Reklama

Chci miminko!!!!!!!!!!!!

Zuzka (Pá, 25. 4. 2008 - 14:04)

Pepino moooc blahopřeju!! A jak jste se snažili dlouho??
Marki tak se domluv s doktorem, ať Ti vypíše žádanku na pojišťovnu o lázně..Ono nepomůže jen chtít, musí se pro to něco udělat..A rozhodně bych tam poslala Chrustu, Hanku, Evika a vůbec všem vám to doporučuju!! Je šance (a prý dost velká) že to pomůže a navíc si to budete užívat, tak proč nejet?? Já jsem byla v Klimkovicích a super!!

Pepina (Pá, 25. 4. 2008 - 14:04)

Ahoj holky. Tak jsme byli na té klinice v Brně. Udělali mi ultrazvuk a zjistili, že ve vaječnících nejsou dostatečně vyvynutá vajíčka, což určili podle dne cyklu. Tudíž prý nejsem každý měsíc plodná. Spermogram přítele nebyl už vůbec žádný zázrak, takže nám nabrali krev a 2. den v následujícím cyklu jsem se měla dostavit na krev a začít běh zvaný umělé oplodnění.
A co se nestalo? Menzes nikde a testík pozitivní. Jela jsem ráno na krev a nyní mi doktor potvrdil, že jsem těhule!!!
Píšu Vám to proto, aby jste nezoufaly a nevěřily doktorům úplně vše. Tím myslím doktora v Brně, neboť nám hned při první návštěvě vytiskl předběžný ceník "spolehlivé" péče za 28 650,-Kč, mimo úhradu pojišťovny. Je to holt kšeft....

EVIK (Pá, 25. 4. 2008 - 12:04)

ahoj kez by to byla pravda ze to priste vyjde doufam v to ale zaroven mam strach ze to zase nevyjde no uvidime jinak tady taky leje jak z konve a diky za podporu

Markéta (Pá, 25. 4. 2008 - 11:04)

Jo, Zuzko, moje řeč, důležité je, si udělat radost, odpočinou, zrelaxovat... Zkrátka nabít baterky... ;O)).

Manžel je naštěstí OK. Ale já bych jela do Františkovejch hnedka... Proč ne? Pořád se člověk za něčím honí a k čemu? Nejdůležitější je ten život nějak prožít. a hlavně vychutnávat... ;o)).

Holky, jasný je, že máme depky, chcem miminka a ono to nejde.. a ještě k tomu je venku takle hnusně (tady od rána prší...). Ale to přeci neznamená, že se na všechno vykašlem..., mno ne? Až nám bude padesát, tak můžem dát ruce do klína a říct si, že prostě se s tím už nedá nic dělat...

Ale pořád jsme mladé a krásné.... ;o))), to by v tom byl čert, aby nám to nevyšlo... JO, já vím, když začnu depkatět, tak se mi do ničeho nechce a mám pocit, že všechno je marnost... Ale protože já teď depku nemám a vy jo, tak Vás z toho musím nějak tahat, protože pak doufám, že budete tahat vy mně... ;O))).

Chrusto, ten časík už letí, co ten léčitel? Kdy tam jdete znovu? Teď bude nějaký to volno... Bude už určitě hezky, uvidíš, všechno Vám přeje a nahrává, to by v tom byl fakt čert, aby to nevyšlo na potřetí... ;O))).

Eviku, žádný depkovatění, máš krásnou princeznu a ta si zaslouží k sobě nějakého toho rytíře... ;O)). A to víš, že příště to vyjde..., jen holt všechno vždy nejde tak úplně hned... Já vím, když se člověk koukne kolem, tak má pocit, že jo..., ale ono to tak není... ;O)). Nevíte co maj ty ostatní těhulky, co je potkáváme za trápeníčko. Každej má nějaké starosti a problémy.... Důležité je, jak se k tomu postavíme... ;O)))

Zuzka (Pá, 25. 4. 2008 - 10:04)

A hodně holkám to i v neplodnosti pomohlo..Už jenom ten odpočinek..A procedury jsou upravené tak, aby se uvolnilo a prokrvilo pánevní svalstvo...A kdo neumí cviky Mojžíšové, tak tam ho to naučí..

Zuzka (Pá, 25. 4. 2008 - 10:04)

Holky a co lázně?? Jak tady píšete, jak chodíte na masáže..Tak proč neřeknete doktorovi ať vám napíše lázně?..Když ho to samotného nenapadlo..Víte, že skrz neplodnost máme na lázně nárok dvakrát za život?A navíc jak tady píšete, máte za sebou už více umělých oplodnění a nic...Nárok byste určitě měly!!Zeptejte se na to doktora!! Je to super!!Tam si teprve užijete odpočinku, srandy, relaxace a masáží..Ať vodních, tak klasických!! Pokud je v nepořádku i partner, jde to absolvovat i s partnerem..Já tam byla v Lednu a byla jsem nadšená!! Klidně bych jela zas!!

