Reklama

Evoluce nebo kreace ?

! (Čt, 5. 2. 2015 - 07:02)

Kreací vznikají tzv. kreaténi.

Error (Čt, 5. 2. 2015 - 02:02)

..."Tyto baktérie měli 1,8 miliardy let"... Au, to bolí. To má být čeština?

Podařilo se ti přečíst další text, nebo to tvůj náboženský mozek vzdal už na začátku?

"Skúmané mikroorganizmy sú veľmi dobre uspôsobené svojmu veľmi stabilnému životnému prostrediu, ktoré sa za posledné 3 miliardy rokov prakticky nezmenilo... To znamená, že objav týchto baktérií je ďalším dôkazom správnosti Darwinovej teórie."

podvod s názvem (Čt, 5. 2. 2015 - 01:02)

http://www.equark.sk/index.php?cl=article&iid=2696&action=itemclick&tname=torss&pr=click,default

"Tým vědců ve své studii zkoumal sirné bakterie. Tyto bakterie měli 1,8 miliardy let a nacházely se v kameni u pobřeží západní Austrálie. Použitím moderních technologií zjistili vědci, že tyto bakterie jsou identické s bakteriemi z téže oblasti, které jsou staré 2,3 miliardy let.
Obě tyto kolonie bakterií jsou identické s dnešními bakteriemi."

Ani bakteriím se za údajných 2,3 miliardy let nepodařilo překročit hranici druhu vlivem mutací a stát se jiným druhem.

Error (Út, 30. 12. 2014 - 19:12)

Lidstvo se moc nemění, jen...To mluvíš o lidstvu, nebo o stádu? Samotné jádro tohoto stáda se totiž slova víra nikdy nevzdalo. Je to jako když se pořád držíte na svých místech, i když ovčácký pes už zmizel před staletími, ale vám je přesto "bezpečněji" uprostřed, kde už je všechna dobrá tráva spasená.

anonym (Út, 30. 12. 2014 - 19:12)

Evoluce je od Evy.Ti co...Lidstvo se moc nemění, jen si zvyklo místo slova víra používat slovo věda.

Karel (Pá, 14. 11. 2014 - 16:11)

Evoluce:

http://www.yellow-llama.com/wp-content/uploads/evolution-man.jpg

Pavel (Pá, 29. 8. 2014 - 11:08)

Jde o evoluci víry.Víry ,která oddělovala kruté primitivy neschopnésoustředěné všeobjímající práce a víry,od těch co jako dnešní darwinisté se ženou a ohánějí,lží mečem marketingem a dalšíblbostmi.Nečhť je jim země lehká.

Evolucinismus z (Pá, 29. 8. 2014 - 09:08)

Evoluce je od Evy.Ti co znikli z Evy.
Evoluce a Evoluce není v neschodě v základních otázkách na život.
Přesto je Evoluce zneužívána při dobývání nových trhů.
Evoluce přidaná za každou větu se vyprázdnila a znamená to slavé,jako nadužívání slova Bůh.Tyto dva termíny tedy označují to samé a nedá se už popsat co,zřejmě všechno.
Přidávání slov evoluce do každých článků na doktorce je posedlost vědou.neznamená to informačně vůnec nic.Je to vyprázdněný nadbytečno slovo.Připadá mi to jako na religiozním webu,kde se používá neustále slovo Bůh,víra.
Doktorka dokonce napsala že ženy se evolučně nějak vyvinuly.To znamené ,že muži a ženy vyrůstali na jiné planetě od sebe vzdálení?

! (St, 27. 8. 2014 - 19:08)

Kreacionismus vynalezli kreaténi.

Pavel (St, 27. 8. 2014 - 18:08)

P/SKUJ
..!!

Pavel (St, 27. 8. 2014 - 18:08)

Á , náš Jidáš teď...Nep/skuj
!!

