Reklama

Miniinterupce

Bára (Čt, 25. 3. 2010 - 11:03)

Paní doktorko, velice si...Nečekáte ani cvrčka, ani krávu, ani koně, ale dítě. proč je špatné říkat miminku dítě? Nebo si snad myslíte, že se ve Vás vyvíjí FETUS????

laura (Út, 23. 3. 2010 - 15:03)

dobry den pani doktorka.mam 4mesice po miniinterupcii a nasadila som si antikoncepciu.problem je ze uz tri tyzdne krvacam.pred nasadenim som mala silnu menstruaciu ale pravidelne.mam ju vysadit?alebo ako inak postupovat.dakujem

Adéla (Po, 15. 3. 2010 - 14:03)

Dobrý den, prosím vás,...Dobrý den, jsem ráda, že se našel někdo jako já. Mám stejný problém dítě bylo plánované, ale ne dvojčata. O téhle možnosti jsem neslyšela a asi bych byla ráda,kdyby existovala.

Martina (Ne, 14. 3. 2010 - 14:03)

Dobrý den, prosím vás, chtěla bych se zeptat. Jsem 5-6tt a čekám dvojčátka. Slyšela jsem že je možné jedno odsát. Tak se vás prosím chci zeptat, jaké jsou ryzika a jak to všechno probíhá. Už mám 9 letou dceru a miminko jsme plánovali, ale nečekala jsem že to budou dvě. Prosím napište. Moc děkuji

lenka (Pá, 12. 3. 2010 - 21:03)

DOBRÝ DEN,JDU NA...Nebolí to,jsi pod narkozou a nic necítíš,

Zdenka (Pá, 12. 3. 2010 - 21:03)

Miniinterrupce...takové popisování miniinterupce je až hulvátctví.byla jsem na interupci ze zdravotních duvodu.ted mám sto chutí se jít oběsit,lepší je jít na interupci než dítě někde pohodit jako se to v dnešní době stává dost často.Měla by jste to popisovat jako lekař a ne jako řezník.Pokud vím tak to dítě ještě není což mě vysvětlovala moje lekařka.

martina (Čt, 11. 3. 2010 - 17:03)

DOBRÝ DEN,JDU NA MINIINTERUPCI A CHCI SE ZEPTAT JESTLI TO BOLÍ.DĚKUJI MARTINA

Eva (Út, 2. 3. 2010 - 22:03)

Dík všem. Jsem nešťastná a díky vám všem i dost zmatená. Nevím, jestli se mám stydět nebo se jít rovnou oběsit. Je mi 18, právě mě vzali na můj vysněnej obor a před 14dny sme se rozešli s přítelem...

Elis (Út, 23. 2. 2010 - 17:02)

Dominika - trochu naivní představa, ne? Do osmého týdne, viz příspěvky nade mnou, si asi těžko můžeme představit "dítě" cucající si palečky. Těmto katolickým fanatickým kecům nezbývá nic jiného než se smát - škoda se rozčilovat.

BIBI (Út, 23. 2. 2010 - 15:02)

Pokud vím, tak žena by měl právo rozhodnout. Vidím, že se k tomu někteří staví jako k odporu, ale copak nevidíte pak ty plné kojenecký ustavy jak ty děti dopadají. To je podle nekterých lepší volba tohle? A přeci do osmého týdne to nemá cucající palečky a kosti.
Nechtě ženy rozhodnout a neovlivňujte je. Ony sami vědí jestli na to jít či ne.

???? (Út, 23. 2. 2010 - 08:02)

Šokuje Tě, že je někdoproti...Dominika-By mě zajímalo,jak si zárodek v 7.týdnu těhotenství cucá palečky.pokud dobře čtu nahoře je napsáno miniinterupce.

m (Út, 23. 2. 2010 - 07:02)

Ne, to mě ani nenapadne.

Zdeněk2 (Po, 15. 2. 2010 - 12:02)

Filmy jako Němý výkřik jsou agitace klerikálů, kteří tímto způsobem citově vydírají těhotné ženy. Miniinterrupce se provádí odsáváním trubičkou silnou jako tužka a v té době nemá plod ještě žádné kostičky a orgány. Ty se vytvářejí až daleko později a z té doby jsou taky záběry ve filmu. V současné době, kdy se sociální pomoc státu stále více omezuje a současně se zvyšuje nezaměstnanost, se děti stávají čím dál tím větším luxusem. Klerikálové by se měli starat raději o bezdomovce, kteří v dnešních mrazech jen stěží přežívají.

