Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 11:09)

Kdo pochybuje o II. POKUSU na Trumpa,zde (to američani zase umí) skvělý tutorial jak se vše odehrálo. Zde patrně jiná kvalita ochrany vládních činitelů než v prvém případě což super extre kvalitu ukázali, protože nešlo o míting, ale běžnou prakticky 7x24 činnost,jako hra v golf a měli ji pokrytou. Střelec byl zkušený harcovník, žoldák USA ve válce na Ukrajině.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 11:09)

Zde je samojasan napojení na Hillary, Clinntonity, Nulandouvou, Snydera, Appelbaum, a tuhle Israelsko-demokratickou kliku v USA politice.

Kdy žoldák jasně věděl, co se stane s válkou na Ukrajině po vítězství Trumpa, tedy vice versa kdo tu válku živí a podporuje z těch dvou skupin v usa bipolární politické krajině.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 11:09)

Jistě dokážete odlišit mé příspěvky od toho, co vyblije pod mně ukradeným nickem nikomu nepotřebné a neprospěšné hovado, hovado nezaměstnané a nezaměstnatelné, hovado bez blízkých a bez přátel, hovado zplozené díky zvrácenému zoofilnímu sexu, jinými slovy neléčený a neléčitelný hňup. 

Jen taková bezectná a bezcenná, nechutná zmršenina může trávit dny i noci opruzováním v internetových diskusích, jen taková bezectná a bezcenná, nechutná zmršenina může krást cizí nicky a v diskusích se dohadovat sám se sebou.

Tento text vkládám a budu vkládat opakovaně, není zapotřebí něco měnit.

Doplním, že tento text vkládám jen ráno, jako první z mých příspěvků.

Pokud se tento text objevuje i v průběhu dne, byl zkopírován a vložen výše popsaným hovadem.

Nu což, nebudu tomu hovadu přece bránit, aby s použitím mého textu výstižně popisovalo samo sebe.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 10:09)

Ať mi nikdo neříká,že tohle je normální ve smyslu přínosem pro společnost, ta žena evidentně není seriosní, pokud si myslí, že ji projde jakékoliv místo a že se hodí na ministerstvo obrany s takovýmhle kolotočářským kukučem...

https://1url.cz/x1leO

Ano, blížíme se východním zemím (je mi jedno zda Ukrajině nebo Rusku) tam ženy taky takto okázalé, vulgární brýle, kožichy, šály, ale všude smrad,bída, hnus.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 10:09)

P,č,a p,r,d,e,l poháním neb ji rytimicky předstihuje a ta ji jen opožděně sleduje při chůzi.To jsem vypozoroval za leta pozorování v Praze u žen v minisukních, alias plácačka na p..ču.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 10:09)

Krásné prdlo-pičování..na seně..oslíku..radši chroupej kořenovou zeleninu...a buď rád , že si v čochu v teple, a že jsi okrasné a ne masné zvíře.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 10:09)

Nechápu proč se tomu u žen říká chůze když je to prdlopičování a ptákoprdlopičování, protože muž zas rytmicky sleduje takovou ženu krokem za í.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 10:09)

í á, í á , oslíku, byl jsi debukovýn jako oslík v stodole na seně..

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 10:09)

Bohužel v ČR nemáme ani žádného autentického originála, který by odpovídal národnímu populistovi Robertu Ficovi.

Rakušan rozhodně ne, Okamura tam je to sporné a ten pude s každým jen pro byznis s počty hlasů a vliv a v případě moci naseká další hotely pro Japonské turisty v centru Prahy, to je tak vše, je to byznis podnikatel se strachem a úzkostí.

A Turek to je jen člověk Klause spolu s Macinkou, lidi z super-inteligentních kruhů jakýchsi borců z devadesátech ke Klausovi vzhlížející.

A Šmarda to je sice vlastnec, ale ČSSD není Slovenského typu, jsou tam jiní borci spíše marxistického typu, což je naopak ve Ficově squadře jsou marxisti cílem jejich volebních úspěchů.

A Šlachta je sice asi vlastencec, ale zase jako s cílem maximum Policejního prezidenta, tím se zase nedá vládnout.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 10:09)

Budeš se muset do toho sám vložit a místo vybírání popelnice a půtky s feťáky před zraky udivených policistů , kteří příště budou jezdit raději koňmo, aby viděli jaký to kontraband si bezdomovkyní vyměňuješ hluboce ponořen do stejné popelnice a dlouhým gumometrem tě mázli přes hýždě, aby si se trochu v hádce s švarnou babou za katrrem jistě se cítícím jako ryba ve vodě méně držkoval vzletnou češťinou, jako dejte sem ten pytel dědku bezďácká a "bůh tě strestá, karma tě dostane, za to, že sis nakrad celý pytel..."

