Reklama

Pemphigus vulgaris

Majka (Út, 1. 3. 2011 - 14:03)

http://www.prirodauzdravuje.cz/ostatni-a-n/imunita/thymunex.html
Tady píší, že je skladem.

Majka (Út, 1. 3. 2011 - 09:03)

Ahoj,je to přesně tak jak...Já se ptala v lékárně, zatím nemají v plánu objednávat, šmejdi. Neva, zavolám jim a objednám si ho, je to ale pálka, ty brďo, musím na něj nejdřív našetřit, to je hrozný...

Jana (Po, 28. 2. 2011 - 17:02)

Díky za číslo telefonu, počkám, zda se mi ozve odpověď na e-mail. Pokud ne, tak zavolám na to číslo. Ještě jednou díky.

Cecilie (Po, 28. 2. 2011 - 08:02)

Ahoj,je to přesně tak jak to popisuješ.Byl to začarovaný kruh.Divím se, že jsem to vůbec tak dlouho vydržela.Thymunexu jsem vypotřebovala 3 balení.To čtvrté jsem už vůbec nepotřebovala.Ano, měla jsem i ústní formu.Dívala jsem se, že teď ho mají za 2599.Trošku od té doby podražil.Nepoužívám NIC už 6 let.Že jsi v pořádku poznáš velmi rychle sama.Pokud Vám to pomůže, měl by se dát koupit v lékárně, aby ho lidé nemuseli shánět tak složitě a vlastně náhodně.

Majka (Po, 28. 2. 2011 - 06:02)

Ahoj Jani, našla jsem...Ahojte lidi, no, někdy je cesta k uzdravení zázračně jednoduchá, jen ji objevit. Proč by to měla doktorka podporovat, když z toho nemá nic víc, než zdraví pacienta, taková je pravda. Co má dr., když je pacient zdráv? Jen 100 Kč měsíčně od ZP. Není jednodušší, cpát do pacienta léky atd., tím se zajistí příjem do peněženky, ne uzdravením!!!

Já to musím prozkoumat a pročíst, co to teda umí a hlavně - kolik to teď stojí, víte někdo?

Já s Pemfigem "bojuju" už dva roky, zrovna beru hodně Medrolu (alternativa Prednisonu, asi znáte), tak podle toho vypadám...a těch vedl. účinků, hrůza! Zatím k tomu odmítám brát Imuran, protože mi po něm vypadaly minule skoro všechny vlasy. Jenže jak začnu snižovat dávku Medrolu (přirozeně s lékařem), tak se pemfigus začne hlásit. Přece probůh neskončím na doživotní vysoké dávce kortikosteroidů, to bych se mnoha příštích let nedožila....

Takže - Cecílie - můžeš nám prosím sdělit, jak jsi to užívala, jaké to mělo účinky, jak jsi zjistila, že už pemfigus "nemáš"?? Jako že se ti neobjeví puchýřky? Máš pemfigus i ústní formu? Díky za odpovědi!

Cecilie (Ne, 27. 2. 2011 - 22:02)

Milá Cecilie, poslala jsem...Ahoj Jani, našla jsem tel.č., kde ho mají
608 784 951.Přejí Vám všem, aby jste se všichni brzy uzdravili.

Jana (Ne, 27. 2. 2011 - 17:02)

Milá Cecilie, poslala jsem e-mail do Novapharmy. Protože na internetu jsem našla pouze hlášku, že není ke koupi. Tak uvidím, co mi odpoví. Ani nevíš, jak jsem se k tomu upnula. Člověk zkouší všechno možné.....Jen aby ho poslali! Je nás tady už opravdu hodně, kteří jsme se s touto nemocí setkali. Tak uvidíme.. Jinak zdravím všechny pempíky!

Cecilie (Ne, 27. 2. 2011 - 16:02)

Ahoj, ano je to toto.Napiš mi, jestli Ti to taky pomohlo.Přece není možné, aby to pomohlo jen mě.Kdybych věděla dříve, že tady existuje tato stránka,zveřejnila bych to už dávno.Moji paní doktorku to bohužel vůbec nezajímalo a řekla mi, že s tím nechce mít ni společného.Přeji hodně úspěchu.

Majka (Ne, 27. 2. 2011 - 14:02)

Ahoj všichni!
Co to čtu, Thymunex, je to toto? http://www.novapharma.cz/thymunex/thym_zaklad.htm A to zlikviduje přehnanou imun. reakci, tj. pemfigus vulgaris????? Fakt? To ybch do toho šla!

