Reklama

jsem milenka ženatého muže

ReNe (Pá, 20. 8. 2010 - 02:08)

Kurva nač žehráte... Chrápete s někým kdo je zadanej a pak bulíte že je to cocot ..
Proste jste jen prostředkem k tak trochu lepší masturbaci ...nakonec ..proč ne ?
lol

Ginger (St, 18. 8. 2010 - 13:08)

Masajko,myslíš tedy že...Beo, já myslím, že to skončí jedině když ty to neuneseš a rozejdeš se s ním sama.
Pokud s tebou udržoval styky i když měl před svatbou, tak ten zápis v OP zas tolik neznamená. na tvém místě bych se neptala a milovala bych se.
Moja - je zajímavé, že manželka ti najednou vadí, to mně by spíš vadilo, kdyby měl přítelkyni. Ale pravda je, že ten můj má manželku už dlouho.

Moja (St, 18. 8. 2010 - 13:08)

AHOJ Beato,
byla jsem na tom podobně.Chlap se kterým jsem se dva roky stýkala,sexovala,psala po nocích smsky které s nikým jiným předtím ne-chlap který vedle mě ležel nahý hladil mě a líbal do vlasů...mi prostě oznámil že si bere svoji dlouholetou přítelkyni.
věděla jsem že jde mezi námi jenom o sex,a věděla jsem taky že o svatbě uvažují,ale když to přišlo zasáhlo mě to.Ne proto,že bych ho chtěla já za životního partnera,ale proto že jsem si uvědomila,co v jeho životě znamenám já.Nic!Jenom děvku,jednu z těch za kterýma by si stejně nejspíš odskočil občas do bordelu a takhle to má jednodušší.
Ničilo mě to a ikdyž on by v tom klidně dál pokračoval,já už nemohla.
Dodneška se mi po něm stýská a představuju si jak hladí svoji ženu jak se s ní mazlí a je mi občas do breku.Chybí mi ale musím to vydržet,nic jinýho mi nezbývá
Zajímavý je že mě nevadilo že má partnerku ale najednou manželku...to už jo

Beata (Ne, 15. 8. 2010 - 08:08)

Beo, ale i ženy si někdy...Masajko,myslíš tedy že tím nekončí to je je mezi námi?On teda není žádný moralista,stýkali jsme se ikdyž já jsem byla těhotná(s manželem těhotná,ale tam byl problém jiný) a taky s tím neměl žádný problém.Tak si řikám když už to ustálo takový životní zlom jako je těhotenství a narození dítěte,jestli to ustojí i další zlomový moment v jeho životě.Já vím že se ho na to musím zeptat sama,ale nemůžu k tomu najít zatím odvahu.

jasmína (Ne, 15. 8. 2010 - 00:08)

Marcelko,ten muž Ti za ty prášky vůbec nestojí.Ani na takové myšlenky.Já být tebou,jedu do relaxačních lázní a nechávala bych se tam rozmazlovat personálem a podnikala příjemné procházky.
Určitě bych tvému muži nedopřávala tu jistotu,co v tobě cítí a má.

On nestojí ani za to nervování,užívej si svůj život.

Masajka (Ne, 15. 8. 2010 - 00:08)

Beo, ale i ženy si někdy berou muže, kteří je dobře zajistí, a klidně se milujou s těmi, co to dobře umějí.
No - a muži si někdy berou ženy, o kterých se domnívají, že je milují, ale pak odbíhají za těmi, které to v posteli prostě rozbalí.

Beata (So, 14. 8. 2010 - 23:08)

Můj milenec mi oznámil že se bude v říjnu ženit.Stýkáme se rok a půl a víceméně za účelem sexu a doplnění toho to doma není:-(.Funguje to,vášeň,sex,dlouhé povídání....neměla jsem odvahu zeptat se co to znamená pro mě,a on jediným slovem nenaznačil že by se něco měnilo.Nikdo jsem ho za partnera nechtěla,přesto mi přijde divný že chlap 45letý zahýbá už před svatbou?

breburda hlavně (Po, 9. 8. 2010 - 01:08)

z toho, co píšeš, se zdá, že ten tvůj by zahnul, i kdybys byla ženuška na plný úvazek a do práce nechodila. musí to být hrozné, když se v chlapovi probudí majitel harému.

nepatří to k nečastějším mužským fantaziím? odporné!

takový si opravdu nezaslouží nic jiného než život s mrchou.

tvůj život je jedinečný, proč ho zkracovat kvůli jednomu cynikovi?

hana (Ne, 8. 8. 2010 - 23:08)

a někoho,kdo je zaplatil. O...recept na to, jak se stát mrchou? Po podobném zážitku se nedivím.Jen na to dumání o práškách prosím zapomeň.

Marcela II (Ne, 8. 8. 2010 - 17:08)

a někoho,kdo je zaplatil. O nic jí celkem nešlo, než o trochu povyražení.
Dívám se zpátky a všechny moje snahy jsou mi k smíchu. O to víc, že můj manžel, se kterým jsem opravdu už hodně dlouho, mi nějaký čas nabízel s prominutím hovna a tvářil se, že jsou to perly a já jsem to neviděla. Padala jsem na hubu únavou a neviděla. Nepřeju žádné z vás zažít pocit, který má ženská, když jí chlap po dlouhé sexuální pauze milostivě dovolí ho vykouřit a za dva dny nato ráno vám sdělí, že začal mít rád svou milenku. Druhý den mu po nějaké větě řeknete, že má přece rád jinou a on vám odpoví-ale já mám rád i tebe. Nepřeju žádné. Podivíte se ještě tomu, když řeknu, že už nechci nic jiného než recept na to, jak se stát skutečnou mrchou ?

