Reklama

30 až 40 kilo dolů

AKITA (So, 30. 5. 2015 - 21:05)

co říkáte na ketodietu?

Roxy (So, 30. 5. 2015 - 19:05)

Jasně že jsem poznala,že to navrchu nejsi ty. Znám styl tvého psaní a moc se mi na tobě líbí,že mě umíš nemilosrdně sprdnout,moc se vždy směju,,,,))jo,tak tvaroh mám moc ráda a fakt budu ráda,když mi trochu pomůžeš. Jenže já mám smůlu,že nemůžu běhat,nebo i rychlá chůze mi dělá problémy. Mám revma a někdy fakt nemůžu ani došlápnout a jsem ráda,že mám obchod hned vedle. Ale s tatinem jsme vymysleli,že budeme jezdit na kole. Oba máme dost dobrá kola a on jezdí každý den,tak se přidám. To mi na nohy nevadí.Klidně budu hladovět ,mám dva dny volno,tak to nebude problém.Když sloužím,tak to by bylo horší. Za prvé znáš holky jak tě nutí do jídla a pak by mi mohlo být i blbě,ono když jsi 12 hoď na nohou,tak to chce do něčeho kousnout.Teď jsem si opsala lnéné placky. To bych mohla občas zakousnout místo chleba a pečiva. To chci odbourat úplně.)))Klidně mi to napiš na mejl,však ho máš...))Lilianko,jak jsi na tom ty? Ty jsi dračice,ty máš určitě už míň jak já,,,))pa

Hela (So, 30. 5. 2015 - 18:05)

Roxy, jestli to nedáš, tak ti pošlu hadry které jsem nevyhodila:-) Je to asi 2X/L a víc:-)To snad nechceš?!Jíš tvaroh? Já bych ti pomalu něco vymyslela, co ted pár měsíců dělám já. Abych byla fit, zdravá, štíhlá a mohla konečně běhat:-) Můj sen je běžet půlmaraton, jenže pořád mám anemii. A moc se u toho běžet nedá. Mé veliké přání je , abych mohla běhat. Dokonce si o tom sním.Ráno namočené vločky od večera-spařené vroucí vodou, s tvarohem. A kousek ovoce, kdo chce. Dala bych ti návod kolik a co dál. Jen napiš, jestli tvaroh jíš. Já ho ted jím hodně.

Hela (So, 30. 5. 2015 - 18:05)

Nazdárek holky moje,kde...Roxanice, to nad..jsem samozřejmě nepsala já. Takové řeči jak víš nevedu. To jsou rady pro negramoty. Tohle si přečte každý kde chce.Heleno, jak víš, že málo papá? Ty jí znáš? Naštěstí mně tu holky znají a snad by nenalítly na to jméno.Tady nadváhou trpí ten, kdo se rád cpe. A žádné srágory na netu nekupujeme. Aspoň si to pročti, než dáš veledůležité rady. My hubneme dietkou. Roxy, fakt se ptáš? Nebo máš potřebu podpory. Ráda tě budu podporovat. Kdybys to potřebovala, zkus i můj mail. Sem nikdo z holek nechodí, ačkoli jsem se snažila to rozjet.Lituji tě, že máš zdravotní potíže a přeji vyřešení. Jen tu váhu fakt nenech usadit. A hladov prvních pár dní , on se zas žaludek smrskne:-)Letos je to 9 roků, co jsem shodila tu šílenou váhu-HLADEM:-) to píšu pro tu "Helenu"

Helena (So, 30. 5. 2015 - 18:05)

Ona je chyba že jíš málo. Klidně papej dost ale hlavně sleduj co. A také se hýbej stačí chůze hezky rychlejší pět až šest kiláčků denně. Nadváhou trpí dost lidé co jedí málo. Je třeba se projíst k ideální váze. Koukni na dietu podle krevních skupin. A jinak Svět zdraví je ve všech okresech a funguje to skvěle. Zapomeň na různé preparáty z interátu za hříšné peníze ale i na lékárnu tablety a koktejly na hubnutí. To opravdu nefunguje jedině tak že ti to vyluxuje peněženku. Jinak těch sedm kilo při tvé váze se sundá dobře. Hlavně nehladovět to je konec s hubnutím.

