motiváciu a možno i ten milenec by nebol špatný. Ja to vidím v rodine, keď sa 73 r. chlap po smrti ženy tak veľmi zamiloval do jej priateľky 70 r., ktorá mu to našťastie opätuje. Mám to ako živú telenovelu. Predstavte si, že budú mať krásnu starobu, ak sa všetko skončí manželstvom, tak ako si to predstavujú. Môže byť niečo krajšie? Oni sú obaja štíhli a vedú zdravý životný štýl, ale bol by to dobrý motív k chudnutiu, no nie?

Roxy (Ne, 5. 1. 2014 - 14:01)

Holky ještě vám musím napsat,jaký jsem si zvolila motiv k hubnutí.U mě to bez něho nejde.Takže jsem si uplatla krásný ale fakt krásný fialovou kombinaci s bílou svetr. No a jak všichni víme tlouštíci v pleteném jsou strašní. Takže jsem si ho v ložnici oblíkla a když jsem se n něm spatřila,tak mě napadlo komu že ten svtr dám.Pak mě napadlo jedno řešení a to zhubnout aspoň 10 kilo a svetr už by se dal nosit.)))))Takže do jara by to bylo bezva,jinak vám ho některé hubené pošlu jako odstrašující příklad,když jsou lidi ve svetru tlustí)))))

Roxy (Ne, 5. 1. 2014 - 13:01)

No holky,teda my jsme se rozjely,že? To se mi líbí,jsme nabité elánem,ale hlavně vydržet. Copak vy o vás strach nemám,ale co já nebohá s malinkatou vůlí. U té bych měla začínat!!!!!Tak Heli ty máš anemii? No to je špatné,já ji mám totiž taky. Tu anemii revmatickou. Řeknu ti,že jsem nevěděla,že zvyšuje tlak. Já taky beru cosi na tlak na vyrovnání. Já měla hned vysoký a hned zase nízký.)))Tak já jsem už druhý den na rýži,neslané. No a mám dole dvě kila ovšem jak píšeš Heli je to voda,že? Ale i tak to už na sobě netahám.Jsem děsně nachlazená,takže se prolívám hektolitry čaje a koldrexu.K obědu jsem si k té rýži udělala kousek krůtího masa na zázvoru. Teda moc dobrý,ostatní měli roládu z krůty.Já si tu rýži totiž dělám na kari a s tymiánem nebo zázvorem sušeným. Vůbec není poznat,že není solená a klidně ji jím holou.Musím vydržet aspoň týden.))Lauro,to kafčo piji taky s mlíkem a poměr mám stejný jako ty a nějak nemám z toho výčitky.Milko a Hermínko a ostatní zdravím vás. Ivanku a Blešku chválím.....pa

Milka (Ne, 5. 1. 2014 - 13:01)

Dievčence spomenula som si, aké je dôležité udržiavať si telo v zásaditom stave. Ja pijem citrońovu šťavu s vodou, ale kontrolujem si lakmusovým papierikom. Helenka, Ty vieš najlepšie čo potrebuješ. Transfúzia vo vážnejšom stave je však najrýchlejší spôsob. Hermínka, len s veselou mysľou sa Ti bude žiť ľahšie. Starosti sú na to, aby sa prekonávali a s úsmevom je to všetko malina. Držím Ti palce a som v duchu s Tebou.

Hermína (Ne, 5. 1. 2014 - 11:01)

Skoro jsem to ani nestačila všechno pobrat, jak se to tu rozjelo. V první musím řadě napsat Blešce. Je to ohromný úspěch - umět pochválit sama sebe!!! To je moc dobře.Znamená to, že se začínáš mít ráda. Holka zlatá, to je úžasný.Jinak z vlastní zkušenosti vím, že na sladkou chuť se dá zapomeout. Kdysi se mi to povedlo a bylo to o moc lehčí. Teď jsem zase na začátku. Jídlo je opravdu svým způsobem - droga. A o těžké závislosti, víme velmi dobře.A zhublej Štefan Margita, má velmi silný motiv a v tom je základ úspěchu. Ale jinak souhlasím s Larou....Tak aby dobře bylo už je načase!!!