Marcela (Ne, 8. 8. 2010 - 17:08)

ahojte všem ...
ahoj Jasmíno ... docela mně zaujalo, co píšeš a první moje myšlenka, která mně napadla, byla ta, že bych si měla vzít příklad. Kdoví, třeba za čas. Zatím tady jako matka dvou dospívajících dětí a žena jednoho manžela s milenkou trávím své pravidelné osamělé nedělní odpoledne nad skleničkou vína a chce se mi brečet i smát zároveň. Brečet nad tím, jak to vypadá v mém životě a smát nad tím, že ten život můžu kdykoli utnout a jak je krásné mít tu možnost volby. Od doby, kdy jsem ztratila maminku, poměrně mladou, jsem tak často potřebovala prášky na spaní, že jich mám v podstatě kdykoli dost na jistý účel, ale i kdyby tomu tak nebylo, tak asi není problém si je kdykoli opatřit, doktora dnes spíš zajímá, abyste vypadli brzy z jeho ordinace.
Já jsem si asi způsobila svoje trápení, protože jsem byla v práci workoholik a pak ještě nákupčí, pradlena a uklízečka a zapoměla jsem být žena. Občas se stalo, že jsem přišla z práce později než manžel, hlavně poté, kdy jsem se snažila si vybudovat pozici v novém zaměstnání, což bylo před dvěma lety. Bylo to něco nevídaného, léta jsem totiž bývala doma dříve i s nákupem. Nedokázala jsem věci správně vyhodnotit, posoudit zdravým selským rozumem, abych si spočítala, že nějaké to moje navýšení platu, odměna, že to prostě je k ničemu. Za to si totiž to podstatné v lidském životě nekoupíte a časem třeba ani těm nejbližším nezdůvodníte, proč jste to dělali-utřou vás. Já jsem prostě neustála jistou životní situaci. Nezvládla jsem nasazení v práci i doma, něco bylo na úkor něčemu jinému. Objevilo se pár nepodstatných peněz navíc a dostavilo se odcizení dvou lidí, kteří spolu žili léta. Nestíhala jsem být dobrá v práci i dobrá matka, milenka pro svého manžela a k tomu servis doma. Objevila se jiná, která měla čas, nebyla unavená a měla na rtech úsměv. Její manžel byl podnikatel a ona peníze řešit nemusela. Doma měla jistotu a klid a říkala tomu zasmrádlé teplíčko. K tomu výlety po evropských metropolích

Dryftik (Ne, 8. 8. 2010 - 04:08)

Milujte se a množte se.

Kote (Ne, 8. 8. 2010 - 03:08)

ahoj, ráda bych tu nasla...Mila Gito, ja jsem v roli te podvadne, tak jen aby jsi nemela iluze. Muj manzel to uz tahne 10,5 mesice, za milenkou si parkrat do mesice odskoci, doma mame naptosto uzasne milovani i nekolikrat denne (nevim jake info o tom slecna ma) a obe cekame. Ja mam casu dost, ja uz tri zdrave deti mam. Ale slecne bude za chvili tricet, manzel se rozvadet nechce, takze ji i tobe preji, aby vam doslo, ze chlap si obcas potrebuje vyhodit z kopytka a aby Vam obema nedotikaly biologicke hodiny

Petr (Pá, 6. 8. 2010 - 23:08)

Ano, žena mi pere ponožky - ne smradlavé, měním je každý den, já zase pracuju a platím chod domácnosti, dovolenou - to je dělba práce. Může mě mít (skoro) kdy chce.
Milenka má právo jen na sex a na trochu mého času, na dlouhou dovolenou s ní asi nikdy nevyrazím

jasmína (Pá, 6. 8. 2010 - 23:08)

Takže ženy,pěkně ke kadeřnici,na solárko,pro nové šatičky a k večeři je v lednici paštika.

jasmína (Pá, 6. 8. 2010 - 23:08)

Já chápu,a taky dávám najevo,že mi ji je líto.Ta milenka to má snadný,podrží mu a pak ho pošle k manželce aby se o něj postarala.Ženy by měli přestat pečovat o manželi a věnovat se víc sobě.ti chlapy to stejně neocení a pak koukaj na ty fifleny co na mužský kašlou.

breburda (Pá, 6. 8. 2010 - 22:08)

jasmíno tady reaguju na pana Petra, který si rád zašustí jinde. čili povzbuzuju jeho paní, ať si sežene taky nějaký povyražení, nejlíp něco mladšího, protože pan Petr už bude mít pytlík splasklejší

jasmína (Pá, 6. 8. 2010 - 22:08)

Pořád lepší to trpět chvíli než tomu prát smradlavé ponožky,vařit a večer sledovat u televize jak drží ovladač a cvaká sem -tam.

jasmína (Pá, 6. 8. 2010 - 22:08)

breburdo ale za dobrou odměnu se to dá přežít a jaksi zahrát divadélko.
Vždytˇto je jen půjčenej chlap a nemusíš ho trpět doma.

breburda (Pá, 6. 8. 2010 - 19:08)

tvé manželce přeji stejné potěšení, pohled na splasklý pytel je prostě děsný

Reklama

Přidat komentář