Roxy (So, 30. 5. 2015 - 17:05)

Nazdárek holky moje,kde jste?Ale vy tu jste jen já kdesi lítám. Ovšem lítala jsem po doktorech,protože se u mě projevila tak velká alergie,že jsem ani nijak moc neseděla u netu a vůbec neměla čas se sebou něco dělat. Teda řeknu vám,že nebýt zodacu co jsem měla doma když jsem ho brala před asi čtyřmi lety,tak tu asi nejsem mezi váma. Doktoři si mě předávali jak horký brambor a až teď co odkvítá řepka trochu funguji.)))Takže jdu do toho znovu. Mám 86-87 kg,což je strašný a vypadám jak nafouký balon,že se na sebe nemůžu ani podívat. Je to asi zavodňění,snad z ATB a že jsem měla troje nebo já nevím co. Vůbec nijak nežeru,jím málo a toto.)))Helííííí pomoooooc,ty moje zachránkyně jediná a věrná. Pomoz prosím tě své neposlušné Roxičce,aby nemusela měnit celý šatník? Nutně,ale nutně musím mít do konce července těch 7kg dole.Udělám všechno jak mi poradíš,slibuji nastokrát.))))Holky vás ostatní zdravím a prosím kdo se přidá?)))

Hela (Pá, 17. 4. 2015 - 23:04)

A samozřejmě pít vodu, protože jinak tělo šetří a neodvodní se. Funguje to. Dělat to alespoň 3 krát za týden.

Hela (Pá, 17. 4. 2015 - 23:04)

Trochu to teď tady zahltím, ale často si stěžujete za zavodnění a oteklé nohy.tak já jsem si dělala 3 minuty sprchu na nohy teplou vodou, následovala studená do chvíle, než přestanete tu ledovou vodu vnímat. Třikrát opakovat a nakonec dát fofeinový zábal. Funguje to i na celulitidu. Ten zábal si doma vyrobíte sami, protože chodit na zábal za 550kč jeden je asi trochu mooc:-)Pro přípravu půl litru kávového zábalu budete potřebovat: pytlíček Agar Agar - přírodní želatina 50 gramů umletá levná káva 200 a 300 ml vody špetka soli potravinářská fóliePostup výroby kofeinového zábaluNejprve připravíme želatinu. Z Agar Agar pytlíčku odebereme jednu kávovou lžičku prášku. Tuto jednu čajovou lžičku agaru necháme rozpouštět 10 minut v 300 ml vlažné vody. Pak přidáme špetku soli a vše to vaříme 10 až 20 minut, podle návodu na pytlíčku od Agar Agar. Po uvaření to necháme zchladnout asi na 40*C, tím to i pěkně zhoustne. Pro přípravu extraktu z kávy nasypte do kastrólku mletou kávu a zalijte ji 200 ml vařící vody a míchejte. Mělo by se z toho udělat tmavé blátíčko s hnědou pěnou nahoře. Míchejte to až do zchladnutí také na 40*C. Nyní pomocí metličkového mixéru na nejnižší otáčky spojte želatinu s kávovým extraktem i včetně lógru – kávová sedlina, vše to pěkně smíchejte, až se vytvoří kompaktní emulze, podobná například hustému sprchovému gelu. Váš kávový zábal je hotov a připraven k aplikaci.