Milka (Ne, 5. 1. 2014 - 11:01)

Krásny, slnečný pozdrav a veliký úsmev. Ano, Helo, držím se. Dnes som si bola nakúpiť ovocie a hneď som si dala vitamínový deň. Láro vrelo doporučujem, je to asi lepšie než hladovka. Telo sa vyčistí a vitamíny mu prídu vhod. Tak, ako píše Hela, po pár týždňoch si telo zvykne a už ani to sladké si tak veľmi pýtať nabude. Ja si pri tomto spôsobe stravovania, môžem dať každý štvrtý deň aj zákusok a čokoládu / horkú/. Kúpila som si aj cviklu a dala som si uvariť + 2 vajcia natvrdo. Vezmem si so sebou, lebo zajtra nastupujem na týždeň do služby, preto sa ozvem až o týždeň. Helo, asi by si potrebovala aspoň 1 - 3 transfúzie a ak nie, tak mne sa osvedčila cvikla, aj špenát je dobrý, iba že je ho nejem kvôli dne, obsahuje kiselinu šťavelovú. Helenka a možno by si naozaj mala obmedziť pohyb na primeranú námahu. Nie vždy môžme robiť to, čo máme radi a Ty aj pre ľadvinku sa musíš šetriť, nestojí to za to, málo si si vytrpela? Larka, píšeš o väčšom oblečení, ktoré si si nechala pre prípad potreby. Lepšie je ho dať preč. Mńe to pomohlo udržať sa, ako-tak na uzde, lebo mi bolo ľúto dať peniaze na kúpenie väčších vecí a jednoduchšie, ale hlavne lacnejšie je schudnuť. Akosi som sa aj ja nemohla znova nakopnúť, ale pomohlo mi , že sme si tu znova začali intenzívnejšie písať. Hermínka, Teba by to tiež mohlo povzbudiť a keď to nepôjde, aspoň sa spolu zasmejeme. Lárko, môžeš napísať, niečo o sebe, samozrejme len ak chceš? Koľko máš rokov? Nech sa vám darí..

Fido (So, 4. 1. 2014 - 21:01)

Helo, to se neomlouvej - čteš se krásně! :-)A holky, jak se vám líbí zhublý Štefan Margita?

Milka (So, 4. 1. 2014 - 18:01)

Veru má Blška pravdu aj ja som to už nie raz prirovnala k droge a aj závislosť na sladkostiach. Niekedy mi tak veľká chuť príde na sladké, že si idem kúpiť zákusok, lebo keď upečiem doma, tak to určite neskončí pri jednom, dvoch. Lepšie je nemať vôbec doma, ale ja som v strede mesta a je všetko ľahko dostupné. Hela aj Blška si už vedia rozkázať, ale je nie. Potom dávam prednosť ovociu, aj keď je sladké.

Milka (So, 4. 1. 2014 - 17:01)

Roxy, aj ja sa bavím na našich trampotách. Blška, ta váha sa aj mne zastavila asi po roku, krásneho chudnutia a začala som špekulovať, aby to šlo ďalej. Našla som iný spôsob, ale nevhodný pre mňa a tak som znova pribrala. Vydrž na tom, čo sa Ti osvedčilo a uvidíš, že sa pohneš ďalej, to iba telo váha, ale hlava by mala rozhodovať a nie ako u väčšiny, že nás ovládnu chute a žalúdok rozkazuje hlave. To som ale múdra, že, iba škoda, že som sebe nerozkázala. Ja som stále doobeda na ovocí. Obed a večera bola kapustová polievka - je dobrá na prečistenie, možno by dobre spravila aj Lare, neskusiš? Kedysi sme varili taku kapustovú polievku a jedli sme ju celý týždeň, až sa nám sprotivila.

Roxy (So, 4. 1. 2014 - 16:01)

Laro,psylium můžeš používat kdykoliv. Je to doplněk stravy při lepší průchodnosti střev. To ti nic neudělá i když si myslím,že na toaletu půjdeš dobře už při té rýži.Já to už taky držela i bramborovou,ale po té je hned hlad. Rýže je lepší.Ty druhy jsou tu pro to aby jsi měla nějakou změnu i když neloupaná je fakt nejlepší.Drž se jdu si ji uvařit k večeři taky))

Roxy (So, 4. 1. 2014 - 16:01)

