Reklama

Holky a nahota doma

Tereza (So, 24. 5. 2014 - 15:05)

Takže kámoščiny rodiče...Asi nepostřehli, ona má dost v pohodě rodiče.
Ten trapas se stal skoro 7 let zpět, chloupky mi rostly nekdy od 14, ale v těch 16 jsem holení nijak moc neřešila, to byl do té doby můj nejerotičtější zážitek a kluka jsem neměla :) ale kámoška už byla vyholená, asi jsem byla zaostalá. :) Když pak celá vesnice si dělala srandu, že Tereza s bobrem běhá nahatá po vsi tak jsem se holit začla.

Honza (So, 24. 5. 2014 - 14:05)

No ale nikdy neni tak...Mně se totiž stalo, že mi na nudistický pláži ňákej hajzlik ukrad bat'oh komplet se všim, co jsem v něm měl - to znamená, že i s krat'asama...

To už byla skoro tma.

Eště tam bylo pár lidí.

Tak jsem tam jednoho voblečenýho člověka, kerej už se chystal vodejít, poprosil, jestli by mi nepučil mobil (kerej mi samozřejmě taky ukradli), abych zavolal poldy. Určitě nebudu volat fotrovi, aby pro mě přijel autem, když tam navíc ani netrefí...

Tak ten člověk mi mobil pučil, protože kdo by taky vodmítnul pomoc nahatýmu člověku, že jo? Nahatej člověk mu s tim mobilem neuteče.

Eště štěstí, že existujou mobily!

Tak jsem zavolal poldy, řek jsem, co se stalo, a jestli by mi nemohli aspoň přivýzt ňáký hadry. Tak ten voperační řikal, že zkusí zařídit ňáký hadry, a at' mu aspoň řeknu, jak jsem vysokej a tlustej, aby mi ty hadry byly.

Tak za půl hodiny přijel jeden polda, ale žádný hadry nepřivez. Další půlhodinu přemejšlel, co bude dělat a kde sežene ňáký hadry. Já mu řikám eště z prdele, at' zajede na ňákou rákosáckou tržnici a ňáký hadry jim tam zabaví, protože voni to maj stejně pašovaný. Von vzal vysílačku, někam zavolal, a za hodinu přijel druhej polda, kerej mi přivez hadry, co se dávaj zadrženejm pachatelům, když dou do cépézetky.

Takže jsem byl vězeň...

A eště řikal, že jim ty hadry musim co nejdřiv přivýzt zpátky, jinak je to přestupek a pokuta.

Pak mi zavolali vodtahovku, protože jsem tam měl auto - ale samozřejmě jsem vod něj neměl klíč. Ten polda řikal, že to nemužou riskovat, aby sme tady to auto nechali, když ten čórkař má vod něj klíč, ale zároveň ho nemužou pořád hlídat.

Tak za další hodinu přijela vodtahovka. Ten řidič mi pučil mobil a já jsem celou cestu jak vocas zkoušel prozvánět fotrovu pevnou linku, jestli ho to neprobudí, aby mě pustil domu, protože jsem samozřejmě neměl ani klíče vod bytu. No a v hodině dvanáctý, ve skutečnosti podle středoevropskýho času teda vo něco pozdějc, tak v půl druhý v noci, když už jsem byl skoro doma, jsem se fotrovi konečně dovolal, protože jsem měl štěstí, že von asi šel zrovna na hajzl a slyšel telefon.

Tak mě pustil domu.

Šel jsem chrápat.

Ráno jsem si vzal druhej klíč vod auta a jel jsem si koupit novej mobil. To byla sobota. Pak jsem jel na pold'árnu vrátit jim hadry. A potom v pondělí jsem si musel voběhat všechny byrokratický nesmysly, jako vobčanka, řidičák, malej techničák vod auta atd.

Honza (So, 24. 5. 2014 - 14:05)

Jo takhle nějak to vypadalo....No ale nikdy neni tak špatně, aby nemohlo bejt eště hůř.

Taky vás mohli chytnout poblicajti jako ve filmu Discopříběh 1 toho nahatýho Hrušinskýho, vodvýzt vás k nim na pold'árnu vověřit si totožnost a sepsat to, a pak vás vodvýzt domu a předat rodičům.

Honza (So, 24. 5. 2014 - 13:05)

Jo takhle nějak to vypadalo....Takže kámoščiny rodiče asi ani nepostřehli, že vona přišla domu v ňákejch hadrech, kerý nejsou její, co?

Počkej, ale pipinu sis snad nezačala holit jenom kuli tomu, že sis připadala blbě, že tě někdo viděl na veřejnosti nahatou s chlupatou pipinou. To bylo to nejmenší.

Pipinu by sis snad začala holit tak jako tak, ne?

A jestli sis ji začala holit, až když ti bylo šesnác a půl, tak to už bylo skoro pozdě. Měla's začít hned, jak se ti začaly dělat první chloupky, což bylo určitě dřív než v šesnácti a půl.

Tereza (So, 24. 5. 2014 - 13:05)

Jo, ale jedna pozitivní věc na tom byla, od té doby jsem si začla holit pipinu.

Tereza (So, 24. 5. 2014 - 13:05)

Takže doma to dopadlo jako v...Jo takhle nějak to vypadalo. :) Kámoška dopadla celkem dobře, protože jsme doběhli k nám a já ji nějaké věci půjčila takže domů už šla oblečená. Její rodiče se to sice časem dověděli, ale už to prý nijak moc nerozebírali. A kámoška je trochu odvážnější než já, tak i ona potom z toho měla srandu, říkala, že by si to i zopákla :) ale jen ve srandě. V tu chvíli jsme byly obě rudé až za ušima. S odstupem času to už berem s humorem obě.

