Reklama

jsem milenka ženatého muže

ha ha ha (Čt, 11. 11. 2010 - 20:11)

Ženatý Pražáku - ty jseš...Pražák kecá .......hraje si na borce a zatím jen píše tady na diskuzi a nemá nikoho .........jen honí péro.....ha ha ha

Ema (Čt, 11. 11. 2010 - 20:11)

Skáču dobře,skáču rád.tys tu chyběl, ...

Ema (Čt, 11. 11. 2010 - 20:11)

Nemusí ji milovat, může s...Jsou bezdětní a je s ní z pohodlnosti nebo soucitu ? To by byl magor. Ani jedno není důvod s někým zůstat, když je ve hře jiná žena. Normální chlap by se sebral a šel za milenkou, kdyby o ni stál. Soucit je pitomost, na tom se vztah neudrží. A pokud je někdo pohodlný tak, že neumí jít za svou láskou a hlasem svého srdce, je to magor, který promarnil život.

potrefený impot (Čt, 11. 11. 2010 - 20:11)

Skáču dobře,skáču rád.

Ema (Čt, 11. 11. 2010 - 20:11)

No, teď snad asi nenajde,...Ženatý Pražáku - ty jseš jako čerstvý otec, chápu dobře? A s milenkou jedeš do Benátek. Dobrý. Milenka tedy ví, že miluješ svou ženu a to asi velmi, proč bys s ní jinak plodil další Pražátko, že ? Tak to by mně zajímalo moc - žárlí tvoje milenka na tvou manželku, která má s tebou čerstvé robátko ? Nedovedu si nějak představit chrápat s chlapem, který má doma miminko, předtím těhotnou ženu ...jsem docela na sex a žádná světice, ale to by na mně bylo moc.
Tvoje milenka musí být silná žena, když snese tento stav věci, ale věř-nesnese ho dlouho. Jednou budeš v průseru, vzpomeń si na mně. Kdybys skutečně tu milenku miloval, tak bys s ní chtěl žít a taky bys s ní žil-a tím pádem nedělal děti ženě. Lžeš si do kapsy chlape. Jde ti o zakázené ovoce, jsi ten týpek a budeš vždy. Tahle milenka není poslední a bude zářezem do pažby. Možná to ustojíte všichni, ale spíš časem uděláš dvě ženy nešťastné. Ta milenka tě bude možná chtít urvat, pravděpodobně. Pak to nebude o prima sexu, pak to bude o problémech.

Ema (Čt, 11. 11. 2010 - 20:11)

Když se tu vede debata o...Já nežárlím na nikoho a jsem šťastná. Žárlivost ničí život. Na manželovu milenku jsem přestala žárlit okamžikem, kdy jsem si pořídila milence-dnes jsem do něj zamilovaná. Na manželku nežárlím, protože je rozvedený a na druhou milenku taky ne, protože neexistuje. A nepište otázky, jak můžu vědět, že jsem jediná milenka-vím-máme se rádi a máme jen jeden druhého a současná situace je ideální.

St. (Čt, 11. 11. 2010 - 13:11)

Když se tu vede debata o žárlení. Ok, tak na manželku vesměs nežárlíte. A co na druhou milenku??

Karel (Čt, 11. 11. 2010 - 13:11)

Nemusí ji milovat, může s ní být z pohodlnosti, ze zvyku nebo ze soucitu, atd.

jo (Čt, 11. 11. 2010 - 13:11)

žárlím, protože ho miluji..jeho žena taky není krasavice(sám mi bere z rukou make-up)že já to nepotřebuji,ale ona než vyleze potřebuje prý hodinu,je vulgární,zákeřná,náladová,jen asi dva jeho přátelé ji snesou(znám okolí dobře) a přesto..evidentně ji miluje,jinak by s ní nebyl(děti nemají)..tak ano,žárlím!

Marta (Čt, 11. 11. 2010 - 11:11)

Na ženu mého milence nežárlím.Honi kariéru,domácí práce jsou paní doktorce vzdálené,sex jí už nebaví a navíc je ošklivá jak noc.Co dodat-pro mě to není důvod k žárlení.

