Reklama

Roztroušená skleróza

Alice (Pá, 19. 2. 2010 - 17:02)

Ahoj,
našla jsem řešení, které nám pomáhá. Je osvědčené a určitě může pomoci i vám.
Při jakýchkoliv zdravotních obtížích je důležité, abyste se léčili. Ale pozor, léčili pomocí zdravých potravin.
Našla jsem skvělý film na internetu, který všechno vysvětluje. Odkaz: http://www.green-ways.com/
Mluví se tam o super jídle (jídlo, které nahrazuje ve velkých dávkách náš nevyvážený jídelníček). Taky tam říkají, proč se doktoři nechtějí zabývat problematikou alternativní léčby. Podle mě je to celé pravda, protože blahodárný vliv včelích produktů a zelených potravin máme vyzkoušený sami na sobě.
Na té samé internetové stránce jsou více rozebrané i "zázračné" zelené potraviny, které nám pomohli. Škoda, že o tom ještě lidi neví, nebo si to neuvědomují. Ale o zelených potravinách je na internetu ještě mnoho dalšího, stačí si to zadat do Googlu.
Popíši tu naši situaci, jak jsme se k tomu dostali a jak nám to pomohlo. Před pěti měsíci jsem se o tom dozvěděla od kámošky. Hned jsem to začala užívat a výsledky jsou úplně super. Žádná únava, žádné bolení hlavy a kloubů. Syn užívá zelené potraviny teprve tři měsíce, ale už to na sobě taky pociťuje. Při sportování mu rostou větší svaly - je to výborný doplněk stravy a hlavně přírodní doplněk. Zdravotní urologické problémy se mu ztratily a deprese, které měl, zmizely. Opravdu je ten účinek znát, i když vrchol detoxikace těla se má projevit až po šesti měsíčním užívání.
Nepíši to tady z bůhzdarma. Rozhodla jsem se pomáhat lidem a šířit to mezi lidi, místo hledění na poblbané seriály v televizi. Určitě si počtěte o zelených potravinách ještě víc. Je tam toho docela dost.
Možná se vám tyto výrobky budou zdát drahé, v dnešní době, je těžké vzít někde peníze na něco nového. Ale já jsem se dříve rozhodla a to velice správně. Často je pro nás důležitější auto, majetek a různé věci, které jenom překáží. Zaměřila jsem se na své zdraví, než na to, abych dodala do auta co nejkvalitnější benzín. Na internetu ale prodávají ječmen (balení na 3 měsíce) za 1700 Kč a chlorellu (balení na 2 měsíce) taky za 1700 Kč. Kdybyste měli zájem, tak bych to stejné, od stejné firmy (certifikace) mohla sehnat levněji. Nejsem totiž žádný podnikatel, ale jenom zprostředkovatel (firma GREEN WAYS international prodává své výrobky jen v síti partnerů). Neúčtuju si žádnou marži - nechci zbohatnout na zdraví. Jestli jste se rozhodli, tak mi napište na e-mail: [email protected]
S pozdravem
Alice Chodilová

Bára (Pá, 19. 2. 2010 - 08:02)

Míšo, začátek je nejhorší,...Barboro, je hezké jak to vysvětlujete. Tento týden se mi stalo již 2x,že jsem nemohla vstát ráno z postele a nešla jsem do práce. Celý den jsem tvrdě prospala. Pak mi ale okolí říká, že se musím přemoci, že se tomu moc podávám. Jenže já vím, že když se budu přemáhat, tak se z toho zhroutím...jenže rodina a okolí to nemůže pochopit.....

Barbora (Čt, 18. 2. 2010 - 18:02)

Moc děkuji za tento příspěvek...Míšo, začátek je nejhorší, člověk je na tom špatně i psychicky, ale časem se to stabilizuje. RS mi zjistili před 9ti lety a dá se zvyknout i na to, že je občas člověku špatně.Hlavně to chce pozitivní myšlení a nepropadat tomu. Zdravotní stav se vůbec nemusí zhoršovat,jsem toho příkladem.Podpora partnera je důležitá, nemějte pocit, že jste na obtíž, pokud potřebujete s něčím pomoci nebo už nemáte energii, tak to prostě je a okolí to zvládá dobře. Věřte, že bude lépe.

m (Čt, 18. 2. 2010 - 11:02)

pani doktorko prosim o radu v pondeli jsem skoncila infuze 15,2,2010 solu-medrolu 5dav 1krat1000mg a4krat 500mg neni mi moc dobre velmi slaba bolest zaludku a zdasemi ze je mi tet doma hur nez nes zacala lecba doma nic neberu jen na tlak sektral400 1rano becko a lecitin jak dlouho bude stav horsi a zmizi ty neprijemne stavy je mi57let od 1997 prvni leceni zatim chodim velmi pomalu vzdalenoc se krati muze se stav po solu medrolu ina cas zhorsit dekuji

Misa (St, 17. 2. 2010 - 19:02)

Míšo, ty slabosti jsou...Moc děkuji za tento příspěvek - Haně, jsem tady četla samé příspěvky nic moc, ale teď jsem o něco klidnější, můj manžel je perfektní a udržuje mě neustále v poho, dodává mi energii, tak budu čekat na lepší časy.

