Reklama

Imigranti

D (Po, 7. 3. 2016 - 22:03)

Zásadní statistické grafy pro pochopení současné migrační krise. Pramen: BBC (v angličtině)

http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-34131911

Steve (Po, 7. 3. 2016 - 21:03)

Turek bude Evropu ždímat co to půjde a v soukromí se smát, to je jasný ... (přitom jde o muslimy a jeho blízké sousedy)

D (Po, 7. 3. 2016 - 21:03)

Nesmí ale je.Máš na mysli něco konkrétního?

sardanapal* (Po, 7. 3. 2016 - 19:03)

Hahaha , a co čekáte od Turka ?!
Tak pěkně smlouvejte !
Turek v EU ? - Konec světa jak jej známe ...

Marie. (Po, 7. 3. 2016 - 17:03)

Dnes zase píší že jsou znásilňovány jejich děti. Ale ptám se kým???
Oni si je znásilňují sami a na nás chtějí sluníčkáři abychom je chránili? ALe jak proboha? Přece se ti co je půjdou chránit, nenechají zmlátit. Nevím, ale je ještě cesta zpátky pro nás?

Steve (Po, 7. 3. 2016 - 17:03)

Ještě chtěj rozesírat to jejich svinstvo v celý Evropě ...

Kopanec do prdele a už by letěli .... všichni!

Steve (Po, 7. 3. 2016 - 17:03)

Všichni by se měli vrátit a nastolit tam takové podmínky, aby nechtěla většina zdrhat. Kdo jim za to může že tam téměř neustále válčí i mezi ssebou? Proč ve jménu Alláha všechny nepohodlné vraždí? Vždyt' jsou to idioti ... potřebujou malej dvůr a velikej bič - to je celý.

Paráda, jsme sr (Po, 7. 3. 2016 - 14:03)

>Domů se nevrátím,...Evropani budou utíkat z vlasti, a migranti se tu roztahovat. Co jsme to za lidi? Místo aby jsme politikům dali po hubě, nebo migrantům, vyklizime pole? Chce se mi zvracet.

Honza M. (Po, 7. 3. 2016 - 13:03)

>Domů se nevrátím,...Jé, teď jsem to četl a chtěl tu dát odkaz, a někdo mě o 5 minut předběhl. Ještě dodám, že ve článku se uvádí, že média případy nezveřejňují. Kdo řídí média a má zájem na tom, aby se trestná činnost imigrantů tutlala?

No (Po, 7. 3. 2016 - 13:03)

>Domů se nevrátím, není tam bezpečno, říká mladý Švéd.

Ze Švédska odešlo podle místního statistického úřadu v uplynulých dvou letech nejvíc lidí za posledních pětapadesát let. Počet odcházejících se přitom zvýšil v době, kdy do severského království začaly proudit desetitisíce migrantů. Jedním z lidí, kteří se už nehodlají do své domoviny vrátit, je i osmadvacetiletý Erik Martinsson, který už několik let pracuje u jedné z internetových společností na Maltě, kde se seznámil i se svou českou partnerkou.

Pičovina (Po, 7. 3. 2016 - 11:03)

Rozhodnutí šaría soudů...Nesmí ale je.

No (Po, 7. 3. 2016 - 10:03)

Český lékař upozornil na kolegyni operující v hidžábu a byl suspendován.

Nemocnice Royal Hallamshire Hospital v britském Sheffieldu údajně postavila mimo službu českého anesteziologa za to, že zveřejnil případ muslimské kolegyně, která se chystala operovat v hidžábu. Chirurgyně se podle lékaře Vladislava Rogozova odmítla zařídit podle hygienických předpisů a z operačního sálu odešla. Kolegové tak za ni museli urychleně hledat náhradu.

D (Po, 7. 3. 2016 - 10:03)

ISLÁM je v rozporu v mnoha...Rozhodnutí šaría soudů nesmí být v rozporu s britským, respektive anglickým právem. Víš, jaký je rozdíl mezi dispositivními a kogentními právními ustanoveními v občanském právu?

Steve (Po, 7. 3. 2016 - 00:03)

ISLÁM je v rozporu v mnoha bodech ... Sharia taktéž .... Toto svinstvo by mělo být správně v Demokratické zemi zakázané.

D (Ne, 6. 3. 2016 - 23:03)

Jakto, že tam vůbec jsou...Pokud to není v rozporu se zákonem země, je zcela v pořádku, aby si různé kategorie a skupiny lidí upravovaly své sociální a majetkové vztahy podle takových pravidel, které samy uznají za vhodné. A pokud si za tím účelem vytvoří i arbitrážní orgány, jejichž vůli se dobrovolně podřizují, nevidím žádný důvod, proč by jim v tom měla liberální demokracie bránit. Zasahovat je třeba teprve tehdy, když je porušován obecný zákon, a zejména když je někdo stoupenci cizího práva utiskován. Čestné rodinné vraždy muslimů, ženskou obřízku i naoktrojované sňatky například Británie důsledně potírá. Pokud si ale muslimové chtějí navzájem poskytovat třeba bezúročné půjčky, je to jen a pouze jejich problém, a je žádoucí to tolerovat.

Steve (Ne, 6. 3. 2016 - 22:03)

Jakto, že tam vůbec jsou ... !!!

Tonda Vlas (Ne, 6. 3. 2016 - 18:03)

: Myslím tím středověké...Že ty soudy v Británii jsou, vím dávno.

Jinak s tou středověkou bigitérií jsi to pohnojil. NZ nevznikl ve středověku ale v antice. Středověký křesťanský balast mne vůbec nezajímá.

D (Ne, 6. 3. 2016 - 18:03)

Z pohledu dnešního...: Myslím tím středověké právo šaría, které mnozí imigranti chtějí se sebou přivléci do Evropy.

Jinak u nás v Británii legálně fungují soudní dvory, fungující na základě práva šaría. Jejich působnost se omezuje výhradně na občanské právo, podřízení se jurisdikci těchto dvorů je dobrovolné, a rozhodnutí těchto soudů nesmí být v rozporu se zdejším obecným právem.

D (Ne, 6. 3. 2016 - 18:03)

Z pohledu dnešního...Z pohledu neinformovaného a nevzdělaného člověka, který si nevidí na špičku nosu, a navíc je sám posedlý středověkou bigotérií, jistě ano.

Ti ostatní však vědí, že dlouhé období, které dnes nazýváme "středověkem", bylo ve skutečnosti nesmírně různorodé a všestranně pestré. Evropa v jeho průběhu též úspěšně uchovala nebo si skrze Araby znovuosvojila dědictví antiky, absorbovala civilisační pokroky muslimské, byzantinské i dálno-východní provenience, a zároveň dosáhla nemalých kulturních, technologických, intelektuálních, sociálních, politických i obecně civilisačních pokroků daleko nejen nad rámec onoho antického civilisačního dědictví, ale i nad rámec výdobytků zmíněných paralelně se rozvíjejících kulturně civilisačních okruhů.

Byla to gotika, která vydláždila cestu renesanci i osvícentství, jehož jsme my dětmi a pokračovateli.

Tonda Vlas (Ne, 6. 3. 2016 - 17:03)

Z pohledu dnešního člověka je celý středověk temný. I naše dvacáté století bylo temné - fašismus, nacismus, komunismus. Myslím tím středověké právo šaría, které mnozí imigranti chtějí se sebou přivléci do Evropy.

Reklama

Přidat komentář