Reklama

Pemphigus vulgaris

Jana (Út, 23. 12. 2008 - 17:12)

Moji milí, přeji Vám všem překrásné Vánoce, veselého Silvestra a do nového roku hlavně zdravíčko, štěstí, pohodu, úspěch, lásku a ať se Vám po celý rok vyhýbá jakákoli srážka s blbcem. A buďme čistí!!!!!!!!!!!!!!

Pacient (Ne, 14. 12. 2008 - 09:12)

Tak to hezké Davide,že doma pomáháš péct,jen hlavně,aby jsi do svátků všechno nesnědl :-)
S těma léčitelama ti to věřím,ono je to dnes tak,že ten ,kdo si usmyslí stát se léčitelem po přečtení nějaké knížky,tak se jím stane,ale jen v jeho mysli.Já bych jen tak k nikomu nešel. Musím mít reference,ale stejně je to pro naší nemoc ožehavé.Byl jsem u celkem známého léčitele na ostravsku (iridiologa nebo jak se to píše - poznává vše přes oči a duhovky,atd...) a poprvé mi předepsal směs čajů.To zabralo a já byl bez puchýřku,neodíral jsem se,prostě byl jsem zdráv.Jenže asi po měsíci bylo vše zpět. Jelikož jsem ztratil ,,recept,, na směs čajů,musel jsem znovu na jeho vyšetření ,ale už mi neřekl to co při prvním vyšetření a nenapsal mi stejnou směs čajů jako při první návštěvě. Už to nikdy nezabralo naplno,že bych byl v remisi(byl jsem u něho asi 4x).Ale bylinky mají něco do sebe,přeci jenom pomáhají zlepšit stav (i když nevyléčí).Jen mít kvalitního lečítele a ne nějakého osvíceného ,,pošuka,,

David (So, 13. 12. 2008 - 18:12)

Ahoj, tak jsem zas doma z nemocnice. Beru ten Disulone, tak jsem zvědavý jestli mi pomůže. Krom toho mám nové krémy, Imacort a Elidel a docela pomáhají. Všude to voní cukrovím, stromy jsou nazdobené a osvětlené, jen sníh chybí. Ale ještě to může do Štědrého dne stihnout. Paciente, představ si, že cukroví taky peču. No spíš jen pomáhám, ale peču :-)
Už vícekrát jsem potkal na kožním oddělení lidi s lupénkou, kteří byli u léčitele a po jeho působení skončili v nemocnici. Totálně osypaní. Léčitelé říkají, že doktoři léky nemoc zatlačují dovnitř. Léčitel prý dělá opak a pacient to musí vydržet. Nevím, ale nějak se mi to nezdá. To byste ty lidi museli vidět. Podle mě ti léčitelé nevědomky spíš ubližují.

Zdena (Pá, 12. 12. 2008 - 20:12)

Bohumil se vetřel i na naši stránku ,kdyby chtěl pomoct tak nám to tu napíše.Přece tyto stránky jsou na to néééé????,Zdraví Zdena

Bohumil (Pá, 12. 12. 2008 - 11:12)

Mohu zajistit úlevu těm, kteří mají tuto závažnou kožní chorobu, autoimunitního charakteru. Máte-li zájem, napište mi na adresu: bohumiljaeger"gmail.com

Jana (Pá, 12. 12. 2008 - 10:12)

Počkej, počkej Paciente, až budeš mít taky přes šedesát, tak se Ti určitě něco podobného přitrefí! Holt už člověk někdy blbne. Taky jsem to nemohla pochopit, jak se mi to mohlo stát. A fakt jsem čekala a čekala...Měj se príma, jsem ráda, že jsem pobavila. Všechny zdravím a doufám, že do svátků tu budeme ještě několikrát /slibuju, že budu překlikávat - cha, cha/

Pacient (Pá, 12. 12. 2008 - 09:12)

Ahoj holky a Davide :-)
Jana pobavila,fakt jsem se zasmál,ale hlavně že jsi na to přišla,taky jsi mohla na příspěvek čekat a čekat a čekat...
Všem vám přeju klídek,bez honění se u ploten a v obchodech (to platí především pro holky - nevím třeba David taky peče) a samozřejmě pěkné prožití svátků.

Jana (Po, 8. 12. 2008 - 22:12)

Ahoj všichni! Tak jsem právě zjistila,že sice nejsem zatím u trouby, ale trouba jsem jak poleno. Vždycky jsem kukla na naše stránky a ono stále nic. Že už máme další stránky, to mi nějak ušlo. Pořád jsem se dívala na jednu a tutéž a čekala, až se někdo ozve. No a dnes jsem konečně překlikla!! Tak jsem zjistila, že jsme tu měli zase Bohuša a že se nám nějak rozpovídal. Myslím, že u nás mu pšenka nepokvete. I když člověk zkouší všechno možné...Ale nezbývá než doufat, že se na nás taky někdy od těch vědátorů dostane. Tak kluci a Zdeni /jiné holky se teď dlouho neozvaly/ hezký čas adventní bez nerváků a Pempíků.

Zdena (Út, 2. 12. 2008 - 09:12)

Ahoj kluci,aspoň to zní líp ,než pánové.Davide ,taky mám doma Disulone ,byl ho problém sehnat.Pomohlo mi to opravdu super ,alééééé bohužel krevní testy z toho byly špatné .Takže jsem je musela přestat brát.Hrozilo přečištění krve .Nevím zda se vyjádřuji přesně s tou krví.Prostě by mi něco dělali s krví ,mi bylo řečeno.Doporučovali mi na zpravení krvé obyčejný celaskon.Ať se ty výsledky zpraví s toho Disulone.ZPRAVILI.zdraví Zdena

David (Ne, 30. 11. 2008 - 10:11)

Kouknul jsem na ten odkaz. Má to pěkně napsané. Když si uvědomím jak je imunitní systém složitý a kolik toho o něm už víme a kolik ještě ne, nedivím se, že neumí autoimunitní choroby vyléčit a zároveň věřím, že je to jen otázka času, kdy nám pomůžou.
Jo, kuřecí řízek je dobrá volba, taky ho mám rád.
Ten lék se jmenuje Disulone.

