Reklama

Oprátka za osm mrtvých - Olga Hepnarová

Honza (St, 8. 9. 2010 - 19:09)

Však to jde registrovat se tady. Ale není to povinná věc. A tvůj nick si vypůjčí kdokoliv.

Bartalmission (St, 8. 9. 2010 - 18:09)

Lepší by asi bylo se i na Doktorce.cz registrovat jako Uživatel, což by chránilo nick před zneužitím a bylo by alespoň jasné kdo je kdo. Soudní lidé si však snad sami udělají obrázek o rozdílu mezi diskutováním a hádáním se a také o tom oč asi komu v těch diskusích jde, komu co účast v nich může dávat a dává, kdo má jaké motivy atd. A také je dost signifikantní kolik prostoru a času může dívat a reálně dává ta která diskuse jedné dekompenzované psychotičce. Ale ona se zase možná paní psychiatrická pacientka na čas odmlčí, tedy bude-li zase nějakou dobu pobývat tam, kde internet nemají. Alespoň si tam odpočine a načerpá nové síly do dalších jistě plodných diskusí, aby mohla domluvit nám, kteří se hádáme.

i Jolly skutečn (Út, 7. 9. 2010 - 23:09)

byla prolhaná bláznivá paranoidní Markéta.

Jolly skutečná (Út, 7. 9. 2010 - 14:09)

Barte proč se hádáš na...To by mě taky zajímalo, co vede člověka k tomu aby se hašteřil na diskuzích ? Co ti to dává Bartalmisione?

§§§ (Út, 7. 9. 2010 - 08:09)

Jolly je Joska

Jolly (Út, 7. 9. 2010 - 08:09)

To se Markétě Yossarian...Barte proč se hádáš na všech diskuzích ?? vysvětli nám to...

Alois X. (Út, 7. 9. 2010 - 00:09)

Teď byl dokument s tím jejím přítelem Miroslavem D., to byl teda máča, všechna čest...

Fotky Olgy Hepn (Po, 6. 9. 2010 - 23:09)

http://thi.uloz.to/3/b/b/3bb6d0b54abb5ba72cd0b5e1d94e0823.mini.jpg

Turista (Po, 6. 9. 2010 - 23:09)

Ty Josko běž do hoven a vy...http://www.pantharei.estranky.cz/fotoalbum/misto-nehody/misto-nehody-dnes

Radši k věci... (Po, 6. 9. 2010 - 23:09)

http://www.pantharei.estranky.cz/

Bartalmission (Po, 6. 9. 2010 - 23:09)

To je správně napsané,...To se Markétě Yossarian opravdu povedlo:) Dává tím o sobě obrázek, který by mohl být z hlediska klinického obrazu její choroby i therapeuticky cenný pro jejího ošetřujícího lékaře psychiatra. A je to také dost vypovídající i pro ostatní účastníky této diskuse. Jak Jolly, tak i ostatní soudní lidé jistě dost snadno prokouknou nějaké ty Markétiny desinterpretace a nenechají se manipulovat psychotičkou. Sami si přece mohou lehce vyhledat co já kde a kam píši za uplynulé roky pod svým dlouholetým nickem Bartalmission. Tedy budou-li mít o to zájem, bude-li je to vůbec zajímat. Ne všechny jistě zajímá vše. Ale přece má-li být vedena nějaká diskuse k nějakému tématu, mělo by tak být, myslím, činěno věcně, bez zbytečných emocí s elementární slušností a zejména bez zbytečného sklouzávání do osobní roviny. Já bych spíše preferoval zůstat ve věcné rovině a diskutovat k problému. K nějakým reakcím na Markétiny dekompenzační zbělilosti a k následným "osobním" hodnocením psychicky vážně narušené paní Markéty alias Yossarian jsem zde byl okolnostmi jaksi přinucen. Ale sám cítím, že to asi nebylo správné. Měli bychom Markétu v diskusích prostě ignorovat a nereagovat na ní. Vůbec.

Jolly (Po, 6. 9. 2010 - 08:09)

To je správně napsané, děkuji Markétko, že jsi to sem dala. Je poznat, že Bart. je vzdělaný člověk.

Bartalmission (Po, 6. 9. 2010 - 07:09)

Naprosty souhlasNa myslenku magickych psychologickych testu vsak sednou jako na lep manipulatorum lide neznali. Co nam pomuze? Publikovat pripady, kdy se policiste postrelili mezi sebou na sluzebne, kdy policista zavrazdil sluzebni zbrani divku, ktera se s nim rozesla, kdy kriminalista v Ostrave vystrilel sluzebni zbrani celou svoji rodinu a pak spachal sebevrazdu, kdy psychologickymi testy v ramci prijimaciho rizeni do sluzebniho pomeru k Policii CR prosel lesni vrah Kalivoda. Reseni by zde bylo : Zakazat tedy noseni zbrani i policistum, kteri nam maji pomahat a maji nas chranit, protoze to jsou potencialni Kalivodove!!.

Hihi..........t (Po, 6. 9. 2010 - 07:09)

Hihi..........tobě je 85 let Barte, to se dobře pozná jak se hádáš všude na diskuzích a pomlouváš homosexuály a píšeš archaismy typu therapie atd....

