Reklama

Starší partner

Pavel (St, 8. 12. 2004 - 07:12)

Věro, děkuji a také přeji hodně štěstí a spokojenosti.

Věra (Út, 7. 12. 2004 - 11:12)

Pavle, moc děkuju za povzbuzení, to je balzám na moji dušičku. Mám partnera o 15let mladšího a dáváme si navzájem hrozně moc.Musím říct,že žádný vztah předtím se tomuto nevyrovná.Přeju Vám, abyste byli tak spokojení pořád!!!

Věra (Út, 7. 12. 2004 - 11:12)

To mě těší,že je tady taky ženská, která má partnera mladšího.Já se vždycky líbila spíš mladším a věkový rozdíl v současném vztahu je 15 let.Mě je 35,jemu 20.Zatím jsme spolu 5 měsíců. Jak dlouho jste spolu Vy a jak to zvládáte?

prober (Út, 7. 12. 2004 - 10:12)

Tanně: to že na základé TVÉ zkušenosti hážeš všechny ostatní vztahy s věkovým rozdílem do jednoho pytle ("nesmyslné vztahy") znamená, že šmahem odsuzuješ. S délkou tvého vztahu to nemá nic společného. A že jsi blbá jsi řekla sama. Já jen souhlasil.Pro tvou informaci: jsem chlap a ve vztahu s věkovým rozdílem 10 let žiju ŠŤASTNĚ už přes deset let.Hodně štěstí.

prober (Út, 7. 12. 2004 - 10:12)

Aleně: Aleno, zkusil bych s ním rozebrat jeho důvody proti. Rozhodně na něj netlač, to by určitě nepomohlo. Ve tvém věku se nemusíš bát, že něco zmeškáš :o)

Alena (Út, 7. 12. 2004 - 08:12)

Holky, poraďte, jak "přesvědčit" staršího partnera (47) k založení rodiny. Co na ně platí? Díky A. (25).

Zkopaný Aktuali (Út, 30. 11. 2004 - 04:11)

Dnes vecer me neznami telepate zkopali doposud nejvic od te doby co me zacali napadat!!! Nakonec jsem se zachranil utekem do vany, horka koupel, pena snorchl a hodina pod vodou az prestali kopat. Na pedikuru nebyl cas protoze hned ukryt pod stolem a pomazal jsem se dvojnasobek vrstvou olejem EXTRA VIRGIN coz v noci pomaha. Zabrousit smirklem cislo 2 nahladko. Sestra se od pitvy uz dlouho neozvala doufam ze je v poradku reakce zadna sousede zde v novem luxusnim byte Praha Bohnice mnohem lepsi nez v Olomouci. Ukradli bambusovou rohozku a vymena za slamenou coz vi kazdy alespon ja urcite ze hodnota je jina ale jinak klid pouze uveznei ve vytahu jiz 4 krat. Lana vydrzela a !!!dekuji!!! timto vrchnimu hasici panu Marakovi za zachranu sabotaz sam v protokolu nevyloucil!!! a take dvakrat sirka v zamku. Vylet autobusovym autokarem ridic se snazil nabourat do Podebradskeho mesta lazni vyborna voda ale slysel jsem nenavistive poznamky mnoha lidi kdyz me mijeli NEDUVODNE!!! a nakonec klid cukrova vata v usich pomohla bez zastrelu. Lazen byla blaha moc ale tepla chteli me drzet pod vodou, privolany doktor stiznost neuznal ale odvolam se na mestskem urade ci policii. Jim mnohem zdraveji uz ne chobotnicky dostal jsem zasilkou ze zamori Japonsko od pritele z internetu slonove hulky cervene a cerne s jemnym vyryvanim krasna prace nicmene v lacinych restauracich mi nedovoli jimi jisti! Opakovane stiznosti nepomahaji i v tech nejlepsich podnicich kde chci stravu vegetarianskou bez chobotnicek, zase cukani a rana do zatylku a privolana policie nepomaha minule mi chteli zabrat hulky nedal jsem je az se jedna zlomila!Vsechno je modre svet se meni pred ocima je stale tmavsi nevim proc baterka do oci nepomaha. P.S. Prosim vsechny kteri se mnou Zkopanym sympatizuji, aby tuto zpravu sirili siti!!!

