Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Default User Image
Cynik - realista (Út, 17. 9. 2024 - 00:09)

Fotr je čadič, to je tahač, žaludy, pytle péra káry, dycky přijatelný. Jo to řikáš ty co neumíš ani mlet ani dávat příkazy Jahoda?  Máš krásy, né příkazy, svoboda je u mne víc než příkazy to si pamatuj jako že kule štencl, pero Cynik - realista méno mé, zákon svoboda řiť zařídí. 

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 00:09)

Fialo-Červenáčku, ty volíš "malou neparlamentní stranu a přitom je to tam samý Fogl-ar. . 

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 00:09)

To samé na Slovensku. Také podobně štvali proti Ficovi, až se blázen našel.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 00:09)

A nejhorší je , že stejně bezohldní a daleko více, než ke svým kandidátům (respektive protikandidátů svých kandidátů) na prezidenta, k těm v zahraničí. To chce fakt žaludek posílat zbraně a nic reálného neudělat k dvěma simultáním konfliktů blízko Evropy.. Napadá mne ono , dva se perou třetí se směje. Jestli toho nakonec nevyužije Čína oslabeného Ruska a USA osalbené Evropy na Ukrajině a v Israeli, připadně opět vyzbrojí Německo, takže "DYCKY DÍKY."

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 00:09)

Záviděli nám inteligentní střední vrstvu, tak ji v EU zlikvidovali a v Rusku jakbysmet, na Ukrajině tuplem, jednoduše nás zdebilisovali na svojí úroveň. Jednoduše nikdo už nejezdí na hory tak jak dřív, ale pár manažerů dostane za odměnu 5x za život lyžování vrtulníkem...

 

Je to americkým protestantismus se vším všudy a MODLÁŘSTVÍ kapitalismu. A protestantský výboj proti hříchu zmrvováním jiných...kultur a zvyků a sociálních vzorců, než zrovna frčí v USA, před 50 lety by nemohli nic říci proti prcání sekretářek, to v USA dělali neustále. Nyní jim to vadí, že se to děje v Rusku.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 00:09)

A lidi jako Šídlo také ryli v ČR. Prostě kulturní fašistická úderka mediálních pravicových miliardářům poplatních ku*ev nezahálí, prachy především.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 00:09)

Republikáni, kteří po prvním pokusu o atentát většinou reagovali poselstvím jednoty, se nyní pustili do toho, aby pohnali demokraty k odpovědnosti, přičemž v čele je sám Trump.

27. června  při kterém střelec vystřelil ze střechy na Trumpa, když měl shromáždění. Kulka ho zasáhla do ucha, ale mohla ho zabít. Trump reagoval zdviženou pěstí, když mu po tváři stékala krvavá stopa. Tento ikonický obrázek zvýšil jeho náskok v průzkumech.

Týden po útoku republikánská úmluva triumfálně ratifikovala  a zbožštěla ​​Trumpa jako kandidáta v Milwaukee (Wisconsin), zatímco Biden si uvědomil, že není v pozici, aby mohl konkurovat.  To způsobilo další historický obrat v kampani. Prezident se vzdal kandidatury na znovuzvolení  a předal štafetu Kamale HarrisTR(i)U(M)P(F během dopoledne této neděle tweetoval na své sociální síti Truth „I HATE TAYLOR SWIFT“  (velkými písmeny), která po debatě oznámila svou podporu Harrisovi. Pak šel hrát golf, svůj oblíbený sport, do svého klubu. Tehdy došlo k incidentu.

Agenti tajné služby, pověření ochranou bývalého prezidenta, viděli někoho podezřelého, jak se schovával v křoví s puškou, když Trump hrál golf.  Policie zahájila palbu. Podezřelý, později úřady identifikovaný jako Ryan Wesley Routh (58), Osoba s puškou s teleskopickým zaměřovačem mohla být blízko kandidáta, opět zpochybňuje účinnost ochrany.

Nejisté důsledky

Politické důsledky tohoto druhého pokusu o atentát jsou velmi nejisté. První útok favorizoval bývalého prezidenta v průzkumech a predikčních trzích, které se tentokrát téměř nepohnuly. 

Trump útok využil k útoku na své soupeře. V rozhovoru pro Fox News toto pondělí řekl, že „rétorika“ prezidenta Bidena a viceprezidenta Harrise způsobuje, že je „zastřelen“. Ujistil Fox News Digital, že údajný střelec „jednal“ kvůli „vysoce pobuřujícímu jazyku“

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 00:09)

Ujistil Fox News Digital, že údajný střelec „jednal“ kvůli „vysoce pobuřujícímu jazyku“ od demokratů.

" Poté pokračoval ve své síti Truth Social:  „Kvůli této rétorice komunistické levice létají kulky a bude to jen horší,“ napsal.

