Reklama

Oprátka za osm mrtvých - Olga Hepnarová

jirka (Pá, 5. 2. 2010 - 12:02)

Josko,ty soudíš podle sebe,jsi nemocný psychopat a tímto se už dopředu omluváš za to,co by jsi mohla provést.

Agent (Pá, 5. 2. 2010 - 12:02)

Ja: ohledne soucitu a mozku, neposuzujte vsechno zrovna podle Olgy H. to ze se trapila ona nemusi znamenat, ze to tak citi sadisticky vrah nebo pedofil. Navic pote co jsem popremyslel vic o osobe a kauze OH, rekl bych, ze ona se trapila uplne, ale uplne z jinych duvodu nez z touhy po krvi.

(Pá, 5. 2. 2010 - 12:02)

Hm, no ono je to jediny mozny...jasně že soudíš ........třeba Straku .,.....jak k tomu přijde rodina ....už jse ti to tu vysvětlovala desetkrát a dál se ptáš a ptáš ....[Posted by 89.176.9.99 via http://webwarper.net This is added while posting a message to avoid misuse.Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/~av/diskuse.doktorka.cz/opratka-osm-mrtvych-olga-hepnarova/archiv/600/ ]

(Pá, 5. 2. 2010 - 12:02)

Hm, no ono je to jediny mozny...jasně že soudíš ........třeba Straku .,.....jak k tomu přijde rodina ....už jse ti to tu vysvětlovala desetkrát a dál se ptáš a ptáš ....[Posted by 89.176.9.99 via http://webwarper.net This is added while posting a message to avoid misuse.Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/~av/diskuse.doktorka.cz/opratka-osm-mrtvych-olga-hepnarova/archiv/600/ ]

Agent (Pá, 5. 2. 2010 - 11:02)

Ja: Nechte si ty nesmyslny a sprosty utoky, kde jsem nekoho soudil? A kde jsem ukazal potrebu nekoho zabijet? Zkuste se znovu zamyslet nad smyslem mych otazek. A pak na ne pripadne odpovedet. Dekuji.S vami se tezko debatuje, jakmile dostanete otazku na kterou se vam tezko odpovida zacnete psat nesmysly...

(Pá, 5. 2. 2010 - 10:02)

Pro já-jen by mě zajímalo,jak...jasně že ano Jano ......ten člověk za to nemůže ...jak by bylo tobě kdyby ses narodila s nějakou ošklivou úchylkou a neubrzdila to ??A pak by tě všichni chtěli lynčovat a zabíjet ...........a ty bys věděla že to je pakáž která krade a doma týrá dítě ??Ve vězení vrazi většinou pedofily mlátí a ubližují jim....přitom vrah je často psychopat který se neovládne a pedofil se tak narodil.Zkus si to představit na sobě hele .Kromě toho, je to karma....máš to daný ....třeba ten zabitej člověk v minulým životě nekomu moc ublížil a ted se mu to vrací ...na to musíš myslet.Agente ty seš nadrženej a honíš péro ....zapoj empatii...člověk musí mít soucit a mozek ...a ne honit péro jako ty .Co jsi v životě dokázal ty že soudíš druhé??Máš špatný svědomí , když potřebuješ zabíjet jiný lidi?[Posted by 89.176.9.99 via http://algart.net/ww This is added while posting a message to avoid misuse.Try: http://webwarper.net/webwarper.exe Example of viewing: http://webwarper.net/ww/~av/lycos.com ]

Dokument - Olga (Čt, 4. 2. 2010 - 23:02)

http://www.youtube.com/watch?v=wwPzsMAyFzQ&feature=related

Dokument - Olga (Čt, 4. 2. 2010 - 23:02)

http://www.youtube.com/watch?v=a2VsrLMYju0&NR=1

Dokument - Olga (Čt, 4. 2. 2010 - 23:02)

http://www.youtube.com/watch?v=slZde_otOg4&feature=related

Kriminál (Čt, 4. 2. 2010 - 23:02)

http://www.odsouzeni.estranky.cz/clanky/co-prinesla-media/rozhovor-s-poslednim-ceskym-katem_-pred-popravou-rvacka_-po-ni-panak-rumu___

Jana (Út, 2. 2. 2010 - 12:02)

Pro já-jen by mě zajímalo,jak by jsi reagovala,kdyby někdo zabil tvoji vnučku-taky by se narodil jako sadista,taky by jsi ho tak vehementně bránila?

Agent (Út, 2. 2. 2010 - 12:02)

Btw pokud by vas zajimalo proc jsem se na to ptal. Pak jestli take pocitate s pripadnou moznosti obrany napadeneho, a jeho pozdejsi beztrestnosti. Priklad mlada 18ti leta holka si legalne poridi pistoli (na obranu), a pak ji prepadne sadistickej nasilnik (ktery zato nemuze, ze se tak narodil), holka nema jinou sanci jak se branirt nez strilet, nasilnika aniz by chtela zastreli. Kdo je zde vlastne pak podle vas obet? Zastreleny, nebo napadena? Mela by pak byt ta holka odsouzena treba jen za neprimerenou obranu? Muze se prece rict, ze nemusela mit hned pistoli, ale slznej plyn, jenze co kdyz by treba ten slznej plyn nezabral? Hm?