Markéta (Pá, 25. 4. 2008 - 10:04)

tak holky, a dost. Chrusto, žádné smutnění, my tě máme taky moc rády a je nám jasné, že takle to dál nejde... Musíš vypadnout někam pryč... Co takle dovolená za teplíčkem? Udělá Vám dobře... ;O))!!! Tady jen na tebe všechno padá, čteš že mi se snažíme a nejde nám to a to tě trápí a kolem vidíš těhulky, kterejm to šlo raz-dva... ;o))).

Takže žádný trápeníčko, holky, nám to taky vyjde, jen si musíme počkat, mno... Ale co bychom pro to miminko neudělali, že jo...??? Takže budem trpělivý a budem se rozmazlovat (i to vlastně děláme pro miminko, protože to jak se cítíme se pak bude odrážet i jinde... ;O)))!!!

Zkrátka je víkend před námy, kdo nemůže na dovču, tak alespoň výlet, něco co děláte rády... ;O)))!!! Zkrátka si musíme pořádně užít... Já byla včera na masaži, sice né té Mojžišové, odmítla jsem tu mobilizaci a tu klasickou masáž mi neudělali.., tak jsem se šla projít a narazila jsem na relaxační masáže a bylo to nádherný... ;o))), fakt uvolňující a všechno špatný, ze mně odplynulo pryč. Je jasný, že někde potřebujem nabít baterky a tím pádem člověk musí někam vyrazit, aby mu to stále nepřipomínalo to ošklivý... ;O)))

Jasně všechny chcem miminko, myslíme na to každou vteřinu a v noci se nám o tom zdá... Holky, já mám taky strach, ale co má být to bude a my musíme rozhodně bojovat.

Chrusto, vím, že čas utíká teď strašně pomalu... Tak zkus ještě rychle něco, co si dlouho nestihla a odkládala si to... Třeba se pořádně vožrat a zapařit... ;O)). Nebo s manželem jít si zaplavat do bazénu... Zkrátak se rozmazlit.

Holky, moc na Vás myslím a držím palce, ale cejtím, že to jednou zvládnem, jen se musíme prát!!!

Zuzka (Pá, 25. 4. 2008 - 09:04)

Ahoj holky...Další krásný den a já ho trávím v práci..Včera bylo přenádherně a já tvrdla v práci od devítí až do 19ti...Chtěli jsme s mojím koupat psy (už trošku smrdí :-( )a zase nic...Maminy s mimčama vidím taky všude, ale momentálně to neřeším..Díky Bohu zato...No ono to zase přijde ty moje depky..Hlavně až moje nejlepší kámoška, co má už 3letého syna a snaží se o druhé napíše, že je v tom..Mimochodem jsem se o miminko začala snažit asi tři roky před ní..Tož hnus fialový.
Chrustičko nesmutni..Moc mě to pak mrzí..Je mi jasné, že nás tady nemůžeš energií nabíjet věčně, i Ty máš právo mít depky, ale přeju ať to rychle přejde..Posílám Ti moooc energie a až bude líp, tak napiš..
Wycky..Tý jo..Jak já se těším na to blití, bolesti zad, bolesti při porodu a všechno co to obnáší :-)...Vyměnila bych si to s Tebou hned a ještě bych Ti za to i připlatila :-D!!

Jája (Pá, 25. 4. 2008 - 08:04)

Wyckyy, jenže my bysme byly rády těhotné. I s tou nevolností, kterou to přináší, otíkajícíma nohama, se vším...jen kdybysme to miminko měly. Já jsem první těhotenství prozvracela, trávila po nemocnicích, růžový to fakt nebylo, ale stejně bych dala všechno za to, moct být těhotná znovu.To jen tak na okraj.
A co vy, ostatní, jak se máte? Já jdu dnes za kamarádkou do porodnice podívat se na dvojčátka, tak snad to nějak zvládnu. A o víkendu hlídám bobka sestře, budu mít miminkovský víkend. Tak se aspoň pomuchlám s jinýma dětma, když to vlastní je v nedohlednu :-(. Mějte se všechny o víkendu hezky a moc se netrapte. Pa

wyckyy (Pá, 25. 4. 2008 - 08:04)

Budte rady,ze tehotne nejste.Ja jenom bliju a bliju!

Hanka 1 (Čt, 24. 4. 2008 - 22:04)

Jo holky, sorry za zmatky, teď sem skočil příspěvek Chrusty a tak už jsem to pochopila, podívala jsem se na tu diskuzi um.oplodnění a už je mi to jasné!!! Já už teda za tu dobu taky poznám, co z vás která psala a co ne!!!!