Bartalmissione (Ne, 5. 9. 2010 - 22:09)

Ano, je to tak. Teď jsem se...děkuji za informace, je to pro mne dnes nové

Bartalmission (Ne, 5. 9. 2010 - 22:09)

Ano, je to tak. Teď jsem se na to díval. Zasvěcení vědí, že v osobě Markéty alias Yossarian se jedná o poživatelk0u invalidního důchodu, který jí byl přiznán na základě psychiatrické diagnosy. Na ten invalidní důchod jí přispíváme všichni, ale asi to není žádná sláva, protože je nucena přivydělávat na studium dcery (v důsledku dědičné zátěže rovněž psychiatrické pacientky) jakousi prostitucí s gerontofilními a masochisticky zaměčenými mladíky. Její onemocnění se periodicky projevuje atakami, různě podmíněnými dekompenzacemi. Ale dlouho byla v remisi, jelikož se nadlouho odmlčela. Ale poslední dobou znovu se projevila. Lékaři snad vědí co činí, pokud jí nechávají volně běhat po svobodě. To spíš její dcera může být svému okolí nebezpečná. V minulosti již fyzicky insultovala svojí učitelku. Doufejme, že ani mladá a ani stará neumějí řídit nákladní automobil. To by byl potenciální malér, když je Olga Hepnarová takovým jejich zaklínadlem...

Bartalmissione (Ne, 5. 9. 2010 - 21:09)

Tady už dochází ke...Ta ženská je opravdu duševně nemocná.Zneužila Tvůj nick i na "Á další šarlatán".Jde o schizofreničku, takže se na ní nezlob a buď v klidu. 5.9.2010 14:26 - Už je zase tady honič, chudák, tlačí ho semeno na mozku !

.... (Ne, 5. 9. 2010 - 21:09)

Hihi..........tobě je 85 let Barte, to se dobře pozná jak se hádáš všude na diskuzích a pomlouváš homosexuály a píšeš archaismy typu therapie atd.........

Bartalmission (Ne, 5. 9. 2010 - 18:09)

Tady už dochází ke zneužívání nicku? Příspěvek takového znění (viz výše) jsem do této diskuse napsal pod svým nickem dne 30.3.2009. Tedy téměř před rokem a půl... A najednou se zde objeví překopírovaný znovu s datem 5.9.2010 a to bez uvedení, že jde o citaci. Tak by to ve slušných diskusích snad mělo být, že by mělo být citováno. Avšak diskuse na různých webech přestávají být slušnými vloží-li se do nich takové excitované narušenkyně jako Yossarian nebo Markéta, tedy nejde-li samozžejmě o tutéž osobu, což asi jde. Já si za každým svým slovem ze 30.3.2009 i dnes 5.9.2010 stojím. A způsob, kterým diskutuje narušenkyně Markéta (psychicky zjevně excitovaná, iritovaná a sklouzávající do vulgarit) se mně pochopitelně nezamlouvá. Tedy nezbývá mně než si učinit závěr, že toto není slušná diskuse, když takovou účastnici administrátorka nezablokuje. Je však otazné pomohlo-li by to. Markéta by mohla být tak úporná, že by se začala do této diskuse přihlašovat z jiných IP adres a pod různými nicky, což v podstatě činí. Je až zarážející "jasnovidecká" schopnost této narušené diskutérky, která neomylně ví nejen kolik je komu let, ale i kdo se ukájí "masturbací" nad touto diskusí... Zasvěcenější diskutující vědí, že v případě Markéty/Yossarian jde o psychiatrickou pacientku, od které je na webech klid léčí-li se ústavně, avšak léčí-li se pouze ambulantně, tak jako doplňkovou therapii má patrně ordinovánu vulgarizující účast v internetových diskusích. Budu-li spekulovat a fabulovat tak, jako Markéta, tak si mohu představit, že se dotyčná nad vytištěnými stránkami této diskuse "vybíjí" se svým ošetřujícím lékařem psychiatrem a před i po každém příspěvku na webech spolyká celé balení psychofarmak a nedodržuje tak dávkování psychiatrem předepsané. A to je porušování léčby. A s tím jsem také nespokojen, protože mně je něco přes 50 let a ještě dlouho budu v pracovním procesu, takže jako daňový poplatník přispívám na léčbu pacientky, která je při jejím aplikování neukázněná...

Bartalmission (Ne, 5. 9. 2010 - 14:09)

To by bylo moc pohodlné! Ale jak pro koho a v čím zájmu... Nechat jí a její mrtvé. A také máme nechat na pokoji mrtvého Honzíka Rokose zavražděného vlastní matkou zrůdou Staškovou i devítiletého Jakuba Šimánka zavražděného nebezpečným delikventním pedofilem Novákem? Máme nechat na pokoji i heparinového vraha Zelenku a jeho mrtvé? Nebo máme nechat na pokoji lesního vraha Kalivodu a jeho mrtvé? Komu zvoní hrana a proč? Zase se nějaký psychopat nebo nějaká psychopatka chystá něco vyvést slušným lidem? Tak to bychom tedy neměli nechat na pokoji nikoho. Hrana by měla zvonit zrůdám. A ve slušných demokratických společnostech jim hrana zvoní. Kde? Na elektrickém křesle, v plynové komoře a na šibenici. Tam totiž zrůdy patří. Anebo doživotně izolovat od společnosti. Zrůdy se bohužel totiž rodí, my je nevytváříme. A zrůdy musí stát před soudem samy se svým hrůzným činem. Bylo by to moc vypečené posazovat se zrůdami na lavici obžalovaných i celou společnost. Ne, my zrůdy nevytváříme, my jim musíme čelit. Zrůdy je nutné od slušných normálních lidí izolovat. A to navždy. Pokud si někteří soudci a soudní znalci hrají na bohy a ze života slušných lidí dělají loterii a tombolu tím, že chtějí po dvaceti létech kriminálu propouštět doživotně odsouzené, tak jsou amorální a zvrhlí. Kdo jim dal právo hrát ruletu se životy bezúhonných lidí a jejich dětí? A z hrůzného případu egodystonní lesbičky Olgy Hepnarové, která nedokázala unést svojí odlišnost, z toho bychom se měli poučit tak, aby se něco podobného nemohlo opakovat.

Reklama

Přidat komentář