Dominika (Pá, 12. 2. 2010 - 00:02)

Opravdu mě šokují názory...Šokuje Tě, že je někdoproti potratům...Tak to pravděpodobně nemáš ani tušení, jak takový potrat probíhá. Neviděla jsi na ultrazvuku dítě, jak si v klidu a naprosté pohodě "plave" u maminky v bříšku, pohybuje se, cucá paleček, nad sebou plodový koláč s veškerou výživou pro sebe. A pak - do toho klidu najednou vnikne krutý nástroj - dítě UTÍKÁ, uhýbá, otevírá pusinku, srdíčko bije stále rychleji....Nepomůže mu to. Špička přístroje dítě najde, přidělá se na hadici s vysavačem, ten spustí výkon a začne toto živé, vyvíjející se dítě trhat bez jakéhokoliv soucitu a analgezie na malé kousíčky. Na konec se kleštěmi rozdrtí hlava a vytáhne ven. Pak se odklidí kostičky - miniinterrupce je "zdárně" u konce. Na internetu si můžeš najít film - Němý výkřik nebo Svoboda volby. To co jsem Ti napsala je krutá pravda. Děťátko, které nosíš v sobě Ti může, i přes nepřízeň, kterou teď prožíváš, přinést spoustu dosud nepoznaného štěstí, lásky a radosti. Jestli jsi opravdu těhotná, můžeš požádat o pomoc na lince důvěry AQUA VITAE (kontakt na netu), poradí Ti, pomůžou. Prosím, postav se k životu čelem. Něřeš pro sebe nepohodlnou situaci vraždou vlastního miminka. Věř, že mnoho a mnoho žen proklíná den, kdy šly na potrat a už nikdy by to neudělaly. Výčitky a deprese jsou totiž strašné. Prosím, přehodnoť ještě svou situaci. Přeji Ti upřímně šťastný život!

Simča (Pá, 5. 2. 2010 - 16:02)

Ahoj, chci se zeptat, jestli mi pojišťovna bude hradit miniinterupci v případě, že jsem brala pravidelně antikoncepci a i přesto jsem otěhotněla? Někde jsem o tom zaslechla, že se to v tomto případě hradí, nebo alespoň z části...

Martina (Po, 1. 2. 2010 - 22:02)

Důvod, proč chceš potrat...Děkuji za odpověď.

Zdeněk2 (Po, 1. 2. 2010 - 21:02)

Důvod, proč chceš potrat nemusíš nikomu sdělovat. Nesmíš váhat, protože miniinterrupce se dělá do 8 týdnů, později už jen klasický výškrab, který je méně šetrný a taky dražší.

Martina (Po, 1. 2. 2010 - 21:02)

chtěla jsem se zeptat - musím lékaři sdělit důvod proč bych chtěla podstoupit interupci? Anebo mu stačí jen sdělit že bych ji chtěla? Měla bych být v 8 týdnu.

Tereza (Po, 1. 2. 2010 - 18:02)

Opravdu mě šokují názory některých z Vás, co jsou proti potratům. Před půl rokem jsem prodělala samovolný potrat poté co se se mnou přítel rozešel. Bylo to pro mne hrozné, musela jsem změnit školu, docházela jsem k psychiatrovi a podobně. Od této chvíle beru HA. S bývalým se stále scházím a spíme spolu. Před pár dny jsem se ale dozvěděla, že jsem pravděpodobně znovu těhotná a i přesto, co jsem si vytrpěla po samovolném potratu jsem rozhodnutá interupci podstoupit, protože nemám podmínky pro výchovu dítěte, tedy nemám stále dodělanou střední školu (je mi 20), nemám práci, své vlastní bydlení a stálého přítele, který by dítě taky chtěl. Nenechám jak dítě, tak sebe trpět jen kvůli tomu, že mi selhala antikoncepce. Na založení rodiny se opravdu těším, ale až pro to budu mít vybudované určité podmínky!

Zdeněk2 (Ne, 31. 1. 2010 - 20:01)

Miniinterrupce se dělá do 8 týdnů od prvního dne poslední menstruace a samotný zákrok stojí asi 3 - 4 tisíce Kč. K tomu je nutné připočítat několik set korun za předoperační vyšetření u gynekologa.

Reklama

Přidat komentář