Hanka 1 (Čt, 24. 4. 2008 - 22:04)

Jo a vysvětlíte mi někdo, proč mezi námi někdo dělá zle?? Já tomu nerozumím:-(

Hanka 1 (Čt, 24. 4. 2008 - 21:04)

Evičko, tak vidíš,snad se to všechno nějak vyřešilo a hlavně si nesmíš všechno tak moc brát!!! Já už jdu fakt spát, zítra přijdu z práce až večer, takže dříve se sem nedostanu.Tak napiš, co jsi se chtěla zeptat a já zítra zareaguju.Ahoj

chrusta (Čt, 24. 4. 2008 - 21:04)

prosim te eviku byla bych rada kdybys nedelala ukvapeny nazory a premyslela co kdo muze napsat.kazda z nas to tady pozname tak se to musis naucit taky.chodi sem totiz strasne zli lidi kteri radi ublizujou a radi pisi pod jinymi jmeny.to na diskuzi umele oplodneni jsem nepsala ja.shazujes me tady pred holkama na kterych mi moc zalezi.i na tobe mi zalezi.nikdy nikomu jsem tady nenapsala nic spatneho.tak bych to nenapsala ani tobe.nepisu sem protoze ani nemam o cem.zivot stoji za hovno,tehotna nejsem,vsude plno kocarku takze nic noveho.ale porad to tady ctu a myslim na vas na vsechny.MAM VAS VSECHNY MOOOOC RADA

EV IK (Čt, 24. 4. 2008 - 21:04)

NEBUDU JMENOVAT JAK UZ JSEM PSALA TA SUPR HOLKA ODCUT CO MI UDAJNE PSALA MI PRED CHVILI VSE VYSVETLILA OPET SE SEM NABOURAL NAKEJ HAJZL KTEREJ JEN UBLIZUJE A ZAROVEN MEZI NAMI ZACINA DELAT ZLE UZ SI DAM VETSI POZOR A JSEM RADA HOLKY ZE JSEM SE V TE NEJMENOVANE KAMARADCE ODCUD NESPLETLA BUDE SE MI HNED LIP SPAT ZATIM AHOJ

Návštěvník (Čt, 24. 4. 2008 - 21:04)

Eviku, precti si prece tu druhou diskuzi. Evidentne to psal anonym pod jejim jmenem, jak uz se tu stalo mockrat.

EV IK (Čt, 24. 4. 2008 - 21:04)

ahoj hani nAPSALA MI TO NA JINOU DISKUSI ALE JE HLAVNE ODCUD NO TO JE UZ JEDNO JISTE K TOMU MELA SVE DUVODY NECHCI JI V ZADNEM PRIPADE POMLOUVAT JAK UZ JSEM NAPSALA JE TAKY FAJN A MA TO TAKY TEZKY NO NIC ZITRA AZ BUDES MIT CAS OZVI SE CHTELA BYCH SE TE NA NECO ZEPTAT TAKY PREJI DOBROU NOC

Hanka 1 (Čt, 24. 4. 2008 - 21:04)

Evi,dnes je tu nějak mrtvo,ale vše co jsem měla na srdci, jsem už napsala.Vůbec ale nechápu, o čem to mluvíš? Jaká holka ti co napsala? Já jsem to tu projela a nic špatnýho jsem nenašla!! Nestresuj,je nás tu spousta!!! Dobrou noc....

EV IK (Čt, 24. 4. 2008 - 21:04)

ahoj holky dnes mi jedna fajn holka tady odtud ktera pro me moc znamena napsala neco co me od ni dost mrzi mam ji rada jako vas tady vsechny nojo taky to holt nema vubec lehky ale konec koncu to tu nemame nikdo ne a co jinak jak se mate pisnete nekdo ahoj

Hanka 1 (Čt, 24. 4. 2008 - 17:04)

Ahoj holky,u mě taky nic nového.Jen máme asi s Ivčou nějakou telepatii.Včera jsem byla na masáži, rovnou jsem se objednala znova, protože mě zlobí záda jako čert a v sobotu máme dámskou jízdu z práce cca 10 holek,tak jsem se pobavila,jak nám ten život míří v těchto dnech stejnou cestou, Ivi, co? Já se na to docela těším, že se odreaguju,ale zároveň vím, co se tam bude nějakou dobu řešit.Polovina holek děti má i velké,moje koleganě z pobočky je těhotná v 6 měsíci /to je ta jak jsem psala,že dítě nechtěli a šup je v tom/ a ostatní holky jí ani neviděly,pobočky máme po celém městě,takže se bude řešit její těhotenství, protože to skoro každého překvapilo, pak se to otočí na mě a budu v prdeli.No utnu to hned v začátcích,převedu řeč jinam a bude to.Chtěla bych si to užít a ne se bavit o něčem s někým, kdo to nepochopí:-( Jinak jsem dnes byla u zubaře, dostala jsem umrtvovací injekci a mám mrtvou půlku obličeje ještě teď.Čistili mi kanálky,no to bylo žůžo:-)
Tak se holky mějte hezky,snažte se nestresovat, my už s manžou vybrali dovolenou, půjdeme jí zarezervovat,zaplatit a budu se mít na co těšit. I když už jsme se najezdili dost a letos jsem měla v plánu těhotenství a rok bez dovolené, no nepovedlo se, co se dá dělat. Třeba nám to vyjde zrovna tam,dávám si to jako takovou poslední naději.

Reklama

Přidat komentář