Reklama

onanie před ženou

Jaja (Út, 26. 4. 2022 - 15:04)

Moc dekuju za podporu,vis jsem rada ze to tady muzu psat,kamaradce kdybych to rekla tak to hned vi cela skola,nikdo,opravdu nikdo to nevi a soused rekl ze to nemuze a nechce nikomu prozradit,ze by byl trestany a jeste ta ostuda,strasne,a jak pises,analek taky delame a je skvely,a potom ten pocit kdyz citim jak to do me pousti,klepe se cely a funi,je to k pousmani ale prozivam to stejne,pipinka mi tece a zadek pulzuje,nevim jak to rict,a skusila jsem se sama ochutnat kdyz teda tvrdi jak jsem sladoucka,nevim ale citila jsem horkosladkou chut,jak mandle nebo nejake orisky,chutnam sama sobe a taky mas tak huste skoro bilou stavicku pri vzruseni,ja mam hodne a to mu strasne chutna,rika ze mi ji sni,ja jsem stastna.

Olina (St, 27. 4. 2022 - 03:04)

Já teču taky hodně, hlavně když ho má v zadečku. Moje štáva mi moc chutná. Prsty mám doslova olepené a už sije olizuju. Je to krásní pocit, když ho mám v zadečku a přiráží. Vždy se moc těším, když mi do prdelky začne stříkat tp jeho semeno. Kduš ho pak země vindá tak se to semeno snažim vytlačit ven, aby mě to teklo i po kundičce, to je tak krásnej pocit. Když jsem uněho byla poprvé dost jsem se bála že pomě vyjede čj mě něco udělá, ale byl skvělej a byl moc milí.Když jsem mu po čase ukâzala svijí kundičku, ani se jí nedotkl. Pak po čase jsem mu to dovolila a bylo to moc krásní jak mi tam sahal. Když mě začal lízat, říkal že mi krásně voní jak rozkvetlá květinka a muj nektar je krásně sladkí. Když kněmu příjdu, okamžitě se sl3kam do naha a on taky. Pak jsme po celou tu dobu spolu nazí. Jeto moc krásnej pocit, jak být nahá a že jsem sním.

Jaja (Út, 26. 4. 2022 - 10:04)

Ja mam zatim jednicky kozicky ale je hezke kdyz mi je saje,rika ze me celou vysaje,jak prsicka tak pipinku,asi se mu povedlo mi vysat z kapucky(jsem netusila ze se tomu tak rika)ven klitoris,mam pocit ze kdyz jsem vzrusena tak vykukuje ven a je strasne citlivy,potom mi lize curaci dirku a tvrdi ze pri vzruseni musim trosku pustit stavicky,nechapu to ale necham se,je to moc krasne,jeho pindik je takovy zcvrkly ale staci kdyz si mu sednu na tvar tak mu hned roste,dobre to priroda vymyslela a potom to seminko,mam pocit ze ho ma stale hodne,uz jsem ho vystrikala dvakrat za den a porad se mu staci vytvaret,ma dost velke vajicka tak asi proto.

Karel (Út, 26. 4. 2022 - 12:04)

Jajo, jenom se chci zeptat, do které třídy pomocné školy chodíš? A co jsi měla na vysvědčení?

Jirka (Po, 25. 4. 2022 - 16:04)

Moje mamka má tak nádherný prsa, když jí vydím ve spodním prádle, moc mě to vzrušuje, myslim že se tajně uspokojuje, protože jsem ji už několikrát slyšel vzdychat, já si ho pak tajně honím, když zavzdychá hned vystříknu , chtěl bych si ho před mamkou vyhonit

Jaja (Po, 25. 4. 2022 - 11:04)

Jsem doma,asi jsem trosku nastidla,mamka je v praci a ja lezim a premyslim ze bych zabehla k sousedovi,vcera jsem se strasne smala jak ma krabatou kuzicku na pindourovi,a vite ze se kulky hybaji,ze se tak divne pohybuji v sourku a ze kdyz ma strikat tak se zvednou az pod pindoura a zacnou semeno poustet do prostaty a tam se az namicha s tim bilim extraktem co chrani spermicky pred kyselosti v pipine?natusila jsem ze mam kyselou pipinu kdyz soused tvrdi ze jsem sladoucka kdyz mi vylizuje pipinku,no to jsou veci co ještě nevim.

Jaja (Pá, 22. 4. 2022 - 11:04)

Hezky,budu si prat synka ale prozatim si necham souseda,mam toho co umi a vi plnou hlavu,vim ze se musim ucit,sama pisemka a zkouseni ale nevydrzim den bez neho,potrebuju aby mi poradne lizal,strkal prsty do zadecku a ja ho olizovala az mi da tu stavu zivota,strasne to potrebuju,jsem pry zavyslak mi rikal,ale usmival se.