Hela (Pá, 17. 4. 2015 - 22:04)

Hermí, já teď makala na zahradě a sem se výjimečně dívám až dnes. Pamatuji, že si tu knihu koupila, já ji tehdy část četla na netu. Jenže jak píšeš, je to moc náročné a složité. Jsem líná se s jídlem patlat, nesnáším neustálé měření, vážení a různost. nakonec se mi potvrdilo na netu, že nejjednodušší a rychlejší hubnutí je prostě jednotvárnost a stále dokola opakovaná jídla. Vybrat pár jídel, co splňují výživu a točit je. Taková, co se nemusí chystat, vařit dlouho a moc přemýšlet předem. Protože jen tím jsem kdysi zhubla. Když stále dokola musí člověk nakupovat, aby ta jídla vůbec doma měl, přemýšlet co další dny, unaví to. Hlavně vlastně v hlavě stále nosí myšlenky na jídlo ! To se nemá. A posledně jsem napsala o padajícím cukru, jak už se mi to neděje. Pak jsem si udělala vločky a poté ještě něco sacharidů..Nakonec mi v lese ten cukr spadl. Sotva jsem dolezla domů a bylo to dost zlé. Takže poprvé za 4 měsíce mne to vytrestalo. Prostě je jasné, cukr v jakékoli podobě dělá potíže. Musím pak stále hlídat jídlo, pohyb a bát se noci.Už raději budu hodná:-)Protože mám svého psa mooc ráda, připlatila jsem mu jiné krmivo bez pšenice. není bez ní úplně, tu dostane občas v těstovinách. Ale v granulích a jiném jídle ani deko. Je lepší, nemá takové potíže s klouby. Je starší a přes své potíže s klouby se zdá, že za posledních několik let je mu momentálně nejlépe. Z toho plyne, že pšenice je tak modifikovaná za dlouhé roky, že škodí při pravidelném pojídání naprosto všem. Hermí, moje sestra měla žlučník dlouho špatný a nakonec jí odvezla záchranka na poslední chvíli k operaci. Po rohlíku měla záchvat, ale jedla denně 5 vajec:-) Oni jí nemohli pořádně ani udělat test, když jí dali vypít vejce, nic se jí nedělo. I doktor se řehtal. To neradím, jen uvádím pro pobavení.Tak děvčata pište !Safíra, kurlipid jsem měla. Nějak neumím sdělit, zda zabral. Já spíš váhu udržovala a ano, byly to krystalky.

Safíra (Pá, 17. 4. 2015 - 19:04)

Ahoj,někde jsem tady cetla ze jste nekdo zkousel kurdlipid od Svancary.Chtela jsem se zeptat jak vypadal ten kurdlipid a jestli pomohl.Ja si ho objednala,dnes mi prisel a vypada to jak krystalky hnedeho cukru.Myslela jsem ze to budou bile kulicky.

Hermína (St, 8. 4. 2015 - 17:04)

Milá Helo, děkuju za cenné rady. S tou rýží to vypadá zajímavě. Určitě to vyzkouším.Musím ale nejdřív někde sehnat kokosový olej, už sem ho delší čas nepoužívala. Sem ráda, že se tak dobře držíš. Ta op byla opravdu pro tebe namístě.Máš určitě pravdu v tom, že pšenice není zrovna ideální. Taky sem si loni koupila knihu "Život bez pšenice", ale ve finále se mi to zdálo příliš složité. Jak je vidět, jde to i zjednodušit.Vejce jsou pro mě trochu problém, prodělala jsem začátkem roku,žlučníkovou koliku (a pak ještě ledvinovou) tak to pro mě není vždy zrovna ideální potravina.Musím si v tom jídelníčku udělat trochu jasno, už je načase. Jinak s tím přeháněním s cvičením, tak to u mne bohužel nehrozí. Ale voda se mrška drží a drží.....Povolí jen když to zrovna nepotřebuju.Koukám, že se všechny pisatelky nějak vypařily?? I ty Roxy ??