Janice (Pá, 26. 11. 2004 - 14:11)

Supr, hledejte si vsechny pubertaka. Ja si myslim, ze zalezi zejmena na cloveku a ne na veku. Nekdo je i v 60-ti v pohode, nekoho to chyta uz v triceti. Ale to je zbytecne rozebirat. Ti, co jim to klape i se starsim partnerem rikaji, ze je to fajn, a naopak ti, co maji problemy, to prisuzuji veku. Jenze kdyby nebyl ten vekovy rozdil, prisuzovali by to zase necemu jinemu. Lidicky, dulezita je psychika, ne telo. At si kazdy uziva toho, co ma, stejne jednou vsichni umreme, ci uz v 40-ti nebo 60-ti...

Marianne (Pá, 26. 11. 2004 - 13:11)

Když jsem se před dvaceti lety vdavala za o deset starsiho muze,bylo vsechno ruzove.To mi bylo 26 let.Asi je to velmi individualni,ale u nas se ten vekovy rozdil postupem let jaksi zdvojnasobil,ne ze bych si hrala na nejakyho diblika,ale jsem od prirody velmi ziva a cinoroda,za coz vdecim svemu genetickemu vybaveni.Muj muz uz mluvi jen o duchodu,na sex si vzpomene cca 3x do roka.Nekde jsem tu cetla,ze zeny po petactyritce jsou jako vyhasle sopky.Durazne protestuju.Kdybych chtela zevseobečnovat,reknu to same o muzich.

Janette (Pá, 26. 11. 2004 - 09:11)

Chci se zeptat, jestli vam pripada vekovy rozdil 10 let taky tak strasny. Ja nevim, ale spusta lidi ma partnera starsiho tak o 5-6 let, a zda se mi uhozene, ze by se meli holky kvuli tem par letum rozchazet se svymi polovinami, kdyz jim to klape...

Amanda (Čt, 25. 11. 2004 - 16:11)

Prober,prober se! S inteligenci a frustraci jses tu na stiru akorat ty. Proc nekomu nadavas? Protoze ma jinej nazor nez ty? Je mi te fakt lito. Ja vztahy s vekovym rozdilem neodsuzuju ale je fakt, ze to asi neni prochazka ruzovym sadem a vetsinou to skonci blbe. Taky je rozdil treba dvacetileta a ctyricatnik a padesatileta a sedmdesatnik.Ikdyz, v prvnim pripade chlap vychovava zenu-dite a v druhym se zenska v nejlepsim veku stara o dedecka. Co je lepsi? Podle me ani jedno.

Tanna (Čt, 25. 11. 2004 - 13:11)

to prober: jsi další, která má doma dědu? Pak se nedivím tvému zatrpklému a urážlivému příspěvku. Jsi ubohá a zakomplexovaná. Je zajímavé,že jsi při své inteligenci nepostřehla, že jsem nic neodsoudila šmahem, nebo jestli je pro tebe šmahem několik let zkušeností, tak teda nevím. Ty je asi máš mnohem bohatší, že? Každopádně trvám na tom co jsem dříve napsala, že věkový rozdíl nevadí, je utopie. Stejná věc jako říct si: nevadí, že je ženatej, černoch nebo bůhvíco, hlavně že se milujem a jsme pro sebe stvoření". To je sice moc krásný, ale jenom v knížkách. A ještě na závěr: nevím, proč si tak frustrovaná ty, srší z tebe zloba a nenávist, ale věz, že já jsem v pohodě co se toho bývalého vztahu týče. Byl fajn, ale dnes jsem štastná, že skončil - z výše zmíněných důvodů.

prober (Čt, 25. 11. 2004 - 12:11)

Tanno - ne žes BYLA blbá, ty pořád jsi. Jak můžeš říct že si partneři s věkovým rozdílem udržují "nesmyslné vztahy"?! Jestli jejich vztah má smysl nebo ne je přece jen a jen na nich. Takhle šmahem něco odsoudit může jen omezený člověk. Asi jsi ze svého předchozího vztahu rozhozená a svou frustraci vyjadřuješ házením špíny na ostatní (páry s věkovým rozdílem). Proti gustu žádný dišputát; takže jestli se mají dva lidi rádi, tak ať se mají rádi a jsou spolu, ať už jsou jakéhokoliv věku, pohlaví, společenského postavení, atd. atd.Přeji ti mnoho štěstí v tvém novém vztahu.