Pacient (So, 29. 11. 2008 - 21:11)

Zde najdete něco o imunitě (imunologii).
Je to odborně napsané,ale velmi zajimavé.Dozvíte se něco např. o imunitním ději,tkáni,přirozené imunitě,imunitních reakcích,buňkách,protilátky,atd... Začíná to asi v polovině první strany a končí na straně druhé.
ODKAZ : http://sharka-ali.blog.cz/0803

Pacient (So, 29. 11. 2008 - 20:11)

Ahoj Davide,tak to jsme s tím těšením na tom stejně :-) mimo kapra tedy.Já ryby nejím,takže to neodnese ryba,ale kuře (jím kuřecí řízeček).
A co to máš za nový lék ? Pochlub se.

David (So, 29. 11. 2008 - 18:11)

Těším se na Vánoce, hlavně na kapra a salát. Budu muset na chvíli do nemocnice ještě před Vánoci, budou zkoušet nový lék. Doufám, že pomůže. A když ne, tak doufám že neuškodí :-)

Pacient (So, 29. 11. 2008 - 13:11)

Zdar všichni pempíci.
nějakou dobu jsem tu nebyl,tak jak se máte? Vidím,že se tu chodí do sauny,David má bojovou náladu ze zdejší reklamy (tak jsem taky jeden bojový příspěvek přidal).
No já nyní budu muset po skoro půl roce na plazmu.Od té dovolené u moře jsem měl relativně klid až do teď,ale už opět raší puchýřky a oděrky na kůži,takže hurá na krevní centrum.
Moc vás všechny zdravím a pište více,alespo? David,protože naše ,,holky,, Zdena a Jana asi budou trávit čas u trouby (cukroví) .

Pacient (So, 29. 11. 2008 - 12:11)

Bohumile,Bohumile!Já tě dostat osobně do spárů,tak ti nepomůže ani to,že máš podobné příjmení s hokejistou Jágrem :-(

Zdena (St, 19. 11. 2008 - 19:11)

Davide ,souhlasím s Váma. Zdraví Zdena

David (Po, 17. 11. 2008 - 17:11)

Nějak se nám tu rozmáhá reklama :-)člověk si chce popovídat a ne číst kraviny. Bohumil píše do všech rubrik pořád to samé. Přečte si o čem si tam píšou a pak jim řekne, že má přírodní produkt. Z takových je mi zle. Více takových všeználků brouzdá diskuzema a chytračí. Nejlepší je vůbec na takové nereagovat.

Bohumil (Ne, 16. 11. 2008 - 23:11)

Mohu pomoci ulevit těm, kteří mají tuto závažnou chorobu autoimunitního systému. Tvořící se puchýře, po nichž zbývají nehojící se bolavé vředy, jsou velice nepříjemnou záležitostí. Postiženy mohou být i sliznice, což je značně nepříjemné. Lékaři to řeší kortikoidy ( celkově i lokálně ) a imunosupresivy. Pokud máte zájem, mohu Vám navrhnout šetrnější produkty na přírodní bázi bez vedlejších, nebo nežádoucích účinků, když mi napíšete na adresu: bohumiljaeger"gmail.com

Zdena (Ne, 16. 11. 2008 - 19:11)

To nám to tu ještě teda scházelo anonyme....

Návštěvník (So, 15. 11. 2008 - 22:11)

VÁM VŠEM S POPISOVANÝMI PROBLÉMY MŮŽEME POMOCI UDĚLAT PODSTATNÝ KROK (NEBO KROKY) PRO VAŠE LEPŠÍ ZDRAVÍ

Naší snahou a posláním je pomáhat lidem k lepšímu zdraví. Všem, kdo o to projeví zájem. Pomocí preparátů přírodního původu. Do stejného projektu jako my, jsou v Česku a na Slovensku zapojeny desítky lékařů, celosvětově jsou to tisíce lékařů všech specializací ve všech zemích světa. Těch lékařů, kteří pochopili, že chemicky vyrobené léky prospívají hlavně výrobcům léků, farmaceutické lobby. Pacientům už tolik neprospívají, protože každý lék při léčení daného zdravotního problému způsobuje současně zpravidla hned několik dalších závažných zdravotních problémů. Nejsou to jen ty problémy z příbalových letáků, jako že se může objevit vyrážka ap. Jsou to poškození organismu mnohem závažnější, protože se neprojeví hned, jsou skryté a kumulují se. Projeví se dřív nebo později docela nepříjemnými potížemi s vašimi játry, ledvinami, trávicím traktem, kůží, cévami a srdcem, klouby, slinivkou, imunitou, štítnou žlázou, rozhozením celého řídícího hormonálního systému, ale např. i kandidózami ap. Žádný lék není neškodný. Vedlejší škodlivé účinky mají všechny léky. A navíc - samotné léky, bez současného užívání a pomoci přírodních preparátů, daný zdravotní problém nevyřeší, nedokážou to. Jinak by všechna diskuzní fóra na tomto i jiných webech nebyla plná svědectví lidí o tom, jak jim klasická lékařská péče a klasické léky nedokážou pomoci a proto hledají ještě jinou pomoc nebo alternativu.
Na druhé straně je na nejednom diskuzním fóru osočován někdo, kdo vám chce pomoci. Osočovatelé tyto lidi označují za

Reklama

Přidat komentář