Honza (Pá, 23. 5. 2014 - 16:05)

Já mám zážitek s nahotou...Takže doma to dopadlo jako v tom filmu Slunce seno elektrika, jak tam ty chlapiska přišli k tomu rybníku, kde se ráchali nahatý kluci a holky, a ten jeden chlap řiká: "Jé, hele, to sou holky ze vsi! Jiřina! A Alča! To je naše Alča! Pocem, já ti tu prdel zmaluju!

A jak dopadla tvoje kámoška? Vo tom ste se pak určitě bavily, ne?

d (Pá, 23. 5. 2014 - 16:05)

tenkrat jsi si pipinu holila nebo ti ješte nic nerostlo?

Danča (Pá, 23. 5. 2014 - 15:05)

Před segrou nebo před...Lidí tam právě byla plná pláž. Jinak bych to asi neřešila a byla klidně nahatá, takto to bylo těžší

Tereza (Pá, 23. 5. 2014 - 15:05)

Jo, vypadala, ale myšlení...Před segrou nebo před holkama bych se ve 13 asi nestyděla. Holka jako holka. Kdyby tam byli kluci tak to by bylo jiné

David (Pá, 23. 5. 2014 - 14:05)

Přesně tohle znám moc...Taky znám, často nás vyloženě ukazovali a drželi abychom se nemohli zakrýt. Ted už na to s jistým vzrušením rád vzpomínám ale tehdy jsem z toho že jsem ve 14ti ještě holý a mám ho malého měl celkem trauma a to že mě takto ukázali holkám byla pro mě noční můra.

Danča (Pá, 23. 5. 2014 - 14:05)

No pokud si v těch 13...Jo, vypadala, ale myšlení jsem ěla už 13leté holky, takže jsem se styděla za to že jsem nahá i za to jak vypadám no a hlavně za to že nikdo opravdu při pohledu na mě nepozná, že mi 8 není. Ségra mi to tehdy pěkně dala sežrat no, povedo se jí to.

Petr (Pá, 23. 5. 2014 - 14:05)

Nepsala jsem že mě nutila,...No pokud si v těch 13 vypadala na 8 tak ses fakt nemusela za nic stydět.

Hanis (Pá, 23. 5. 2014 - 14:05)

Tak u nás se tohle stávalos...Přesně tohle znám moc dobře taky :-) jenže já byl vždycky ten malý a slabý, ještě ve 14 jsem vypadal jak děcko. I tak to byla ostuda a holky potvory z toho měly obrovskou srandu.

Danča (Pá, 23. 5. 2014 - 14:05)

Nepsala jsem že mě nutila, spší to byl takový psychologický nátlak, řekla všem že ji mi teprv 8 a pak mi i ty její kámšoky říkaly ať neblbnu, že to se ještě nemám za co stydět a přece nepřijdu o koupání a tak no. Bylo mi už hloupé říct že mi je 13 když věřily těm 8mi.

Petr (Pá, 23. 5. 2014 - 14:05)

Mě to udělala ségra, když...Jak tě mohla nutit, kdybys nechtěla tak přece nahatá nebudeš, ne?

Eva (Pá, 23. 5. 2014 - 13:05)

Tak u nás se tohle stávalos spíš klukům, pamatuju si že kluci vždycky jednomu z nich sundali ve vodě plavky a pak s nima zdrhli na břeh a my holky se pak samozřejmě dívaly a měly z toho srandu :-D Ale samozřejmě to většinou udělali těm nejslabším z nich, takže ti byli ještě maliččcí a holí a s náma to nic nedělalo, jen to byla sranda. Kluci, kteří se nám líbili a u kterých bychom tu nahotu vnímaly asi jinak si bohužel uměli plavky uhlídat ;-)

Tereza (Pá, 23. 5. 2014 - 12:05)

Tak to je dobrý trapas,...Trapas to byl pořádny, v naší partě a určitě i lidé z okolí se o tom dost bavily. :) Bylo nám nějak 16 a půl, já měla dvojky prsa a dole slušné strniště, protože jsem se tehdy ještě neholila. Od té doby nahota někde venku nehrozí.

P. (Pá, 23. 5. 2014 - 12:05)

Já mám zážitek s nahotou...Tak to je dobrý trapas, kolik vám tehdy bylo?
Trapasy se tady ještě neřešily, máte někdo podobný? My se s klukama v pubertě taky koupali nazí, ale naštěstí bez nějakých trapasů.

Danča (Pá, 23. 5. 2014 - 12:05)

Mě to udělala ségra, když jsem se jí vnutila s kamarádkama k vodě, bylo mi 13 a ony už maturantky. No plavky mi schválně jako že zapomněla a pak mě nutila být tam nahatá a holkám tvrdila, že chodím teprve do třetí třídy. Nějak jsem si netroufla tam udělat scénu, takže to tak nakonec bylo ale protože jsem byla opravdu hodně nevyspělá, nikdo to neřešil, samozřejmě až na mě. Ségra mi to pak ráda často připomínala ale i já se k tomu hodně ve vzpomínkách vracela, tehdy to byla hrůza ale pak jsem na to myslela často.

Reklama

Přidat komentář