Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 14. 9. 2024 - 08:09)

no vidíš ! A Israel se nebojí !

To je správný národ do nepohody.ten se neztratí,ten si poradí. Nejen že se nebojí,ale on si ani strach nahnat nenechá,tam je trpká zkušenost z minula a již nikdy jako ovce.

Oni ty sportovce vždy vyšlou a vždy budou žít život bez bázně a hany,to se tak u nás říká básnicky. No ale ve skutečnosti prostě nemají staženou prdel a mají svou vysokou čest a hrdost. Vždy,všude a za každých okolností !

A pojedou klidně i do západní Evropy která se z islamistů podělala děsem a hrůzou. 

A oni klidně pojednou hrát  i do UK která nedokáže ochránit ani své děti ,není týdne aby tam nezemřelo britské dítě po utoku nožem,.Israel pojede hrát fotbal klidně i do Německa kde není jediného týdne aby tam nedošlo k utoku nožem,Israel pojede klidně i do Francie a Israel pojede klidně i do Belgie a pokud by se sportovní klání pořádalo ve státech severní Afriky,pojede klidně i do Maroka anebo do Egypta.

Oni se prostě nebojí a nikdy bát nebudou .

A navíc jsou minořádně inteligentní a schopní,jejich schopnosti tvořit hodnoty nejsou omezeny jen na sportovní činnost.

A přesně takto to je.

Ti se nedají a narozdíl od zbabělců v Evropě si poradí a nikdy se nevzdají .

Ať žije Stát Israel !

 

 

 

Anonym (So, 14. 9. 2024 - 08:09)

Kdyby se nebáli, tak hráli v Belgii. Tys to vůbec nepochopil.

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 14. 9. 2024 - 08:09)

ale pochopil velice dobře.

Cynik přece napsal,že nikdo v Belgii o zápas nestál když tam Israel posílal své sportovce.

A nedělej si iluze,že jsou ti sráči v západní Evropě jinačí jak z minula!!

My jsme pro ně jen povl a tací neandrtálci a navíc  smrdíme. To mě řekla to holandská letuška v letadle KLM ,že my východní lidi smrdíme.

Kdyby na nás zautočilo Rusko a byla zde horká válka,tak Francie a Británie nás opět kopnou s rozběhem do prdele a nehnou pro nás ani prstem a celá západní Evropa k tomu bude držet hubu,.ti jsou pořád stejní !

Default User Image
Cynik - realista (So, 14. 9. 2024 - 11:09)

Kdyby na nás zaútočil kdokoliv, nejen „Francie a Británie nás opět kopnou s rozběhem do prdele a nehnou pro nás ani prstem a celá západní Evropa k tomu bude držet hubu,.ti jsou pořád stejní !“

Zcela stejně by se na nás vysrala i vykurvená říše běloptákova, a také sousední Říše, kdysi Velkoněmecká.

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 14. 9. 2024 - 12:09)

záleží koho si Amerika zvolí.

Jestli Trumpa ,potom máš možná pravdu a jestli paní Harris ,tak ne.

Trump je ruský krtek a Americe by ublížil,to jsem zde již rozváděl jak.Jestli to vyhraje Trump a zradí své spojence v strední a východní Evropě,potom by vystala otázka ,jestli ještě někdy stát na straně Ameriky v čemkoli a toto by byla otázka univerzální.

A ruská propakanda by u toho jela na plné obrátky!

Trump je nejen ruský krtek,ale Trump je i kriminálník,zloděj,zbouřenec a zrádce Ameriky,lhář a podvodník.

V okamžiku kdy poštval dav zbouřenců na Kapitol zradil Ameriku a její ustavu,no ale on je Trump i slaboch a zbabělec a válku Ruska proti NATO v Evropě by nedokázal řešit,jako důkaz toho je útěk od debat s paní Harris,on je neschopmý řešit vážnější problémy a utíká od toho jak zbabělec!

 

Rusko bude nyní hekat volby v USA až se z něj bude kouřit!

Default User Image
Cynik - realista (So, 14. 9. 2024 - 05:09)

 

"Takže  to bychom měli!!!!  Belgičané  se  kvůli  válce  v Gaze  BOJÍ  sehrát s  Izraelci ve  vlastní zemi  fotbalový  zápas!!!  Oni se BOJÍ!!  Doma se bojí!  A nenašlo se  v celé  Belgii  město s vhodným stadionem, které  by se  nebálo. 

Takže  se  to odkopalo v MAĎARSKU za  zavřenými  dveřmi.  Ostatně  Viktor  Orbán  veřejně  sdělil, že rád  poskytne  svou  zemi  jako domovskou  izraelským fotbalistům pro  další  zápasy  Ligy národů.  Izrael totiž, stejně jako Ukrajina,  na  vlastním území mezinárodní  utkání pořádat nesmí!!!

