Reklama

jsem milenka ženatého muže

Vdaná milenka ž (So, 25. 9. 2010 - 11:09)

Beátko, bohužel my ženské jsme nastavené tak, že občas potřebujeme být prostoupeny kladnými emocemi, ty jsi asi mladá a nemáš svou rodinu, pro tebe je tahle situace jiná než třeba pro mě. Ale věř mi, kdyby se ten tvůj rozvedl a zůstal s tebou, přišly by obtíže, o kterých dnes nemáš ani tušení.
Raduj se ze života tak, jak ti to přináší a hlavně se netrap, že toho tvého nemáš doma denně.

Beata (So, 25. 9. 2010 - 11:09)

Jojo ta nádhera toho je v tý vzácnosti,taky si to uvědomuju.Vždycky ten první den po společně stráveném čase s e mi stýská,pak už si to všechno uvědomím a těším se na další.TĚŠÍM!!!protože když je na co a člověk má něco před sebou,žije s emnohem líp

Vdaná milenka ž (So, 25. 9. 2010 - 10:09)

Já bych mosty...Jitko, jasně, máš pravdu a já si to taky uvědomuju, mimo jiné si cením i toho, že on je zodpovědný člověk a neopustil by svoje děti.
Určitě by po čase tohle, co prožíváme krásně jednou za měsíc, hodně zevšednělo.
Přesně z toho důvodu ani jeden neuvažujeme o rozvodu - vždyť nám takhle nic nechybí!

JITKA (So, 25. 9. 2010 - 10:09)

Já bych mosty nespálila.Přestože můj manžel nasekal pár pořádných průšvihů a trpíme tím teď všichni-my oba a naše dvě děti,asi bych ho nevyměnila.Jednak proto že je to výborný táta,o děti se postará a věnje s ejim.Nikdy bych jim ho nechtěla "vzít".
A za druhé proto,že můj milenec má svoji novomanželku rád a myslím že kromě obidvu,sexuální vášně a celkově tomu dobrodružství které se mnou zažívá je doma spokojený a šťastný.
A taky věřte,že v momentě když by byl ten milenec najednou VÁŠ,ta nádhera kterou prožíváte právě proto že jste si vzácní brzy opadne...
Takže užívat,být opatrná...atakdál

Vdaná milenka ž (So, 25. 9. 2010 - 10:09)

myslím, že se vídáte...Jasně, že bych ho ráda viděla častěji, ale jsme oba hodně zaměstnaní a prostě to častěji nevychází. Na začátku vztahu jsem ty pauzy doslova protrpěla, teď, po létech, už mi to nevadí. On je dnes taky můj kamarád, máme společné záliby, hodně si rozumíme. Jenže z manželství odejít nemůže a já to respektuju.
A jak jsi na tom ty?

taky vdaná mile (So, 25. 9. 2010 - 09:09)

Beatko, my se vidíme jednou...myslím, že se vídáte málo - tedy jednou za měsíc, ale mám to podobné, jednou za měsíc to sice není, ale ráda bych ho vídala častěji. On má dokonce více času a nebyl by to pro něj problém, protože není tolik uvázaný prací a je si svým pánem. Já mám času podstatně méně, pak je tu rodina, děti, povinnosti. Ty jeho jsou už samostatné. A on žije ve svazku natolik volném, že by se rozvedl. Vdané milenky ženatých, stál by vám milenec za to spálit doma mosty ? Přemýšlíte tak někdy ?

Beatka (So, 25. 9. 2010 - 09:09)

My jednou za 14 dní,protože nás dělí spousta kilometrů,jeho práce a taky já nemám pořád prázdný byt.
Takže když se podaří tyhle překážky překonat,je to o to hezčí a hlavně jsme si pořád vzácní.Jinak jsme alespon v občasném kontaktu přs sms,ikdyž to až poslední dobou,dřív to bylo naopak mnohem takové cizejší než je to teď...Trvá to rok a třičtvrtě a jak dlouho u vás???

Vdaná milenka ž (Pá, 24. 9. 2010 - 21:09)

...já předevčírem,a po...Beatko, my se vidíme jednou za měsíc, častěji to nejde - a stojí mi to za to čekání, je to nádherné a úžasné a nevyměnila bych ho za nic.
A zdravím tě.

pacient MuDr.Ch (Pá, 24. 9. 2010 - 16:09)

Kurvy a štětky si tady daly dostaveníčko.

cítíte (Pá, 24. 9. 2010 - 15:09)

se dobře? jste víte co že.

Au... (Pá, 24. 9. 2010 - 15:09)

Tak to tě Beatko obdivuji. To by mi za to nestálo. Jednou za 14 dní? To ho teda moc nepřitahuješ.