Republikánská reakce byla agresivní. "Jsi tak plný sraček." "Nejste rádi, že je v bezpečí, je to vaše rétorika, která to způsobila, OPĚT!!!!!" napsal na Twitteru Dan Scavino Jr., hlavní poradce Trumpovy kampaně.  V Republikánské straně bylo slyšet mnoho dalších hlasů, podle nichž jsou za pokus o útok odpovědní demokraté. „Radikální levice nadále označovala republikány a Američany, kteří prostě chtějí bezpečnou a prosperující zemi, za ‚hrozby pro demokracii‘. „Tato nezodpovědná rétorika ubližuje lidem,“ napsala na Twitteru Anna Paulina Luna, kongresmanka z Floridy.

„Tato rétorika namířená proti prezidentu Trumpovi, vyprávění o tom, že on bude příštím diktátorem, že on je příštím Hitlerem, musí skončit. "Už toho bylo dost," řekl floridský poslanec Mike Waltz tuto neděli Fox News. "A když máte tento příběh z levice, z médií, od volených představitelů, dokonce, že Trump musí být zastaven všemi nezbytnými prostředky, nemělo by nikoho překvapit, že se tito lidé radikalizují a začnou takto jednat." “ dodal. Mezitím si nejbohatší muž světa, magnát Elon Musk, Trumpův spojenec, který bez přestání šíří hoaxy, na své sociální síti položil otázku, proč se nikdo nepokouší zavraždit Bidena nebo Harrise. Poté zprávu smazal.

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 23:09)

13. července 2024 škrtl ucho krev

16.srpna další hlaveň už hledala v zaměřovači s auta Trumpa

 

Ok, nějak mnoho v tak krátké době. 

Fajn USA má dlouhou tradici zabíjení a tedy i prezidentů

 

Celkem 30 pokusů(z toho pár dost dakeko uskutečnění(včetně 2x střelil směrem na bílý dům za Obamy..) 

 

A slabý pokus zaslat clintonové a demokratům tzv. trubkové bomby

 

pak snaha v kuvajtu bombu do auta G. W. Busge, slabý pokus

 

2 atentáty na Forda(2 ženy) 

5.září 1975

22.září 1975

 

Na Nixona únos letadla zase cíl naletět do bílého domu zsstřelen, chabý pokus

 

Pak na Nixona, ale místo něhobzvolil demokratického kandidáta George Wallace v Laurela, Nixon byl mimo dostřel. 

Robert F. Kennedy 2 měsíce po Luther Kingovi

na Kennedyho už dřív chtěl zabít ale ne zabít i s dětmi a ženoz, tak nezabil

Harryho Trumana pokus ake ochranka zneškodnila za cenu vlastní smrti

 

A zbývající 3 zastřelení prezidenti. 

 

 

 

 

 

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 23:09)

Ještě nutno připočíst všechny ty úmrtí způsobené těmi z USA vyvezenými "oblíbenými" "útočnými" "nezávislými" "svobodnými" zbraněmi mafie v Kolumbii, drogových kartelech všude po světě a v neposlední řadě juntých, kterými USA zhusta vybavuje všechny "jejich domělách konkurentů" nepřátelské skupiny. Takže různé Al Kaidy zprvu podporuje ti potom udělají Islámský stát a ten pak vybíjí další a další lidi atd., prostě USA vzor duševních imbecilů.

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 23:09)

O:celkem 20 pokusů

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 21:09)

Divné jak v Quadriu už připraveny u vchodů pytle s pískem. Kokoti, tam nokdy voda nemohla dosáhnout, ale holt prachy umožní připravit se i na nesmyslný hrozby. 

Myslíkova je od Mánesa docela do kopce, Národní ulice od mostu už ne, ale národní divadlo je vysoko v úrovni mostu, nesmysl, kdyby ti kokoti co jim patří Quadrio srovnali výšku hladiny u Národního divadla povodní 2002, tak by pochopili jací jsou kokoti. 

Jediný co to zatopoilo pár decimetrů byla ulička suterénu nár. divadla a to skrz technické šachty nár. divadla, to už je teď opraveno

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 21:09)

Typickej chciválek

https://1url.cz/C1lKv

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 21:09)

No comment! 

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 21:09)

Mladej blbec stejně jako starej blbec. Pěšky jako za vozem. 

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 21:09)

Naštěstí vodohospodářivpočítali s rezervou v Lipně a Orlíku. Nejsou čučkaři jak chciválkové a nord streamáci. Maj rezervu a tak to má bejt. 

 

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 21:09)

Praha to zvládne

Vydrží 1000. letou vodu 5300m3/s v Chuchli

jen 20 hodin, ale 1500m3/s tedy 3. stupeň vydrží až do středeční půlnoci. 

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 21:09)

Respektive, vydrží zadržovat tisíciletou vodu v kaskádě 20h.

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 20:09)

Fotr je čadič, to je tahač, žaludy, pytle péra káry, dycky přijatelný. Jo to řikáš ty co neumíš ani mlet ani dávat příkazy, máš krásy né příkazy, svoboda je u mne víc než příkazy to si pamatuj. 

Anonym (Po, 16. 9. 2024 - 20:09)

Adukt témata, vašeho fozra řešte laskavě na oenisech. 

Reklama

Přidat komentář