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 10:09)

Nová exekutiva, která udělala krok zpět v rovnosti, s menším počtem komisařů, bude nejpravicovější za poslední desetiletí.

Tyhle nové ismy, je jen proto jak prosadit politiku o ni jiného.

Je naprosto jedno kolikje žen v top řídících pozicích,když vymírají celé národy tříštivými pumaji s chytrými GPS doručení jako pošťák Karel  "dům od domu."

Jde o to kolik je lidí v komfortních pozicích s životem pevně ve svých rukou.

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 06:09)

Vybavován USA demokraty jož naprosto "kovově" a tříštově  "svobodně" "pravdivě" "otevřenými" a naprosto NEDEMOKRATICKÝMI NÁSILNÝMI NÁSTROJI! 

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 05:09)

 

Rusko 300tis mrtvých +až 5x tolik zraněných

Ukrajina 400tis mrtvých + až 5x tolik zraněných

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 05:09)

Počet obětí izraelské ofenzívy v Gaze se zvýšil na 41 220 .  Zdravotní úřady v Gaze, kontrolované Hamasem, také aktualizovaly počet zraněných na 95 400. 

 

No comment! 

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 06:09)

Z 41 206 mrtvých – většinu z nich tvoří děti a ženy – počet obětí v Pásmu od začátku izraelské ofenzívy 7. října v reakci na teroristický útok proti izraelskému území spáchané toho dne islamistickými milicemi Hamás. 

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 05:09)

+ 2x víc zraněných(, také aktualizovaly počet zraněných na 95 400.) jako ve válce na Ukrajině

Anonym (Út, 17. 9. 2024 - 05:09)

Jsi ta nejhorší emoční buzerantská ku*va" co tu kopíruje, narozdíl od ostatních a pak to kopíruje během dne dokola a tváří se..jako někdo jinej..

Jsi "na kopanec" , příser, emoční kurva a buzerant

Ale PROČ MI JSI VLASTNĚ ÚPLNĚ JEDNO TY PIZDĚC!? 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 17. 9. 2024 - 05:09)

Mimořádně hloupý katolický tlusťochu, tvé reakce na mé včerejší příspěvky opět dokazují nejen tvou duševní nemohoucnost, ale také i fakt, že naprostou, nebo dokonce celou kapacitu tvého tragického duševna zaplňují pouze instinkty (o myšlenkách u tebe nelze hovořit), týkající se žrádla a násilí.

Že by snad takové instinkty u tebe vytěsnily dříve hojné představy placatých, neochmýřených holčiček a placatých hošíků, s nimž jsi ve svých představách prováděl bůhvíco? Snad ano, a ta holátka jsou před tebou snad v bezpečí...

Takže:

 

"Tohle není až tak tvůj problém,špekáčku,buřtíku,klobásko,bifteku,hovězí stejku a přírodní řízku."

/to máš za toho hloupého tlusťocha !/ (ShabbaTot-Jahoda (Po, 16. 9. 2024 - 06:09)

 

"ty budeš tak kopat!
Uprostřed křepčících polonahých divomužů a divožen v rákosu oděných a tancujících s oštěpy,štíty a sekerami,skákat budou nahoru a dolů,dolů a nahoru za temného dunění tamtamů a válečných bubnů ,pokřiku z kterého tuhne krev v žílách ,však počkej,to uvidíš.
K mučednickému kůlu tě přivážou a vrhat válečnou sekerou budou,..v kotel tě vhodí a povaří,na rožeň napíchnou,omastí,okoření a protočí roštem.....přeji hnusný den,užij so ho.
To máš za toho hloupého katolického tlusťocha." (ShabbaTot-Jahoda (Po, 16. 9. 2024 - 06:09)

 

"až tě budou žrát,budou u toho krkat a mlaskat!" ShabbaTot-Jahoda (Po, 16. 9. 2024 - 06:09)

 

"tak ty si nedáš pokoj a nedáš pokoj s katolickým tlusťochem?

Tak já ti teda něco řeknu!!

Až se budeš vařit v kotli,tak budeš bublat!!"  (ShabbaTot-Jahoda (Po, 16. 9. 2024 - 06:09)

 

Nuže, mimořádně hloupý katolický tlusťochu, pokud se bublání v kotli týká, to naopak bude tvým osudem.