Hela (Po, 6. 4. 2015 - 17:04)

Hermínko, popřemýšlím. Ale když ti vyhovuje rýže, změň si kalorie a sacharidy v rýži na polovinu:-)To se dělá rýže běžně, ale na 10dkg se přidá 3 dkg kokosového oleje. Uvaříš to, nebo podusíš a pak rychle schladit a dát do lednice. Potom, když to je studené můžeš ohřát, ale už to má skoro o polovinu méně sacharidů a kalorií. Přišel nato jeden chemik. Prostě z té rychle vychlazené rýže si pak dělej třeba rizoto.Nejím už nic než namočené vločky nejraději do tvarohu. Kousek tvarohu a 3 dkg vloček zasytí. Protože jím dost bílkovin v mléčných výrobcích, ale málo sacharidů, konečně mi po letech přestal padat ten cukr dolů. Padá po cukru-z mouky a jiných. Když jím málo sach. nevylítne glykem. a pak nic nepadá. Jdu ted v klidu do lesa, maximálně dostanu hlad:-) Už se tak netrápím. Jinak také jím ted spíš kořenovou zeleninu a také dušenou. Nebo si uvař v bujonu pytlík zeleniny, méně vody a poté rozmixuji ručním mixérkem. Je z toho kaše, najím se a k tomu maso-nebo nic. Nekupuji už od ledna ani kneckebrot. Jen ty vločky a zahuštuji zřídkakdy pohankovou moukou. Vajíčko, trochu vody, větší lžíce mouky pohankové a po chvíli udělám na pánvi na oleji placku. Olejem nešetřím, pak není hlad. Co vajíčka ? Ta ti nevadí? Zkus místo pečiva rýžové chlebíky-ten polystyren:-) A hned budou kopřivy, tak jdeme natrhat.Roxy,zhubneš a budeš bez léků na tlak jako já.. Měla jsem hodně vysoký, po odebrání ledviny se upravil. Ale nebylo to stále dobré, stačilo sníst tu pšenici..Teď časo solím, protože jinak bych padla. Mám tlak dost dole. Jo dnes jsem vážila ráno 67. Ale to zítra může být víc, záleží na vodě..Ovšem konce loňského roku jsem už měla stále 71. Prostě to chce nenechat kila usadit.Hermí, pamatuji si, že si měla kolem 130. Však jsem byla moc mile překvapená loni, když si zhubla na ten metráček..Plus mínus nepočítám. Ale to náhlé zavodnění není dobré. Chce to spravit, moc to zatěžuje nejen klouby a škodí. Ta voda se drží i u tukových buňek, svaly jsou jakoby nafouklé..Stává se to i po náhlém cvičení, které člověk přežene.

Hermína (Po, 6. 4. 2015 - 16:04)

Tak Vám všem přeju krásné,"bílé" velikonoční pondělí. Je to trochu trhlý, ale mě se to moc líbí. Nějak se v tomhle počasíčku ztratily moje neumytý vokna!! Taky dobrý!!Jsem moc ráda, že se zřejmě vrací aspoň kousek staré gardy. Čirou náhodou sem narazila na jedno moje písáníčko z roku 2010 a s údivem jsem zjistila, že jsem tenkrát měla 128 kilo. To už si ani nedovedu představit. Já se teď potácím s váhou sem tam. Podařilo se mi nějak ubrat až na 102 kilo, ale jen krátkodobě. Změnili mi inzulín a začala jsem děsivě zadržovat vodu. Tak jsem během asi 14 dní přibrala 9 kilo!!! Myslela sem , že to nedám. Opět mi změnili inzulím, sice jsem poněkud splaskla, ale většina vody se drží, jako "veš v kožiše". Po prodělaných chřipkách, trpím nechutenstvím. Nejdřív jsem to měla za výhodu. Opak je pravdou. Ještě se mi přidala hořkost v puse.O tom, jak se mi zhoršily kolena, tou rychle nabytou váhou, ani nemluvím. Tak teď nevím odkud začít ??Mám navíc problém se žlučovody, po prodělané kolice a tak mi zelenina moc dobře nedělá. Kořenovou zvládám, ale raději dušenou. Pečivo jen starší a umírněně.Docela mi sedí vařená rýže, ale už nevím s čím si jí dát, aby to bylo dobře?? Kvůli cukru mi vyhovují, velké pauzy mezi jídly. Jinak mám pořád vyšší, už sem si taky vyzkoušela hypoglykémiii a není o co stát.Maso moc nemusím zeleninu mám od paní Dr. hodně omezenou. Luštěniny, nesmím vůbec. No ten jídelníček u mě není lehké sestavit ?? A tak mi prosím hoďte nějakou radu do placu.Potřebuju (a doufám, že s Vaší pomocí) najdu, začátek toho péééékně zamotanýho klubíčka, prosííím......

