Reklama

Imigranti

A ještě dodal.. (Čt, 3. 3. 2016 - 18:03)

„Liberální a otevřená společnost je možná jen s ploty, nikoliv bez nich,“ řekl Sinn.

Většina uprchlí (Čt, 3. 3. 2016 - 17:03)

"Pokud Německo nezačne razantně řešit současnou uprchlickou krizi, a to i za cenu budování plotů, čekají ho astronomické výdaje, které nemá šanci zvládnout, varuje v týdeníku Focus přední německý ekonom a šéf respektovaného ekonomického institutu Ifo Hans-Werner Sinn. Pochybuje o tom, že migranti pomohou německému hospodářství s jeho nedostatkem pracovních sil.

Největším problémem jsou podle jeho slov vzdělání i pracovní kvalifikace většiny běženců, které naprosto neodpovídají požadavkům německého trhu. „Německo čekají ohromné sociální a další výdaje,“ tvrdí Hans-Werner Sinn.

Raffelhüschen vypočítal, že náklady na jednoho uprchlíka se vyšplhají na 450 tisíc euro (12,2 miliónu korun). „Expert při výpočtu počítal s tím, že se běženci v co nejkratším možném čase integrují a začnou pracovat,“ uvedl Sinn. To je ovšem podle jeho názoru velká utopie.

http://www.novinky.cz/ekonomika/396615-vetsina-uprchliku-nema-vzdelani-nemecku-hrozi-obrovske-vydaje-varuje-ekonom.html

Ale můžu rozhod (Čt, 3. 3. 2016 - 16:03)

rozhodovat o národnostním...Ty taky, a každý z nás... A pak nám nebude nikdo diktovat.

!!! (Čt, 3. 3. 2016 - 16:03)

rozhodovat o národnostním...Ty pochop, že se nesmíme vzdát!

On ne (Čt, 3. 3. 2016 - 15:03)

rozhodovat o národnostním...jenže je ještě čas to zabrzdit. Čím dřív, tím líp. i za cenu zaminování celé zelené hranice.

Tvůj defétismus je odporný.

Tom... (Čt, 3. 3. 2016 - 13:03)

To není neschopnost, ale..."Politici, různí státní úředníci, včetně policie a armády z toho mají tučný vývar v podobě úplatků od pašeráckých mafií za to, že nad tím zavírají oči. "

Nemyslím, že je to až tak jednoznačné, těžko by se jenom tak lehce předávaly úředníkům v Bruselu úplatky.Z tohoto pohledu je to spíše bezradnost. Na jedné straně velká humánnost, na straně druhé naivita atd.
Co se týká neziskovek, tak tam mám dojem, že velmi nížký věkový průměr (alespoň dle různých fotek jejich pracovníků), takže minimum životních zkušeností, naivita a samozřejmě dobrá džob, který by asi jen tak v soukromém sektoru neměli.
Nedávno někde vyšel článek, že pracovníci nějaké agentury pro začleňování a vzdělávání berou více peněz než učitelé na českých školách.

Ty nemůžeš (Čt, 3. 3. 2016 - 13:03)

Provokatér? Kolaborant?...rozhodovat o národnostním složení Evropy, ani obyvatelstva ve svém regionu. Pochop to už konečně.

No (Čt, 3. 3. 2016 - 13:03)

Tak takovíhle to jsou lidé. Lidé?

>Pomstila jsem útoky v Sýrii, řekla na videu chůva, která uřízla hlavu dítěti
Uzbecká chůva, která začátkem týdne zavraždila v Moskvě svěřené čtyřleté dítě a uťala mu hlavu, odůvodnila svůj čin ruskou účastí na bombardování islamistů v Sýrii. Řekla to ve videorozhovoru s ruskými vyšetřovateli, jehož úryvky ve čtvrtek unikly na několik ruských serverů. Po zadržení přitom policistům tvrdila, že se činem chtěla pomstít nevěrnému muži.

A ty jsi kdo? (Čt, 3. 3. 2016 - 12:03)

Mnoha lidem se příliv...Provokatér? Kolaborant? Slunickar? Tyto názory má nejhorší chamrad, která se zaproda kdykoliv. Je mi z tebe zle. JEN NA NAS JE,JAKÝ TO TU BUDE! JENZE DLE TEBE JE LEPŠÍ ZALEZT, NAZRAT SE SLEVOVÝCH POTRAVIN, A MLIT HOVADINY.

Řekové (Čt, 3. 3. 2016 - 12:03)

Ti bastardi blokují...potřebují, aby odešli dál, tedy do Makedonie. A tak se i dříve či později stane.

No (Čt, 3. 3. 2016 - 11:03)

Ti bastardi blokují...To by přece bylo nehumální. A co by na to řekl Brusel? :D

Honza M. (Čt, 3. 3. 2016 - 11:03)

Ti bastardi blokují železniční dopravu z Řecka do Makedonie-lehli si na koleje. To ti Řekové nedokáží zatočit s hrstkou chlapů, co si lehnou na zem?

A co takhle si (Čt, 3. 3. 2016 - 11:03)

A břeh. Nemají válečné...Mnoha lidem se příliv migrantů do Evropy nemusí líbit, ale tak jako tak s ním nic nenadělají. Po migrantech se na hranicích nebude příliš střílet, nenainstaluje se tam drát napájený elektřinou, nic se nebude minovat, vojenské loďstvo migrantům nezabrání dosáhnout evropských břehů, a i později bude jen menšina migrantů deportována mimo Evropu. Lidé budou přes Malou Asii a Balkán proudit na Západ i nadále. Pochopme to už konečně.

No (Čt, 3. 3. 2016 - 10:03)

Krásne vidět neschopnost...Však ona celá slavná EU jde pěkně do kélu.

mamut (Čt, 3. 3. 2016 - 10:03)

Krásne vidět neschopnost...To není neschopnost, ale všehoschopnost. Politici, různí státní úředníci, včetně policie a armády z toho mají tučný vývar v podobě úplatků od pašeráckých mafií za to, že nad tím zavírají oči. A různé neziskovky, které se starají o uprchlíky, zase stálou živnost za peníze daňových poplatníků. Ale pro svou zaslepenost penězi si nevidí na špičku nosu. EU se potápí, ale na horní palubě se stále tančí.

Tady je (Čt, 3. 3. 2016 - 08:03)

Krásne vidět neschopnost cele EU a politiků.

Nenechat je vůb (Čt, 3. 3. 2016 - 08:03)

Proč je ti Řekové...A břeh. Nemají válečné lodě?

Honza M. (Čt, 3. 3. 2016 - 07:03)

Proč je ti Řekové přijímají? Jenže co s nimi, když připlují... Naložit na loď a deportovat, ale kam? Schválně nemají doklady, neví se, odkud pocházejí.

Steve (Čt, 3. 3. 2016 - 02:03)

Jen at' jdou pěkně zpátky ... a reklamují to u těch co jim slibovali "Že budou lítat pečení holuby přímo do huby".

mamut (Čt, 3. 3. 2016 - 00:03)

Pravda pomalu začíná vyplouvat na povrch. Že by pašeráci lidí snížili úplatky politikům ?

Reklama

Přidat komentář