Pavel (St, 27. 8. 2014 - 17:08)

Z článku na doktorce s...I když ten článek je nebýt tam šroubování evoluce docela trefný.Ženská řeč pro mě byla vždy obrovským neřešitelným problémem...a ono o tu řeč vlastně u žen doslovně nejde

Pavel-doktorka (St, 27. 8. 2014 - 16:08)

Z článku na doktorce s názvem:Rozdíly v komunikaci mužů a žen:citace:
"Během evoluce se nejspíš muži vyvíjeli jako válečníci, ochránci a řešitelé problémů. Když muži naslouchají, vychá­zejí z toho, že musí svému protějšku nabídnout nějaké řešení. Mužští pacienti očekávají přesné informace a jasné návrhy řešení problému. "
----------------------------
co je to za příklad blbostí čím nás vás doktorka živí.Prý eolučně se muži vyvýjeli jinak než ženy....Aha,takže ženy jsou z marsu a muži z venuše.?Ne to byla kreace.

Pavel (St, 27. 8. 2014 - 16:08)

kreace,evoluce je největší bkud v dějiných

Homeostáza (Pá, 13. 6. 2014 - 11:06)

není samospasitelná. I když u živých organismů existuje rovnováha mezi příjmem a výdajem hmoty/energie, organismy postupně stárnou a nakonec umírají.

Borec (Čt, 12. 6. 2014 - 20:06)

Dobre receno. Taky mam s tou...Obávám se, že když homeostázu nějak zobecníš, tak to takhle dopadne, a potom ji najdeš i u mnoha nepříliš živých a nepříliš spolu souvisejících věcí.

D (Čt, 12. 6. 2014 - 19:06)

Pořád jsem se ale...Dobre receno. Taky mam s tou "oblasti lokalni stability" problem.

Je tim snad minena homeostaza zajistena soustavnou latkovou vymenou ziveho organismu s jeho okolnim prostredim? Nebo snad neco jeste obecnejsiho, ci uplne jineho?

Borec (Čt, 12. 6. 2014 - 01:06)

Pořád jsem se ale nedozvěděl od Neznaboha, jak si vykládá pojem "oblast lokální stability ve fázovém prostoru komplexního nelineárního termodynamického systému" (čili údajně život), ačkoli s tim souslovím pořád operuje a straší pámbíčkáře.

Termodynamickej systém je ve fyzice každej, nelineární a komplexní jsou v podstatě synonyma, takže si vystačíme s pojmem nelineární systém. Fázovej prostor je výčet všech jeho stavů. Co má bejt ale ta oblast lokální stability? To jako že se určitý podmínky po určitej čas nemění? Takže kámen uprostřed říčního proudu je živej?

Borec (Čt, 12. 6. 2014 - 01:06)

Ilja Prigogine byl vyznamnym...Hrabal jsem se v tom Prigožinovi eště trochu víc a moc mě nepřesvědčil. Nejspíš stál u základů teorie chaosu, která se rovněž snaží pochopit princip života, ale bezúspěšně. Jediný úspěchy jsou v tom, že "takhle nějak zhruba se asi chová život, ale mnohem složitěji", což vlastně hodně opatrně tvrdil i Ilja. Pokrok vidim v tom, že Ilja lpěl na termodynamice, indeterminismu a nevratnosti, kterýžto premisy už matematická teorie chaosu nepotřebuje. Disipativní struktury zůstaly na papíře - nepodařilo se dokázat, že vůbec nějaká existuje. Vypadá to, že zájem se na tomto poli přesunul spíš od fyziky a chemie k matice, k buněčným automatům a emergenci. Takže se nedivim, že Prigožin ztrácí vyhledávací body.

D (Po, 31. 3. 2014 - 10:03)

Ilja Prigogine byl vyznamnym belgickym chemikem rusko-zidovskeho puvodu a laureatem Nobelovy ceny. Jeho koncept dissipativnich struktur je znamy, podobne jako jeho kritika konceptu kauzality z duvodu omezene predikcni mocnosti rozmanitych kauzalnich modelu. Prigogine si tez potrpel na vyuziti matematicke statistiky a formalni logiky ve svem oboru.

Jinou veci ovsem je, do jake miry jsou ty Prigoginovy myslenky, ktere presahuji hranice jeho vlastniho oboru, jeste stale svetonazorove smerodatne.

Jistym indikatorem zde mohou byt Google Trends, jez ukazuji setrvaly mezirocni pokles zajmu o Ilju Prigogina jako vyhledavaci heslo na Google.

Reklama

Přidat komentář