Za  mne  je  tato belgická a  vůbec kolektivně  západní ZBABĚLOST  NAŠÍ veřejnou a  neuvěřitelnou  POTUPOU!!!

Z čeho  mají  belgická  města a obyvatelstvo  ten příšerný  ochromující  strach?  No přece  z  MUSLIMSKÝCH  radikálů a  zdivočelých progresivistických  nemuslimských  aktivistů!  Ale především  z těch  zfanatizovaných muslimů.  Tím  Belgičané  veřejně  doznali,  že  je prostě  nezvládají!  Že  jsou státem ve  státě. Že  je třeba počítat s  tím,  že použijí  pro své politické cíle  a proti svému okolí, bez zaváhání  jakékoliv  násilí!  Tohle  sobě  i světu  Belgičané  sdělují.  A  sklonili se před tím!  Poslušně. Jako kdyby  už  existoval  Bruselský chalifát!!!!

Máme právo se ptát – jak se tam  ti vysoce potenciální  vrahouni,  z kterým  mají  Belgičané kolektivně  hnědé  trencle  vzali?  To klasický a  tradiční  Valon  nebo Vlám konvertovali  od  katolické  ev. protestantské víry  k  nejtvrdšímu  islámu?

Ale  kdepak,  vím  že  vy  to víte  stejně  jako já.  Jde  o migranty.  Zejména  ty nejmladší, tedy  ilegály. Ti  jsou nejradikálnější!  Prostě Belgie  a  zbytek  staré  Evropy  sklízí co zasel.  Už  dávno před migrační tsunami  z  roku  2015!!!"

https://1url.cz/h1GII
 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 14. 9. 2024 - 08:09)

Máš tam moc vykřičníků !!!!!!!!

Tady poukazuješ na zbabělou západní Evropu a na Israel který se jim brání pluješ sliny jedovaté a mektáš o porušování lidských práv v Gaze.

Si v tom zmatku udělej konečně jasno !!!!!

Tak na čí straně jsi?!!

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 14. 9. 2024 - 11:09)

Nevypadá to, že ty bys vykřičníky zrovna šetřil, sádelníku…

Na čí straně jsem?

Lehce pateticky řečeno, na straně pravdy (nezaměňovat s pravdou a láskou šmejda Havla), na straně jasných a přesvědčivých faktů, na rozdíl od tebe, který urputně a bezduše vesměs jen tupě opakuješ propagandistické lži, žvásty a sračky.

Tak jednoduché to je. Prostě mi to dle tebe „nemyslí politicky správně“, což přeloženo z češtiny do češtiny znamená, že odmítám vzít za bernou minci naprostou většinu sraček, které chrlí veřejnoprávní média, sračkomety typu forum24, či jaké se linou z bezectných a bezcenných tlam pětislepených politiků.

Odmítám, na rozdíl od tebe, zcela tupě produkovat a papouškovat žvásty, jejichž lživost je patrná na první pohled.

Něco nejasného?

 

A tady si najdeš nějaká fakta, vkládám titulky článků, z nichž je zjevné, o co jde:

Izrael musí nést odpovědnost za porušování mezinárodního práva, https://1url.cz/G1Gg4

Voják IDF odhaluje: Izrael používá Palestince jako lidské štíty,

https://1url.cz/M1GgD

 

Počti si v těch článcích, sádelníku, zkopírovat a vložit titulky, či URL adresy do vyhledávače asi nezvládneš, ale s maximálním nasazením bys po několika hodinách usilovné dřiny mohl zvládnout alespoň opsání těch titulků do vyhledávače a vyhledání oněch článků.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Po, 16. 9. 2024 - 03:09)

jsem to zkoukl a moc mě to neoslovilo.

V článku se doslova píše :

Jednoho dne na jaře k jednotce přišel důstojník a přivedl sebou dva Palestince.Řekl nám,abychom je vzali s sebou do utoku příští ráno.Oba Palestinci měli svázané ruce a zavázané oči.Ptal jsem se,jestli to jsu teroristé,říká.Odpověď byla,že ti muži měli něco společného s Hamásem.Něco ohledně 7 října.Ale nevypadali jako teroristé,říká voják.Jednomu bylo pouhých 16,druhémmu 20.

Izraelská organizace Breaking the Silence,která řadu let zhromažďuje výpovědi vojáků o porušování zákona,nyní zdokunetovala několik přímých i nepřímých svědeckých zpráv o této praxi.Do organizace také unikly forografie,které prý ukazují,jak jsou palestinští civilisté nuceni izralskými vojáky ,aby se učastnili operací.

Dál se v článku píše,že IDF zapalovala domy v Gaza...haha,tohle u mě není argument!

Jakože jedna israelská organisace uvedla svědectví jednoho vojáka UDF ( sic!) a několik svědectví ,toto vše od anonymů a bez doložení odkazů.