Jana (Čt, 21. 4. 2022 - 13:04)

Ahoj,nachytala jsem syna jak si zavadi do penisu takovou kratkou haducku,takovy kousicek jenom a potom jsem v noci kdyz spal se sla podivat proc to dela a pohled me uplne dostal,penis mu stal ven z trenek a v zaludu otvor jako krava,nenapadlo me nic jineho nez si drepnout a pohladit tu obri dirku,zacal okamzite hekat a ja blba neprestala,nehonila jsem mu ho ale jenom se lehce dotykala zaludu a on normalne vycakl,ale takovou davku jsem jeste nevidela,dvakrat vypustil davku ze by urcite pretekla lzice,prestala jsem ho hned hladit a chtela odejit ale musela jsem si cichnout k tomu semenu a videla ze mu stale stoji tak jsem to zkusila znovu a za chvili zase hekl ale to uz jsem ho mela v puse a zase takovou davku,tekla jsem jak potok,citila jsem se az na kolenach,krasny vecer az na to ze ten pacholek delal ze spi,procitl pri prvnim vystriku,rekl mi to druhy den a tak jsem mu slibila ze se necham taky vylizat ale jen kdyz to zustane mezi nami,slibil ze jo.

bleskyna (St, 20. 4. 2022 - 18:04)

Jedeš pořád jako namydlený blesk.

Veronika (Út, 19. 4. 2022 - 19:04)

Když mi brácha uklidí pořádně pokoj a vyluxuje tak mu dovolím aby si predemnou vyhonil pinďoura.

Jaja (St, 20. 4. 2022 - 13:04)

Taky bych asi chtela brasku ale mladsiho nez ja,mohla bych ho studovat jak mu roste pindik,prala bych si to a jeste jsem vydela na netu japonske holky co meli jak pindika tak i pipinu,to je asi neco masturbovat si pipinku a pri tom si honit a strikat,proc jsem se tak nenarodila,to se mi strasne liby,sousedovi taky a rikal ze kdybych takova byla ze by me chtel stejne a mozna jeste vic,ze si pamatuje dobre kdyz mel poluce,jake to bylo se vzbudit tesne po vystriku do pizama,ze se mu za to mama smala,ja bych se nesmala,prozivala bych to s nim,zivot je krasny v sexu.

Dáša (Út, 19. 4. 2022 - 12:04)

Dneska ráno mne můj patnáctiletý syn ohodil semenem. Slyšela sem ze záchodu skučení a myslela si, že mu něco je. Když sem otevřela dveře, stál zrovna za nima, tak to z něj akorát vylítlo a já to koupila skoro všechno. Byl při tom úplně mimo a když mu pták klesnul, tak se vzpamatoval a eště mi vynadal, že sem přišla nevhod. Ani se nezamknul. Sprosťák. Koukala sem že čůráka už má pěknýho.

Návštěvník (St, 20. 4. 2022 - 07:04)

Dášo,jakej sprosťák,kluci občas potřebujou čůráka vystříkat.

Dáša (St, 20. 4. 2022 - 14:04)

Je to sprosťák. Už se přede mnou honí bez ostychu a dělá to schválně, aby mě potrápil.

Syn (St, 20. 4. 2022 - 14:04)

Daso netrap se a ukaz se mu taky a uvidis jak bude strikat,ja to taky delam pred mamkou,nejdriv delala ze to nevidi ale kdyz jsem ji nasemenil na obleceni tak se nastvala a vlitla do pokoje a ja cekal nahy s postavenym klackem,zustala stat a misto aby nadavala tak si klekla a rekla tak delej a ukaz kolik toho mas a ja zacal honit a ani jsem nemusel slinit,mamka olizla a naslinila a ja honil jak blazen,kdyz uz jsem zacal hekat ze uz to bude tak se priblizila vic a otevrela pusu a proste vsechno nachytala a spolkla,potom jenom rekla,strašně mi to chybelo,miluju chut semene a zvedla se a odesla,potom prisla jeste vecer a jenom si klekla k posteli a odtahla deku a uz ho brala do pusi,postavil se tak rychle a co delala jazykem to bylo neco,za chvilku jsem zase strikal,mamka mi mnula koule a sala,myslel jsem ze mi ho ukousne,potom se zvedla a sla do loznice,urcite masturbovala,slyšel jsem ji jak heka,chtel jsem jit za ni ale mnel jsem strach,druhy den rano zase prisla a klekla si a rekla tak sup,delej,nemame moc casu,a ja strikal jak divy.

Návštěvník (St, 20. 4. 2022 - 15:04)

To hekani mě taky vždycky vzrusovalo, matka syn na pár metrech moc neutaji by mě zajímalo kolik lidí to tak má jako vy

Béda (Pá, 15. 4. 2022 - 11:04)

Každý týden vystupuju u nás v hospodě a je to jenon pro dámi, napřed si ho honim a pak jednu osouložím, tržby jsou výborný

Jana (Pá, 15. 4. 2022 - 10:04)

Ja taky,je mi uz teda vic let ale presne si vzpominam na to co jsem mohla a chtela delat tatinkovi a jake to bylo a tak,jen si vzpomenu a chtela bych mit zase 9let,byl to ten nejhezci cas detstvi.

Vašek (Pá, 15. 4. 2022 - 11:04)

A kolik je ti Jani, já jsem nikdy před ženou neonanoval, jaký by to bylo asi před tebou

Jana (Pá, 15. 4. 2022 - 22:04)

Dnes uz 21let,nemam potrebu nekoho sledovat,sexu mam dost s pritelem ale tatinkuv penis byl prvni v mem zivote ktery jsem videla,drzela,honila a citila strikat a jak chutna semeno,bozi detstvi a nemela jsem strach ze me zneuzije,ani se me nedotkl.

Reklama

Přidat komentář