Roxy (Po, 6. 4. 2015 - 15:04)

Heli,tak ten tlak by se mi hodil nějak upravit. Beru sice léky na vyrovnání tlaku,ale zrovna dnes jsem měla děsné bušení srdce a vyšší tlak a puls 120 což je hodně. Mívám ho vyšší tak kolem 90-100,ale dnes to nebylo zrovna příjemné. Já si myslím,že váha v tomto směru je důležitá. Kolik Heli teď vážíš ty?.)))PA

Hela (Po, 6. 4. 2015 - 09:04)

Dalibore, sváťo,Magdo, heleno....šlo by jít na své vlákno? Tady si píšeme rady a už dlouho nám to tu někdo kazí. Já vám nenadávám, ale žádám...Díky

Hela (Po, 6. 4. 2015 - 09:04)

Nazdárek,tak já jsem tu...Roxy, jen se do toho pusť , máš velkou šanci uspět. Když jste na dietu dva, jde to:-)Koukám, si alkoholici spletli vlákno:-)Jinak 85 je krůček k devadesátce,nenech to dojít dál. Věk stoupá a potom to jde vše mnohem hůř.Já jím bez pšenice od nového roku. A samozřejmě zdravě. Váha se mi po mnoha letech nějak lepší, ne moc. Ale začíají mi být volné kalhoty. Především se mi naprosto upravil tlak a cholesterol?! To je konstatování, neradím:-)Tak se držte všechny a pište, bez sebe to moc nedáme:-)

Roxy (Ne, 5. 4. 2015 - 20:04)

Nazdárek,tak já jsem tu taky a že potřebuji povzbudit. Zvlčila jsem jak píše Helča. Mám 85kg a už mě to štve. Takže musím nutně dát 10kg dolů. Bude to možná lehčí,protože manželovi zjistili dost velký cholesterol a vyžaduje ode mě zdravou výživu,malé porce,tělocvik a odlehčené potraviny. Takže konečně nebudu mu muset vařit jídla co uznával doteď.)))Holky kdo se přidá?Teď to myslím fakt vážně....pa

Hela (Ne, 5. 4. 2015 - 19:04)

Ahoooj Hermí, já tedy jooo:-) Chodím sem koukat a nic. Tak jsem ráda, snad se to opět rozjede. Všechny mi chybíte a taky bych mohla zvlčet. Zatím se držím, ale s vámi to šlo lépe !Hermí, to je dobře, že máš lepší náladu. Moc ti to přeji, jaro asi také pomáhá. Choď sem, dokářeme to rozjet. Na případné blbosti co někdo vloží nekoukáme a basta.

Hermína (Ne, 5. 4. 2015 - 17:04)

Tak po hóóódně dlouhé době nakoukla a zaradovala se, že to tu kupodivu zase žije !!Ale koukám, že to bylo předčasné.....Škoda, já jsem to jednu chvíli vzdala a pak sem měla pocit, že už se to nejspíš nerozjede. Načetla jsem poctivě, alespoň letošní rok. Ráda bych se zapojila, ale teď nevím jestli sem vůbec někdo chodí??Tak Vám všem přeji krásné jaro a aby dobře bylo!!

Ivana M. (Čt, 27. 6. 2013 - 08:06)

Ještě jsem zapomněla dodat,že denně beru 2 tablety jablečného octa.

Reklama

Přidat komentář