Reklama

Jak správně kouřit chlapa

Hm Hm (Čt, 20. 3. 2008 - 21:03)

No,on stejně dříve či později zjistí,že jsi kurva,to neutajíš.

Lucie (Čt, 20. 3. 2008 - 19:03)

Momentálně mám přítele, sme spolu zhruba půl roku a ještě sem mu nekouřila. Předtim sem měla zásadně nezávazný vztahy a vykouřit někomu mi problém nedělalo. Jenže u tohoto přítele se cítím úplně jinak, a proto se bojím dělat s ním věci, které jsem provozovala nezávazně. Snad to časem prorazim, a bude to zase v pohodě.

soukal (St, 6. 2. 2008 - 11:02)

Pro: per , tak ji ho tam naper

já ho soukám a smutně koukám, máš vidět jak na to baby berou,
lízink, kouř bez dýmu,rychlá ručka

per (Út, 5. 2. 2008 - 19:02)

Byl jsem z manželkou 9 let a ani jednou mě nedovedla až do konce.Jestli mě 10x prováděla orál,já musel po porodu pokaždé dělat lízunk abych si vrznul.Teď jsem se rozvedl,mám jí pořád rád ale doufám že si najdu tu pravou která to umí až do konce.

BÁRA (Út, 5. 2. 2008 - 17:02)

Hlavně tak aby se mu to líbilo:-)))

Chvilka (Út, 5. 2. 2008 - 11:02)

Ahoj, s holkama (teda je nám všem už víc, než 30) chodíme občas na kafe a tam proberem všechno. A opravdu ne všechny to dělají po letech partnerům do konce, i když v prvních letech vztahu neměly problém s polykáním spermatu. Je to možná věkem a nebo jen menší vášní. Ale když se nad tím zamýšlím, tak každá, co to už nedělá, tak má zkušenost i mimo vlastní postýlku, tak je možné všechno. Ale i ty nepolykačky tvrdí, že mají svoje partnery rády. tak fakt nevím.

tripstarter (Po, 4. 2. 2008 - 13:02)

Vím, z vlastní zkušenosti, že je super kombinace obojího. tedy honit mu ho pěkně rukou a dlaní masírovat a přitom ho kouřit. Zaručuju, že bude slastí bez sebe a orgasmus přijde mnohem rychleji!!

petr (Pá, 1. 2. 2008 - 20:02)

to si piš dáme si 69 co ty na to?

Herdek baba (Pá, 1. 2. 2008 - 19:02)

A o čem že je vlastně tahle diskuze? O kouření? A dal by mi někdo potáhnout? Já bych mu za to dala potáhnout z toho mýho poštěváka. Chtěl by někdo?

Korunka (Pá, 1. 2. 2008 - 18:02)

Nemusí být nevěrná, jen už nebude asi tak zamilovaná. To je to nejjednodušší vysvětlení. A nebo máte nějaký partnerský problém a Ty ho nevidíš a tím pádem neřešíš. Ale ani ta nevěra nemusí být úplně mimo. Chce si to doma promluvit. Chlapy můžou mít někdy fakt dlouhý vedení a něco jim nedojde nikdy.

Bohumil (Pá, 1. 2. 2008 - 15:02)

Tak pojď táhnout s námi,bude prdel,uvážu ti na něj mašličku.

No tady se sešl (Pá, 1. 2. 2008 - 14:02)

nechcete táhnout někam jinam?

Bohumil (Pá, 1. 2. 2008 - 13:02)

Ty můj růžovoučký kamaráde,tak to já ti taky polaskám prdelku,co říkáš,božínku - to bude nádhera.Tak pa

Emil Máslo (Pá, 1. 2. 2008 - 12:02)

Fujtajbl ! Co se to tady dozvídám? Náměstkovi je líto, že mu jeho ženuška nechce pokouřit toho jeho šukníčka? To je ale kurva, baba jedovatá! A ještě se navíc čubčí s ředitelem, či někde v parku líže asfalt, nebo dře piču o lavičku a ministr se na ní chodí dívat, či snad se k té kundě přiklánět nebo co... já to prostě nechápu ...
Tak hele náměstku, jedno ti radím. Vyprdni se na ní a až tě bude svrbět vocas napiš mi. Já ti pak vyblafnu ten tvuj klacek tak, že polezeš jako rak pozpátku a ta tvoje čůza doma tě ani nepozná. To ti garantuju, jako že se Emil Máslo jmenuju.

ministr (Čt, 31. 1. 2008 - 20:01)

Hele, vo žádnou fabriku nejde, ten náměstek je u nás ns ministerstvu a jeho žena se nudí přes den v parčíku a tam ....
Je mi líto, ale přikláním se k jiné lásce než jsi ty, náměstku.

Učeň z fabriky (Čt, 31. 1. 2008 - 17:01)

Ne-ne-ne ! Všichni (náměstek ředitel sekretářka ale i hajzlbába) se mýlí. Všichni včetně náměstkovy ženy děláme ve stejné fabrice. No a náměstkova žena tam dělá jeřábnici. Nahoru do kabiny za ní chodí jeden dělník za druhým. A ona hulí jednoho ptáka pěkně po druhým. Ona je tím známá a všichni to ve fabrice vědí. Na konci šichty je od čudění kokotů úplně modrá a nemůže ani slézt dolů. Bodejť by pak doma náměstkovi ještě bafala toho jeho šmudlu smradlavýho. Mně vysmahnout pérko nechce neboť sem prý ještě mladej. To mně sere a tak to tady proto všem říkám ať to pěkně vědí.
Náměstku - udělej si pořádek ve fabrice ! Pak ti bude hulit mamka šmudlu a možná ještě dostaneš od ředitele prémie.

Hajzlbába (Čt, 31. 1. 2008 - 16:01)

Ředitel, sekretářka ani uklizečka nevědí o čem je řeč, viď náměstku?
Ty přeci nejlíp víš, že ti ho nechce vyhulit, protože mrdáš mě na tom našem hajzlíku v práci. No a když přijdeš domů neumyješ si pytlíka a ona cítí to naše WC, protože já nemám čas uklízet, jak mě pořád mrdáš. Řekni to tady všem jak to je, já se za to nestydím !!!

Martina (Čt, 31. 1. 2008 - 15:01)

Jo to souhlasím, na začátku jsem dělala ze zamilovanosti různé věci, třeba se i milovala, i když mě to bolelo, byla jsem blbá. Tohle s tím souvisí taky, člověk i vztahy se mění.

nějaká manželka (Čt, 31. 1. 2008 - 14:01)

Náměstku, já třeba například jsem to vždycky dělala chlapovi do konce v těch prvních měsících a opravdu spíš pro něho. Časem partnerovi člověk přestane dělat, co mu na očích vidí a mezi tyto věci právě patří i tohle. Pro mě to nic extra příjemného není. Takže to ber tak, že se nic neděje, jen už do tebe není bezhlavě zamilovaná jako ze začátku-normální, ne?

uklízečka (Čt, 31. 1. 2008 - 14:01)

Ředitel se sekretářkou přehání, třeba ti to nechce dělat až do konce, aby si taky užila...už třeba nejste tak aktivní jak dřív a prostě jen nechce přijít o své potěšení.

Reklama

Přidat komentář