Bára (St, 17. 2. 2010 - 16:02)

Ještě malý dodateček: Kouřím...Tak to je divné, že Vám diagnostikovali RS. Já měla celkem 4 ataky krátce po sobě. Klepali se mi ruce i nohy. Neudržela jsem se na nohou....Brní mi končetiny.Se sexuálním životem to také není žádná sláva a únava je ohromná.

Bára (St, 17. 2. 2010 - 16:02)

Míšo, ty slabosti jsou...Dostala jste nějaké pokyny v MS centru ohledně stravování? Četla jsem, že se musí vynechat nějaká jídla..... Nesmí se kouřit a pít alkohol.

Hana (St, 17. 2. 2010 - 08:02)

Dobrý den, je mi 29let,...Míšo, ty slabosti jsou bohužel normální. Přejde to, vydržte tak jeden až dva měsíce. Tělo si trochu zvykne a manžel Vám určitě rád pomůže, kdyby se ve Vaší situaci ocitl on, taky by byl rád, kdyby věděl, že v tom není sám. Pro oba to teď bude trochu těžší. Dá se s tím vyrovnat. Držím pěsti všem, kterých se Váš stav týká.

iti (Út, 16. 2. 2010 - 17:02)

to iti
měl jste koloidní...to Míša,,ne,koloidní stříbro jsem neměl.Koukám,že nás je víc co kašlou na MS centra:-))V MS centru do mne narvali solumedrol a já myslel,že chcípnu co mi to začlo dělat s tělem.Odmítám!!!

iti (Út, 16. 2. 2010 - 11:02)

Ještě malý dodateček: Kouřím piju a souložím.Dá se říct,že jsem stále nadržený sex mám denně a to je něco,co je při této nemoci prý nemožné.Mám skvělou partnerku takže si užívám skvělý život:-))A je mi 43let

iti (Út, 16. 2. 2010 - 10:02)

Vy neberete žádné léky? A co...ne vypustil jsem i MS centrum:-)) a je mi skvěle.Podívejte se na příspěvky,kde si lidé píchají ty sračky a pomoc žádná.Ale toto je pouze mé rozhodnutí.Ono je také možné,že ani RS nemám.Je dost nemocí,které se podobají RS,ale to by chtělo spoustu vyšetření a na to v naší republice nejsou peníze.Pro mne je hlavní,že ani nevím co je to nějaká ataka.

Bára (Po, 15. 2. 2010 - 21:02)

ano rtuť ubližuje tělu...Vy neberete žádné léky? A co Vám na to říkají v MS centru? Jak dlouho máte RS? To je divné. Mě mudr 5íkal, že se musím léčit.

iti (Po, 15. 2. 2010 - 13:02)

To jste si nechal všechny...ano rtuť ubližuje tělu velice.Ne žádné léky neberu

Bára (Po, 15. 2. 2010 - 10:02)

jo tak přesně takto jsem...To jste si nechal všechny zuby s plombou obrousit a nasadit korunky? Plomby tělu také ubližují? Nestačilo by jen ty obyčejné plomby vyměnit za bílé? Teď už neberete žádné léky na RS?

iti (Ne, 14. 2. 2010 - 10:02)

jo tak přesně takto jsem reagoval na solumedrol i já.Oddělalo mi to co se dalo.Jsou to čtyři roky co jsem přestal s léčbou.věnoval jsem se detoxikaci těla,plomby vyměnil za porcelán,vymlátil veškeré viry z těla a jsem v pohodě...

ad kyčle (Ne, 14. 2. 2010 - 09:02)

Prosím o radu. Moje...Je možné, že někdo může - výjimečně - takto špatně na SoluMedrol reagovat. Přítelkyně by to měla co nejdříve říct svém lékaři, aby se domluvili na dalším postupu.

Tomáš (Ne, 14. 2. 2010 - 08:02)

Prosím o radu. Moje přítelkyně trpí RS asi dva roky. I když byla naprosto v pohodě ošetřující lékařka konstatovala zhoršení stavu předepsala infuze SOLOMEDROLU - každý den jednu po dobu pěti dnů, tedy naposledy tento pátek. Od soboty přítelkyně pociťuje velké bolesti v kyčlích a dnes tj. v neděli - dva dny po terapii už není schopna se sama postavit. Nemůže to nějak souviset?? Nemohli jí tím Solumedrolem ublížit?? Děkuji moc za odpověď a radu.

JITKA (Út, 9. 2. 2010 - 18:02)

Dobry den mam RS 14 let ale v posledni době mi bylo poranu naomdleni.Cely den mě pak pichalo v lytkach.Akdyž jsem trochu hodila po byte ,bylo mi zle .CHci se zeptt jestli to nebyl naznak na atak.Dekji

natalka (Út, 9. 2. 2010 - 14:02)

ahojky JH,email je ,oliema@seznam,cz

JH (Po, 8. 2. 2010 - 20:02)

Ahojky JH,to me mrzi ze jsi...Ahoj Natálko. Napiš mi na email [email protected]

Reklama

Přidat komentář