Tohle u mě není argument,že jako dva "Palestinci "a několik fotografií,běž se vysrat Cyniku. Chlapečci byli namočeni do vraždění 7 října a měli svoje pazoury od krve a s nima jejich banda od Hamásu. Nebyli sami,samozřejmě a co to tam je o palestinských civilistech dále?

To mají být jako ti Hamás co odhazují zbraně a schovávají se mezi soukmenovci Palestinci ?Jako těma Palestinci kteří musí platit na Rafáhu tisíce dolarů uplatku,aby mohli to bitevní pole opustit ?

Ty tady poukazuješ na nějaké porušování lidských práv?Ty? 

Jseš k smíchu,nejdřív odsuď brutální mučení islamistů s pazourama od krve v Rusku !

Blbečku.

Uši jim tam rozzuření Rusáci řežou a nutí je islamisty sežrat,hubu jim rozglákali až byl samý monokl ,pěkně načechraný ciferník u soudu,jen co je pravda ,ty nejsi vůbec originál a sám za sebe nemluvíš.

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 14. 9. 2024 - 13:09)

takže zase prd!

Nikterak jsi se nevyjádřil pro Israel,tak běž do prdele!

Já jsem měl narozdíl vod tebe vždy jasmo a teďkojc udím uděné,mám po obědě,sem se brutálně nažral a jsa vyprasem trávím na kanape.

Trávím!

Chápeš to?

Trávím.

Anonym (So, 14. 9. 2024 - 10:09)

V tomto případě se nedá přidat na stranu žádnou. Pokud ano, tak pdporuješ genocidní vrahy!!!

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 14. 9. 2024 - 13:09)

genocidní vtah je islamista z hamásu!

Se běž zeptat obyčejných Palestinců jak se jim pod jejich botou žije!

To jsem tady již taky rozváděl co to je za zbabělce,masové vrahy,zloděje a kanibaly....pořád ještě odmítám uvěřit že to jsou pravověrní muslimové !

Pravověrný muslim totiž nepeče děti v troubě.

A navíc  rozkrást jenom za půl roku 0,5 miliardy dolarů na humanitární pomoci je vizitka jenom Hamasu . Hladovějícím lidem berou chleba od huby a ještě po nich střílej když si pro to jdou do skladů.

Nedávno takto zastřelen asi 13 letý palestinský hoch a těch případů je tam víc.

Takže toto a ještě více k tomu a máš zde normální genocidu lidu Palestiny od těch islámistů,no to ale uznej sám.....Israel je v tom neviinně!

 

Default User Image
Cynik - realista (So, 14. 9. 2024 - 05:09)

"Belgie  se  bojí  islamistů.  Kteří  do ní migrovali. S požehnáním  belgických úřadů!!!  A ještě  větším  ze  sídla  EU  – kde jinde než  ve  stejné  Bruseli, kde  se nesmí odehrát  fotbalový zápas  s Izraelem!  který přece  jednotně podporujeme! My na kolektivním Západě. Protože  vyznáváme  naše  neměnné a neotřesitelné  hodnoty a  svět podle pravidel!

Ode dneška  si pamatuji, že  mezi těmi pravidly  je  pravidlo strachu  a sklonění se před muslimskými teroristy!  A k těm neotřesitelným hodnotám   našeho světa  patří   totální předposranost  před  náboženskými fanatiky!!!!

Ještě před rokem bych něčemu takovému  nevěřil. Neříkala  Merkelová a ostatní  papaláši, včetně  těch našich, po  Charlie  Hebdo, Bataclanu,Nice  a po  masakru  na  Christlmarktu v Berlíně,  že  si nesmíme  nechat od nich  vnutit  strach?  Neříkají  totéž  teď  po Solingenu a Mannheimu  totéž?

Tak nechali jsme  si vnutit  ten strach  nebo ne?  Připravili nás  o náš  život ano nebo ne?

Všemu korunu  nasazuje  skutečnost,  že  Izraelci přijali od  Orbána  azyl  v jeho zemi!  Té zemi, která  se jako jediná postavila na odpor migrační  tsumani  a  Wir  Schaffen das!!!  A od  té  doby je  vláčena kolektivně  západním a především bruselským bahnem!!!!  Včetně  krácení  unijních financí protože prý  Maďarsko porušuje  základy právního státu!!!  Za  to,  že se bránilo a  bránilo i zbytek Evropské  uHnie před takovými,  kvůli kterým se  Belgie  bojí  hrát  DOMA  fotbal s Izraelem!!!

Takovouhle  absurditu  nevymyslí  ani v  Hollywoodu!  To  jsou  schopni jen kolektivně  západní papaláši!!!!