Karla (St, 24. 11. 2004 - 22:11)

Tanno mas uplnou pravdu a bohuzel to musim potvrdit taky z my vlastni zkusenosti.Moji mame je petasedesat je to pohledna zenska k svetu a doma ma osmdesatileteho dedulu, kterymu se uz dlouhy leta do niceho nechce. Samozrejme svoje rodice miluju ale uz zaroven taky vidim realitu zivota pohledem dospelyho cloveka. Jedna moje kamaradka to samy, je ji 45 a ma manzela kterymu tahne na sedesat, dite meli pozdeji a kdyz ted jdou s jejich klukem jako rodina tak to vypada jako by sel tata s dcerou a vnukem. Ze uz jim to doma skripe kde se da netreba podotykat. Jo jak to tu porad lidi pisou, kdyz je zene 30 a jemu 45 tak je to bajecny, ale za 15 let budou vsichni zpivat jinou. Ale o tom je ted nepresvedcis, dokad to sami nepoznaj.

Tanna (St, 24. 11. 2004 - 21:11)

Je jasné, že každý, kdo právě žije se starším partnerem, bude tento vztah hájit před ostatními do posledního dechu. Věkový rozdíl je problém, obrovský, ikdyž si to nechcete přiznat. I já jsem kdysi měla o 25 let staršího partnera. I já jsem tvrdila, jak je super a že věkový rozdíl vůbec nevadí. Taková pitomost. Po pár letech jsme se rozešli, podotýkám, že kvůli věku to nebylo. Našla jsem si potom přítele, který byl zhruba stejně starý. Až potom mi docházelo, o co všechno jsem se za ta léta s bývalým ochudila: o společné známé, sporty, akce pro mé vrstevníky apod. Přišla jsem o velkou část svého mládí!!! Ikdyž to byl fajn člověk, jsem strašně ráda, že to dopadlo jak to dopadlo. Nechci pomyslet, kdybysme měli tenkrát děti, to by teprve byly za pár let chudáci..místo tatínka by měly nemocného dědu. Chápu, že tak vehementně bráníte svoje nesmyslné vztahy, já to dělala taky, a byla jsem o své pravdě přesvědčená, protože jsem ho milovala. Pane Bože, jak já byla blbá!

klara (St, 24. 11. 2004 - 20:11)

Take mne pritahuji starsi partneri, rada si s nimi povidam - jsou inteligentni, zkuseni, maji rozhled, jsou nad veci... Ale spat bych s nimi nedokazala.

štěně (St, 17. 11. 2004 - 11:11)

Zabinko, 100% souhlas. Katastrofa. Do věkem nerovného partnerství nemůže vstoupit soudný člověk s tím, že to bude navěky.

Zabinka (St, 17. 11. 2004 - 09:11)

Myslim, ze ked ma zena 20 a partnet 50,je to nadherne.ked ma zena 30 a partner 60 je to skvele,ale zrazu ma zena 40 a partner 70.Ona zena v rozkvete, tuziaca po sexualnom uspokojeni, ON, zivotom unaveny starsi pan....Neviem ako je to so sexom v tomto veku, asi je to individualne...Ale z reci muzou by som povedala, ze to skor ziadna slava nebude.A potom pride obdobie ONA 50 a ON 80...A este neskor ONA 60 a vdova.

venca (Út, 16. 11. 2004 - 12:11)

Můj názor je takový,je mi 47 a mojí šťasně vdané přítelkyni je 49, má staršího manžela, se kterým neměla 5 let žádný sex. Z našeho náhodného setkání se stalo přátelství a milostný vztah 2x týdně, který nenarušuje její manželství.Takže věkový rozdíl - ano a v budoucnu to nějak dopadne a okolí to taky nepozná.

Kony (Po, 15. 11. 2004 - 23:11)

Nikdy jsem nechápal, jak mohou společně jít životem lidé s tak velkým věkovým rozdílem. Přesto, na naší ulici žije pár s věkovým rozdílem 30 let. Mají dnes již 25letou dceru, on má 82, ona 52. Nevím, a ani jsem nikdy neslyšel o nějakém problému v této rodině. Takže ...

Reklama

Přidat komentář