Nevyhnutelně skončíš v "pakle", jako odporný závistivec a neméně odporný obžera, čímž soustavně pácháš dokonce dva ze sedmi smrtelných hříchů.

Sám jsi popsal svůj osud:

 

Default User Image
ShabbaTot-Jahoda (Út, 17. 9. 2024 - 06:09)

Ty už běž s tou neochmýřenou holotou po ránu do prdele !

Zase tě mučí absedentní a nechutné sexuální představy ?

A nejsi ty tak trochu deviant ,pedofil? Nu...tak to máš ale blbé,jako sexuální deviant své tajné sexuální fantazie realizovat v praxi nesmíš a tak to zustane nejspíš až do konce tvého života voliče tlupy SPD,smiř se s tím !

Jo...kdybys byl Rusák na Ukrajině,tak bysis mohl hrábnout batoleti přes kačenu pod starou ,smradlavou ,neměněnou a prochcanou a posranou plenou,dělat si u toho videa a pak to dávat na internet pod názvem Divoké video

Taky bys mohl znásilnit holčinu pod 5 rok a jejím rodičům tvrdít že to z ní udělá ženu

Nutit 3 leté holčičky k orálnímu sexu

Anebo znásilnit 10-letého klučíka před jeho matkou

Dívky za vlasy ze sklepa tahat a pak se jich zmocnit

Taky po starých babkách se shánět

Anebo by sis griloval na zahradě kuřata v prostředí tlející mrtvoly

a kdybys byl k té pedofilii a nekrománii i sadista,občas bysis uřízl nějaké genitálie anebo hlavu a poplácával byses po prdeli v soudružském objetí s vrahouny z Hamásu ,ale to je jen pro vyvolené,tobě by muselo stačit trhání nehtů a mučení elektrikou,občas odpálení nějaké rakety na nemocnici,školu a poprava dětí kolem 15 let,střílení 5 letých holčiček do hlavy protože kvičí a rozkaz zněl-Vše vyčistit !

Ale neboj se !

Po skonu a  v Pakle s masovým ruským vrahem a válečným zločincem Prikožinem bys byl oslavován jako národní hrdina a nezapomělo by se na tebe,ne,nezapomělo.

 

Default User Image
Cynik - realista (Út, 17. 9. 2024 - 05:09)

Pro pobavení zdejšího čtenářstva a tobě pro výstrahu zkopíruji některé ze tvých opravdu povedených žvástů, mimořádně hloupý katolický tlusťochu:

"Paklo je místo plné dusivého černého kouře,ohňů a děsuplných strašlivých démonů podobajících se hnusným ještěrům a pakelným červeným drakům.Tito ještěři mučí zatracence .Duše zatracence na věky věkův je ze země stažena do Pakla vírem,který se znenáhla zjeví na zemi ,propadne se to černého tunelu plného strašného smradu,kouře a slizkých řvoucích potvor jejich hlavy čouhají ze stěn...to jsou démoni pakelní připraveni opustiti Paklo na zem,aby tam škodily.Ihned p příchodu do Pakla odsouzence přivítá samotný luciper!Luciper je hnusná potvora pokrytá celá slizem a boláky,má tlamu plnou špičatých dlouhých zubisek,rohy té bestie připomínají pak kozla a na nohou má kopyta a ze zadu mrská ocasem !Luciper se chechtá strašným odporným chechotem a má ukrutnou radost z dalšího úlovku.Démoni začnou ihned odsouzence mučit! Drásají mu maso a kosti svýma drápama,koušou a trhají ! Někdy je odsouzenec pověšen na kříž za kotníky a zápěstí řetězy a po mučení spočíající v trhání zhora popsaném jej zaleje žhavá láva jako bezvládné a zmučené torzo,což se samozřejmě opakuje pořát koldokola.Démoni se také posmívaj a nedá se to vydržet!!Paklo jest místo plné bolesti a utrpení!!Je to údolí smrti,celé hluboké a tmavé a velké,je to obrovská hustá temnota,tam se naříká,pláče,bloudící duše bezcílně chodí mumlajíc si pro sebe a lají si za zpackaný život bez Boha!Jsou dvě smrti! První smrt je tělesná,duše přichází před Stvořitele a pak je druhá smrt,smrt zatracení na věky věkův v ohnivém jezeře pakelném ,ohněžáru plamenů šlahajících od jezera až k nebi,síry a puchu kouře a zatracení věčné nicoty !!"

ShabbaTot-Jahoda (anonym), 29. Prosinec 2022 - 5:56

 

Reklama

Přidat komentář