A  tihle, co se bojí  a to bání  si  sami přivodili,  vedle  Maďarska, teď  hodlají  kvůli  tomu nedostatku právního  státu  vážně popotahovat  ještě  také  Slovensko!!!"

https://1url.cz/h1GII
 
 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 14. 9. 2024 - 08:09)

no o Slovensku mě radši moc nemluv....tam je minulost kolaborace s nacisty a jejich soukmenovcem bolševikem.

Tradice a kultura která u Slováků přetrvala až do současnosti,tam je příklon buď k nacizmu z Německa,anebo k bolševizmu z Ruska.

Za války to byl hlavně Slovák kdo kolaboroval s Berlínem a klerofašista Tiso nechal posílat tisíce Židů do koncentračních táborů,Slováci sloužili ve WM  během tažení v ruských zemích a doma Hlinkova garda kolaborovala taky zdatně,udávala ,pronásledovala odboj,Romy a Židy a hlavně souhlasila s nacistickou ideologií .Celé to SNP vzniklo hlavně tak,že tyto hnědé struktury se pak pohádali mezi sebou a proběhl puč mezi nima,tam nějaký slovenský lid neměl nic co do činění odporem proti nacistům.

Pak se to tam servalo mezi sebou a až teprve potom přijel na Slovensko WM udělat pořádek,do tédoby tam moc německých vojáků nebylo.

Major Haluška by jako Slovák taky mohl vyprávět...nejdřív bil bolševiky a když se karta obrátila přidal se ke komunistům a jak si na tom zakládal.

Jeho výrok " Čo bolo,to bolo,ťěrazky som majorom " je přímo legendární a taky to,že byl blbej jak tágo a Žižka musel mít na malbě kulomet a ve své kanceláři topil klášterníma knihama několik staletí starýma.

Neonacista Kotleba a jeho strana na tuto slovenskou kulturu navázala a ono co? No měla uspěch.

Nyní se nacista Kotleba jako správný Slovák chce přidat ke komunistům a Fico a jeho vláda se spoléhá,že toho využije ve svůj prospěch

Nyní se zase celé Slovensko otáčí na východ....otázka ale zní kam by se otáčelo dosadit si Germánie zase nějakého přísného pána do velení.

To my Češi jsme přímější  !

U nás by Kotleba a jeho nacizmus neprorazil...u nás teda ne.

To zkoušel pan Vandas s DSSS a nyní po něm neštěkne ani pes"!Narozdíl od Kotleby na Slovensku,že?

Default User Image
Cynik - realista (So, 14. 9. 2024 - 11:09)

Major Haluška je přece postava z Černých baronů, sádelníku, pokud jsi Černé barony viděl, rozhodně ses nedíval na dokument. Nepředpokládám že bys dokázal přečíst literární předlohu.

Podobně tvé oblíbené pohádky o Rambovi se opravdu nezakládají na pravdě, příkladně z Vietnamu odtáhli amíci se staženými ohony, což, jak jistě víš, po letech zopakovali v Afghánistánu.

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (So, 14. 9. 2024 - 13:09)

no tak když již ty pohádky,co potom tu o Jánošíkovi.

Loupežník vrah ,zloděj ,lptr a žhář to byl!!

Žižka z Trocnova taky...no....to má ten Žižkov v Praze ale pěknou visitku.

ptfuj

Anonym (So, 14. 9. 2024 - 01:09)

Dnes nejsou ko munisti totožní s těmi co byli. A když tak jsou senilní. Vždyť mladík Dolejš už odrostl a je takovej Franta Sauer v 65 letech. Grebeníček a spol. nemluvě s Filipem, Semelová, no a mladí nejsou a kfyž proti Řehkovy, Foltýnovi a těmhle gibonům nepoměr sil. 

Anonym (So, 14. 9. 2024 - 08:09)

Parta, kterou voliči vyšoupli z parlamentu, není nejlepší vzor. Na to musí vstát noví nezkažení bojovníci a je jedno jakou budou mít stranickou příslušnost. Komunisté od 50. let poráželi sami sebe, až se nakonec porazili. 

Anonym (So, 14. 9. 2024 - 01:09)

Předpověď na úterý (00-24):

Zpočátku oblačno až zataženo, místy déšť nebo přeháňky. Postupně až polojasno a déšť jen ojediněle. Nejnižší noční teploty 12 až 10 °C. Nejvyšší denní teploty 20 až 22 °C. Mírný severovýchodní vítr 2 až 6 m/s.

Anonym (So, 14. 9. 2024 - 00:09)

Ten kterému řekla ta pirátka, taky v EU parlamentu : "Vy proruská špíno"

ENVI

Výbor pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin

(Náhradník)

FEMM

Výbor pro práva žen a rovnost pohlaví

(Poslední činnosti)
Ne že by nebylo fajn tam mít i své mužské zástupce, aby tlumily ty šílené kvotařské návrhy...

Reklama

Přidat komentář