ženatý Pražák (Čt, 11. 11. 2010 - 11:11)

Buď si jistý,že ta tvoje...No, teď snad asi nenajde, máme doma mimino.
A co nějaká reakce na mou otázku - holky, milenky, žárlíte na manželku nebo na případnou jinou milenku?

E (St, 10. 11. 2010 - 08:11)

Emo do cizího mobilu se...to je pravda. Ale leze kdekdo včetně mého muže, který mi můj šmíroval opakovaně a já ho přitom přistihla - tak co se žinýrovat.

St. (Út, 9. 11. 2010 - 22:11)

Ženatý Pražáku, nevím,...Emo do cizího mobilu se neleze...

Ema (Út, 9. 11. 2010 - 21:11)

Holky, ženské (spíš...Ženatý Pražáku, nevím, jak milenka žárlí na manželku, neposoudím, ale myslím, že její role není záviděníhodná jako nikoho, kdo se musí o partnera dělit. To stojí vždy za vyližprdel. Milenka mého muže mu jednou napsala taky roztomilou sms, tak sladkou, že odstartovala můj vztah mimo manželství, který ukončil mé trápení, že mi onen zanáší a rázem byl svět zase hezké místo. Do rodiny se nikomu neseru, dětem tátu neodvádím, mám milence nezdaného a od té doby je mi jedno, co provádí za mými zády ti dva-starý s dotyčnou rošťandou. Jedinou komplikaci vidím v tom, že miluji milence a manžela mám na háku, ale v dnešním paranoidním světě nakonec mohu být šťastná, že mám hezký vztah. Neboť svět je stejně ve skutečnosti jeden velký mrdník. Takže věřím, že i tvoje žena náhradu za tebe má nebo mít časem bude, neboť pokud není vyloženě odpudivá, najde si prostě chlapa jako každá. Co nemáme doma,hledáme jinde-každý - a říkáme tomu láska, vztah nebo jinak. Je to lidský úděl a díky za každou chvíli strávenou s tím, kdo nás má rád-nemusí to být ten, s kým bydlíme.

. (Út, 9. 11. 2010 - 20:11)

Chceme, ale ne s Jossbábou

Yossarian (Út, 9. 11. 2010 - 18:11)

Pánové,chcete si užít a zadarmiko?Tak přijeďte za mnou.Jmenuji se Markéta Sommerová a bydlím na adrese Borovanského 2221 Praha 5 Stodůlky.To není vtip,adresa je pravá.Nechám vás vyspat,vykoupu si vás,nakrmím,vykouřím.Vše zdarma.Prosím dlouze zvonit.Chodím dlouho spát,přijďte i v noci.Čekám pánové.

pro Ženatého Pr (Út, 9. 11. 2010 - 18:11)

Buď si jistý,že ta tvoje doma si jistě zpestření času najde.

Ženatý Pražák (Út, 9. 11. 2010 - 18:11)

Holky, ženské (spíš holky, milenka je ještě na VŠ), mám na vás otázku: žárlíte občas na svého ženáče?
1) na jinou milenku?
Ta moje se tváří, že určitě mám i jinou (a nemám)
2) žárlíte i na manželku?
My se teď chystáme na romantické tři dny do Benátek (pracovní cesta) a přišla mi taková roztomilá sms, že teď budu patřit jen jí. Je to krásné.

Ivet pro Mirand (So, 6. 11. 2010 - 10:11)

Ahoj Mirando,
jestli chceš napiš jak to prožíváš Ty,moc by mě to zajímalo.A ty pisálky co se na nás sesypou tak prosimtě naprosto ignoruj.

Ivet (So, 6. 11. 2010 - 10:11)

ženatý chlape, tohle jde...Souhlasím,Ženatý chlape Ty musíš tu svoji kamarádku vážně milovat,ikdyž si to třeba nepřipouštíš.Už jen ten každodenní kontakt přes tel a sms+milování za "všech okolností".Závidím jí takového milence jako jsi Ty a Tobě přeju ať si to užíváte ještě dlouho dlouho dlouho

Reklama

Přidat komentář