Štefan (So, 26. 2. 2011 - 12:02)

Ahoj Štefane,jestli tu...Ahoj všichni.Cecílie děkuji za odpověď.Posílám meilíka. [email protected]
Prosím až budeš mít čas tak napiš.Chtěl by jsem se dozvědět něco víc jak s tím bojovat a žít .Zatím moc děkuji za podporu a naději.S pozdravem Štefan.

Cecilie (Pá, 25. 2. 2011 - 13:02)

Ahoj Štefane,jestli tu hrůzu máš teprve 10 dní, tak jsi úplně na začátku.Já si myslím, že všichni, co to prodělali už mají za sebou očistec a musí už jít přímo do nebe.Klidně se s Tebou spojím, pošli mi mail, určitě Ti odpovím.Prednison ,pokud si nepomůžeš sám, budeš brát až do smrti.Tak mi to řekli lékaři.Co to s člověkem dělá asi víš sám nejlíp.Na to fakt nic nepomáhá.Zkusila jsem všechno možné i nemožné.Pomohl mi jen ten jediný preparát.Od té doby jsem neměla ani chřipku.On totíž tlumí tu přehnanou reakci bez veškerých vedlejších účinků.

Štefan. (Pá, 25. 2. 2011 - 09:02)

Samozřejmě,že ráda...Zdravím všechny.Cecílie přečetl jsem si Váš příspěvek a hned je mi o něco líp.Mám zase nějakou naději se s tím poprat.Vyskouším cokoli,jen když je možnost že to může pomoct.Jsem 10-tý den v nemocnici a začína mi hrabat.Ten prednison se mi taky nechce brát nevím jak dlouho.Zatím na to prvotní to asi bez toho nejde.Prosím bylo by možné Vám, nebo někomu napsat na meilíka,a popovídat si celkově,o průběhu nemoci,jak jste to zvládali a zvládate.Jsem ze Středočeského kraje,klidně i někam přijedu.Teď je to ještě čerství,tak se člověku honí hlavou všechno možný.Děkuji za odpověď.

Cecilie (Čt, 24. 2. 2011 - 18:02)

Můžete prosím prozradit, o...Samozřejmě,že ráda poradím.Nikdy jsem si nemyslela, že existuje tak strašná nemoc.Jde o preparát Thymunex.Objednala jsem si ho v Novapharmě.Před 6 léty stál 2500 Kč.Teď už nevím kolik stojí, protože neužívám žádné léky a jsem ten nejšťastnější člověk na světě.Oni totiž ani v Kanadě nevěděli, že to na tuto nemoc pomáhá.V reklamním letáku měli napsáno, že pomáhá při lupénce.Já jsem si ho koupila z čirého zoufalství.Přeji všem, aby Vám to pomohlo a aby jste už netrpěli.

Jana (Čt, 24. 2. 2011 - 16:02)

Můžete prosím prozradit, o jaký preparát se jedná? Myslím, že je naše nemoc nevyléčitelná a to myslím celosvětově - tedy i v Kanadě.

Cecilie (Čt, 24. 2. 2011 - 15:02)

Zdravím všechny.Tak je to...Pemfigus jsem měla asi 9 let. Vyléčila jsem se sama pomocí preparátu, který se dovážel do Prahy Z Kanady. Léčba kortikoidy je cesta do pekel.Preparát mi zabral okamžitě.

Jana (St, 23. 2. 2011 - 12:02)

Nepropadat panice a pročíst si celou diskuzi, leccos je tu popsáno. Hlavně se nehroutit!!!!

Štefan (So, 19. 2. 2011 - 19:02)

Zdravím všechny pempíky v...Zdravím všechny.Tak je to tady.Před měsícem jsem nevěděl že něco takového existuje a dnes jsem čtvrtým dnem v nemocnici a beru 100mg prednisonu denně.Momentálně jsem psychicky K.O.Nevím co bude dál.Je někdo kto mi s tím poradí
nebo někdo komu můžu napsat a "popovídat" si o jeho skušenostech s tímto onemocněním?Dík.

Jana (Ne, 23. 1. 2011 - 19:01)

Zdravím všechny pempíky v novém roce. Kde jste všichni a jak se máte? Jak to všechno zvládáte?

Zdena (Út, 23. 12. 2008 - 21:12)

Tak kamarádi,užijme si Vánoc na plno, my si to zasloužíme ,mějme se víc rádi sami sebe (to nám prý pomáhá)pohodu,REMISI nám všem v roce 2009 přeje Zdena.

Pacient (Út, 23. 12. 2008 - 19:12)

Všem přeji pohodičku,klídek a štěstíčko,ale hlavně ať slouží zdravíčko.
Všem ,ale hlavně Janě,Zdence a Davidovi,kteří tu píši nejvíce :-)

Reklama

Přidat komentář