Beatka (Pá, 24. 9. 2010 - 12:09)

...já předevčírem,a po dva večery jsme si o tom smskovali,když byl na opravdový noční...ale stejně mi to přijde strašně dlouho...
Jak často se vidíte??My tak jednou za 14 dní ale mezitím alespon občas sms

Vdaná milenka ž (Pá, 24. 9. 2010 - 12:09)

Beato, krásně napsané, taky to cítím obdobně - a zažila jsem to naposledy včera.
A teď budu zas dlouho čekat...

iveta (Pá, 24. 9. 2010 - 11:09)

Beatko-nádherně napsáno.Cítím to jako ty.Pa

Beatka (Pá, 24. 9. 2010 - 10:09)

Ležím mu na rameni a detailně zkoumám každý milimetr jeho těla.Poslouchám jak spokojeně oddychuje..Nádherně mě pomiloval a ted spí,spokojeně oddychuje a já bych teď chtěla zastavit čas.Aby nikdy nebylo ráno a on nevstal a neodešel.Jemně mu prstama kroužím po hrudi a vnímám každý chloupek.Detaily,které ONA určitě dávno nevnímá a které mě naopak pokaždé jen při myšlence na ně roztřesou vzrušením.Zavřu oči a nadechnu se jeho vůně.Ta nepopsatelná směs mužnosti a vůně potu po divokém milování...líbám ho na krk a nemůžu se nabažit.Nabažit vůně kterou ONA už dávno necítí ale ve mě vyvolává přílivy touhy a vzrušení...
Leží a spí.Na krku se mu občas zableskou dva zlatý řetízky,to jak projede pod okny každou chvíli noční tramvaj.Jinak je hluboká noc a já si slibuju že dneska určitě neusnu.Budu si všechno tohle užívat.Tu přítomnost.Jeho přítomnost,protože je tolik tolik vzácná.
Tvář má jemně zarostlou skoro dvoudenním strništěm a vrásky kolem očí.Vypadá tak sexy...a to nás dělí celých 16 let.
Ne,já nechci aby bylo ráno.Nechci ho vrátit do náruče JÍ.Vrátí se a políbí jí.Možná pohladí po vlasech a cestou domů jí koupí kytku...zavírám oči a přitisknu se k němu jak nejblíž to snad jde.Jenom zavřu oči,aby ch zastavila příval slz které s emi derou do očí.Ale neusnu,to by byla přece škoda....
Jeho teplo se nějak vytrácí.Do pokoje prosvítají paprsky podzimního sluníčka.Otevřu oči a on stojí nade mnou,oblíká si džíny a zapíná kožený pásek s velkou sponou.Zaspala jsem i zvuk budíku,který ohlašoval "konec jeho noční směny".Ještě tričko,bundu a za pár sekund už zbyde jen jeho vůně v mých peřinách...
"Pa,bylo to krásný,napíšu..." polibek a sedá do auta,ani s enepřipoutá a ujíždí za NÍ.Čeká ho doma.Dvě půlky čerstvé housky každá namazaná s něčím jiným...společně posnídají,vypijí si ranní kávu...políbí se a budou se těšit na večer až se zase sejdou doma.Jen ona nebude vnímat tu jeho vůni,nebude OBDIVOVAT každý jeho chloupek,nebude s etřást vzrušením při pohledu na jeho dvoudenní strniště...nebude v posteli vymýšlet všemožné praktiky,...jen vedle něho spokojeně usne.
A až mu zase začne chybět pocit že je přitažlivý,výkonný přitažlivý samec,který dokáže přivést k multiorgasmům jednu mladou samičku,pípne mi esemeska...a tak to s milenkama ženatých mužů je ,bylo a bude...

Rosťa (Út, 7. 9. 2010 - 14:09)

Tak si to Beato užívej, vypadá to, že ani jeden to nechcete měnit a že se jeho chování změnilo tak, že Ti to víc vyhovuje, to je jenom dobře.

Kdybych byl na jeho místě, tak bys pro mě měla o to větší cenu, že setrváváš v tom, co nám oběma vyhovuje, i přes změnu stavu...

Beata (Út, 7. 9. 2010 - 13:09)

No já od toho v žádném případě neočekávám začátek nového vztahu..Manžela i rodinu mám.Mě dělá právě moc dobře tahle "droga".Jen mi přišlo zvláštní že najednou tak otočil.Příjemně pro mě samozřejmě.

fero (Út, 7. 9. 2010 - 13:09)

Podle mého zálezí co od toho vztahu očekáváš. Buď nový vztah nebo rodinu máš, měnit nit nechceš, ale řešíš to,co ti doma chybí. Neřešíš žádné problémy, jseš v klidu a jen vychutnáváš relax,porozumění, lásku a sex.Je to jako droga. Jeden se na druhého těší stejně jako dříve v začátku manželství...Už jsem kolikrát měl období, že jsem o této variantě také uvažoval..

Irca (Út, 7. 9. 2010 - 12:09)

Nedávno jsem tady psala,že...Ahoj Beato,podle me je to normalni reakce - citi, ze by te mohl ztratit, tak se snazi. Udrzovala jsem vztah se zenatym dva roky,v prosinci jsem to utnula, protoze mi doslo, ze svy nejlepsi leta nebudu travit cekanim az bude mit cas. A od te doby se muze pretrhnout, neustale pise, lichoti atd... nastesi jsem pak natrefila na nezadaneho muze a musim rict, ze si pripadam jak v raji, zadne schovavani, cekani... krasa.

Beata (Út, 7. 9. 2010 - 11:09)

Nedávno jsem tady psala,že s emůj milenec bude ženit.Našla jsem odvahu a zeptala se ho co to znamená pro náš paralelní vztah,konkrétně co to znamená pro mě.Divil se proč se ho na to ptám že samozřejmě nic.Ženatí muži prý potřebují milenky aby jim manželství fungovalo.Od té doby co ví že se bude ženit,je mnohem víc přítulnější,přístupnější,v jeho sms se objevila slova TVŮJ... A MOJE...,TĚŠÍM SE NA TEBE A STÝSKÁ SE MI.To doteď nikdy nepsal,udržoval to na hranici pouze sexu.
Tak nevím co si o tom mám myslet?

Reklama

Přidat komentář