Agent (Po, 1. 2. 2010 - 21:02)

Hmm hmmm, chtel bych zeptat na jednu vec, jste pro volny prodej zbrani a pro vymezeni pojmu neprimerena obrana z naseho trestniho prava?

(Po, 1. 2. 2010 - 20:02)

to teda je podstatný, protože ty bys jako laik chtěl rozhovat o věcech kterým houby rozumíš...kdybys byl chytrej kluk, napadalo by tě že do toho nikdo nesmí strkat nos.!!PROSTĚ TEN ČLOVĚK SE S TÍM NARODIL CHÁPEŠ?Jak by bylo těm příbuzným, kdyby se s tím narodili oni??Jak by bylo tobě, kdyby ses narodil jako sadista??? Straka byl 16 letej roztomilej kluk a rozjela se mu puberta...mohl za něco??Narodil se jako homosexuál, pedofil, nebo jako jinej postiženej......myslíš že 16 letej kluk ubrzdí věci co jsou pro něj přirozený?

Agent (Po, 1. 2. 2010 - 20:02)

O sobe psat nemusim, jen nad vecma premyslim a bavim se o nich, tak jak je vidim a citim, to kam jsem to dotahl a nedotahl neni v tomto pripade prece vubec podstatny. Muzu byt stejne tak doktor jako delnik, nebo klidne i soudce ci zametac ulic, to nic nemeni na tom, ze jsem myslel, ze se zde povede rozumna diskuse a debata. Nebo snad ma byt clovek zarazen do slepyho stada, ktery nad vecmi co se kolem nej deji nepremysli, a neresi je, protoze k tomu treba nema dostatecnou kvalifikaci? Trochu nesmysl ne? ;o)

(Po, 1. 2. 2010 - 19:02)

ne to by neměl.....jak to mužeš posuzovat ty agente ??Ty jsi lepší ??Co jsi v životě dokázal ty, cos vystudoval??Chceš zavírat homosexuály do vězení za to že se tak narodili?? Co kdybys něchal to rozhodování na odbornících?? Nebo proč fušuješ do řemesla doktorům.....jakou máš práci? To mám nejradši blbce, který to nikam nedotáhli a druhý by zavírali do vězení.

Agent (Po, 1. 2. 2010 - 19:02)

Hm, no ono je to jediny mozny vysvetleni. Jeste k tomu trestu smrti a pravu nekoho soudit. Co rikate napriklad na pripad spartakiadniho vraha Jiriho Straky? Usoudilo se ze je nemocny. Nevim po jak dlouhy dobe byl propusten, je v ambulantni peci, byl vykastrovan, nasel si pritelkyni, zmenil prijmeni a zije dal jako by se nic nestalo. Co si o tom myslet? Kdyz si predstavim ze zabil a pred tim znasilnil tri nevinne zeny. Jak k tom prijdou ty obeti a jejich rodina? Tem uz zivot nikdo nevrati. Straka je na svobode a po zmene prijmeni se s nim minulost patrne nijak netahne. Nemel by spis sedet s dozivotim? Co pribuzni obeti, kterym to mohlo prevratit uplne celej zivot naruby?

(Po, 1. 2. 2010 - 19:02)

prostě byla depresivní a nemocná a chtěla s sebou stáhnout co nejvíc lidí ....podobně se chovají v Americe střelci, když střílí v obchodě.....Pak při pohledu na drsnou realitu dostala strach......všichni autisti a psachopati jsou srabi a zahledění na sebe....

Agent (Po, 1. 2. 2010 - 18:02)

Olga si ale trest smrti sama...No cely ten pripad ma spoustu otazek na ktery se stezi hleda odpoved, a kdyz se najde, tak z ni vyvstava spoustu dalsich otazek. Olze nelze uprit ze az do vyneseni rozsudku si stala za svym a bojovala jako tygr za to o co ji slo. Po vyneseni rozsudku, kdy vedela ze uz je pozde najednou otocila, ale proc? O milost nakonec nezadala a kdyz chtel jeji advokat pripad znovu otevrit tak to nakonec odmitla. Co se tyce rozhovoru s jejim katem a knihou B. Hrabala, kde zminuji jak ji tahli k poprave, je otazka nakolik je to pravda. V rozhovoru s B. Hrabalem udajny kat tvrdi, ze mu poprava Olgy natolik zhnusila jeho povolani, ze je proti trestu smrti, v jinem rozhovoru v Aha kat tvrdi sice temer to same, ale v dalsi otazce odpovida, ze v roce 1981 (9 let po poprave Olgy H) popravoval sveho posledniho vraha Hojera. To teda jeste 9 let po poprave Olgy H. vykonaval kat sve povolani kata, s presvedcenim, ze je proti trestu smrti? Nakolik se tedy slova pana B. Hrabala o poprave Olgy H. zakladaji na skutecnych slovech jejiho kata, je otazka?

Dana (Po, 1. 2. 2010 - 17:02)

To je dobře že není trest...Olga si ale trest smrti sama vyžádala. Mohla klidně ujet a schovávat se nebo zapírat, že jí selhaly brzdy. Naopak vyzývala soudce, aby jí co nejdříve odsoudili. Stejně se to táhlo rok a půl, přestože všechno bylo jasné. Do poslední chvíle chtěla trest smrti. Selhala až těsně před popravou, kdy najednou chtěla žít. Ale ani nepožádala o milost. To udělala její matka.

Reklama

Přidat komentář