Teda holky,já se teprve teď dostala k netu,protože jsem v jednom kuse v práci.Máme několik neschopenek a tak sloužím a sloužím a jestli nepřestanu tak budu štíhlá jenom už s té honičky. Ovšem já se při tom nezapomínám najíst(teď už zdravě)...)))Musím vám říct,že jsem si vás pročítala zpětně a nachechtala jsem se tak,že ani silvestrovský pořad mě tak nerozesmál. Jsme fakt dobré,to je teda fakt!!!!!Heli ty píšeš skvěle výstižně,moc se mi to líbí.Umíš člověka nakopnout a Ivanka taky. Jste super pro tuto diskuzi...))Holky já do té rýže jdu. Mám dnes po noční volno a dva dny volna před sebou,tak toho využiju.Pak přijde zase honička v práci,tak ať mám aspoň půl kila dole.Holky,ale že jsme krom blešky jak jedna osoba. Jako by to všechno psala jedna z nás,hřešíme stejně a stejně máme výčitky svědomí. Tak by bylo na místě aby jsme i společně hubly....)))pa

bleska (So, 4. 1. 2014 - 15:01)

Tak holky?uz jsem Vas docetla,doufam ze m ne to zas nevypadne to je pak k vzteku ale je to otazka zde u mne ze je slaby net,nebo jak to rict? No teda az se stydim?ja jsem jediná zde bez hrichu?a ja vazne nehresim no,jako dneska delam chlapovi obraceny rizek vic to je to ne,usmazeny ve vajicku,pak zapect na sos maslo?hm?no holky ja si vazne proste nedam!je to tak tučný no,ja mam kasi a spenat,mohla jsem si udelat kure,file na pare nebo jen tak,ale?ja uz to ani nevyhledavam,ano je to prisny no,ale ja jinak nemuzu jak bych si dala jedu v maleru no proste prirovnam to jako kurak co si pak zapali nekdy,a nebo vylecenej alkoholik co si jednou da,a pak chce zas,tak ja vubec a funguje to,je pravdaHelo ze dele uz stojim respektive vaha se udrzuje,ale musi dolu,?takze?jeste prisneji no jako na zacatku,knekebrot,tvaroh,rajce,a tak,no ted netloustnu ale jsem tak na stejno a to nechci chci dolu,a pujde to zas,věrim no,holky furt si delam domaci lucinu,jasnyze ne ze smetany,ale bily jogurt,tvaroh BT,a pres platynko okapat a dobrota,dochutit jak chcete,ja njvic cesnek a bylinky,ale muzete vselijak zaklad pro kazdou pomazanku no,jinak taky piju jen VODU a caje,jako Hela,alkohol vubec,tak to mne taky neva no,proste je to hrozny?nebo neni?ale musim se pochvalit no!!hm?to je divny chvalit sebe?co? dekuji vsem a vsechny zdravim nebudu jmenovat,jo a žeru porad spenat ten dobrej ne protlak,nasucho cibulka,bez vejce jen sul a cesnek,a i celej ho snim,hm?jako jidlo no,miluju ho,aspon 2Krat tydne jsem asi ujeta co?tak piste holky diky,,

Milka (So, 4. 1. 2014 - 07:01)

Hermínka, konečne si sa ozvala, bude nám spolu veselšie, lebo Tvoje príspevky sú aj plné vtipu, hoci aj na vlastnú adresu. Je asi dobré, ak sa vieme aj zasmiať na svojich slabostiach. V našom veku si už môžeme dovoliť pozerať sa aj na vážne veci s istým nadhľadom a nebrať seba, ale ani druhých a tiež aj náš vhľad príliš vážne. Všetky tu preds vieme, že nadváha nám neprospieva, každá máme dlhoročné skúsenosti, ktoré dopadli niekedy úspešne, ale sme nevydržali zostať pri dobrých návykoch. Máme z toho snáď robiť tragédiu? Už to, že sme sa dožili takého veku, je krásne, tak prečo by sme mali plakať. Ide hlavne o to, aby sme nielen prežívali, ale mali aj radosť z každého dňa, ktorý nám ešte zostáva. Preto sa snažíme zo seba zhodiť nejaké tie lilečka, aby naše nôžky, stonožky, menej boleli, aby sa nám ľahšie dýchalo a aby sa s nami aj lekári nerozprávali, ako s menejcennými. Tak sa moja milá, veselo naštartuj a ideme do toho....Želám všetkým príjemný a veselý deň.

Hermína (Pá, 3. 1. 2014 - 22:01)

Jéminkote !!! Je to jako o zpovědi, kdož jsi bez hříchu , hoď kamenem.No, asi by těch šutrů bylo málo, myslím, že házet by musela jenom Bleška ???Já jsem ještě letos nedostala odvahu se zvážit. No, přes den to vcelku jde, ale ty návštěvy, to mě dostává.Tak si říkám, zítra začnu....Jenže už si to říkám nějak móc dlouho.Tak, děvčata s chutí do toho a držme se......

Reklama

Přidat komentář